Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 15:54:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Стреса преди сватбата? - 2 част
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Стреса преди сватбата? - 2 част (Прочетена 143212 пъти)
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
Отг: Стреса преди сватбата? - 2 част
«
Отговор #435 -:
февруари 09, 2011, 15:52:12 »
Оооо да, задължително! Още в събота смятам да започна обиколката...
Активен
franzelkata
Ентусиаст
Публикации: 79
«
Отговор #436 -:
февруари 09, 2011, 16:21:06 »
аз имам един много важен въпрос, минавали ли са ви мисли да се откажете то цялата шумотевица, в смисъл от стреса ли е, или аз нещо не съм наред?
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #437 -:
февруари 09, 2011, 16:31:26 »
Ами аз на моменти съм се чувствала някакси безсилна, имах чувството, че няма да се справя с всичко...а най-вече с настаняването на родата на половинката, както и нелесната задача да им обясним кое, къде, как и защо. Все още това е едно от най-големите ми притеснения! Та така де...но определено е моментно чувство и си е до характер! Споко!
Активен
Denitsa_Holland
Ентусиаст
«
Отговор #438 -:
февруари 09, 2011, 17:41:04 »
Аз имам още 6 месеца до сватбата и вече до 2 часа през ноща не мога да спя от мислене, сметки, броене, от къде да поспестя, от къде не мога да поспестя, кой да поканя, кой ще дойде, роклята, хълките .......
И си викам:"Ти не си наред бе жена!" Надявам се ,че като се уточнят повечето неща, като харесам халки и рокля и малко ще се успокоя........ АМА НЯМА ДА СТАНЕ! Ще се шашкам до последно с моите мераци всичко да е перфектно и над всичко да имам котрол.
Луда работа!
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #439 -:
февруари 09, 2011, 17:51:39 »
Цитат на: franzelkata в февруари 09, 2011, 16:21:06
аз имам един много важен въпрос, минавали ли са ви мисли да се откажете то цялата шумотевица, в смисъл от стреса ли е, или аз нещо не съм наред?
ООооо да,споко.Особено последните 2-3 дни ми минаваха такива мисли,ама като си помислиш за парите и всичко и осъзнаваш,че е НЕВЪЗМОЖНО
а пък и дори мъжът ти да те дразни с хладнокръвието си и абсолютния си непокизъм(на фона на твоя ентусиазъм,граничещ с лудост),все пак ти пак си го обичаш.Просто в един момент,когато нещо се закучи,било то и дреболия,направо откачаш и си викаш КРАЙ,ОТКАЗВАМ СЕ!Ама всички знаем,че няма смисъл заради една тъпотия да се откажем.просто за успокоение и за изпускане на напрежението си го викаме.
Наред си си,споко
Всичко ще мине супер бързо,не го мисли
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #440 -:
февруари 09, 2011, 18:06:29 »
Цитат на: Denitsa_Holland в февруари 09, 2011, 17:41:04
Аз имам още 6 месеца до сватбата и вече до 2 часа през ноща не мога да спя от мислене, сметки, броене, от къде да поспестя, от къде не мога да поспестя, кой да поканя, кой ще дойде, роклята, хълките .......
И си викам:"Ти не си наред бе жена!" Надявам се ,че като се уточнят повечето неща, като харесам халки и рокля и малко ще се успокоя........ АМА НЯМА ДА СТАНЕ! Ще се шашкам до последно с моите мераци всичко да е перфектно и над всичко да имам котрол.
Луда работа!
Все едно аз съм го писала това...
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #441 -:
февруари 09, 2011, 18:26:56 »
Момичета, няма смисъл да се шашкате!!! Нищо не става перфектно, както сте го плаирали изначало и колкото повече минава времето - толкова повече осъзнавате, че нямате контрол над нещата. Просто прекалено
малко
хора ще ви влязат в положението и ще ви щадят нервите. В това се убедих с последните седмици. То не е фотографката дето не си вдига телефона и вече ми иде да тръшна нещо, то не са родителите дето мрънкат, то не са други хора, дето ти въртят евтини номера и те изумяват с постъпките си...
Ама в един момент или трябва да луднеш, или да се примириш, че чара е в това да правиш каквото трябва - пък да става каквото си ще
Иначе ще си правим компания в психото -
Активен
Denitsa_Holland
Ентусиаст
«
Отговор #442 -:
февруари 09, 2011, 20:53:19 »
Hekseskud стискай още малко!
Аз си мисля,че най важното е в деня на сватбата да се веселиш пък другото.....
Иначе си давам съвети аз....
За психото нямате проблем, ще си пийваме кафенце и ще си бръмчим с метлите на спокойствие.Там поне няма да го смятат за ненормално!
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #443 -:
февруари 09, 2011, 22:00:28 »
Denitsa_Holland това много ми хареса,пиши ме и мен към психо-компанията
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #444 -:
февруари 10, 2011, 10:56:16 »
Така е , стреса около организирането на една сватба не е никак малък. Моят започна още с идеята за сватба , когато мъжа ми предложи. Леле тогава цяла седмица не можех да дойда на себе си какво всъщност ме очаква и с какво съм се захванала просто , защото мразя да съм център на внимание и много се притеснявам. После , когато решихме да направим сватбата след 1 година ми олекна, казах си , че имам време да се подготвя за всичко , но като наближаваше бая ми трепереше дупето
. Така и не можах да си възстановя нормалния сън след сватбата , тя ми го разбута , защото и аз като
Denitsa_Holland
като легнех нощем само мислех кое , как и т.н. Представях си деня по хиляди начини и т.н. Съответно не мигвах с часове
. Трябва човек да внимава във влагането на прекалено много емоции около сватбата , защото тя в крайна сметка минава и заминава , но ние оставаме , нашите нерви , отношения с близките и т.н. трябва да се запазят , а не сватбата да е причина за развалянето им. Естествено трябва да сте готови после да чуете критики и похвали за това кое как е било. Доста неща чух аз след това , на такива събития човек много неща разбира и то без да иска
.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #445 -:
февруари 10, 2011, 11:30:13 »
Познайте снощи до колко пак бях
....Но разбрах, че има вероятност важни за нас хора да присъстват на сватбата (от чужбина са) и много се развълнувах!
Активен
sonja
Сватбар
«
Отговор #446 -:
февруари 14, 2011, 11:40:47 »
red_roses
: "Така е , стреса около организирането на една сватба не е никак малък. Моят започна още с идеята за сватба , когато мъжа ми предложи. Леле тогава цяла седмица не можех да дойда на себе си какво всъщност ме очаква и с какво съм се захванала просто , защото мразя да съм център на внимание и много се притеснявам. "
Това точно щях да пиша и аз..
Още на първата седмица след предложението се изпокарах първо с майка ми, която искаше да кани куцо и сакато на сватбата, после се изнервих покрай датата /11.06 щеше да бъде, но се оказа, че тогава е Задушница/, оттогава насам се изпокарахме 3 пъти с годеника по организацията изобщо ужас
.. А сега е едва началото,представям си преди сватбата как ще сме..
Иначе
Mariaid
,за роклята, аз странно но съм много спокойна, понеже отслабвам сега и ще си я взема едва един месец преди сватбата, но понеже непрекъснато разглеждам в нета, рокли бол, та съм сигурна, че ще си намеря моята, пък вече знам какво искам горе-долу..
Ама с останалите неща се побърквааам, и особено понеже ние на 8 януари решихме че май месец ще се женим и аз си мислех че има мн време дотогава, но като четох тука вие откога си подготвяте сватбите и почнах да се шашкам..
Дано да стигне времето за всичко
Активен
Denitsa_Holland
Ентусиаст
«
Отговор #447 -:
февруари 14, 2011, 12:44:40 »
На мен от много бръмчене вече не ми пали метлата ..... на тая фаза съм .....
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #448 -:
февруари 14, 2011, 16:13:55 »
Цитат на: Denitsa_Holland в февруари 14, 2011, 12:44:40
На мен от много бръмчене вече не ми пали метлата ..... на тая фаза съм .....
ХаХа Ха....
Браво бе Дени.Така трябва да е от самото начало.Повечето булки нямат представа колко е преходно всичко. Спомнете си абитуриентския бал. Същата работа.....Да не говорим че в 99.9998% от случайте сватбата минава както си трябва според разбиранията на всеки и най-вече на гостите. Ако някой може да обърка нещо то това са самите младоженци.Така че не се кахърете. От много притеснения накрая може наистина нищо да объркате.Особено ако се мешате в работата на професионалистите.Успех в подготовката, и честит празник на всички
«
Последна редакция: февруари 14, 2011, 16:15:37 от AIVEN
»
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #449 -:
февруари 15, 2011, 09:44:03 »
Момичета , забелязали ли сте как се променяме жените , когато стане въпрос за организиране на сватба и то най - вече нашата сватба? Ставаме припряни , изтрещяваме , дори ставаме на моменти маниаци
. Сякаш се побъркваме , когато стане въпрос за нашата сватба , не знам защо е така , и по филмите го пресъздават по този начин и в действителност е точно така. Мъжете ни почват също да се изнервят, защото те са спокойни, тъй като организацията не е на тяхната глава, започват караниците, споровете и от романтиката понякога не остава и следа
. Преди време гледах на такива жени , като на кукувици и си бях казала , че при мен няма да стане така , няма да се вманичавам , няма да го вземам присърце , но е неизбежно понякога.
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg