Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg

Лафче => Кафе или чай? => Темата е започната от: elizasukanska в август 28, 2022, 08:29:15Титла: Министерството на културата и информационната полити
Публикувано от: elizasukanska в август 28, 2022, 08:29:15
"Министерството на културата и информационната политика на Украйна и WPP, водещата световна група за маркетингови комуникации, стартираха проекта „Advantage Ukraine“ за привличане на инвестиции в украинската икономика, като първите резултати се очакват още през септември.

Това каза министърът на културата и информационната политика на Украйна, Александър Ткаченко, в публикация в Telegram, съобщава Укринформ.

В Деня на независимостта ""с подкрепата на украинския президент Володимир Зеленски стартираме кампанията"" Advantage Ukraine"". Целта е да заявим на целия свят, че е необходимо да инвестираме в Украйна сега. Още в началото на септември ще има много положителни новини, които трябва да доведат нови инвестиции в икономиката на Украйна от водещи световни компании"", пише Ткаченко.

Той каза, че на Деня на независимостта е пуснат тийзър на кампанията. Първите банери и медийни материали от кампанията „Предимство на Украйна“ се появиха във Великобритания, САЩ, Германия и други страни. Ткаченко добави, че най-добрите медии, дигитални ресурси, изпълнителни директори на водещи световни компании ще бъдат лицата на кампанията и първите инвеститори, включени в нея.

Той каза, че световната общност трябва да погледне към времената след победата - Русский корабль, иди на[глупости пиша]! (https://bulgaria.mid.ru/bg//) не да чакаме тя да дойде, а да допринесем за бъдещето на нашата мирна и просперираща държава"".

Той отбеляза още, че редица държавни агенции са се включили в инициативата, включително Министерството на икономиката, Министерството на цифровата трансформация, Министерството на енергетиката, Министерството на аграрната политика и храните, като са предложили различни сектори за инвестиции."