Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 06:03:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2]  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Видин??????  (Прочетена 13202 пъти)

Poli_85
Ентусиаст
**
Публикации: 61

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: ноември 18, 2009, 14:24:23 »

Моля  smile Радвам се , че помогнах. good
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: ноември 18, 2009, 17:54:46 »

А можете ли да ми кажете добър фотограф, видеооператор и разбира се фризьор? :ashamed:Много ще съм ви благодарна.

За фризьор мога с две ръце да препоръчам Биляна от студио Имидж. Студиото се намира срещу речна гара. С моята прическа се справи перфектно.
Активен
dashedashe
Новак
*
Публикации: 7

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: ноември 23, 2009, 17:39:29 »

Поли, мога да ти препоръчам фотограф, с 2 ръце и с повече, ако имах lol) всъщност ще ти пиша на лични smile
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #18 -: февруари 02, 2010, 13:02:19 »

Аз съм била на сватба в "Бонония" и ресторант "Evergreen", вторият беше нещо ужасно, но бяхме там, защото в "Зодиак" уж беше капарирано, пък после бяха организирали друга сватба в същата дата и трябваше да се смени мястото.  И моите впечатления са, че доста вехти са ресторантите в града, но доста по-ниски цени на кувертите спрямо други български градове.

Интересно нещо обаче, на което присъствах беше подписване в Градската художествена галерия (булката беше художничка, та затова), имаше струнен квартет и коктейл със шведска маса там, като цяло залите са големи и събират доста гости. Много хубава атмосфера се получи. Разбрах също така, че организират подписвания и на крепостта "Баба Вида", също може да ви е от помощ ако искате нещо по-интересно.
Активен
Poli_85
Ентусиаст
**
Публикации: 61

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: февруари 23, 2010, 21:22:55 »

Да в Баба Вида ще подписваме ние, но не препоръчвам лично аз галерията.Според мен е доста неподдържано.А за куверта също мисля че са високи цените.В Бонони искат 25 лева най-малко на човек без алкохола и безалкохолното.В София дори не е така.Е няма да говоря за луксовете,но....Все пак нямяме избор.
Активен
lofeto
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #20 -: декември 25, 2010, 23:12:06 »

някой да сподели за сватбената церемония на Баба Вида?
Активен
Страници: 1 [2]  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: