Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg

Лафче => Бебчета и майчинство => Темата е започната от: магито в май 18, 2016, 07:47:42Титла: Ден на репродуктивното здраве - Стара Загора 2016г
Публикувано от: магито в май 18, 2016, 07:47:42
Скъпи приятели и съмишленици, тази година сдружение "Зачатие" организира за единадесети пореден път  най-голямото събитие за двойките с репродуктивни проблеми в страната - Деня на репродуктивното здраве. Събитието ще се проведе на 11 юни 2016 г. в град Стара Загора в хотел "Верея". Мотото на тазгодишното издание e "Новите пътища към мечтаното дете".

       
Отново всички двойки с репродуктивни проблеми ще могат да се срещнат в неформална обстановка със специалистите и да получат информация по медицински, психологически и правни въпроси. Традиционно това събитие ще предостави възможност за групови беседи по предварително определени теми, в които ще се включат пациенти и специалисти.
 
Основната тема "Новите пътища към мечтаното дете" е за най-новите постижения в областта на репродуктивната медицина, асистираната репродукция, диагностиката и лечението на стерилитета. За първи път в това издание ще бъде представена експо-алея "Новите пътища към желаното дете", на която всяка клиника и медицински  екип може да представи важна информация за посетителите, да отговори на техните въпроси и презентира нови технологии и методи.

Специалистите, които ще участват с презентации и като участници в груповите тематични беседи ще бъдат публикувани в настоящия материал.

За участниците и гостите, които желаят да използват резервирани от нас нощувки, сме предвидили резервации за стаи в хотел хотел "Верея", булевард. Цар Симеон Велики №100. Нощувка за участниците в събитието 35 лева на вечер на човек с включена закуска.

http://www.zachatie.org/