Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 18, 2024, 08:36:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как протече раждането?  (Прочетена 219255 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: февруари 19, 2009, 11:59:49 »

Ами,момичета напишете за по-лесно в You Tube - Birth или Baby birth и ще ви излязат такива клипове безброй smile

По-добре да не ги бях гледала, че се напъвах заедно с родилките  funnytooth И пак различно е да го гледаш и ...да си представиш на себе си тия неща.....Всеки казват "болят само последните контракции, самото раждане - не", аз като ги гледам тия мацки в тия клипчета........ не знам, не ми се ще да обяснявам какво си мисля че ще изглежда доста глуповато, ама то всеки в притесненията си  pleasantry
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: февруари 19, 2009, 12:46:11 »

Ами на нас ни казаха че преди санитарката я е правила, ама сега отделението се е снабдило с новите приспособления - мини шишенца и с тях вече акушерката си борави  Wink
Санитарката  shok на мен също акушерка ми ги правеше. Санитарките не са ли само по почистването?  crazy
Стига с тая клизма, бе мамчета! blum Има толкова по-гадни неща в живота! pardon
Права си, че има и по-гадни неща от това, но пък не е зле да си информиран, въпреки че аз точно това не исках. Реших да не разпитвам много и каквото ми кажат това да правя, че да не ме хване страх като разбера какво ще ми правят.  pardon
Нали затова сме тук, вече миналите по този път - да казваме как е било и да отговаряме на въпроси. И да знаете, че няма неудобни въпроси.  good
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: февруари 19, 2009, 12:50:46 »

Момичета ако знаете колко ме беше страх от клизмата blush, но отивайки да ми я правят, след 3 дена с контракции и нищо, си мислех, че вече му се вижда краят и това ми беше най-малкия проблем.
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: февруари 19, 2009, 12:58:41 »

мен самата клизма не ме притеснявала и честно да си кажа физически не ми е предизвикала дискомфорт, по-скоро психически crazy, но това е може би и защото съпругът ми беше до мен и едва го накарах да излезе докато ми я правят - искаше да ми държи ръката beating crazy (въпреки че то нито се разбра, нито се видя нещо - акушерката ме помоли да легна настрани - повдигна ми леко нощницата и с едно мини шишенце си свърши работата blush). ако трябва да съм честна прегледите за разкритие и пукането на мехура ме боляха хиляди пъти повече angry
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: февруари 19, 2009, 12:58:48 »

И аз си мисля така че в такъв момет от паника и страх до нищо не ти е да мислиш дали ще боли или не то главата ти хаос и паника
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: февруари 19, 2009, 13:00:24 »

Когато ти пукат водите боли ли аз съм чувала че не а само ти олеквало я кажете
И при проверка на разкритие пак не боляло ама нещо не ми се вярва на мен huhhuh.gif
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: февруари 19, 2009, 13:16:46 »

и на мен така ми казваха, но при пукането на водите ритнах дори доктора с коляното, а на мъжът ми едва не му счупих ръката от стискане angry, но на мен неми сложиха никакви обезболяващи, а и бях много напрегната.
мен лично много ме болеше и при двете процедури, а пък самите напъни после много по-малко, да не кажа почти хич good
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: февруари 19, 2009, 13:23:06 »

Е момичета аз до преди няколко минути бях с две ръце за естественото раждане, докато не гледах едно клипче, снимано точно между краката на родилка - Е такова нещо не мога да си причиня просто. Вече съм категорично за секцио, по добре да ми срежат стомаха, отколкото да преживея това, което видях. Чудя се дали ще мога да спя нощес bad
Активен
maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: февруари 19, 2009, 13:31:34 »

Проверката за разкритие е много гадно нещо и определено си боли, особено ако нямаш такова или е малко.  angry Аз въпреки, че бях планирано секцио, при приемането ми в болницата ме провериха и направо ми идеше да ритна лекарката - тя така изведнъж бръкна, чеееее  angry
А една приятелка ми каза, че като са й пукали мехура въобще не е усетила нищо, освен че изтича нещо топло от нея, но пък е била с пълно разкритие вече и сигурно затова.  pardon
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: февруари 19, 2009, 13:32:57 »

Голди все едно аз съм го писала  Girl_hide
Извинявам се за тъпите ми мисли които нахлуват в главата, ама аз немога да си представя че вагината ми ще се отвори до такава степен, направо съжалявам за израза но ми се струва че ще се скъса  bad
Активен
maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: февруари 19, 2009, 13:34:23 »

Е момичета аз до преди няколко минути бях с две ръце за естественото раждане, докато не гледах едно клипче, снимано точно между краката на родилка - Е такова нещо не мога да си причиня просто. Вече съм категорично за секцио, по добре да ми срежат стомаха, отколкото да преживея това, което видях. Чудя се дали ще мога да спя нощес bad
Ето за това не е хубаво да се гледат такива клипчета, защото не действат добре на психиката.  nea
Искам да ти кажа, че всяко раждане е различно и не се знае как ще протече при теб или някой друг.  pardon Аз винаги се сещам за раждането на Фанимира и чак ми става смешно като се сетя - такова раждане пожелавам на всеки!  good
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: февруари 19, 2009, 13:39:01 »

ООО проверка за разкритие bad . Ами на мен се опитаха ръчно да ми направят разкритие. Е щях да умра на магарето, не се търпеше, два пъти в деня на раждането се пробваха да ми отлепят мехура, леле щях да припадна, много ме болеше. Доктора само вика "Моля ти се изтърпи малко", а аз "Ми добре" shok, ама това търпи ли се. Трепереше ми ченето и сълзи ми тръгнаха. angry
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: февруари 19, 2009, 13:39:22 »

Миме, това, което гледах ми е постоянно пред очите, просто по-ужасно нещо не съм виждала. Хубаво си виках не гледай такива работи, ама пусто любопитство, направо виках с момичето от клипа и аз.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: февруари 19, 2009, 13:41:04 »

Абе аз сигурно съм била умряла от страх защото ме проверяваха за разкритие поне 3 пъти, защото 10 часа бях със 3-4 см и изобщо не ме боля. А пък за водите нищо не помня. blush  Но пък контракциите ми разказаха играта.
И момичета не се плашете толкова от "разпъването", на мен самото раждане ми беше най-приятната част, е после 2-3 дена трудно си сядах на дупето, но след това изобщо нямам проблеми. Дори незная колко шева имам. Мисля че затова се доверяваме на лекари специалисти  good  Но това съвсем не означава че сега не ме е страх и най-вече се надявам раждането да мине бързо.
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: февруари 19, 2009, 13:42:23 »

Миме и аз си мислех за раждането на Фани. Ама и аз като Голди предварително бях гледала и един ден викам на мъж ми "Това бебе от там няма да излезе", е оказах се права. Въпреки, че позабравих гледката и си бях за нормалното раждане, ама то всичко си е съдба.
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: