Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 19:38:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - част 7  (Прочетена 141170 пъти)

valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: май 08, 2009, 14:56:50 »

Анибиан, и на моите им паднаха главичките, но аз не ги лепих, а издърпвам телената дръжка, така че да излезе през цветлето, после леко закривявам края като кукичка и дърпам обратно надолу, докато се скрие в цветлето. Няма мърдане след това, ще издържат.

точно така се справих и аз с този проблем, защото и при мен се беше появил. Но понеже се появи на по-късен етап та сега си проверявам всички бутониерки една по една за да не им падне розичката по време на тържеството. Аз толкова им се радвах на тези розички и като почнаха да се разпадат направо ми се доплака, но ето че си има спасителен вариант.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: май 08, 2009, 16:42:32 »

Amelia ако го вземеш под наем,те ще ти дадат всичко,мисля че вървят в комлект,фонтан с шоколад,с определено количество плодове,набодени на шишчета и декорирани красиво.така че смело напред миличка!
Аз лично моя смятам да си закупя,а не под наем,защото тук в Пловдив дава под наем само някаква агенция от Пазардйик ,и искат 180 лв. за фонтана и естествено ще искат и пари за пътни,така че аз си направих сметката,че един фонтан струва 120 лв. + определеон количество шоколад още 50 лв. например и + плодчета още 20-30 лв. и на мне ще ми излезе същата цена,така че за мен е по добре да си купя и после да ми остане да си го ползвам в къщи. yahoo

Момичета ще ви бъда благодарна,ако ме посъветвате от къде да си купя свещи.Трябват ми средна големи,кръгли или квадратни,лилави задължително,и да не са много скъпички, разбирасе. blush
виж тук даже мисля, че ще са ти удобни
http://milena-delcheva.com/sveshti.php
цените са прилични, а преди като говорих с жената тя ми каза, че работят и по поръчка
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: май 08, 2009, 16:57:20 »

Мерси много мила  give_rose,още в понеделник ще проверя,в сайта има едни лилавки,който ще ми свършат работа,така че дано да не са и много скъпи и ще е идеално.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: май 08, 2009, 17:11:27 »

Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: