Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 06, 2025, 04:16:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: До колко можем да се доверим на тест за бременност?
Напълно се доверявам good
Винаги повтарям теста good
Изобщо не вярвам  nea
Незнам pardon

Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ТЕСТОВЕТЕ ЗА БРЕМЕННОСТ!!!  (Прочетена 464810 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: юли 24, 2012, 14:20:20 »

Просто отиди да те боцнат и да кажат хората.За мен ще е по изнервящо да се чудя какво става отколкото да знам.Аз не мисля ,че има нещо лошо в биричката при бременни жени.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: юли 24, 2012, 14:24:10 »

Ох и червено винце как обичам, но не му е сезона!
Мен по скоро ме притеснява да не е рано и теста да даде отрицателен резултат, а всъщност да е положителен! sad
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
Публикации: 607

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: юли 24, 2012, 14:24:39 »

Само не се вкарвайт във филми,това е излишно напрежние,ако има извънматочна има болка ,не протичча посто ей така а и  толкова рано,че надали може да се установи къде е ,а за бирата,аз бях с повръщане и гинеколог на 65 години ми прпоръча по малко бира,така ,че само спокойно ......не съм пила ,не обиччам ,но не врди,освен това има и безалкохолна
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: юли 24, 2012, 14:27:20 »

Ох и червено винце как обичам, но не му е сезона!
Мен по скоро ме притеснява да не е рано и теста да даде отрицателен резултат, а всъщност да е положителен! sad
Кръвния тест не може да ти даде фалшив резултат споко.
carol при извънматочната болка се появява чак като се спука тръбата.
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: юли 24, 2012, 14:27:43 »

Добре де, нали първите дни плодът се храни от жълтото тяло, затова не му вреди храна, лекарства и алкохол. Тоест, докато не разбереш че си бременна си водиш обичайния начин на живот. Или греша?
Може ли да дадете малко повече инфо за извънматочната? Аз имам опасения понеже лявата ми тръба е доста нагъната. А не мога да разчитам на това, че яйчниците се редуват, понеже разбрах, че рядко било на 100 % вярно.
В интернет има доста информация, но там има и достатъчно глупости, та затова питам.
« Последна редакция: юли 24, 2012, 14:29:40 от veseto_87 » Активен
carol
Сватбен ГУРУ
Публикации: 607

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: юли 24, 2012, 14:31:20 »

Гучи не съм съгласна ,болка или по-скоро неразположние но боли има ,гожоря от личен опит ,няма да споря,говоря от това ,което съм преживяла.....но тмата не е за извънматочна така че спирам а и не бива да се мисли първо най-лошото.....
Активен
karamelche_
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #381 -: юли 24, 2012, 16:26:12 »

punk да ти кажа, щом теста е показал втора бледа черта, задължително при бременност кръвния ще го хване - кръвния отчита над 5 стойност, а обикновените уринни над 20/25.. така, че ще си покаже веднага.
Активен
mioopen
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #382 -: август 09, 2012, 06:11:11 »

Здравейте бъдещи и настоящи мами. Досега само Ви четях с интерес,защото нямах никакви признаци за бременност,а и не се надявах.Но отскоро започнах да се чувствам странно и си направих 2 теста-с 2 бледи розови черти на Sure check.Мисля че съм бременна още преди да ги направя защото спря да ми се пие кафе сутрин (а аз го обожавам).Никога не съм имала проблеми или да ми се гади,но сега се чувствам странно. Тъй като Вие сте доста напред с материята и знаете какво ме чака "най вероятно" бих искала да ви попитам, тъй като скоро  ми предстои сватба,а мисля след нея да отида на Доки- трябва ли да се пазя повече-да не пия,да не скачам.Съжалявам за глупавия въпрос,но е нещо ново за мен  blush.Благодаря предварително и sorry за дългия пост give_rose
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: август 09, 2012, 07:35:23 »

Здравей mioopen, тъй като ти предстои толкова важно събите моят съвет е да не разчиташ само на шуърчека, а да си пуснеш мин 3 кръвни теста на 48 часа, за да видиш какви са нивата на чхг, когато нивата му стигнат над 1000 отиди на лекар, за да видите точицата и да прецените с лекаря ти как се е имплантирала, дали лигавицата е добра какви са нивтаа на хормоните ти, защото може да ти се наложи да приемеш и допълнителни медикаменти е предвид емоциите около сватбата, а и си още в началото и трябва да се внимава доста повече. За мен с тези 2 теста си е 100% бременност въпроса е всичко да е наред. Успех smile
Активен
mioopen
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #384 -: август 09, 2012, 07:59:14 »

Благодаря много за експресния отговор bergeria  give_rose.Смятам да последвам съвета ти,защото ми предстоят много вълнения занапред а не искам да рискувам точно с това.
Активен
juliet
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #385 -: август 28, 2012, 17:12:13 »

Кръвния тест не може да ти даде фалшив резултат споко.
carol при извънматочната болка се появява чак като се спука тръбата.

За съжаление от съвсем скорошен опит - извънматочната боли и преди да се спука тръбата, а също така обикновено има и кървене. Не знам дали е особено подходящо в тази тема да споделям опит за извънматочната, но ако на някой му би му било полезно може да ми кажете, ако има подходяща тема.
Активен
Shans
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #386 -: септември 04, 2012, 19:04:18 »

Момичета,извинете  ме за въпроса,но съм некомпетентна-Как точно се прави кръвния тест?
Имам съмнения за бременност,но явно е рано за другите тестове защото дадоха отрицателен резултат.Не ми е първа бременност,но първата беше толкова отдавна........а си познавам тялото-не е типично  поведението на организма ми в момента.Нетърпелива съм явно и бих проверила с кръвен,още повече че съм пушач и трябва да спра цигарите при бременност.Благодаря предварително!
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: септември 04, 2012, 20:08:24 »

Отиваш в лаборатория и казваш, че искаш да ти направят кръвен тест за бременност. Ако отчита стойности на ЧХГ при бременност, след 24 часа си пусни нов, за да видиш дали се е увеличила стойността.
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: септември 06, 2012, 15:26:34 »

Имам едно питане - според вас дали има грешка? Възможно ли е при резултат на кръвен тест 3,51 да има 3 уринни на различни марки с бледа втора черта,която се появява на 2-3 минута ( тестовете са правени в същия ден с кръвния) ?
Активен
Katence
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #389 -: септември 06, 2012, 20:42:11 »

При кръвния тест няма място за грешка,на мен лично уринен ми е давал  доста пъти грешна втора черта,за всеки случай защо не повториш кръвния,аз до колкото знам минимална стойност за наличие на бременност е 5
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: