Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 13:38:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Съвместен живот с или без брак?
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
26
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Съвместен живот с или без брак? (Прочетена 237050 пъти)
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
I am Happy!
Отг: Съвместен живот с или без брак?
«
Отговор #90 -:
юни 05, 2007, 21:05:44 »
Mihi, нека изкажа и аз своето мнение по въпроса.Аз също съм студентка, вярно е че ще правя 23 год. тази година.Първата година от следаването си бях редовно, след това реших да се прехвърля задочно от финансова гледна точка пък и с милото бяхме повече разделени.Вече съм почти трети курс, сватбата ми беше на 21.04.2007 год., и сега чакаме и бебе.Та мисълта ми е че и аз ще съм студентка още 1.5 год. и дете ще гледаме живот и здраве.Както сметнете за добре така си направете, но добре пресметнете плюсовете и минусите.Между другото не съм се омъжила защото съм забременяла, бебчето си го направихме по наша преченка и желание с ясното съзнание че уча.С моя мъж си живее от 4 год., но сега решихме да станем семейство.Пак ти казвам вие си решавате и никой друг.
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #91 -:
юли 11, 2007, 16:32:34 »
Темата е интересна. не смятам,че бракът трябва да се приема като нещо негативно. Разбира се ,че той не е гаранция ,че винаги ще останем заедно, но презумпцията е такава , когато сключваме брак. Смятам ,че това е едно естетсвено продължение и на любовта. Въпреки ,че аз самата до преди 2 години мислех обратното и за мен беше един подпис и нищо повече.
С мъжа ми живеем заедно от 10 месеца, а скоро сключихме брак. дали се е променило нещо ?! Ами ДА!!! Чувството е по-различно , все едно започваме отначало всичко да градим , много е особено , но в положителен смисъл.
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #92 -:
август 19, 2007, 23:48:27 »
Привет и от мен,
реших да се включа в тази тема защото май бих могла да дам ако не отговор то поне мнение по нея.Ние с моя
приятел
живеем заедно вече 11 години и имаме 6 годишна дъщеря.До момента това,че нямаме брак по никакъв начин не ни е попречило нито в отношенията нито в обществото.Преди един месец моят приятел - мъж - вече не знам как да го наричам - ми предложи брак по възможно най-неочакваният и романтичен начи.Трябва да Ви кажа,че това ме направи много щастлива въпреки,че никога не съм държала кой знае колко на това.Има и друго предимство - моето прекрасно момиченце ще ми е шаферка и ще бъде още по-щастлива и от мен.А всичко това внесе в нашите отношение свежест и събуди романтиката във връзката ни.Не съжалявам нито за секунда,че не сме се оженили по-рано.
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #93 -:
август 21, 2007, 15:02:55 »
Кали това звучи прекрасно
Аз също мисля, че това направо ще възроди връзката ви колкото и да се обичате и да сте щастливи заедно
Пожелавам ти една незабравима сватба и още по-незабравим и щастлив семеен семеен живот след нея
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
Сърцето ми се раздели на две....
«
Отговор #94 -:
август 21, 2007, 15:16:02 »
kali_gali естествено че няма за какво да съжаляваш ,важното е какво ви предстой за напред
Активен
kali_gali
«
Отговор #95 -:
август 24, 2007, 18:11:07 »
Много ви благодаря,
имах нужда от подкрепа. Едни ми казват, ама ти след толкова години как ще се сложиш в сватбена рокля, други ми казват ама как без сватбена рокля, а моето момиченце ще е толкова щастлива д аме види булка. Малко ми е притеснено, но ще има рокля на пук на тези, които ми се чудят. Вие какво ще кажете?
Не пишете само с главни букви!
«
Последна редакция: август 24, 2007, 18:13:48 от Bulechka_TS
»
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #96 -:
август 24, 2007, 21:28:39 »
Мила kali_gali, разбира се можеш да си сложиш сватбена рокля, както и всичко останало, което ще те накара да се чустваш специална! Това е твоят ден! Направи това, което искаш заради себе си, а не заради някой друг. Мисля че най-близките ти хора ще бъдат щастливи да видят как сияш в този ден!
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #97 -:
август 24, 2007, 21:47:02 »
Цитат на: kali_gali в август 19, 2007, 23:48:27
Привет и от мен,
реших да се включа в тази тема защото май бих могла да дам ако не отговор то поне мнение по нея.Ние с моя
приятел
живеем заедно вече 11 години и имаме 6 годишна дъщеря.До момента това,че нямаме брак по никакъв начин не ни е попречило нито в отношенията нито в обществото.Преди един месец моят приятел - мъж - вече не знам как да го наричам - ми предложи брак по възможно най-неочакваният и романтичен начи.Трябва да Ви кажа,че това ме направи много щастлива въпреки,че никога не съм държала кой знае колко на това.Има и друго предимство - моето прекрасно момиченце ще ми е шаферка и ще бъде още по-щастлива и от мен.А всичко това внесе в нашите отношение свежест и събуди романтиката във връзката ни.Не съжалявам нито за секунда,че не сме се оженили по-рано.
Здравей,
kali_gali
!
Всичко това сякаш аз съм го писала....с тази разлика,че дъщеричката ни сега е на годинка и пет месеца и......сватбата ни мина преди...само 6 дена!!И ние сме от 11 години заедно,и аз получих неочаквано романтично предложение,и за нас идеята за брак никога не е била на челни позиции,нещата просто се случват от само себе си и изживяваме невероятни моменти!Пожелавам ви ги от сърце и на вас!
Имахме една невероятна сватба,имах си и рокля,и всичко-както си му е редът.Не се лишавайте от нищо,което желаете и направете един страхотен празник на любовта!Въпреки че нашето детенце е още мъничко и тя все пак усети от емоцията на празничния ден,а пък вашата госпожица вече е голяма и сигурна съм ще бъде безкрайно щастлива и горда!Успех!
Активен
kali_gali
«
Отговор #98 -:
август 24, 2007, 22:13:58 »
Много ви благодаря,
точно от това имах нужда.Rossistels наистина ми стана приятно,че има и друг с подобен случай.Наистина си мислех,че нама значение женени или не,но самата аз останах изненадана от това,колко се зарадвах от предложението.Странно е защо жените толкова се радваме на подобно нещо.
Е трябва да призная,че половинката ми се беше постарал да го направи особено романтична.
Ние с теб май сме доказателство,че тръпката не изчезва след 3 години както казват.
п.п.ще си сложа роклята която ми харесва и ще си спретнем прекрасен купон
,все пак съм на 32,а не на 50,а ако на някой му се струва странно да си организира своя сватба.
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #99 -:
август 24, 2007, 22:16:56 »
Точно така,мила!Желая ви прекрасен сватбен ден и да пишеш!А насрочихте ли дата?!
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #100 -:
август 24, 2007, 22:26:49 »
Пожелавам и на двете ви още по-щастлив семеен живот. Ние също живеем от 10 години и имаме син на 8. Разбирам вълнението на малката ти дъщеричка kali_gali, моят син гледа на шаферството като на много сериозна роля на сватбата
.
Активен
kali_gali
«
Отговор #101 -:
август 24, 2007, 23:03:00 »
да имаме си дата
- 24.11.07
ние в същност за сега само това имаме.мисля си,че е рано,има време до тогава и все още само събирам идеи и чета в интернет.
а малката ми принцеса ще бъде много щастлива защото още преди година и половина когато ни попита кога сме се женили и ние казахне "не сме" тя само ни юрка кога сме щяли да се жениме и вече било ни време.
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #102 -:
август 27, 2007, 13:50:33 »
разбира се, че трябва да си със сватбена рокля - нали ще бъдеш едан красива булка и ще имаш незабравима сватба, която ще направи съвместния ви живот още по-щастлив!!!!Не се подлъгвай, че имаш много време - 2 месеца не са никак много за организирането на такова събитие...Събирай информацията, изгради си представа за себе си как искаш да бъде всичко, обсъдете го и започвай да дерзайш, че ей го куде е ноември
Активен
Isabel
Сватбар
«
Отговор #103 -:
октомври 29, 2007, 21:12:21 »
С брак, разбира се
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #104 -:
октомври 30, 2007, 14:53:42 »
ами да, той отговора е ясен, щом всички сме във форума...
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...