Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 04, 2024, 21:43:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Наем на зала за сватба - София
Страници: [
1
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Наем на зала за сватба - София (Прочетена 10963 пъти)
ilit
Регистриран
Публикации: 5
Наем на зала за сватба - София
«
-:
март 13, 2009, 15:15:45 »
Здравейте,
Обмислям варианта за наемане на зала за сватбеното тържество и тъй като не съм наясно с възможностите, моля, нека някой, който има информация да ми даде съвет. Въобще може ли да стане директно или фирмите за кетъринг или сватбените агенции отговарят за това? Кои са възможните места за около 140-150 човека? Евентуално координати...
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
Отг: Наем на зала за сватба - София
«
Отговор #1 -:
март 13, 2009, 15:48:27 »
Привет от мен
Ние също имахме проблем със заведенията чиито капацитет е с вместимост не повече от 100-120 човека... в крайна сметка избрахме алтернативен вариант и наехме една от конферентните зали на хотел Holiday Inn в Младост. Не знам дали е точно наемаме, тъй като си имаш и сватбено меню и т.н. Можеш да разгледаш снимки в албума ми, но всичко зависи и от финансовата възможност, тъй като кувертите са им малко по-скъпи
ако те интересуват подробности пиши на лични, да не спъмим темата
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #2 -:
март 13, 2009, 16:06:56 »
Във Военния клуб се правят сватби - тип коктейл основно - там се наема само залата, а за хапването предполагам се ангажира агенция или фирма за кетъринг.
Някъде, но доста назад в темата за ресторантите мисля, някой беше казал цена 5000лв за наема.
Мисля, че сватбата на Графа беше там, та може да потърсиш снимки из нета и да видиш какво представлява.
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #3 -:
март 13, 2009, 17:22:21 »
Цитат на: bubka в март 13, 2009, 16:06:56
Във Военния клуб се правят сватби - тип коктейл основно - там се наема само залата, а за хапването предполагам се ангажира агенция или фирма за кетъринг.
Някъде, но доста назад в темата за ресторантите мисля, някой беше казал цена 5000лв за наема.
Мисля, че сватбата на Графа беше там, та може да потърсиш снимки из нета и да видиш какво представлява.
Да и bubka ти е дала добра идея
била съм на сватба във Военния клуб и беше много хубаво, а самата зала е чудесна. Но си трябва и кетеринг
Активен
ilit
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #4 -:
март 13, 2009, 18:33:57 »
Да, благодаря много и на двете. И аз към този момент главно за Военния клуб проучвах... Но тъй като все още не съм сигурна съвсем какво точно искам, гледам да събера възможно най-много информация
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #5 -:
март 13, 2009, 22:55:04 »
Цитат на: ilit в март 13, 2009, 15:15:45
Здравейте,
Обмислям варианта за наемане на зала за сватбеното тържество и тъй като не съм наясно с възможностите, моля, нека някой, който има информация да ми даде съвет. Въобще може ли да стане директно или фирмите за кетъринг или сватбените агенции отговарят за това? Кои са възможните места за около 140-150 човека? Евентуално координати...
Здрравей,
За такъв брой гости много подходящ ще е ресторанта на парк хотел Москва, зала София в х.Кемпински, или голямата зала в х. Принцес.
Активен
bambinata
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #6 -:
април 23, 2009, 12:43:58 »
www.agency-diamanti.com
- работят с Кемпински / няма такава зала другаде като зала София гранд /, и други заведения с комфортни зали и градини - пожелавам Ви успех
Активен
frenchapricot
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #7 -:
май 16, 2009, 23:57:52 »
Цитат на: fiamaa в март 13, 2009, 17:22:21
Да и bubka ти е дала добра идея
била съм на сватба във Военния клуб и беше много хубаво, а самата зала е чудесна. Но си трябва и кетеринг
Здравей fiamma,
хареса ли ти кетъринг (храната) на сватбата, на която си била? Моята сватба предстои във Военния клуб много скоро, а никъде по форума не намерих тема (препоръки или обратното) за кетъринг
А кетъринг компании в София има доста... (Говорила съм с 5 кетъринг компании и все още очаквам някои от техните оферти).
Момичета, ако някой от вас е ползвал кетъринг, моля ви да сподели!
Активен
frenchapricot
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #8 -:
май 17, 2009, 10:57:16 »
Цитат на: bubka в март 13, 2009, 16:06:56
Наемът за голямата зала, който предплатихме е 1600 лв. за 5-6 часа. Мисля, обаче, че сумата може и да варира според сезон и натовареност, например, когато има много корпоративни партита и др.
От един от хотелите, които гледахме искаха такса от 12 лв. за отваряне на бутилка твърд алкохол и 6 лв. за всяка отворена бутилка вино (която ние сме си закупили и внесли разбира се), да не говорим, че цените на кувертите с по-доброто меню, беше около 60 евро. А ние очакваме около 120 човека. Затова решихме, че си струва да се наеме залата, за да внасяме спокойно алкохол и каквото друго решим.
Активен
Страници: [
1
]
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори: