Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 18, 2024, 08:51:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как протече раждането?  (Прочетена 219350 пъти)

Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: февруари 15, 2009, 22:12:20 »

Пратих ти на лични, че си мисля, че не е много подходящо да го постна във форума  girl_wink

п.п. аз успях да надвия страха си и го гледах  smile

Пете, ти много ни заинтригува с това филмче. Ако може прати ми го и на мен на ЛС.
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: февруари 15, 2009, 23:15:51 »

И аз по време на бремеността изгледах един куп клипове как протича най-вече нормслно раждане :)ако някой е любопитен и се интересува ще давам линкове на лични,а ако мислите,че е подходящо може и в темата да го цопнем линка pardon
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #152 -: февруари 15, 2009, 23:49:18 »

Тия филмчета не може да са толкова страшни, как ще раждаме ако един филм не можем да изгледаме.
Я по-добре пуснете линковете в темата, който иска да гледа, който не иска да не ги гледа.

Ако найстина не са "за всички", ще помолим модераторите да ги махнат.
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: февруари 16, 2009, 08:15:19 »

Ами,момичета напишете за по-лесно в You Tube - Birth или Baby birth и ще ви излязат такива клипове безброй smile
Активен
virgin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 573

Вече съм мами на две малки мадами!

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: февруари 16, 2009, 08:35:58 »

Върджин, я кажи на мен, защо след секциото няма да има проблем, щото при мен така стана... Какво става , нещо с червата ли?

И на мен ми е любопитно. И аз имам позната, която каза, че след секциото не е имала проблем с ходенето до тоалетна. То ще излезе, че и секциото има предимства.

Ами и аз не знам точно защо, но така става. pardon Просто мои приятелки, родили секцио, казват, че след това са си супер редовни (а и при мен така се получи blush ).

Ми .... те нали отместват или направо май вадят червата, ако някъде нещо е било зациклило, после се оправя. Звучи чудовшщно тъпо, ама аз така си го обяснявам.

От мъжо знам, че НЕ са ми вадили червата по време на секциото. good Незнам от какво е ефектът, но аз съм много доволна. blum
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: февруари 17, 2009, 17:53:27 »

Като се замисля и аз съм по-редовна след секциото, но досега не бях обръщала внимание.  pardon
Относно клизмите, наистина не е толкова болезнено, просто не е приятно усещането, но доколкото знам е задължително (може би при нормално раждане ти се прихожда до тоалетна, но при секцио не е така). Незнам дали при всички е било така, но на мен на 3 ден след секциото ми направиха отново клизма. Честно казано като видях колко течност е приготвила сестрата ми стана лошо и направо незнам как издържах да ми сложи цялото количество  shok но пък поне изчиства всичко от червата.  pardon
Катетъра също е неприятно като усещане и аз усещах нещо като боцкане, но всичко се преживява.  good
Мен ме беше страх да гледам такива клипчета преди да родя, но сега може и да погледна какво са ми правили, че както бях и с пълна упойка, съвсем ми е "тъмна Индия"  pleasantry tease
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: февруари 17, 2009, 19:47:14 »

Миме защо са ти правили клизма след това неможа ли да се изходиш нормално?
Те при операция нали искат да пуснеш газове и да се исходиш мен като ме оперираха така беше
И между другото и аз съм много зле с тоалетната ама след това 2 3 месеца бях много добре без нищо си ходех всяка сутрин ама сега като забременях пак стаха мъки само с сироп се оправям angry
Активен
zuzanka
Сватбар
Публикации: 260

Имам си една принцеска .......

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: февруари 17, 2009, 19:56:36 »

На мен след секциото не са ми правили пак клизма. Питат сутрин на визитацията дали ходила по голяма нужда и ако до третия ден не си ти дават две хапченца и два часа след като ги изпиеш си отиваш до тоалетната без никакъв проблем, съвсем спокойно и без напъване - нали това всъщност е и целта, да няма напъни, за да зараства раната добре.
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: февруари 17, 2009, 22:03:44 »

Да и при нас беше така!Ако до 3 дни /колкото е престоя след нормално раждане/ не си се изходил ти дават нещо разхлабващо!Не трябва да има напъване заради шевовете...били те на корема след секцио или от епизотомия след нормално раждане!
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
Публикации: 506

I am Happy!

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: февруари 18, 2009, 08:52:33 »

Мене пък ме питаха на следващият ден след секциото газове имала ли съм и ако ДА всичко е ок .Казаха ми че лекарите това чакали да чуят значи всичко било ок, и за награда ми дадоха да хапна кис.мл., щото след секцио 1 ден бях на вода с лимон.Ама то и неогладняваш щото те хранят със системата.
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: февруари 18, 2009, 12:21:03 »

Миме защо са ти правили клизма след това неможа ли да се изходиш нормално?
Ами не, не можах и може би затова, но незнам защо с клизма, а не с хапчета - явно там така процедират.  pardon
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: февруари 18, 2009, 22:46:44 »

И още един въпрос за клизмата кой я прави - акушерка или санитарка
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: февруари 19, 2009, 08:27:03 »

И още един въпрос за клизмата кой я прави - акушерка или санитарка
Прави я акушерката,която приема родилките!Поне при нас е така!
Как така санитарка ще ти я прави crazy
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: февруари 19, 2009, 08:52:32 »

Ами на нас ни казаха че преди санитарката я е правила, ама сега отделението се е снабдило с новите приспособления - мини шишенца и с тях вече акушерката си борави  Wink
Активен
virgin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 573

Вече съм мами на две малки мадами!

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: февруари 19, 2009, 11:44:31 »

Стига с тая клизма, бе мамчета! blum Има толкова по-гадни неща в живота! pardon
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: