Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:45:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 31 32 [33]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Казанлък  (Прочетена 169121 пъти)

anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #480 -: август 28, 2009, 20:57:32 »

Добър вечер!!! Така като гледам май нищо не съм изпуснала? Аз не можах да се отчета в събота , защото тръгнахме веднага за морето. Но и без това нищо , ама нищо не си купихме, нооооооооооо днес си купих роклята от Бургас!! Мерих в СЗ, но някакси не беше моята рокля. Ав Бургас като влязох в 1 магазин мерих излязах, мерих в др, и това е моята рокля! Ехааааааааааааа имам си рокля!!! yahoo
 А вече си имам и темичка. Май някой с опит трябва да ми помагааааааа.
АААААААААА другата изненада / малко неприятна / е , че хората от ритуалната зала си правят ремонт и всички младоженци да се спасяват. nea
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #481 -: август 30, 2009, 15:05:47 »

Анели и Мoyra честити роклички момичета сигурана съм, че са много хубави..... give_rose  give_rose  give_rose ще чакаме снимки...
Това с ритуалната малко тъпичко ми звучи, ама сега се замислих каква е разликата в цената между ритуална и ритуал в ресторанта? В смисъл че, ако няма значение за църквата да е първата церемония, както при Бубка и ако разликата в цената е поносима се спестява ходенето до ритуалната. При нас беше по-различно в смисъл че нашите си имаха вече сключен брак и за църквата да е първа, нямаше проблем... а другото беше театър за бабите и родителите, и платихме само за човек от съвета(жената която работи с агенцията) 30лв, ако не се лъжа....
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #482 -: август 30, 2009, 18:56:29 »

Всъщност цената за ритуала си остава същата, защото вината е тяхна, но на нас ни объркват плановете. Нека само това да ни е проблема!

А имахте ли детски порции за децата или бяха нормални? И ако някой е имал може ли да каже какви бяха?  smile
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #483 -: август 31, 2009, 14:51:39 »

Хей Анели ние питахме хората с деца как препочитат, все пак те си знаят децата най-добре. едни искаха само пържени картофки за децата, други въобще не искаха порций за тях и накрая решихме да оставим децата на свободна консумация, което каквото иска майките да им го поръчат. За да отделим децата от нормалните порций имаше хелий балонче и вместо плейски, книжка за оцветяване и съответно коронка за момиченцата и колички(от тези малките) за момченцата -от магазина за едно левче на пазара имат много щуротийки, на които децата се радват. Като отдохме в ресторанта имахме 5 малки принцеси...много им се радваха и на мен ми стана едно такова хубаво...А относно порциите- това го приложихме за най-малките между 4-10 годишните. По-големите си имаха нормалният порцион. Но все пак питайте родителите те си познават децата най-добре, защото имаше едно момченце на 14 и тва не яде онова не яде та така си го оставихме само да си избере....Успех
Активен
Djudit
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #484 -: септември 01, 2009, 07:25:20 »

Здравейте момичета. Нямаше ме в града и нямах възможност да се включа. При нас почти всичко е готово. Избрахме оператор, фотограф, ди джей, взехме поканите. Сега остава само да ги раздадем. Сега съм на вълна булчинска рокля. Реших да ходя до Асеновград да меря да меря и каквото си харесам. Само че си имам цял месец и незнам тогава как ще изглеждам, затова мисля да отида към края на месеца. На всички желая хубав слънчев ден
Активен
krasence86
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #485 -: септември 01, 2009, 11:09:44 »

Здравейте от мен. Може ли някой да ми каже по колко време се бавят резултати от изследванията, че моя бъдещ съпруг се оказа много безотговорен  и още не сме ги направили. А ако ги бавят по 10 дни и може да не сключим граждански брак в сватбения си ден.  girl_impossible Голямо излагане ще бъде
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #486 -: септември 01, 2009, 11:27:31 »

Краси, не се тревожи - би трябвало за 1-2, макс 3 дни да станат.
Хващай го под ръчичка и го води утре  girl_wink
То по-скоро е въпросът в гражданското кога най-късно може да ги занесете. Ние май в понеделника преди сватбата ги носихме, заедно с декларациите.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #487 -: септември 01, 2009, 13:06:32 »

Ето я и втора част на тази тема! good
Активен
Страници: 1 ... 31 32 [33]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: