Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg

След сватбата => Сватбата на... => Темата е започната от: Anne_Shirley в май 22, 2015, 09:56:38Титла: Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Anne_Shirley в май 22, 2015, 09:56:38
Видях, че си нямаш сватбена тема, а до Деня остава по-малко от месец, затова реших да поема инициативата  @}->-- Разкажи как се чувстваш, как вървят приготовленията, как се запозна с бъдещия си съпруг, предложението и всичко, което ти се споделя!  :girl_wink:
(http://www.vponsalewedding.co.uk/wp-content/uploads/2013/12/Peach-Wedding-Ideas.jpg)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в май 22, 2015, 09:58:23
Честита темичка  @}->-- Успешни финални метри  *THUMBS*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: lorka888 в май 22, 2015, 10:06:28
Честита темичка Sisku @}->--


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в май 22, 2015, 11:30:56
Честита темичка! Леки финални метри и много позитивни емоции ти пожелавам!


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в май 22, 2015, 13:38:04
Благодаря ви, момичета, много ме зарадвахте. Мислих, че няма да имам тема, защото не съм постоянно във форума, но искрено ви благодаря  *INLOVE*
Старая се да не стресирам и да не мисля за всичко на куп, а да отмятам нещата едно по едно.
Anne_Shirley , много точно си уцелила картинката с цветовете на сватбата.  :bravo:

Ами да започна със запознанството с моята любов, въпреки че съм писала и в другата тема, но сега си имам собствена  *YAHOO*
Запознанството ни беше преди почти 5 години. Обади ми се една моя позната,която беше управителка на магазин и ме попита дали искам да работя за лятото преди да ми започнат лекциите отново. Съгласих се веднага,отидох на интервю, което беше само формално и след няколко дни започнах работа. Всички колеги бяха много добре настроени, всеки идваше да се запознае с мен и бъдещият ми съпруг също. Но когато дойде беше един леко намусен, начумерен, викам си този пък на какъв се прави :D А той всъщност  си бил легнал доста късно предната вечер.
И така започнах си работа аз, а той започна да става по разговорлив, беше ми приятно да е наблизо, а вероятно и на него. Взе да пуска шеги, аз се смеех като ученичка и той беше много щастлив от факта, че ме разсмива.
Един ден ми каза, че искал да ме пита нещо, но когато сме били само двамата. Стана ми странно, но го изчаках да реши кога е удобният за него момент и ме покани на кафе супер притеснен. Аз се съгласих, защото си е друго да седнеш спокойно извън работа и да разговаряш с някого. Уговорихме се за ден, в който и двамата почивахме и излязохме. Седнахме в едно кафене и не спряхме да си говорим, за всякакви теми, сигурно стояхме 2-3 часа. След това станахме, започнахме да се разхождаме и продължихме да си приказваме, все едно винаги сме се познавали  *INLOVE* Вечерта, когато се прибрах се чувствах много щастлива от това, че той е човек, с които можеш да говориш на всякакви теми.
Аз малко преминах и в темата за първата среща, но спирам ,за да не стане много дълго и да не ви отегчавам. :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: InaMineva в май 22, 2015, 14:15:30
Никой няма да се отегчи, продължавай :) Всички с огромно желание чакат интересните истории по запознанство и годеж на бъдещите младоженци :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в май 22, 2015, 14:18:51
Абсолютно съм съгласна, това са най-интересните разкази, кой как се е запознал с приятеля си.. Как се е стигнало до предложението, какъв е пръстена.. После и сватбата де, но аз обожавам първата част, тя е много по-романтична от цялостната организация.. След това ми е най-любимо да слушам за разказ от сватбения ден  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: lorka888 в май 22, 2015, 14:19:08
Sisku въобще не ни отегчаваш, разказвай,тъкмо стигна до интересната част @}->--


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в май 22, 2015, 15:58:49
Продължавам значи  :P Ами след това излизахме още няколко пъти след работа. Единият път беше вечерта преди да отида на море за няколко дни и когато ме изпращаше тръгна едно заплашително към мен, вероятно, за да ме целуне. Но аз се стъписах и се отдръпнах назад   :[ Не, че не исках да се случи нещо, ама питайте ме защо :D
Първата целувка беше, когато се върнах от морето. Той разказва, че му е било много мъчно за мен тези дни и си каза, че не бива да ме изпуска :D Та така, след това ме чакаше всяка сутрин преди работа, отивахме заедно и колегите започнаха да си шушукат, че ставало нещо. Разбра се, че сме заедно, когато един колеги ни видя двамата, аз носейки роза, подарена от ММ и вече нямаше как да отричаме. А и хубавото беше, че когато знаеха ни нагласяха почивките в едни и същи дни.
И когато стана време да започна лекции отново, трябваше да напусна работа, защото бях редовно и нямаше как да съчетавам и двете неща. Иван (както се казва бъдещият ми съпруг) каза, че му омръзнало да работи там и той щял да напусне, но след време си призна, че било заради мен. Нямало да бъде същото, ако не съм била там  *db* Добре, че после си намери бързо работа, че нямаше да си го простя.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в май 22, 2015, 18:27:50
Мен лично изобщо не ме отегчават историите ти!
Супер интересни са ми и се записвам да следя темата с огромен интерес :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: artemida777 в май 22, 2015, 23:30:44
Честита темичка. :) Ти го даваш на час по лъжичка. :P Май дойде време за предложението. Точно тази част от разказите винаги я чакам със затаен дъх.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в май 23, 2015, 09:51:37
По - миналата Коледа под елхата имаше една кутийка. Когато я отворих, вътре не беше пръстен, а ключове от апартамента, в който живее. Вече бяхме заедно 3 години, през това време той правеше ремонт и когато стана готов реши да ми предложи да живея при него. Аз приех ключовете,но цяла една година не се пренасях окончателно. Пак си бях при него почти през цялото време, но си се прибирах и вкъщи. През това време уж на шега все му говорех за сватба, че чакам пръстен и тогава ще отида при него. Къде на шега, къде на истина, аз си го исках определено да се случи. А ММ не говори колкото мен и дори ида си мислеше нещо относно предложение, нямаше как да разбера. И аз в един момент спрях да се шегувам, защото пък не исках да излезе, че ми предлага насила.
Коледата, която отмина, беше най-запомнящата се до сега за мен. Мои роднини си бяха дошли за празниците и щяха да идват на гости при родителите ми и съответно аз поканих и бъдещият ми съпруг. Когато му казах да дойде, той замлъкна, но след секунди се съгласи.
Вечерта трябваше да дойде в определен час, но закъсня доста, дори се притесних. Когато пристигна беше донесъл няколко пълни торби, с вино, с уиски, с разни подаръци за всички. Седнахме на масата и всичко си вървеше нормално. По едно време реших да отида до другата стая за нещо, но се разприказвах с братовчед ми и се забавих малко повече. Връщам се аз и ММ се изправил до масата и до врата на терасата. Аз му казах да се мръдне, за да мога да мина, а той ми отговори, че никъде няма да ходя и че искал да каже нещо. Тогава се обърна към всички, каза им, че се радва, че е с нас на този празник и че искал да каже нещо и направо пристъпвал на въпроса. И аз вече спрях да чувам какво говори :D Коленичи и извади пръстена, аз веднага се насълзих от емоциите и казах ДА. Чувството беше невероятно. Чух и майка ми как се развика "Фотоапарата, фотоапарата" та имаме и няколко размазани снимки от момента. Добре, обаче той не чул, че казвам ДА и продължава да стои на коляно и аз повторих отговора си. Беше много развълнуван, също като мен. Татко ми пък както си стоеше с чашата в ръка и направо зяпна, но и той много се зарадва. И от там нататък като започнаха едни песни, танци, така че това си беше и като годеж за нас. Официален такъв не сме правили. На другият ден отидохме и при родителите на ММ на гости, след няколко дни се събрахме и на заведение всички заедно и така. А първоначалната идея е била да бъдем само двамата, да има романтична вечеря със свещи, с бележки, по които да намирам разни неща, но аз имам такива способности винаги да му развалям или попроменям изненадите по един или друг начин. Но мисля, че така се получи и по - добре, защото всички от семейството ми бяха с мен и присъстваха и споделиха радостта ни, а и не трябваше да им обяснявам по телефона после примерно :D


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в май 23, 2015, 10:46:54
Sisku, честита сватбена темичка! Пожелавам ти само положителни емоции в оставащото време!  *YAHOO*

Да се отегча ли? Няма шанс! Обожавам именно тези разкази за запознанството и предложението.  *INLOVE*  Толкова ми е мило да чета такива неща.  :)
Предложенията винаги ме разплакват.  :'( :'( :'(  Много ми е лично всичко и след като знам какво е чувството да чуеш този въпрос от любимия си мъж.  *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE* НЕЗАМЕНИМО!!!  *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE*
Пожелавам ти да се обичате вечно!  :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в май 23, 2015, 16:18:36
always_and_forever , благодаря ти искрено  *INLOVE*
След като си получих пръстена няколко дни бях в еуфория и аз и той.  Още не обмисляхме нищо за сватба, но започнаха да ни питат. Едни дали сме щели само да сме сгодени без да правим сватба, други дори дали не съм била бременна, че заради това да имам пръстен  *crazy*
И в крайна сметка започнахме да обсъждаме, решихме след като мине Нова година да поразпитаме. Замислих се за дата и започнах да си правя едни мои си сметки и в крайна сметка решихме да е 20.06.
Спряхме се на ресторант и бъдещият ми съпруг трябваше да отиде да уреди среща с управителката. За негов късмет тя била там и когато попитал за месец юни тя ми отговорила, че тогава е много натоварено, всичко е заето от рано, но все пак отгърнала в тефтера си и точно 20.06 бил свободен ден.  *YAHOO*
Решихме, че това е знак и след няколко дни го капарирахме.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в май 23, 2015, 19:17:47
Тези въпроси за бременността са задължителни, когато стане на въпрос за сватба. Не знам какво е това мислене от тези хора. Според мен са малко жените, които избират да са бременни точно на сватбата си.
 И не напразно съм написала "избират", защото понякога има и непредвидени ситуации. Ама кой да мисли преди да попита.  :\
Извадили сте късмет, че датата ви е била свободна.  :bravo:
Вече може да ни разкажеш за всичко останало - как избрахте кумовете, рокля, украса..... изобщо всичко :P


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: karanesheva в май 23, 2015, 22:19:31
Честита тема и от мен. Кажи до къде си стигнала с приготовленията. Повечето теми които съм
чела, момичетата или развалят плана на приятелите си за предложения или са били на крачка да го направят. Тия мъже не знаят ли, че ние жените не сме предсказуеми.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в май 24, 2015, 11:09:09
Честита тема и от мен  *INLOVE* По въпроса с бременността, моите колеги някои направо ме питаха кога ми е терминът  *crazy* А тиймлидерката ме попита да започва ли да търси някой по заместване  :huh: Та и аз не знам защо всички си мислят, че хората се женят само когато има бебче на път...

Хайде, не ни бави много историята, че нямаме търпение  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: vstambolska в май 24, 2015, 20:03:27
Sisku ,честита темичка и от мен !  @}->--  По въпроса за въпросите дали не съм бременна от всички , които разбраха , че ще се женим , аз им отговарях , че съм бременна в 7-ми месец постоянно .  =]  :funny:
Много е глупаво да се мисли , че на днешно време хората се женят само ако чакат бебенце !  P-(  *crazy*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в май 25, 2015, 09:44:55
Аз разбирам да питат, ако сватбата е обявена за след 1-2м, ама при положение, че я обявяваме достатъчно рано, такива въпроси са супер излишни и нетактични.

Разкажи ни за кумовете- как ги избрахте, как ги поканихте..


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: lorka888 в май 25, 2015, 09:48:32
Sisku и мене ме питат, а тези дето ги е срам ме зяпат в корема :funny:. Явно е нещо нормално да се прави асоциация сватба= на бебе =]


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: InaMineva в май 25, 2015, 09:56:53
Предложението е било супер  *INLOVE* Какво по-хубаво от това да преживееш такъв важен момент с любимите си хора :)
Колкото до бременността... Спокойно, като гледам всички сме минали от там :) Нали вече не е модерно да се жениш, повечето си мислят, че трябва да има бебе за такава стъпка :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в май 25, 2015, 09:57:39
 :offtopic:
Лорка, на теб до сега щеше да ти е проличало 10000000000000000 пъти, жено!  :funny: Каквато си слабичка, абсурд просто :D


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в май 25, 2015, 11:28:37
Вчера липсвах, понеже Иван имаше рожден ден и имахме гости цял ден. Когато обикалях и за роклята също ме питаха дали има бременност, за да знаели как да ме обличат  *crazy* Не мисля,че някоя жена, която е бременна няма да сподели, когато си търси рокля, за да го имат в предвид, но както и да е.
Относно кумовете, искахме да са двойка и веднага се спряхме на едни наши приятели. Кума е колега на бъдещият ми съпруг, кумата също, но постоянно излизаме заедно и когато им предложихме се съгласиха веднага. Много се зарадва, дори кумата искаше още вечерта да звъни на майка в Ловеч, за да й търси кръщелното и да й го изпрати към Стара Загора. Иначе ние ги поканихме на гости, бяхме направили една голяма маса, те дори казаха, че много сме се престарали, но после разбраха защо. :D Нямаха никакво колебание, която много ни зарадва, защото нямахме много други варианти. Но им казахме, че не искаме да ги ангажираме с нищо, просто искаме да са до нас в този хубав ден. :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в май 25, 2015, 16:08:54
karanesheva, мисля, че вече сме почти готови, останаха всички онези неща, за които казват 10 дни преди сватбата, че трябва да се свършат. :D Чухме се с DJ- я, каза ни да се видим на 10 юни, за да уточним последните подробности. Та водещите ги избрахме след като резервирахме ресторанта, едни, на които звъняхме и бяхме чували добри отзиви, бяха заети, други, с които се срещнахме, не ни харесаха и тези са третите, с които разговаряхме. Казват, че три е на късмет, останахме очаровани от топлото им отношение, когато се срещнахме и дано останем доволни. :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в май 26, 2015, 18:07:11
Качвам снимка на украсата за маса, само че ще е в нашите цветове :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в май 27, 2015, 08:08:21
Много ми харесва, само цветята ли или и подложките на чиниите.. Много ми харесваа  *THUMBS* *THUMBS* *THUMBS*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: InaMineva в май 27, 2015, 08:30:22
Цветята са много красиви :) Ще стане супер :) Харесвам и подложките за чиниите, даже мисля да потърся да си купя, ще ни се връзват на интериора вкъщи :)
За DJ-я, аз се видях с него да уточним нещата 3 дни преди сватбата  *crazy* Всичко в последния момент, хаха :) Стискам палци водещите да се окажат готини и всичко да е перфектно :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в май 27, 2015, 08:52:31
Страшно ми харесва украсата! Много е свежа и ненатрапчива  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в май 27, 2015, 10:25:29
Много са хубави цветята. Изчистена и непретрупана маса ще е.  :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в май 27, 2015, 18:55:02
Благодаря ви, радвам се, че ви харесват, решихме да е нещо по семпло, но пък симпатично :D
alexandrova_90 , за жалост няма да сме с подложките, въпреки, че много ми харесват, но няма да се впишат в останалите детайли на масата - ще има малки бели фенерчета, свещници, аз отпред ще е с дантела, чиито край пада свободно в един ретро куфар. Ама как го обясних и аз :D
Украсата по масите на гостите ще е с високи вази. Решихме да са с изкуствени цветя, за да не разхищаваме много живите красоти. Покрай вазите ще има аранжирани отново малки свещничета, които ще са поставени в малки, старинно изглеждащи рамки от картини/снимки.
InaMineva ,  надявам се всичко да е нормално наистина, за сега имаме само хубави отзиви за тях.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в май 27, 2015, 19:08:47
Много ми допада всичко написано, в общи линии... Грубо, описваш моята тема на сватбата, интересно ще ми е как ще го осъществите. Коя агенция използвате, ако не е тайна?


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в май 27, 2015, 22:41:39
Не е тайна, Temira Wedding се казва агенцията ни, бях гледала снимки на сватби организирани от тях и общо взето са първият ни избор :) Надявам се всичко да е както сме го замислили. Утре ще гледам да пусна снимки на още неща , че май не съм ви показвала почти нищо.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: artemida777 в май 28, 2015, 23:30:56
Много ще е красива и нежна масата. :bravo: А на масите на гостите как ще изглеждат?


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в май 29, 2015, 08:44:40
Цветята по масите на гостите също ще са от рози и хортензии в прасковено и други цветя подобни на тези на булчинската маса, само че изкуствени.
Снощи ходихме в техните на бъдещия ми съпруг да лепим етикети на шишетата с ракия. За жалост няколко не станах перфектни, понеже се получиха гънки, но реших да не се ядосвам, за това. Изглеждат по-старинно и автентично :D


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в май 29, 2015, 08:47:12
Правилно, няма мисъл да се ядосваш за такива неща.  :P Никой няма да забележи дали се е набръчкал или не етикетът.  ;)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в май 29, 2015, 08:50:16
И според мен никой няма да забележи... Аз се чудя изобщо защо ще правя етикети, при положение, че при нас бутилки по масите няма да има, а сервитьорите ще наливат.. Т.е от ръката им, едва ли някой ще види   *crazy*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в май 29, 2015, 08:52:08
Тони, в тоя случай е малко излишно.
Не се притеснявай, всеки дефект се превръща в ефект по някакъв начин :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: InaMineva в май 29, 2015, 17:46:05
Хехе :) Аз да си кажа като вече бивша булка... Въобще няма да ти дреме за нищо в уречения ден, няма да имаш време да мислиш нито за етикети, нито за украса, за нищо :) Така че да не ти дреме, че няколко етикета се набръчкали, голяма работа :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в май 29, 2015, 20:33:19
Аз уж гледам да не се притеснявам, обаче снощи направо ми дойде малко в повече, но гледам да се овладея, че стресирам ли се от сега още и започват безсънните нощи  :D Целта беше да ги направя сама, за да спестя средства, а си спечелих нерви, ноо оставям тази тема вече :)
Тони (преминавам на малко име, ако нямаш нищо против :) ) , наистина мисля, че не е необходимо да са специални, щом няма да стоят на масата.
Да споделя сега и до къде сме стигнали с приготовленията. Имам рокля, воал, обувки (високи и ниски), годеникът ми има костюм, риза, обувки, вратовръзка. Букетът ми за хвърляне е почти готов, правя си го сама и утре ще гледам да го снимам. Останаха ми бижутата и все още се чудя какви да са. Роклята е бюстие без презрамки, но има украса и се чудя дали ако сложа и колие няма да е малко претрупано.
Качвам снимка на кутията за картички и пликове, че като гледам нищо не съм споделила с вас още.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в май 30, 2015, 10:21:34
За бижутата не знам какво да кажа. Може би хубави обеци и нежно колие ще е добре.  :)
Много е хубава кутията. Сама ли я прави?


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в май 30, 2015, 10:37:56
За жалост не, исках да се пробвам, но надали щеше да е сполучливо. Правиха ни я от мястото, от където поръчахме и поканите.
Сега започвам търсенето на обеците, искам да са висящи и големи, понеже косата ми ще е вдигната. Мисля да се насоча и към така наречените ръчно изработени, има доста страници във фейсбук, ако и вие знаете някакви страници ще се радвам да ми помогнете. :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в май 30, 2015, 14:03:15
Кутията е много красива! Навява ми романтичен винтидж полъх..


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: artemida777 в май 30, 2015, 15:08:24
Нещо такова ли имаш предвид? Купувала съм си гривнички от тази мацка, може да й поръчаш нещо и по твой модел.
https://www.facebook.com/pages/Hand-made-jewelry-Anum/102402463162018?fref=ts


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: InaMineva в май 31, 2015, 12:23:34
Кутията е много красива  *INLOVE* За бижутата... Аз имах само обеци, но колие нямаше да се връзва на роклята. Мисля, че на бюстие ще се връзва колие, пак наистина зависи от това, с какво е обшито бюстието. Ако имаш много синци и мъниста, е по-добре без, да не стане наистина претрупано :Р
П.С. Покажи ни снимка на роклята и ще си кажем мнението ;)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в май 31, 2015, 18:52:17
artemida777 , благодаря за предложението. За сега ще пообиколя по магазините, за да видя случайно мога ли да намеря нещо и тогава май ще се ориентирам към поръчка. Не че имам много време де. :D
Много искам да ви покажа роклята, но съм решила да си я пазя  :[ Бюстието не е изцяло с мъниста, но по линията на деколтето има от двете страни парчета тюл, които се съединяват с част от дантела. Но мисля, че ако пък нямам колие ще стои много голо някак си.
Сега ви качвам снимка на букета за хвърляне. Най - накрая успях да го довърша вчера с помощта на майка ми. От изкуствени цветя е, дръжката е със сатенена панделка и дантела. Не е кой знае какво, но поне нещо да си направя и аз сама :D


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в май 31, 2015, 19:12:57
Разбирам те за роклята. Искаш поне това да е изненада за всички. :)
Много добре си се справила с букета.  :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 01, 2015, 15:18:12
Ехаа букетът много ми харесва  *INLOVE* даже не ми се струва чак такава мисия невъзможна и може и аз да пробвам :) Ама много естествено изглеждат тези божури ;) Иначе за роклята аз мисля, че е най добре само обеци :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 01, 2015, 16:52:39
Букетът го куми майка ми случайно. Обади се и каза, че го е видяла и че е точно божури и хортензия, както искам да е истинският. Казах й да го взима, но бях скептично настроена, но като го видях, много си го харесах и се радвам, че се получи що годе добре. Въпреки, че не е голяма философия стига да имаш пистолет със силикон и панделка. :D
Да ви споделя, че от време на време като се сетя, че вече сме месец юни и ме залива една вълна на безпокойство, но се опитвам да я овладея. Иначе имам вече двама отказали гости, което очаквах, че ще стане, но все пак когато ти откажат е малко неприятно, но няма как.
Толкова много неща имам в главата, че се чудя за какво да ви разкажа. Късметчетата ще ги правим тази седмица и с тях се приключват нещата, които избрахме да изработим сами.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 02, 2015, 08:08:14
Ама спокойно, то аз съм се панирала вече (въпреки че имам 3,5 месеца още), но вече всичко ти е готово почти :) А за букетът...не става ли без този пистолет, че не съм сигурна дали имаме  :huh:


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: fifcheto в юни 02, 2015, 09:38:03
Букетът за хвърляне е жесток, а цветята изглеждат като истински  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 02, 2015, 17:24:49
Feribotka, аз пробвах и с едно друго секундно лепило, но не се получи, но не съм сигурна колко е хубаво и лепилото де :D Може и да става, но понеже имах пистолет и го използвах.
Иначе утре ще ходя да търся бижута и украса за вкъщи за взимането ми  :danceg: Трябва да се обадя и на операторите и на DJ  за среща и понеже вече съм в отпуска, започвам тичането напред назад :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 02, 2015, 20:40:25
Ехааа браво, много дълго са те пуснали преди сватбата :D Аз се надявам на седмица...че вечно сме в дедлайн  :huh: Аз не пропускам възможност да вляза в някой магазин за бижута, но не мога да намеря единственото нещо, което ми трябва - обеци...така че успех  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: InaMineva в юни 03, 2015, 07:57:03
Сега като чета почва да ме хваща яд, че не си направих един изкуствен букет за хвърлянето :(


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 03, 2015, 09:11:05
Ти пък :) Нали ще си откупуваш твоя...до колкото помня :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: InaMineva в юни 03, 2015, 09:25:01
Да, ама вече е изсъхнал... А изкуствения ще си е вечен (почти де :))


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 03, 2015, 13:53:37
Хихи нищо, имате куп други прекрасни спомени и най-вече снимките  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 03, 2015, 16:13:02
Ина, карай и изсъхнал ще ти напомня за хубавият ви ден.
Иначе съм в отпуска, защото работя в училище и децата са във ваканция вече, заради това ме изпуснаха толкова рано преди сватбата :D
Да се похваля, че се сдобих с обеци и с висулка за коли, което все още не съм решила дали да слагам. Първоначално се бях насочила към обикновени бижута- имитация на сребро, понеже не ми се даваха много пари. Но те стояха много грубо и едно сиво, неестествено, чак кичозно. Та в край на сметка си взех сребърни. Обеците са един голям камък в капковидна форма, но стоят много нежно, харесвам си ги много  *INLOVE* Поръчах и от един магазин надпис "Булка", които ще стои на  врата на стаята, в която ще съм. Ще бъде готов в петък. Етикетите за ракия са наполовина налепени, останаха тези, които са за ракията на дядо :P Дано се получат по - добре от предните :D
А моминско парти май ще имам, подпитах едната ми приятелка дали да си организирам аз, а тя много неестествено каза "Аааа, не ти трябва и това да имаш" :D После ми каза да не разпитвам много много, така че мисля, че организират нещо.
Това е отчетът ми за случващото се до сега :D


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 03, 2015, 22:04:14
Ехе :) Звучи като да се движиш доста добре ;) Браво  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 03, 2015, 22:49:19
Оф, опитвям се, дано всичко е наред. Притеснява ме колата, с която ще сме. Уж познат на бащата на годеника ми обеща още март месец, сега казал, че можел да е за риба тогава   ohmy *crazy*  Ама да не сме се притеснявали. И как да не се притеснявам, като колата ще е нужна целия ден. Сега уж ще говорят пак с него и ако не стане освен да търсим варианти.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в юни 04, 2015, 07:56:46
Снимчица на бижутата няма ли?   :[
Няма ли да оставиш възможността на мъжа ти да те търси, когато дойде да те вземе, макар че идеята за надписа ми харесва?  :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 04, 2015, 08:59:09
И аз искам снимка ;) За колата - спокойно, според мен винаги може да се измисли някоя друга в движение...Мен ММ няма да ме търси, но ще си сложа надпис, че булките са свършили или нещо подобно имаше :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 04, 2015, 13:11:04
Апартаментът ни не е много голям, а и той ще мине през три врати докато стигне до мен, така, че това ще са му изпитанията :D Ще снимам обеците и ги качвам, за да ви ги покажа. Снощи направихме и късметчетата за хвърляне, ще снимам и тях, мисля че се получиха добре.
За колата надявам се този човек да излезе сериозен и всичко да е наред, иначе да има варианти и ще се измисли нещо. Аз не съм и от хората, които толкова държат на марката кола, въпросът е, че шофьорът трябва да е постоянно с нас, а за този ми е някак притеснено.
Проблемът днес е, че се събудих с подуто око. По принцип си имам проблеми с него, излизали са ми доста ечемици и така и не се установи от какво са. И за късмет тази сутрин се събудих "красива"  :GROAN: Веднага започнах с компреси и промивки и общо взето вече се лекувам с "бабини" методи, защото какпките, изписани от лекар, само успокояват подуването, но ечемикът не минава, а стои като топче. Дано минава бързо, за да не съм като току що ударена на сватбата :D


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 04, 2015, 13:19:29
Много е неприятна ситуацията с окото.. Дано мине бързо.. Знам, че ечемик се търка със златен пръстен, ако искаш и е това изобщо, опитай  =]

Наистина не дръж толкова на колата, важното е да ви закара.. ММ също държи на ретро автомобил, но може и да му се размине.. Важното е да стигнем живи и здрави, да разчитаме на шофьора, защото наистина трябва да се постоянно и навсякъде с нас  *THUMBS*

Вие в кой ресторант бяхте (сигурно питам за н-ти път, ама много забравям кой къде беше... )? Ние също живеем в общияния ни апартамент, но мен ще ме вземет от общото жилище, а той тръгва от хотела, нали ни подсигуряват апартамент за първата брачна нощ.. Или при вас няма такова нещо?


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в юни 04, 2015, 13:24:59
Не се притеснявай за окото. Имаш време, дотогава ще е минало.  :) И аз съм го чувала това със златния пръстен.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 04, 2015, 13:34:29
Ох, благодаря ви, и с пръстен търкам, даже използвам годежния :D И топли компреси слагам и дано да мине.
Ние ще сме в ресторант Сити,Стара Загора, аз май не съм го и казвала, имаме и стая за първата брачна нощ, комплимент от хотела. Но ще ме взимат от апартамента на нашите ( аз още си го наричам "вкъщи" и ще си остане моето вкъщи също, де :D ), а ММ ще тръгва от техните.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в юни 04, 2015, 13:47:04
Ох, милата! Голямо гуш от мен! Дано се оправиш бързо. Обикновено за седмица минават.
За колата - и аз съм на мнението на Тони. Птах ММ с каква кола ще сме - не се знае. Ми ок тогава, няма да има украса и ще си се закарам сама с Голфа.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 04, 2015, 14:05:36
Благодаря, nansita  *INLOVE* Успокоихте ме момичета, няма да се притеснявам за тази кола изобщо, все пак не мога да отговарям за всичко, то ще си се нареди.
Качвам снимка на обеците, имат и същата висулка, но не зная дали ще я сложа.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 04, 2015, 14:08:27
Аз ще търся нещо точно таковаааааа... Много ми харесват.. А и по колана на роклята имам камъчета в същата форма  *YAHOO* От къде са ?


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 04, 2015, 14:14:07
От един обикновен магазин за сребърна бижутерия тук в Стара Загора, дори не зная как се казва. Съвсем случайно попаднахме на тях, дори човекът щеше тъкмо да излиза в почивка и го върнахме. Дано успееш да намериш и ти такива  :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в юни 04, 2015, 14:24:04
Много са красиви обеците ти.  @}->--


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в юни 04, 2015, 14:38:45
Страшно красиви са! Изчистени, без излишен кич...супер!  *THUMBS*
Тони, такива съм виждала на много места. Тръгни по бижутерските щандове на моловете,примерно, и ще видиш :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: fifcheto в юни 04, 2015, 15:17:02
Супер са обиците - елегантни, но не претруфени  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 04, 2015, 15:34:27
Дааа много са прекрасни, наистина  *INLOVE* Аз ще искам нещо по-масивно, въпреки че не знам как ще стоят с роклята а и още не съм намерила нищо подходящо  :huh:


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 04, 2015, 19:05:43
Радвам се, че и на вас ви харесват  :P Аз също търсих нещо по-масивно и може би по-дълго,понеже ще съм с прибрана коса, но когато видях тези и си ги познах :D
Мислих тези дни да ходя на пробен грим, но заради окото май няма да е. А ми се искаше, защото не се гримирам постоянно и исках да избегна момента да не би да не се харесам.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 04, 2015, 21:51:56
И аз се притеснявам от това (че няма да се харесам), но няма да си правя пробен...ще разчитам на гримьорката :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 05, 2015, 16:24:23
Ами освен и аз няма да ходя, не ми се рискува с това око, дано помине до тогава де. Дори мисля да си взема собствена спирала, която ще е използвана само върху мен, за да не "дърпам дявола за опашката".
Иначе моята дарба за разваляне на изненади си се проявява в пълна сила. Случайно видях, че едната ми приятелка е писала на мама, да й прати мои детски снимки, понеже ми подготвят моминско парти. Може ли да съм така, кажете ми, все разбирам всичко  :GROAN: Но поне няма да знам какви са снимките, а и каква е идеята с тях де :P


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: lorka888 в юни 05, 2015, 16:27:37
Sisku не се ядосвай за моминското парти,поне знаеш,че имаш и ще спиш спокойно =]. Окото не се ли пооправя вече.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 05, 2015, 22:11:58
Лорка, не смея да казвам нищо са не го урочасам, уж е по-малко подуто днес, но да видим. Сега се чудя какво да подаря на моите приятелки,много ми харесват изрисуваните-чаши, но не знам дали да са такива подаръците. Вие имате ли други идеи?


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 06, 2015, 19:17:50
Вижте какво намерих сутринта на дивана.  *YAHOO* Покана за моминско парти от приятелките ми "моми".  :chee: А годеникът ми се правеше на ударен :D Съответно звъннах и на приятелките ми, но те продължават да отричат и казват, че не знаят за какво става въпрос :D


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 06, 2015, 20:18:34
Ехааа браво на твоите момичета  *INLOVE* Аз май към чаши съм се ориентирала за подарък, но другата ми идея беше да е някакво бижу за сватбата, да са ми еднакви - обеци, гривна, нещо за главата :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 08, 2015, 13:11:24
МАй няма да са чаши, понеже нямам никакво време за изработка, поръчка и доставка. Мислих си да взема някакви огледалца или друг вид аксесоари, за да могат да си ги използват после.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 08, 2015, 13:13:42
Сиску, поздравления за твоите момичета, аз също получих покана, прекрасна ръчноизработена и чувството, че някой друг освен ти самата се интересуваш от сватбата или събитията около нея, е прекрасно  *INLOVE*

Аз мисля да им подаря ветрила, които да са малко по-хубави не от тези по 1лв. Хем, ще могат да си ги използват на сватбата, ако им е горещо  :P


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 08, 2015, 13:19:47
Вземи им нещо (бижута, диадемка или някакъв друг аксесоар), което ще им отива на роклите да могат да си го позлват за сватбата ;)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 08, 2015, 13:21:53
Страхотна идея, не се бях сетила за ветрило, може и да ти я открадна, ако намеря подходящи.  :[ Иначе и аз не харесвам онези от магазините за 1 лв. Ще продължа с търсенето, а може и нещо друго да изскочи като идея.
Сега отиваме за изследванията, стискайте палци всичко да е наред и да се оправим бързо. :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: artemida777 в юни 08, 2015, 13:55:06
Според мен огледалцата са много хубав подарък. *THUMBS* Това е нещо, което винаги върши работа и като го извадят да си сложат гланц, ще се сещат за теб. :P Сега се сещам, че някъде по Графа в един индийски магазин имаше такива джунджурии по 2-3 лв - огледалца, гривнички и подобни. Доста са шарени, но ако приятелките ти харесват подобни неща, ще им допаднат.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 08, 2015, 14:51:22
Дааа на Графа има един магазин с индийски джунджурийки, псока славейков отляво, точно преди чейндж бюрото там където свършва пазара за плодове, зеленчуци и други неща, срещу него ;)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 09, 2015, 09:35:49
Благодаря ви,момичета за идеите, но съм в Стара Загора. Ще продължа търсенето и когато открия нещо ще споделя. Иначе сме готови изследванията и сме готови за "бракуване"  :D :D :D


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 09, 2015, 09:41:01
Бравооо свършили сте едно от много важните неща ;) Тия подаръчета можеш винаги да ги натъкмиш :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 09, 2015, 17:24:24
Да, и това отметнахме.
Вчера се получи много смешна ситуация. Бяхме на театър с годеникът ми и вече ще се прибираме и виждаме кума с един друг приятел. След малко пристига и трети приятел. ММ започна да се чуди какво става, а кума гледа стреснато и ми прошепва, че се срещат, за да уточнят подробности за ергенското парти. Съответно ние сме ги хванали "в крачка". Годеникът ми се досети веднага за какво става въпрос, но не се издаде и ги оставихме да чакат другите "ергени". Чудя се какво ли са му намислили :D
Вчера се чух с гримьорката, с маникюристката, с DJ-те и с още някой май. Трябва да си записвам, че започвам да забравям вече :D


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 09, 2015, 20:24:56
хахах егати случайността :) Хубаво, че не сте ги смутили и сте ги оставили спокойно да си свършат работите ;) Ами записвай, моят сватбен тефтер вече почва да свършва а имам повече от 3 месеца до сватбата  :girl_impossible:


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в юни 10, 2015, 09:28:52
Лелее, браво!
Аз в моя тефтер имам 4-5 стр. изписани. Там са основно драсканици и една материална карта на поканите. :)
Всичко друго ми е на телефона, компютъра...и на таблета. Обаче си загубих захранващия кабел и сега не мога да го включа.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 10, 2015, 09:38:18
О, моят тефтер е голям.. Бая работи изписах, но ще има.. Аз реших да си го направя като дневник малко.. Пиша си всякакви неща, около сватбата.. Като се сетя нещо и бам записвам.. Освен графика по месеци, свършена и несвършена работа.. Пиша си и други неща, които вървят паралелно с организацията, за да не ги забравя  *crazy*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 10, 2015, 10:09:36
Тони, същата работа, абсолютно всичко, което ми хрумне записвам :) Нямам грам доверие на паметта си  *crazy*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 10, 2015, 17:26:14
Аз бях малко по - пестелива откъм писане, но тези дни вече записвам всичко, взе да става малко натоварено :D А като си помисля колко малко време остава и ме свива стомахът, но гледам да се овладея.
Днес си купих рокля за моминското, трябва да съм официална все пак :D А утре продължаваме с обикаляне - ще ходим в ресторанта на дегустация, че все още се чудим какво да е основното и ще поръчваме тортата. Дано успеят да ме разберат, понеже ще е комбинация от три торти. :D  :[ Трябва да направим и предсватбено клипче, но ако е лошо времето като днес, не зная как ще стане номерът. Е, това е отчетът ми за сега :D


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в юни 11, 2015, 11:36:33
Дръж се, че колкото по-малко време остава, толкова повече ще се притесняваш. Естествено, това са приятни емоции, но си е напрежение.  :P
Няма ли снимчица на роклята за моминското?  :[


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 11, 2015, 19:51:50
Ох, днес бях малко по притеснена, но ми мина. always_and_forever , не съм снимала роклята, в събота живот и здраве ще кача направо снимки от партито. Но е леко разкроена, червено и бяло. Търсих си чисто бяла рокля, дори си харесах една, но ме правеше малко "едра" :D. И си казах защо пък да е бяла, като и на сватбата ще съм с бяла.
Иначе днес доуточнихме украсата на ресторанта, дегостирахме менюто и го определихме, поръчахме си тортата и сме много доволни от крайната сума. И на всичкото отгоре успяхме да направим предсватбено клипче с оператора, което после ще се включи в началото на DVD-то. А и занесохме да подгънат панталона на годеникът ми и да у го отпуснат малко. :. Изморителен ден си беше... beddybye:


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: artemida777 в юни 12, 2015, 01:21:17
Доста работа сте свършили. :bravo: Какво меню избрахте?


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в юни 12, 2015, 07:53:17
Добре тогава. Търпеливо ще чакаме снимките.  :P
Какви са менюто и тортата?
Къде снимахте клипчето? На някое специално за вас място или нямаше значение?


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 12, 2015, 08:04:21
Кой е видеооператорът?   @}->--


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 12, 2015, 10:23:18
Менюто няма да е от най "изисканите"  *db* , просто защото решихме да родителите да не се притесняват, че после ще им кажат, че имало гладни гости. Според мен човек не отива,за да се "натъпче", но все пак. Ще имаме салата, основното ще е свинска пържола на скара, задушено пилешко  с гарнитура картофи соте и задушени зеленчуци. Ще имаме ядки, които ние ще внесем и отделно ще има плата със сухи мезета и сирена.
Тортата ще е с бели блатове, крем брюле и боровинки, а външният вид ще е комбинириан от няколко торти  :torte:
А клипчето го снимахме на едно езеро, не е точно специално място за нас, но много обичаме да се разхождаме там и да храним патиците. Та успяхме да примами някоя друга, за да влезе в кадър. Иначе сюжетът беше, че той ме чака и се оглежда и след малко аз пристигам. След това се разхождахме и накрая изиграхме предложението му към мен. Като не знам тази част дали ще се включи. Надявам се да не съм била много "дървена", понеже не съм свикнала да ме снимат :D
А видеооператорът се казва Венци, работят заедно със съпругата си и са съвместно видео и фото и сме доволни от нещата, които ни показаха. Дано и нашите са хубави :D


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в юни 12, 2015, 13:03:59
Съгласна съм, че хората не отиват да се наядат, а да са до вас на този важен ден. Гладни няма да останат.  ;)
Много хубава идея да пресъздадете предложението. Дано да го включат във видеото, ще е много хубаво.  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 12, 2015, 18:49:12
Дано и дано се е получило добре. Днес правих хартиени помпони за украса на входа. Уж станаха симпатични. Аз съм на 5тия етаж и си мисля, че ще е добре на всеки етаж да има по нещичко. Ще ги снимам и ще ви ги кача при първа възможност :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 12, 2015, 20:09:38
Оооо ама аз мисля да ползвам асансьора :D Иначе няма ли да качиш малко снимки? :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 13, 2015, 11:15:08
Ами нашият асансьор е развален и ще ги поизмъча 5 етажа :D Качвам снимка на помпоните, които не зная дали ще използвам и на етикетите, за да видите как не са залепени хубаво  :GROAN:


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 13, 2015, 11:16:06
Явно не мога две снимки в един пост. Ето и бутилките с ракия.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: pandapanda в юни 13, 2015, 15:17:36
Sisku, не се тревожи за етикетите, аз не  виждам нещо да не им е наред. И честита тема :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: karanesheva в юни 13, 2015, 15:29:57
Етикети те са много хубави и си стоят добре. Не се притеснявай толкова много. Какво пише на самия етикет, че не можах да го прочета.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 13, 2015, 17:55:24
pandapanda , благодаря.  *INLOVE*
karanesheva, радвам се, че и ти мислиш, че не са чак толкова зле. Проблемът наистина е, че са малко ситно написани, но с по-големи букви, нямаше да се събере в размера на етикета. А надписът е "Специална сватбена ракия Майсторски приготвена и с години отлежала за сватбата на Силвия и Иван" и датата. Накрая пише "От дядото на булката" и "От бащата на младоженеца".
Оставям ви сега,че отивам да се приготвям за моминското парти  *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юни 13, 2015, 20:57:36
Ама нищо им няма на етикетитеее, много са си хубави даже :) И ние такива бутилки сме си харесали ;) Много щура и хубава вечер ти пожелавам  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 14, 2015, 14:11:41
Моминското парти мина страхотно!  *YAHOO* Моите приятелки ми бяха приготвили страшно много изненади. Бяхме в една пицария, столовете бяха украсени с балони, а моят с панделка. По едно време се появиха на масата 5 шота с уиски и ми казаха, че ще ми задават въпроси за Бъдещият ми съпруг. Мисля, че трябваше да пия само при грешен отговор, но те ме карах след всеки въпрос  :funny: Съответно имах и подаръци след всеки отговор, имах си лента с надпис "Булка", малка диадема с було, черпак, малко букетче, съответно всеки дар с бележка към него. Имам и гривна, декларация, която трябваше да подпишем всички и албум със снимки. Когато го видях, много се разчувствах. Снимките започват с мен като малка, като по -голяма, та чак до сега, с приятелките ми, с кумата и кума и с бъдещият ми съпруг, като има място и да допълваме още снимки. Всички подаръци сложихме в голяма кутия,направена декупажно, цялата в божури  *INLOVE* Торта нямах, имах си пица с надпис "Game over". После отидохме в един бар и стояхме до към 3 ч. А ергенското парти е било доста бурно, "ергенът" се прибра към 6 и нещо, малко контузен, с подут пръст, но ще му мине :D Чакам да ми пратят снимките и ще ги споделя :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: artemida777 в юни 15, 2015, 01:02:49
Браво! Приятелките ти много са се постарали :bravo: Има ли снимки?


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: lorka888 в юни 15, 2015, 07:28:43
Етикетите са супер. И моминското явно също е било както трябва :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в юни 15, 2015, 13:40:24
Еха, супер парти си имала. Браво на твоите приятелки.  :bravo: Много хубави подаръци си получила.
Ще чакаме снимки.  :P


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 16, 2015, 20:42:05
Не можех да се докопам до компютър, тези дни са доста натоварени. Срещнахме се със всички, оператори, ДЖ, обадих се на фризьора, гримьора, ходих на козметик и днес платихме гражданския брак и ритуала. Сега остават довършителните работи и в четвъртък вечер живот и здраве отивам да спя при мама и тати, за да може в петък годеникът ми да не ме вижда :D
Качвам малко снимки от моминското, както обещах
http://prikachi.com/images.php?images/795/8176795i.jpg (http://prikachi.com/images.php?images/795/8176795i.jpg)

(http://prikachi.com/images.php?images/796/8176796V.jpg) Пицата ми, вместо торта  :torte:

(http://prikachi.com/images.php?images/798/8176798z.jpg) А тук получавам албума със снимки. :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в юни 17, 2015, 07:31:39
Добра работа сте свършили.  :bravo:
Защо няма да се виждате и в петък? :huh:
Много хубави снимки.  :P


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 17, 2015, 10:08:20
Ами разбрахме се деня преди сватбата да не ме вижда, което вероятно няма да се случи, но ще се пробваме поне :D На вас показват ли ви се снимките, защото аз не ги виждам, ако трябва да поправям нещо. Иначе ми се обадиха днес от работа и казаха, че трябва да отида от 12 часа, утре също, имало нещо да се свърши. Дано поне в петък да не съм.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 17, 2015, 10:09:36
Много неприятно, това с работата.. Тея хора нямат никаква жал...   P-(

Иначе, снимките се отварят след десен бутон и "Open in new window"  *THUMBS* Много ми харесват, браво на твоите приятелки  @}->--


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: opice в юни 17, 2015, 13:38:46
Сега виждам, че и ти се оплакваш от работа... тия хора нямат никакви скрупули. Много тъпо! Гледай ако можеш да се абстрахираш и да се насладиш напълно на предстоящия ден! Още малко остана!  :danceg: :danceg:


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в юни 17, 2015, 16:30:29
Много сте смели. На мен не ми се иска дори и в петък вечерта да се разделяме, ама няма как.  =]

Снимките и на мен не ми се показват в темата, само чрез линка.  :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 17, 2015, 21:12:38
Момичета, щом директорът каже, няма как да се оправдая и да не отида. Дано поне в петък ми се размине, че тогава ще ходя в ресторанта за схемата с местата и вече последните, окончателни бройки на гостите. От друга страна пък като съм  на работа тези дни и сякаш нямам време да се притеснявам толкова. Гледам от положителната страна  :) Наистина малко остана... дано поне времето се оправи  :girl_impossible:


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: opice в юни 18, 2015, 08:55:59
Времето ще се оправи! Всичко ще се нареди! Ще видиш  :) Даже още по-добре, че сега вали, няма да е толкова горещо в събота, а по прогноза го дават слънчево и тихо. Ще бъде един вълшебен ден!  :danceg: :danceg:


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 18, 2015, 09:55:25
Благодаря ти за успокоителните думи @}->-- :* Аз също се надявям на това, но в крайна сметка, какъвто ни е късметът  :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в юни 20, 2015, 14:54:29
Честит сватбен ден!  :weddingday: Пожелавам ви един незабравим ден, изпълнен само с положителни емоции!  *INLOVE* Обичайте се безкрайно много и бъдете много щастливи!  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: artemida777 в юни 21, 2015, 01:25:45
Честито! :weddingday: Бъдете много щастливи!  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Cerise в юни 21, 2015, 02:06:22
 :weddingday: :svatba:
Честит сватбен ден, семейство!


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 21, 2015, 08:43:31
Честитоо :) Бъдете здрави и не спирайте да се обичате, както в този ден :) Чакаме разказ :)  @}->--


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: djosi в юни 21, 2015, 12:45:39
Честит Брак!
Рамо до рамо, ръка за ръка, сърце до сърце – нека винаги да е така до края на света!
С руйно вино и със звън на чаши ви пожелаваме радост и младост, здраве и щастие, любов и деца!


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 21, 2015, 19:02:08
Благодаря ви момичета  *INLOVE* Всичко мина чудесно, разви се по план, не ни валя и капка дъжд, въпреки, че имаше облаци. Получи се голям купон. Ще пиша после подробно, че отиваме на гости при кумовете  :CHEERS:


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 22, 2015, 15:18:11
Ами освен да разказвам :D И да се извиня предварително, ако е объркано и неподредено, но още осъзнавам, че вече съм ГОСПОЖА  *INLOVE*

Денят преди сватбата...
Той мина общо взето добре, по едно време само ми се искаше да заплача, защото бях на работа до последно и явно по този начин напрежението искаше да излезе. Но пък умората от работата ми помогна да заспя на секундата вечерта и да не се въртя до късните часове. Всичко беше по план, занесохме окончателната схема на гостите в ресторанта, вечерта доукрасихме вкъщи, преговорихме кога какво ще става и си легнахме.

Сватбеният ни ден  *INLOVE*
Сутринта станах още към 6:30 часа, майка ми ме събуди с усмивка, станахме, закусих (може би за целия ден, това беше най - голямото количество храна) и към 9:30 тръгнахме с баща ми към фризьора за прическа. Получи се доста добре, много съм доволна, много по хубава от пробната беше, защото оправихме нещата, които не ми харесваха. Бях готова към 11:30 и се прибрахме, за да чакам гримьорката. Ако си спомняте, щях да имам пробен грим, но заради окото реших да не рискувам и изобщо не знаех как ще изглеждам. Докато се прибирах се чух с ММ, които каза, че колата е вече украсена и че чакат музикантите и фото и видео операторите.
Та да се върна на грима - в 12:30 дойде и към 13:15 бях готова, много ми хареса как се получи, когато получа снимки ще кача веднага. А, да кажа, че изпих 2 валерианчета преди да започнат да гримират, за по - сигурно и добре, че го направих, защото към 2 без нещо започна суматохата :D
След като бях готова, започнаха да гримират и мама. Уж трябваше да е по набързо, но и там отидоха 20 мин. , а аз си стоя необлечена, гостите от моята страна започнаха да пристигат, баща ми вилнее из другата стая, че сме закъснявали, че още не съм била готова. Ноо аз си бях спокойно и аз им обяснявах, че имаме време. Все пак ММ знаеше, че по рано от 14:15-14:20 не може да дойде.
И така де, аз бях готова и облечена с роклята към 13:50 и се започнаха едни снимки с роднини, приятели, чудо беше. А, и аз малко да забравя да си сложа обеците  :funny: Добре, че се сетих, а горката ми майка, чак след като ни изведоха от вкъщи ми каза: "Ама, ти кога си ги сложи?" А тя толкова се беше притеснила, че само до моите обеци й беше.
Да се върна на момента преди да ме вземат. Към 14:15 Иван се обади и каза, че тръгват. Мама и тати хукнаха надолу да ги посрещат и ме оставиха сама, е с другите роднини и близки де. След малко се качи фотографката и започна да ме снима, а на мен започна да ми се свива корема, като чувах музиката пред блока.
Ще продължа после, че доста дълго стана май...  :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: karanesheva в юни 22, 2015, 15:23:27
Честито, пожелавам ти дълъг и щастлив семеен живот.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 24, 2015, 20:35:39
Благодаря ти  *INLOVE*
Снимки още почти нямам, но ви качвам една от първият брачен танц. После, ако има желаещи продължавам с разказа :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: taratorche в юни 24, 2015, 21:36:34

За първи път се записвам в тези темички, до сега не четях много много, но ето ме :)

Честито! Бъдете много щастиливи!  *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE*

Още!!!!


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: opice в юни 25, 2015, 09:14:52
Sisku, честито и от мене! Бъдете много щастливи! *INLOVE*
Много неприятно е това с работата до последно, при мен беше същото. Нооооо това не ни попречи да си направим един страхотен празник!
Покажи ни още снимки! Много обичам снимките! Ня коя песен беше първият ви сватбен танц?


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 25, 2015, 16:07:39
Благодаря!  *INLOVE* За работата опитах се да гледам положително, а и ми помогна да заспя бързо вечерта :D
Продължавам с разказа си. Най - притеснено ми беше преди да влязат при мен. Вече след като видях ММ се усми8хнах широко и всичко започна. Преди това той ме е "откупил" от брат ми, а когато влезе при мен му казахме, че нямам обувка и трябва да я намери.  :P Бяхме я скрили в един балон и се започна една игра на топло и студено, но с помощта на кума, успяха да я намерят. След това естествено казах, че обувката ми е голяма и трябваше да ми слага парички и в нея  :ashamed:
Последва захранването с баница от мама, която също се беше притеснила, но успя да се овладее.
Тук при нас традицията е менчето да се рита на излизане от бащиния дом, а не в ресторанта. Аз така засилих моето, че щеше да се блъсне в колата на нашите и да окъпе двама трима.  :[ :funny: Напред излезе червеното цветче, обърнато надолу. Поверието е, че първото дете ще е момиче, нали? :)
Изиграхме едно хоро и потеглихме към ритуалната зала. Бяха се появили много черни облаци и си казах, че фотосесия може и да нямаме. Но за наш късмет времето беше с нас и цял ден нямаше и капка дъжд.
Когато пристигнахме пред ритуалната зала, вървях с букета пред очите, за да не видя друга бу7лка (не обичам поверията, но след като веднъж вече съм ги чула и гледам да ги спазвам )
По време на гражданския брак беше много емоционално, но съм изненада от себе, въпреки,ч е съм си доста ревлива, бях усмихната до уши през цялото време. Наложи се да повторя моето "ДА" два път, понеже първият път бях далеч от микрофона, но пък за сметка на това вторият ме чуха доста далеч :D
Аз настъпах ММ, понеже майка му го разконцентрира в стремежа си да му каже да се пази и той не успя да усети за какво става въпрос.
След като станахме официално съпруг и съпруга имахме фотосесия с кумовете и след това се отправихме към църквата. За мен там беше още по емоционален момент, дори накрая почти щях да се разплача, но се сдържах. Имаше и комични моменти. Когато кума разменяше короните ни и при последното поставяне на главите ни, започна да натиска моята надолу от страх да не падне. Но я натисна доста и дори и попът му каза"Достатъчно, куме."  :funny: :))
Тук сме на тръгване от вкъщи с моят съпруг  *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE*
(http://www.img-share.eu/f/images/89/IMG_4700JPG3AwxlpP_sredna.jpg)
Тук се крия с букета(който забравих да се похваля, че харесах ужасно много, беше от божури, прасковени и бели рози, като белите имаха и леко жълто-зелен нюанс.)
(http://www.img-share.eu/f/images/89/IMG_4713JPGthJAYTW_sredna.jpg)
Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: opice в юни 25, 2015, 17:25:42
Eee, ама много сте хубави! Пу пу!! Настина прекрасни!  @}->--
А това с короните си е много важно.  Браво на кума, че се е постарал да я сложи добре, така че да е сигурно, че няма да падне. ;)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: karanesheva в юни 26, 2015, 07:56:43
Много се чаровни. Много ми хареса, как си окъпала хората, ами да се пазят. :funny:
И аз спазвам, много от поверията. Даже се чудя дали да не си сложа червен конец на сватбата. На една сватба оправях ме младоженеца  от урочасване.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 26, 2015, 08:14:19
Много сте хубавииии  :bravo: Ти имаше ли  шаферки? Гледам сватбата е била в Стара Загора? Или бъркам.. Просто моя приятелка ми говореше за сватба в Стара Загора, на която шаферките са били с роклите, които ние искаме да поръчаме  ;)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 26, 2015, 12:07:23
Благодаря ви много  *INLOVE* Сега съм на екскурзия, но като се върна ще кача още-снимки.
А сватбата е в Стара Загора наистина-и двамата сме си оттук  :) Нямах шаферки, въпреки, че приятелките ми си имаха съответните функции  :P Вие какви рокли искате? Сигурно си ги показвала, но съм пропуснала.
А червеният конец си го имах и аз на ръката, но аз не съм го сваляла от много време.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 26, 2015, 12:40:57
За червения конец, ще си го сложа или ня крака или на белюто някак  :girlhide:

http://dreamday.bg/dress/14-%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B8-%D1%88%D0%B0%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B8.html (http://dreamday.bg/dress/14-%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B8-%D1%88%D0%B0%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B8.html)

Не в този цвят разбира се.. Това са от тези рокли, които се връзват по 50 различни начина  :P


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в юни 26, 2015, 13:23:52
Много сте хубави!  *INLOVE* Чакам продължението на разказа.  :)

И аз сигурно ще си имам някъде зашит червения конец.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: InaMineva в юни 26, 2015, 21:01:59
Честитооо :) Красива булка си, качи още снимки да разгледаме :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 28, 2015, 22:51:35
Тони, харесват ми много роклите. Аз последните месеци уж следях сватбите и все дебнех да видя нещо, но не съм срещнала шаферки с такива.
Ина, Мине, благодаря ви! Днес се върнах доста късно и нямам сили, но утре продължавам с разказа и снимките :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юни 29, 2015, 19:06:34
Продължавам нататък и мисля да го свършвам разказа  :P
След църковния брак ми стана много емоционално, но не успях да заплача, бях се настроила да съм усмихната и весела. Снимахме се с гостите в една градинка, а след това тръгнахме с кумовете към езерото, на което снимахме и предсватбеното клипче. Там роклята ми успя да се оцапа,но за щастие само долният слой и не се виждаше много. А и пропуснах да кажа, че в църквата на няколко пъти ММ навеждаше свещта си, чийто восък се изсипваше право върху роклята ми  P-(  :funny: Добре, че си бяхме избрали бели свещи и не се виждаше, иначе щях да си ходя с прасковени капки да речем :D :D :D
На езерото имаше още три булки, които се снимаха на различни места, трябваше да се съберем и да си направим обща снимка, щеше да е интересно :D
След това се отправихме към ресторанта, където почти всички гости бяха пристигнали. Естествено имаше и такива, които влязоха след нас. Не знам кое е трудно за разбиране, след като пише 19:00ч. предполага се, че не трябва да идваш в 19:20, но както и да е. :)
Имахме танцьори, които след като влязоха родителите ни, ни посрещнаха с танц, по време на който разпънаха и платното и пръснаха цветчета по него. Вървеше "Ела се вие" и тогава наистина се насълзих.  :'( Но когато казаха имената ни и всички започнаха да ръкопляскат, усмивките ни се върнаха веднага. ММ за малко да се хлъзне на платното, но аз го спасих  *THUMBS* :) Последва захранването, едната майка със сол, а другата с мед, като накрая водещата каза на свекървата да избере на кого ще даде единствения залък с мед и тя го даде на мен. :)
След това дадоха на кума да опита шампанското и да каже "Горчиво", но той толкова се беше притеснил, че като го питаха какво и каза, че му е сладко  :funny: :)) Попитаха го отново, но той си държеше, че му е сладко :)) Добре, че кумата се включи и помогна . После пихме до дъно и счупухме чашите, казаха, че е имало доста парченца.
Последва и първият брачен танц, беше на песента на Ed Sheeran - Thinking out loud.  *INLOVE* Бяхме си измислили малка хореография със завъртания и интересни хващания, мисля, че ни се получи  :[
По голямото парче на питката си го отчупих аз, но дадохме възможност на кума да отсъди кой ще е с по големите отговорности и аз му подсказах да вдигне ръцете и на двама ни  ;)
Имаше една игра с въпроси като участваха много хора. Бяхме разделени на мъже и жени и съответно на мъжете се задаваха женски въпроси и обратно. Имаше и въпрос към ММ какъв цвят е четката ми за зъби, към мен каква е неговата и други подобни. КАто на всеки верен отговор двете групи правеха крачка напред. Накрая съответно се събрахме и имаше "горчиво" за нас.  :twohearts:
Като цяло беше много динамична и весела сватба. Аз имах притеснения дали ще танцуват всички, но нямаше песен, на която да не е пълен дансинга. Водещата и диджеят бяха страхотни  *INLOVE*
След разрязването на тортата имаше и малка игра с 4 двойки, като на кма и кумата се падна чинийка, на която пишеше "Вие сте следващите". После кумата хвана и букета, така, че ще очакваме скоро покана :D Жартиера се хвана от братовчеда на ММ.
Сигурно съм пропуснала много неща, но още ги осмисляме. Ще допълвам отново :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юли 03, 2015, 11:30:08
Вече имам малко повече снимчици и мога да ги споделя и с вас :)
Ритането на бакърчето
(http://www.img-share.eu/f/images/90/IMG_4305JPGcpA4NxV_sredna.jpg)

Украсата на колата ( трябваше да има и нещо като мрежа/тюл, което да свързва розите, но нямаше, мо мисля, че се получи добре)
(http://www.img-share.eu/f/images/90/IMG_4302JPG8OOZLOE_sredna.jpg)

Украса в ресторанта
(http://www.img-share.eu/f/images/90/IMG_4484JPGSiyZNNV_sredna.jpg)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Tinkata в юли 03, 2015, 11:50:15
Всичко е много красиво, а ти си прекрасна булка  *INLOVE* Украсата на колата е станала много стилна, така че не съжалявай за тюла  ;) Полилеите в ресторанта много ме грабнаха  :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юли 03, 2015, 11:54:48
Всичко много ми харесва и аз също исках да отбележа полилеите  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юли 03, 2015, 14:22:28
Благодаря  *INLOVE* Мен също много ме грабнаха полилеите  *YAHOO* Имах само притеснения при хвърлянето на букета и жартиера да не би да ударим някой, но се справихме  :funny:

Сетих се, че не съм показвала тортата, която беше "сглобена" от няколко други торти и до последно не знаех как ще изглежда, но останахме доволни. Единствено можеше да е малкоо по висока, но определено е такава, какво искахме да е и сме много доволни от сладкарницата, в която ни я направиха. :)
(http://www.img-share.eu/f/images/90/11700764_875757305864202_3591408716170197953_oLfbrYc5.jpg)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юли 03, 2015, 14:26:16
Браво много е хубава  *THUMBS*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в юли 03, 2015, 14:29:10
Всичко е много хубаво. Ти си прекрасна булка. *KISSED*
Украсата на колата е много изчистена и семпла, но на мен така ми харесва повече. :)
Ресторанта е много хубав. Изобщо всичко е чудесно. :)
Пропуснах да спомена, че и тортата е много свежа.  ;)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Gehenna в юли 03, 2015, 15:14:44
Ама добре си ритнала менчето виждам, точно така  :bravo:
На тортата цветчетатат отгоре само украса ли бяха или под тях има и торта или те се ядат, че не различавам   :ashamed:


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юли 03, 2015, 15:25:26
Да, доста силно го засилих, изобщо не прецених :D
Иначе няма торта по цветята, само 2 етажа са, но цветчетата можеха да се ядат. Бяха закрепени на нещо като пръчици :D


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в юли 03, 2015, 15:26:56
Ама много ви е прекрасна тортата! Запазихте ли от цветчетата?
А снимките са много красиви - ще да е от булката ;)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юли 03, 2015, 16:16:34
Благодаря  *INLOVE*
Цветчетата са ми малко болна тема, защото седмицата след сватбата бяхме на екскурзия по работа  *crazy* Просто нямаше как да не отида и ММ беше сам. И решил, че като са останали, просто съм забравила да ги хвърля и ги "метнал" той  :l_bye_girl:. И така, сега нямаме нито едно, но нищо не му казах, защото милия просто не е знаел, че исках да запазя, а и аз пропуснах да му кажа. Но пък има цветчета от тортата за кумовете, така, че ще си ги гледаме от тяхната.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юли 22, 2015, 11:49:24
Я, да си раздвижа малко темата аз. Вие ме забравихте, но ще понахалствам и ще напомня за себе си  :funny:  :[ :funny:
Като подарък за сватбата, кумците на нашите ни подариха екскурзия да Рим. И това беше и сватбеното ни пътешествие.  *YAHOO*
 Заминахме на 11 юли и бяхме 6 дни там. Беше страхотно, но естествено не успяхме да посетим и да видим всички забележителности. Дано се върнем някой ден отново. Единственото, което ме измъчваше бяха горещините. През цялото време, дори и вечер, температурите не падаха под 35 градуса и в комбинация  с влагата беше чудно... :D
Качвам няколко снимки :)
(http://www.img-share.eu/f/images/95/IMAG10747enUemJ_sredna.jpg) Фонтанът пред площад Испания
(http://www.img-share.eu/f/images/95/IMAG1112rfNZqAc_sredna.jpg) Колизеят
(http://www.img-share.eu/f/images/95/IMG_1875JPG34kyGud_sredna.jpg) Фонтанът ди Треви за жалост се реставрираше, но успяхме да хвърлим по монетка :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: lorka888 в юли 22, 2015, 12:58:10
Супер подарък сте получили  *THUMBS*. Пожелавам ви да се върнете отново там и да посетите пропуснатите места :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в юли 22, 2015, 13:20:06
Да знаеш само от кога ги чакам тия снимки :)
На втората сте много сладки.  :girl_wink:


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юли 22, 2015, 13:30:28
Лорка, благодаря, дано, пожелавам ви и на вас да отидете :)
Нат, като истински туристи сме, но добре, че бяха шапките. Първо обикаляхме Римския форум, понеже опашката за Колизеума го обикаляше целия. Нямахме шапки и направо слънчасахме. А аз по принцип не слагам такива неща на главата си, но зора какво ли не прави. Та не я свалихме през цялото време. :D


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юли 22, 2015, 15:25:38
Много сте хубави, даже с шапките сте още по-туристичски  :no: Рим е прекрасен, ние ходихме пролетта, но не успяхме да видим всичко...и си казахме, че пак ще се върнем, направо ми взе акъла този град  *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юли 23, 2015, 15:12:38
Сиску, дори ни е много приятно, че ни напомняш за себе си.. Харесвам булките, които остават във форума и след сватбата си  @}->-- Снимките са страхотни, наистина тази с шапките е много красива... Сигурна съм, че е било топло, ние бяхме в Рим през късната есен - Октомври и то дори, почти към зимата.. края на Октомври и беше многооо топло.. Та, представям си сега.. Гледам имали сте късмет и Ди Треви е отворен след реконструкцията.. Ние го хванахме закрит с платна.. Не съжалявам, пак ще се върнем  :funny:

Ходихте ли до Ватикана и качихте ли се на Купола на Св. Петър?  :P


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юли 23, 2015, 16:47:45
Тони, за жалост Ди Треви продължаваше да е заграден с едни плесигласови неща и не течеше вода, но поне фигурите се виждаха. Иначе хората бяха направи нещо като мини басейнче, пълно с вода и пишеше "Може да хвърлите вашата монета тук." Качвам и снимка от моето хвърляне. :D
(http://www.img-share.eu/f/images/95/IMG_1877JPGb2121rX_sredna.jpg)

За жалост до Ватикана не отидохме. Бяхме го оставили за последния ден преди да си тръгнем, но тогава температурите бяха рекордни - минаваха 40 градуса, а и трябваше да се местим от една стая в друга в хотела и не тръгнахме. Но пък обещах на Иван, че ще го заведа отново, за да му се реванширам, че не отидохме и ще го заведа първо там. :)Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юли 23, 2015, 17:57:21
Хехе жалко, но определено имаме сериозна причина да се върнете там.. Къде ходихте 6 дни, че не успяхте да отидете до там, много ми стана интересно.. Може би, обаче и температурите са си фактор, който не бива да се подценява  *THUMBS* Следващият път октомври или април, май  ;) Ди Треви беше далеч по-скрит преди, та пак е по-добре от нищо... Басейнчето с монетките го имаше и тогава, но представи си всичко покрито и оставено отпред да хвърляш монета..  *crazy* Сега се доближава до нормалния си вид, та влиза в употреба, но тогава :\


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юли 24, 2015, 14:23:54
Определено основния фактор бяха температурите. С ниско кръвно съм и малко да е по горещо и веднага ми става лошо. А в Италия нито кола нито шоколад ме спасяваха. Иначе ние де факто имахме 4 дни само, понеже пристигнахме в 14 часа и докато се настаним стана 16. И се разходихме в парка и вилата, които бяха близо до хотела. Следващия ден обикаляхме из Римския форум, хълма Паладин, площад Венеция, Капитолийския хълм и музеите. На другия ден пък влязохме в Колизеума и околните базилики, после площад Испания със стълбите и улицата с магазините. Четвъртият ден беше за фонтана Ди Треви, Пантеона, фонтана на четирите реки  и още куп места в околността. И както ти казах петия трябваше да се местим в друга стая и после ме достраша да тръгнем, за да не се свлека някъде от жега  *crazy*
А на шестия се прибрахме. Въпреки, че и тогава си беше приключение. Нямаше билети за автобуса, с който да стигнем до летището и в крайна сметка, понеже закъснявахме, взехме такси. Та усетихме и то начина на каране на италианците. Беше меко казано "лудо" :D
Та така, определено видяхме много, но има и още няколко пъти повече за гледане и живот и здраве се надяваме да се върнем.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в юли 24, 2015, 15:02:21
Ох, като каза нямаше билети... Отиваме да си хващаме автобус за трансфер до летището и там в кафенето обясняваме за колко часа, кое летище и тн и ни казват няма билети.. За предния автобус - пак няма.. Изпадам в ужас, защото исках от предния ден да си вземем билети, всеки ден минавахме покрай Термини, но Илиян все обясняваше, как имаме време, нямало смисъл.. И започвам да му се карам на български и гледам някакъв клошар, точно до входа на заведението се заслушва.. Но беше с ужасно неприятен вид, някакви рани по лицето и тн.. И се приближава към нас и като се развика.. "ООО, ама вие от България ли стеее, аз съм българин елате, ще ви уредя да се качите".. Аз бая се изплаших и се прибрах близо до Илиян, хората започнаха да ни гледат и какво ли си викат "Намериха се, стари приятели"  :funny: Оказа се, че този клошар, живее от няколко години в Рим и останал без работа, но му е по-добре там, отколкото в БГ и останал.. И вечер му разпешават, когато е студено да спи в кафенето на автобусната фирма (не се сещам името), а през деня пази местата за паркиране на автобусите.. Та ни качиха с приоритет, понеже Илиян го почерпи цигари и му купи кроасан..  *crazy* =]


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в юли 25, 2015, 10:15:35
Лелеее, интересно преживяване сте имало. Но все пак сте успели да се качите на автобуса, макар и с помощ от клошаря. Но си представям как си реагирала,когато се е запътил към вас  :funny:
И тук се замислям за друго - колко ли му е зле в България, щом се чувства по-добре като клошар в Италия  :( Но това е друга и дълга тема за разговор.
Иначе и ние ходихме предния ден да си купим билети , но ни казаха, че не може - трябва да е на деня. А на самият ден - нямаше билети. Цаката му е онлайн резервации и закупувания на билети, но за другия път ще знаем :)
Присъствахме и на хващане на джепчийка в метрото - не беше хубава гледка изобщо  ohmy Докато чакахме за таксито пък, един италианец се пререди, други двама го изкараха от колата и взеха да се карат, че не можело така. Шофьорката на таксито пък от своя страна викаше, че няма да тръгне без пътник и така чухме и римски скандал. Голямо викане беше, поне 10 мин, но се разбраха в крайна сметка. Абе интересни случки имахме. :D


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Feribotka в юли 27, 2015, 08:42:36
Oooхх с тия билети верно голяма мъка...ММ беше резервирал онлайн и нямахме проблеми, но ние пък също имахме малко проблеми с ремето, защото деня, който си бяхме оставили за Ватикана валя като из ведро и не успяхме да видим Сикстинската капела и да се качим отгоре по стълбичките на Тони на специалното място, но Папата го видяхме, даже меса ни чете  :danceg: Явно всички ще ходим пак  *THUMBS*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в юли 27, 2015, 10:44:15
Siscu, много хубави снимки сте си направили.  :P Пожелавам ви скоро да имате възможността да се върнете там и да посетите местата, които сега не сте успели.  :P


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Cerise в август 01, 2015, 17:55:20
Снимките.... :)

Тия информации, че си си получила снимките се сервират с поне 10 снимки, ако не с линк
  @}->--


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в август 03, 2015, 13:38:11
Ох, веднага се поправям. Вече съм тук и ви пускам малка част от снимките. :[
(http://s244.photobucket.com/user/Sischu/media/Wedding/DSC_0807.jpg.html?sort=3&o=21)
http://s244.photobucket.com/user/Sischu/slideshow/Wedding (http://s244.photobucket.com/user/Sischu/slideshow/Wedding)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в август 03, 2015, 13:56:23
Душици, много сте сладки  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: ManuelaAB в август 03, 2015, 15:00:13
Siscu, много сте хубави и снимките ви са невероятни  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: always_and_forever в август 03, 2015, 15:33:13
Прекрасни снимки. Много сте хубави.  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: karanesheva в август 03, 2015, 15:33:53
Много сте хубави. Браво на фотографа страхотни снимки. Сиси ти като пътува до Италия, беше ли си сменила личната карта, ако не си я сменила имаше ли проблеми на митницата.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в август 03, 2015, 16:03:45
Много сте красиви и сте страхотна двойка! Браво на фотографа за откраднатите моменти ;)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в август 03, 2015, 18:19:09
Искрено ви благодаря за хубавите думи,момичета! :[ @}->-- *INLOVE*

karanesheva, бях сменила личната си карта,просто от предпазливост. Не исках да стане някакъв проблем по летищата и си пуснах бърза поръчка и за три дни ми беше готова.  :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Tinkata в август 05, 2015, 21:50:02
Ние се върнахме от Рим днес и също се "опарихме" от жегата, то не стига, че е 100 градуса, но и толкова пълно с туристи, че не можеш дъх да поемеш. Стигнахме до Ватикана, но не можахме да се качим на купола, та се присъединявам към нуждаещите се от повторно посещение, направо да направим общо форумско пътуване  :P :P :P

Снимките са прекрасни, сияете от щастие  *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: alexandrova_90 в август 06, 2015, 07:30:27
 :offtopic: Напълно съгласна за форумско пътуване до Рим, съгласна съм и да го организирам.. По-късничко хахах  :P


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в август 06, 2015, 08:40:58
Аз съм ЗА с две ръце  *INLOVE* Ще е забавно да направим форумско пътуване в Рим.
Тинче, вече съм сигурна, че разбираш за какво говоря под "Римска жега". А и наистина целия свят е там :D Благодаря ти за милите думи за снимките  *INLOVE*
Чакам да разказваш в твоята тема и да подкрепиш със снимки :P


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: nansita в август 06, 2015, 08:58:03
Юхуу, форумско ходене до Рим! Аз ще си взема и ММ да ми носи чантата  :funny:


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в август 06, 2015, 11:32:52
Е, как, Нат, друго си е да сме с мъжка подкрепа  :funny: :funny: :funny:

Между другото писане давам инфо за видеото ни от сватбата. Доволни сме много, не са изпуснати никакви важни моменти, единствено на места е леко тихо и не се чуват много хората, но явно е нямало как да се изчисти говора. :) В началото, когато пуснахме първия диск започна директно със сватбения ни танци и ние с ММ  ohmy КАк така започва от никъде, но след секунди започнаха кадри от предсватбеното ни клипче и ни стана ясно. Бяха ги монтирали много добре нещата, а и ние не сме се изложили като актьори де  :[ :funny:


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: djosi в август 07, 2015, 09:35:17
Много красиви снимки :) а тортите ви са били разкошни, много ми харесват :)
И нашето видео е така направено в началото с най-интересните моменти, това ми е любимата част :)
Радвам се че сте си прекарали добре на почивката, но Рим няма как да се разгледа за няколко дни.. Нищо за някоя годишнина ще идете пак  ;)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в август 07, 2015, 12:40:58
Благодаря, djosi   *INLOVE*
Тортите се получиха на магия малко, но явно сладкарката изцяло разбра какво искаме и ги направи точно каквито желаехме. Понеже аз й показах 3-4 снимки, на всяка от които ми харесваше по нещо и тя просто ги сглоби :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Cerise в август 07, 2015, 18:41:30
Аз от кога разгледах снимките, а още не съм ти казала колко сте хубави. Е нищо де... другите вече са те информирали.  :girl_haha:

Ако можеш пусни да видим трейлъра на видеото.


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: Sisku в август 09, 2015, 11:24:03
Благодаря, Чери  *INLOVE*

За жалост нямаме трейлър, получихме всичко на двд, но ако успея да измисля нещо, веднага ще споделя :)


Титла: Re:Сватбата на Sisku - 20.06.2015 г.
Публикувано от: lolitkabg в август 20, 2015, 00:11:05
Прекрасна сватба... честито  и много много такива незабравими моменти да имате  :)