Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg

След сватбата => Сватбата на... => Темата е започната от: alexandrova_90 в април 17, 2015, 14:24:50Титла: Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в април 17, 2015, 14:24:50
Мила, Ина, никъде не си написала точна дата, но по лентичката ти виждам, че пише 4 седмици до големия ден. Без малко да пропуснем темичката ти!
Хайде споделяй на воля всичко от самото начало.. Как се запознахте, как дойде предложението, как избрахте мястото, морската тема, фото, видео и всичките приятни и неприятни емоции около организацията, през които сте минали.. Как се чувстваш на финалните метри и всички подробности, без да ни спестяваш нищо  =] Напълни прекрасната тема с хубави снимки и прекрасни разкази  @}->--
(https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/44/04/55/4404555793fcbe3b2e55a25cf441c3d4.jpg)
(http://www.fortmorgan-beachweddings.com/uploads/1/6/4/0/16403860/__9051879_orig.jpg)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 17, 2015, 14:47:40
Тони, благодаря ти за темичката :) Когато имам време ще понапиша това-онова за нашата връзка, годеж и подготовка :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: lorka888 в април 17, 2015, 14:57:15
Честита тема  @}->-- . Разкажи някоя пикантна история около събитието ;)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: nansita в април 17, 2015, 15:14:09
Честита темичка, Ина!


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: Tinkata в април 17, 2015, 16:54:05
Честита темичка и от мен!  :girl_wink:


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: djosi в април 17, 2015, 19:14:14
Честита сватбена тема :) чакаме разкази за най-вълнуващите моменти от вашата връзка и подготовка :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: always_and_forever в април 18, 2015, 16:19:57
Честита темичка, Ина. Да я напълниш с много вълнуващи разкази и снимки!  :)
Разкажи ни за всичко, което се сещаш. Ние също ще помагаме.  :P


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: Sisku в април 18, 2015, 20:00:22
Честита тема, Ина. Ще се радвам да прочета за вълненията в последните седмици на сватбата и за всичко, което ще споделиш с нас :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: karanesheva в април 20, 2015, 07:50:57
Честита тема, чакаме интересни разкази.


Титла: Ето и моята любовна история :)
Публикувано от: InaMineva в април 20, 2015, 09:05:38
Така... Ами значи, от къде да започна :) Аз съм писала в другите теми, но ще копирам и тук, все пак темата си е лично за мен :)
Ето и нашата приказка (в началото хич не беше  ;) )
Първото ми работно място след завършването ме запозна с моят скъп годеник. Това беше 2010 година, август месец. Той е с 6 години по-голям от мен и тъкмо беше в процес на тежък развод. Класическа история, бившата му съпруга се захванала с богатия си шеф. И така, след едно ужасно разочарование той решил да го удари на живот. Сменяше жените като носни кърпи  ;) Доста често го засичах по дискотеките. С времето станахме приятели, като се преместих да живея в същия квартал даже заедно почнахме да излизаме насам-натам, като приятели. Почна да ми се обажда да отидем да хапнем, да пием кафе сутрин и т.н. За съжаление, една вече не особено близка приятелка уж не го харесваше, но се забиха. Всъщност дори ме пита дали имам нещо против... Но той не беше мой, как да й кажа да не се занимава с него... Нали ми е приятелка, беше ме слушала с месеци да говоря за него, знаеше, че съм влюбена в него, знаеше и че аз като се влюбя, не е за 2 дни... Докато за нея беше просто секс. Беше гадно забиване на нож в гърба (аз така си го приемам, може да има и други гледни точки). Няколко пъти се видяха, и на последния, тя му казала, че го харесвам. Ужас! Това разбира се по-късно го разбрах, той ми каза, след като вече се бяхме събрали. И така, тя му казала, ние продължавахме още 10тина дни да се виждаме, да пием кафе и една вечер се разбрахме да идем да хапнем. Аз съм доста принципна и консервативна и само го нареждах за начина му на живот. След вечерята, ме изпрати до вкъщи, говорихме още малко долу и той си тръгна. По пътя на прибиране едно куче вървя с нас и после тръгна с него. Като се качих вкъщи, получих смс:
"Ех, остави ме...". При което аз му писах: "А ти какво очакваш, трябва да спя", и следваше: "Говорих за кучето...". хахаха :) Мале, откачих направо   *crazy* Дръпнах му един гневен смс как ми лази по нервите   P-( След 5 мин беше долу, накара ме да сляза и ми каза, че ме харесва, но заради характера ми (консервативна, принципна личност, с живот по нищо приличащ на неговия) никога не си бил помислял, че може да му обърна внимание като на нещо повече от приятел... Това беше преди 3 години и половина, в навечерието на рождения му ден, септември 2011 :) След една седмица се изнесох да живея при него и ето, на 15 май ще стана негова съпруга (въпреки че той не искаше да се жени повторно!). Много го обичам. И вечно ще го обичам. Той е моят принц от приказките   *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в април 20, 2015, 09:21:27
Ина, то винаги е така.. Всички сме писали в различни теми.. Просто смисълът на собствената тема е да има всичко като разкази, от началото на връзката през емоциите на гаджосването, предложение, сватбата.. Всички емоции, които са ви минали през главата и все още минават. После като се връщаш назад след сватбата и ще се смееш на глупостите, които са ти били ПРОБЛЕМ хаха ..

Тук можем да коментираме, понеже за да не се разводняват повечето теми, не пишем.. Например беше ми много интересна историята ви.. Тази твоя приятелка още ли ти се пише таакава  *db*  :huh: Също много е интересно, как само за седмица се нанасяш при него, той ли те покани или по-скоро беше резултат от връзката без да сте го обсъждали :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: always_and_forever в април 20, 2015, 09:46:36
Ина, много вълнуваща история.
И на мен ми е интересно, дали поддържаш още отношения с тази "приятелка"?
Чакам разказ и на предложението. Как без него?! Та то е най-вълнуващата част от приказката.  :P


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 20, 2015, 10:36:46
Ами не, тази жена вече не е сред близките ми хора. От тогава насам за мен е далечна позната.
А за нанасянето... Точно преди да завърша висшето имах много тежка раздяла. Като завърших, трябваше да се изнасям да живея някъде (преди това живеех в училище - бях курсант).  Във випуска ми бяхме 4 момичета, за съжаление, всичките се изнесоха при приятелите си, съответно аз бях сама. И се хванахме с двама колеги да живеем заедно (колеги от училището), наехме си огромен мезонет с три спални, две бани с тоалетни, огромен хол и кухненски бокс. Колегите ни от Бургас (половината отидоха там да работят) постоянно идваха на гости, място бол. След 1 месец и братовчедка ми дойде да живее при мен (тя се захвана с единия ми колега от Бургас, на който онзи ден помагах да избере годежен пръстен за нея  *INLOVE*), но няколко месеца по-късно единия колега се изнесе, братовчедка ми замина за Германия (специализира медицина) и ни беше трудно да плащаме огромния мезонет. Временно се изнесох при една от колежките (мъжът й плава), а др колега си намери по-малък апартамент, с една спалня, огромен хол и кухня отделно. Мъжът на колежката си дойде и беше логично да не им светя, така че отидох да живея при същия колега, аз в спалнята, той в хола. Тогава се събрах с Деян, познавахме се от година и след една седмица той реши, че е тъпо приятелката му да живее с др мъж (който и до ден днешен е един от най-близките ми приятели, никога нищо повече) и ми освободи място да се нанеса при него. :) Пък и безтова се прибирах само да се къпя и да си взема дрехи, нчмаше смисъл. А и една връзка става истинска, когато заживеете заедно и си видите всички кусури :Р Преди това на кафенце, ресторантче, дискотечка, не можеш да опознаеш реално човека, с който си :Р Пууу, написах цял роман, дано се разбира нещо :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: pandapanda в април 20, 2015, 11:35:30
Голям филм е било и вашето :)

Честита тема и от мен  @}->--


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 20, 2015, 14:13:25
Направо сапунена опера ;)
А сега да разкажа за предложението... И за това съм писала в някоя от темите :)
Ще започна с това, че аз съм изключително нервен и припрян човек (ужасно качество).
Моят мъж доста време го нямаше, беше пратен на курс в Щатите, от където ми е купил и пръстена. Беше ми обещал като си дойде да ме води на почивка, защото за толкова години заедно никъде не бяхме ходили. Едни приятели ни офертираха за Тасос, средата на септември, а на мен само това ми трябваше :) И така, отидохме си ние на Тасос, настанихме се, вилите бяха приказни, на първа линия... абе рай :)
Но времето не беше вече чак толкова горещо, водата на мен ми беше студена. Ние сме водолази и двамата (аз - любителски, той - професионално) и си бяхме взели неопрени, плавници, маски, който ни знае, ще обикаляме да разглеждаме подводните красоти на острова (до 3-4 метра, по-дълбоко без бутилка не става). Първия ден разходки, това - онова, нямаше време за плаж ;) Втория ден отиваме, влязохме във водата, той стоя 3-4 часа, аз след 30 мин бях вън. Неопренът ми, уж най-малък размер, ми беше голям и умрях от студ :Р Той като излезе обаче се оказа, че е попаднал на морски таралежи някъде и цялата му ръка беше нажилена, зачервена и леко надута. Като се прибрахме, докато беше в банята, аз бръкнах в несесера му да извадя кремче "Здраве" (универсална панацея за мен :) ) и какво да видя... кутийка. Отварям (няма как да не отворя, ще умра от любопитство) и гледам - пръстен. Стана ми лошо, сърцето ми щеше да изхвръкне, имам чувството и че ми причерня пред очите. Веднага оставих кутийката, кремчето, затворих несесера и край. Не бях пипала вътре. Всичко ми беше като на филм, все едно не бях аз тази, която отвори кутийката, даже не можех да се сетя как изглеждаше пръстена. Той излезе от банята, а аз се правя, че няма нищо. Казах му да ми даде крема да го намажа. После той поспа малко (беше следобед, а той е като бебетата - ако не е на работа, няма как да пропусне следобедния сън :) ), а аз седя и не мога да си намеря място. Но нищо не казвам. Стана вечер, приятелите ни почнаха салати, да палят барбекюто, а ние двамата седим и редим шишчета. И както си редим, говорихме си, но по едно време настана тишина. И аз му викам: "Искаш ли тази вечер да се разходим по плажа?" хаха, прося си да ми даде пръстена ;) Той вика, че ще видим. И пак тишина... Но мен ме гложди, не мога... Аз съм такава, вече като знаех, че има пръстен, трябваше да го имам на секундата. И както си седях, и му изцепих: "Искам да те питам нещо... Докато беше в банята бръкнах да извадя крема "Здраве" и намерих един пръстен... Та, за мен ли е?".... Той се зачерви, ухили се нервно и в същото време ядосано и ми каза, че винаги всичко развалям с моята прибързаност и припряност. Почувствах се ужасно. Но ми каза, че е за мен, но съм развалила всичко. (добре, че не ми каза: Не, не е за теб, ;) ). Тъкмо бяхме наредили шишчетата и аз тръгнах да излизам при другите на вън и той ми вика: "Къде си тръгнала, ела сега"... Качихме се в спалнята, аз седнах, той извади пръстена, падна на коляно и изрече заветните думи "Ще се омъжиш ли за мен?"... И сега като се сетя ми се насълзяват очите, а не съм от ревливите жени по принцип. Тогава обаче се разплаках, и му казах "ДАААААА" и бях най-щастливата жена на света. После той ми каза, че искал да ми даде пръстена докато си правим подводна разходка, докато си гледам октоподчета и рибки и да ми цъфне с пръстена... Щеше да е необикновено, но аз го провалих :Р Но все пак ето, вече съм сгодена, да не кажа, почти омъжена :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: karanesheva в април 20, 2015, 14:30:26
Ина, страхотен разказ. Но и аз като тебе съм много нервна и пребързана и това много ми  вреди. Явно трябва да се научим, да изчакваме романтичните моменти, а не да бързаме. Чакам още да разказваш. Много интересно пишеш.


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: always_and_forever в април 20, 2015, 14:35:34
Инче, страхотно! Разказите за предложението са ми любима част от тези теми.
Макар, че си развалила изненадата, важното е, че скоро ще си неговата съпруга. Щом така се е получило, значи така е трябвало да стане. Аз много вярвам в съдбата и винаги мога да свържа всичко, което се случва именно с нея.


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: nansita в април 20, 2015, 14:43:45
Ина, страхотен разказ и страхотно предложение. Ох, как искам и аз да мога да се гмуркам-страшен кеф ще ми е!  *INLOVE*
Разкажи ни и за подготовката малко :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в април 20, 2015, 14:57:24
Ина, прекрасно е всичко, което си разказала.. За припряност и прибързаност -  аз съм човека, разбирам те  8P Ние говорехме за предложение, пръстени и т.н, въпреки че на всички бяхме заявили, че няма да има сватба никога.. Вътрешно усещах, че пътуването ни до Рим ще е момента, дори като всичките ми приятелки, ми пожелаваха много приятни емоции докато сме там, им казвах, че може би ще се върна с пръстен... Нямах право да пипам в единия джоб на куфара, понеже винаги аз оправям багажа, подреждам куфара и т.н И ММ ми вика, не мога искам да е тотална изненада, но знам че ще ровиш все за нещо и ще го намериш, затова ти казах да не пипаш.. Изненада определено имаше.. Та, си се справи  *YAHOO*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 21, 2015, 10:40:48
Така, да продължа с темичката си :) Като си получих предложението, си мислех, че ще си бъдем сгодени без дата за сватба. Но на следващия ден той ми каза, че иска май или септември... Направо останах със зяпнала уста... Както не искаше да се жени и бам, дата за сватба :) Разбира се, мн ми стана хубаво :) Годежът (изпросено) се случи на 14.09.14 г. Не беше планирано така, но сватбата нарочно избрах 15.05.15 г. :) Исках май, защото е по-скоро (и се надявам след сватбата да забременея, а не ми се чакаше още месеци до септември :) ), защото е пролет, нито голяма жега, нито студ, така и на двамата ще ни е добре :) И ето така се роди датата... Разбира се щяхме да я променим, ако нямаше свободни часове в ритуална зала, но като отидохме там ни казаха, че 16 и 17 всички били заети, но за 15 сме първи :) Супер :) И първоначално бяхме решили 11 часа ритуална зала само подписи, а на другия ден сватбата с гостите... След дълго обикаляне по хотели, ресторанти и т.н. решихме всичко в един ден. Пък и да купувам две рокли не ми се искаше, а и да обличам тази два пъти - също. Много искахме ресторантът ни да бъде на самия бряг на морето. Всичко хубаво, намерихме подходящ - Марина на Слънчев ден, но представете си реакцията ми, когато ми казаха, че искат 700 лв. наем, за да си направим изнесен ритуал на терасата на плажа... Не украса, не арка... само наем  *crazy* Казах на ММ - НЕ! Той много искаше там... Тц! Продължихме с обиколките и аз му казах, че мн харесвам Кабакум Бийч резидънс до хотел "Журналист". Отидохме да проверим, не правели сватби при тях, но щели да отварят нов ресторант, точно на плажа до хотела, направен цял нов комплекс... Слязохме да проверим. Е, това наистина беше мечтания ресторант. Уникален. На по-красиво място (заведение) не съм била. На плажа, обстановката уникална, морето, обзавеждането... Прекрасни маси, прекрасни столове, цветовете бяха нашите... За този ресторант нямаше да е нужна украса. Той самия по себе си е произведение на изкуството. Но за съжаление нямаше как да ни събере всичките 100 гости в една зала... Вариантът беше в две залички, свързани по между си, но все пак нямаше как ние да сме и в двете. Беше и малко по-скъп, но това щяхме да го преодолеем... За съжаление нямаше как да си разделим гостите (не искахме по-точно) и се отказахме от този своеобразен Рай на земята  *INLOVE* Съответно избрахме ресторантът на хотел "Бриз" - евтино, достатъчно голямо, отработено и има хотелска част. Ще имаме доста гости от Русе, Шумен, Бургас, чужбина, така че трябваше и за това да си помислим :) Оказа се, че имат и някаква промоция за сватбите в дни, различни от събота :) И така, още ноември си имахме ресторант :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 21, 2015, 12:32:47
А ето и прелестното ми пръстенче (това е първата му снимка, преди да ми го намалят... Все пак е купуван от чужбина, ММ предпочел да купи по-голям, отколкото да ми е малък):


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в април 21, 2015, 12:33:14
Гостите ви нямаха ли проблем с това, че е делничен ден? Иначе, от година и половина не съм ходила на Кабакум, ще отида това лято, това ми е едно от любимите местенца за плаж  *THUMBS* Ох и турския ресторант, който е там - Клас Барбекю  *INLOVE* Отплеснах се... За Бриз не мога да дам отзиви, в общи линии от един приятел, който беше управител на ресторант и имаше близки отношения с управител знам, че за цената си, няма какво да се иска повече  :)

Пръстена е страхотен  *INLOVE* Браво на твоето момче  :bravo:


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 21, 2015, 13:48:27
Ами, Тони, ние ги бяхме предупредили много от рано и всички са си планирали нещата така, че да не са на работа (гостите ни от др. градове). Или пък да са на работа до обяд. А от Варна голяма част от гостите просто ще си тръгнат малко по-раничко от работа и ще дойдат :) Поне за сега никой не се е оплакал. Единствено ми е проблем една от най-близките ми приятелки, да не казвам най-близката, която е в София, има неотложна среща на 15 през деня и ще долети със самолет, но чак към 21 ч ще се присъедини към купона. Просто обаче при нея ангажиментът изкочи след като се бяхме разбрали :Р
За пръстена... и аз си го харесвам :) Въпреки че си представях пръстен само с един камък, изчистен... Но този вече си ми е любим и не го сменям за нищо на света  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: always_and_forever в април 22, 2015, 07:55:30
Много хубав пръстен. :)
Готови ли сте вече с програмата за самия ден? Ще спазвате ли всички традиции? Ще имате ли игри? Изобщо разкажи ни всичко, което се сещаш, а за останалото ние ще помагаме.  ;)
Покажи ни малко снимки на дреболийките.  :[
Надявам се да не изгледа нахално, но и според мен тези теми са много полезни както за теб самата, така и за нас - бъдещите булки.
После това, което си споделяла тук, надявам се, ще остане един хубав спомен. Всички твои вълнения и емоции ще са събрани на едно място.  :P


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 22, 2015, 09:04:05
Така :)
nansita ако имаш възможност изкарай водолазния курс, повярвай ми, аз се влюбих във водата :) Първият път като знаех, че ще вляза под водата и ме хвана шубе... След това не могат да ме изкарат :)
karanesheva - много е кофти това вечно бързане... ММ реши да ме отучва от това и нарочно ме кара да чакам. Примерно казва, че ми е купил подарък, но ще ми го даде след 2 дни и не казва какъв... Направо откачам  *crazy* Да не ми казва нищо поне :Р Но той твърди, че ще ме лекува от припряността ми  =]
always_and_forever  мерси :) Програмата не е готова, водещата каза, че иска да се срещнем в началото на май, по-рано нямало смисъл, пък и те имали мн сватби и дрън-дрън. Така че още програма за тържеството няма... За деня има горе-долу начертан план ;) ММ е бил женен и е против вземане на булката, пък и като четох вчера за изкъртени врати... Не, мерси :) Но пък и няма от къде да ме вземе, и двамата не сме от тук, живеем си заедно, а да ме взима от хотела... Не съм навита :) в 11 ни е ритуална зала, ще отидем да се подпишем :) Там сме казали на гостите, че ще сме само с кумове и семейства, но който има желание да дойде, няма да го изгоним :) След това ги зарязваме и само с кумовете и фотографа отиваме да си правим фотосесия :) Вчера говорих с конната база в Кранево, ще наемем две кончета за снимките, ще бъдат на плажа :) Дано само да не оклепам роклята :) Може би ще минем и през ботаническата градина в Балчик и Тюленово, Калиакра... Ще видим :) Каквото ни хрумне на момента, пък и зависи как ще сме с времето. В 17:30 гостите ни трябва да са в хотела за изнесения ритуал. Предполагам, че ще е около 30 мин. След което приемаме поздравленията и правим снимки и към 18:30-19 ч влизаме в ресторанта. И от там нататък нищо не знам ;) Решихме, че няма да чупим чаши, понеже има мн деца, да не се нареже някое :Р Днес съм на пробна прическа, стискайте палци да се харесам с тази, която съм избрала :Р Че иначе ще съм със спусната коса и ще ми е жега :Р


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в април 22, 2015, 09:58:54
О, снимките около Тюленово и Калиакра, биха се получили прекрасноооо, а и коне+плаж за мен звучи надбожествено <3 За Ботаническата градина не съм много сигурна. Ще хванете момента, в който лалетата прецъфтяват и са останали само изпопадали листенца и стърчащи стъбла.. Консултирайте се най-добре :) Магнолията им обаче, ще е цъфнала и ще е прекрасно  *THUMBS*

Чакаме снимка на косатааа, задължително  *YAHOO* Не съм виждала, ритуалните ви чаши, украсата на бутилката, свещите за църквата, халките? Или не си спомням.. Нали имам проблем с твоя албум  :huh:


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: nansita в април 22, 2015, 10:10:54
Ох, приказка ще е товоята сватба! Ще ни покажеш ли снимките после?
И аз ще те посъветвам да се обадиш в ботаническата градина и да разпиташ как е положението. Виждала съм сватбени снимки от там и стават божествени! Жалко, че ММ не иска да си правим фотосесията в отделен ден....


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 22, 2015, 10:27:44
Ще видим как ще се получи :) Ще покажа снимки накрая :)
Тони, понеже не знам по каква причина иконата на албума е с различен адрес от самия албум, а очевидно никой не ми отговаря на въпросите и ЛС как да го оправя, затова точно под снимката си написах като личен текст адреса на албума. Просто трябва да се копира, че очевидно не може просто да се щракне и да зареди :Р Дано успееш :)
Свещи за църквата няма да видиш, понеже няма църква :) Не успях да убедя ММ, той е атеист и за него са глупости :Р Бъзика се, че за 10тата годишнина от сватбата ще ми подари църковен брак... Ще го видим :) В албума съм качила снимки на халките, на обувките и т.н. Но ще кача и тук, само че пост по пост, че нали може по една снимка само... :Р
Ето прелестните ми обувки (за мен са прелестни) :


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в април 22, 2015, 10:31:25
Това с копирането на линка и зареждането на албума - не става  =]

Ох, обувките ти са прекрасни, това търся и аз само, че си мечтая за леко розовеещи  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: nansita в април 22, 2015, 10:37:29
Момичета, прекрасни обувки сте избрали.
Тони, едната шаферка си е купила подобни на тези, леко розовеещи от Мегияс.


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 22, 2015, 10:42:47
Хм, много странно. Нали не копираш и думичката Албум: с двуеточие...
Ето:
http://album.svatbata.bg/ina_deyan_denevi
Така все си мисля, че трябва да зарежда :Р Ако пак не можеш, тогава нямам идея :Р
Ако някой от модераторите отговори на съобщенията ми, ще мога да го оправя, за сега съм безсилна :Р
Радвам се, че ти харесват обувките :) Имам същите сини, те са ми любимите обувки, много са красиви :)
За съжаление са тъмно синьо, иначе можеше да ги използвм като нещо синьо.. че и старо, все пак са ми от миналата година ;)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 22, 2015, 10:49:34
И халките... Поръчахме ги уж от едни от реномираните златарски ателиета във Варна... Не останах доволна въобще. Да не говорим, че нищо не ни обясни продавачката, очевидно не е много компетентна. На ММ халката беше ужасно грозна и я правиха втори път. Бяха направили три равни части жълто-бяло-жълто. Изрично казахме, че искаме да има малко жълто, тя се опитваше да ни убеди, че жълтото било по-добре. Казах не. И накрая пак ги направи както си иска :Р Да не говорим, че не ни обясни нищо за комфортни профили или тем подобни. Просто каза, така е най-добре. Ако не са удобни, ще имаме проблем. На всичкото от горе, взе ми мерки, написа размера и като отидохме да си ги вземем, моята едва я сложих, не мога да я махна... И ме пита да не съм бременна. После се теглих в нас, даже бях свалила 1 кг... Абе ужас :) Дано на никой не му се случва :Р Но вече са при нас, готови, надписани, дано да са и удобни за постоянна употреба, че смятаме да си ги носим :)Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: nansita в април 22, 2015, 11:01:48
И двата чифта са много красиви. Аз съм голям фен на сините обувки и дрехи.
Еее, това е много нагло просто! Да направят халките както си искат...да кажат направо,че не могат, защо лъжат. Ако ми се случи и имам вре,е просто няма да ги взема...ужас.
А иначе удобни ли са, как ги усещате?


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 22, 2015, 11:22:44
Ами така от едно слагане не могат да се усетят... Като почнем да ги носим, да постоят няколко часа, ще разберем :Р Дано няма повече проблеми :Р
След 20 мин. ще ходя до магазините около ритуална зала да проверя при тях как са цените на воалите. Дано намеря нещо приемливо :Р Иначе ето какво пробвах в ЛаСпоса, но не ми се дават 240 лв, при положение, че ще го нося 1-2 часа :Р


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в април 22, 2015, 11:29:24
Страхотен е този воал, и аз нещо такова пробвах и ще е това.. Не знам цената, но моята рокля е 1960, а момичето ми каза, че ще направят ръкави и воал за роклята, като цената няма да надвиши 2000лв.
За халките, бях чела че са от Хугасян, май? То там няма как да са компетентни продавачките, те са просто едни лица, затова съм твърдо ЗА- халки от малки работилници, където говориш или директно с майстора, или с човек, който е много навътре в златарския бизнес и разбира истински.
Няма как да се копира, аз виждам изписано само ... Ина и до там.. т.е не целия адрес  =]


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 22, 2015, 11:41:12
Тони, чашите и шампанското още не са ни готови :Р Обикаляхме за чаши преди 2 седмици и ММ хареса едни на морска тематика вместо с органза и сатен, както по принцип се правят, бяха направени с конопено въже. 38 лв за чашите. А те едни гадни, некачествени от вс. по левче, гадна форма. И като ги питах дали може др. чаши вместо тези, ми показаха едни още по-гадни :Р И питах само за украсата - 15 лвна чашите. Купихме си чаши, кристални, 6 броя (ще си ги ползваме у дома) за 42 лв. (на намаление) и реших сама да ги украся. Като са готови, ще кача снимка :)
А сега тръгвам за було и жартиер :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: always_and_forever в април 22, 2015, 11:55:03
На мен ми се отваря, когато копирам адреса под снимката. :)
Всичко е чудесно.  :bravo:
Ина, а защо сте избрали гражданският ритуал да е толкова рано? Какво ще правите до 17:30? През цялото време ли ще се снимате?  :huh:
И според мен 240 лв е много за воал.  :\


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: Tinkata в април 22, 2015, 13:10:10
И обувките, и халките са прекрасни, а за фотосесията ммммм...звучи много романтично и красиво *INLOVE*
А букета какъв ще е :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: djosi в април 22, 2015, 13:22:04
Всичко е толкова красивоо  :bravo: :bravo: халките ми харесаха най-много  ;)
От това, което разказваш за програмата на сватбата ще бъде един наистина незабравим и приказен ден. И аз се нареждам на опашката да видя снимки после..


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 22, 2015, 21:26:51
И така :) Днес обиколих и намерих евтини воали, само че не с дантела, а със сатен. До към 60 лв. ще ми ушият 3 м. воал със сатенена лента по края вместо дантела. Още обаче нищо не съм поръчала, първо ще взема парче плат от роклята за да мога да си напасна цветовете :) Иначе купих за 5 лв. едно обикновено жартиерче със синя розичка, така отмятам и нещо синьо ;) Качих го в албума, ще го постна и тук :


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 22, 2015, 21:47:58
Ето и резултатът от пробната прическа... Или да кажа 3 пробни прически :) А обаче не мога да се възприема с вдигната коса и май ще се спра на спуснатия вариант. Качила съм снимките и в албума, там са малко по-големи и се вижда всичко по-добре :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 22, 2015, 21:59:59
Мими, и за мен беше учудващо като ни казаха, че най-късния час в петък бил 11... Изглежда, че нашата прекрасна ритуална зала в петък почива повече :Р Така и не разбрах каква им е логиката. Взехме последния, който можеше :Р А иначе, то до 12 ще се мотаме там, после докато се придвижим до Кранево, там да вземем кончетата, да отидем да направим снимките на плажа, после Тюленово, на скалите малко снимки, Калиакра, може би Ботаническата градина (ако не искат да ни отрежат главата за 30 мин. снимки) и докато се върнем във Варна и то ще стане 17:30 :) Даже не знам дали ще успеем да отидем да направим снимки навсякъде, където искам :) Но ще видим, каквото стане :) Накрая ще кача снимки да се потопите в атмосферата на нашия празник :)
Tinkata за букет съм избрала кали (калии, различно ги произнасят хората.. за мен кали е правилното :Р ). Обожавам тези цветя, нежни, красиви... Букетът на мама едно време е бил такъв. А аз обичам изчистени и обикновени неща :) Ето нещо такова искам:


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: Sisku в април 22, 2015, 22:36:22
Много нежен букет, Ина. Иначе прическата с пусната коса изглежда много добре, а и щом ще се чувстваш по - добре така. На мен лично ми харесва и втората, която си публикувала с по-ниския кок.  :) *THUMBS*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: always_and_forever в април 23, 2015, 07:38:08
Инче, наистина много е тъпо това, че така са ви ограничили от към час. Тия хора не са ли имали сватби в петък?! Щом сте го измислили, обаче, значи всичко е ОК. Но наистина си е убийствено това да обикаляте толкова много време за снимки. Няма да ви останат сили после за танците хихихихи :P

Прическите са хубави, но най-важното е на теб да ти харесва и да ти е удобно. Нормално е, ако си свикнала все със спусната коса да бъдеш, сега да ти е странно като се гледаш с вдигната.
И аз съм така. Винаги съм си казвала, че ще съм със спусната коса на сватбата, но ако искам роклята ми да е с гол гръб, ще трябва да измисля друг вариант. :)

Букетът е много нежен и красив. Ако искаш да сложиш и нещо от цвета на сватбата, може да заложиш на синя лента, вместо бяла. Иначе и така е прекрасен.  :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: Tinkata в април 23, 2015, 07:56:32
Много е красив букетът, елегантен и нежен  *INLOVE*

На мен първата и третата прическа много ми харесаха, дори не мога да кажа коя повече, трябва да прецениш как ще ти е удобно, за да чувстваш ти комфортно, а и коя ще издържи по-дълго, защото предполагам ще я правиш преди подписването  :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в април 23, 2015, 08:25:18
Инче, букетът е многоооо красив  *YAHOO* Радвам се, че си намерила оптимален вариант за воала, струва ми се разумно  *THUMBS* Прическата - аз принципно съм за прибрани коси, но много ми харесва как се е получила пусната при теб :bravo: Не знам, обаче как ще се върже на гърба на роклята, струва ми се че прибрана коса би отивала повече.

Миме, времето никак не им е много. Като човек, който има реална представа, кое, къде се намира от местата , описани от Ина, дори ми се струва програма максимум, която може и да не успеят да изпълнят.. Разстоянията не са малки, та по-добре е да имат повечко време.. Аз лично, толкова обикаляне и дълга фотосесия, ако имах и финансовата възможност, бих я направила в друг ден, доста си е  =]


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: always_and_forever в април 23, 2015, 09:30:31
Аз точно исках да кажа/напиша. Не знам на какви разстояния едно от друго са тези места, но самата продължителност на снимките (+ път напред назад) е много време. Та това са 5 часа. Някой хора не могат да се навият и един час да се снимат, пък да не говорим половин ден.
Щом те са преценили, че така ще се справят, значи друго няма значение.


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: nansita в април 23, 2015, 09:46:30
Ина, всичко е много красиво! Аз обожавам изчистените букети, страхотни са.
Прическите са страхотни, аз съм ЗА спуснатата коса.  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 23, 2015, 10:12:24
Да... Тони, мислехме да направим фотосесията друг ден, но после като се замислих, то пак грим, пак прическа, роклята ще е наклепана (не съм видяла булка с чиста рокля след сватбата), това значи, че трябва да я чакам да я изчистят от химическото, ще минат дни (не, че бързаме за някъде), пък и какво да правим от 12 до 17... И накрая решихме всичко да минава и заминава, да не се занимаваме повече :) Затова всичко ще бъде в един ден, аз нямам проблеми, даже ще си обуя по някое време пантофките, за да не ми умалеят краката преди да е минал изнесения ритуал с гостите :) Моят мъж не обича да се снима, фотографът иска да ни направи предварителна фотосесия, а той отказва  :P Не знам как щях да го накарам пак да се намъкне в костюма някой друг ден заради снимки, няма начин просто :)
Радвам се, че харесвате букета :) Него не съм го търсила, знаех преди да почна да гледам, как го искам :) За мое щастие, флористите правят каквото му е на сърце на клиента ;)
Мими, аз се харесвам със спусната коса повече, но по принцип много рядко ходя така. На работа косата ми винаги трябва да е стегната, вързана и през повечето време така ходя. Но сега с тези небрежни "кокове" ( на мен мн не ми приличат на кок, но все пак така им е наименованието) не се възприемам, придават ми обем на главата, а аз някак си не обичам :Р По принцип имам гъста коса и като малка с къса коса бях като гнездо в главата (нищо, че не е къдрава)... И от тогава не се възприемам по-обемиста, и сега, въпреки че обожавам тези прически на другите хора, на мен просто не ми ходи :Р Имам чувството, че лицето ми изглежда мъничко с голяма коса   =] Затова сякаш се харесвам със спусната повече :)
А и както Tinkata e написала, ще я правя рано сутринта, ще трябва да издържи 20-тина часа... Не знам вдигнатите прически дали няма да се развалят :Р А иначе, да, спуснатата ще закрива гърба на роклята, по-красиво ще е, да е открит... Ще видим :) Накрая ще я направя вдигната, по някое време ще я пусна, ще я хвана с 2-3 фиби и готово, ще си имам две прически :Р


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в април 23, 2015, 10:22:55
Аз преди малко се замислих пък за обратния вариант, да съм с пусната коса първоначално, после по някое време да я прикрепя с фиби и да е прибера, като започнат танците и жегата  =]


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 23, 2015, 11:59:52
Тони, да ти кажа честно, окончателно в деня на сватбата ще реша как да бъда :Р До тогава сигурно 10 пъти ще си променя мнението :Р
След доста разглеждане на различни неща в интернет, харесах няколко варианта за украса на масите в ресторанта. Столове, пандели, всичко това самия ресторант осигурява. Аз в началото се бях насочила към високи вази, цилиндрични, в които да има кали, пълни с вода над калата и отгоре свещ. Но никъде не можах да намеря такива с подходящ размер, а тези, които намерих, не ми харесваха :Р
Видях в Джъмбо от тези кръглите "вази", като аквариум :) Бяха по 4 лв., направих си сметка, ще ми трябват 8. Обаче изработката не беше мн качествена... И като по чудо миналата седмица в Кауфланд имаше намаление точно на такива, даже бяха по-големи от на Джъмбо, а изработката е на светлинни години по-добра. Бяха по 4.5 лв. Купихме 8 :) Но за тях не е удобно да се слага кала, и затова ето какво решение взех (по-долу снимката). Камъните, понеже ММ го мързи да се разходим да съберем ;) ги купихме от Практикер за 20 лв., достатъчно за всички вази, че ще останат и още :Р А орхидеята е купена изкуствена от Джъмбо, за 8-9 лв., не помня, от която режа цветовете и ми се получава украсата. Свещта ще бъде бяла, тук го направих с тази, понеже ми беше под ръка :) Единственото, което ме притеснява, е, че букетът ми е от кали, а по масите ще са орхидеи... Но не искам да си сменям букета, а за украса за масите това е най-изгодния за мен вариант. Как мислите, тъпо ли ще бъде да е с различни цветя?


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: Cerise в април 23, 2015, 20:14:29
Аз съм/бях пред същата дилема, но се замислих, че реално украсата е в ресторанта, а букета точно в ресторанта няма да го държиш. Едно влизане и евентуално едно хоро имаш с него и това е, няма да седят едно до друго, че да се набиват на очи. Букета се вижда в цълквата и ритуалната. Така, че съм За, да са различни.


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в април 23, 2015, 20:23:10
Според мен от снимките, които си качила, супер яка ми се струва украсата. Много подходяща за морска сватба, а това че букета ти и украсата няма да са от едни и същи цветя.. Аз искам букет от божури, ако се осъществи мечтата ми за букет от божури през септември, това значи поне 100 лв, ако трябва да направя и украсата на ресторанта трябва да продам бъбрек или нещо от сорта  =] Забрави за тия глупости и направи всичко, както ти харесва и имаш възможност  @}->-- *THUMBS*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: always_and_forever в април 23, 2015, 22:49:48
Ина, щом се харесваш повече с пуснатата коса, се направи така. Друг вариант да ти се вижда гърба на роклята и косата ти да е пусната е да я направят на една страна. Така хем няма да закриваш роклята, хем ще си със пусната коса.
На мен също ми харесва украсата, на която си се спряла. :)
Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: karanesheva в април 24, 2015, 09:50:29
Ина украсата е страхотна. Ако много се притесняваш за различията в цветята отиди на борсата за цветя и виж колко струва връзка кала . Привечер при нас, ако отидеш на борсата можеш да си купиш цветя за жълти стотинки.


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: vstambolska в април 24, 2015, 10:18:50
Аз също не мисля , че различните цветя ще са проблем. Много мои приятелки , които вече са минали по този път ми казват , че почти никой не забелязва украсата по масите .  Така , че не се притеснявай , направи всичко така , както ти харесва !  @}->--


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 24, 2015, 13:46:50
Благодаря Ви, момичета :) Вече не се притеснявам толкова за разликата в цветята :) За прическата ще видим, има толкова много време до тогава, все ще измисля нещо ;)
Поръчахме тортата вече, миналата седмица имахме дегустация, останах очарована. Ако я направят толкова красива, колкото и вкусна, равни няма да имат :) Като вкусове сме си избрали 2 крема - брюле и чийз крем и към чийзкрема - сладко от череши и боровинки. Много вкусно :) Ще бъде една торта за пред гостите с нормален размер, една малка за допълнение към парчетата, която няма да се види от гостите, и още една малка с украса - за кумата. Цялото удоволствие, 100 парчета за гостите, за кумата не знам колко точно ще са - 350 лв. Не знам скъпо ли е, евтино ли е, дано само да се получат добре :)
Ето това ще са тортите, официалната за пред гостите и малката за кумата:


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: opice в април 24, 2015, 14:33:50
Ина, всички снимки, които качваш, са много красиви, нежни и стилни. Имам чуството, че вашата сватба ще е наистина много красива стилово като оформление. Поздравления!


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: karanesheva в април 24, 2015, 15:53:48
И двете торти са много красиви и нежни. Мидите и рапана захарни ли са или истински
Нямам спомен какви бяха подаръците на гостите.


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: flutter в април 24, 2015, 17:16:05
Много красиви торти!


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 25, 2015, 12:54:08
opice благодаря ти, много се надявам да си права :)
flutter мерси, дано да се получат така и реално ;)
karanesheva ами на голямата торта са правени от бял шоколад, а на малката, честно казано, мисля, че са истински :Р Но на моите реални торти ще са захарни :) А за подаръците за гостите... Още не са ми напълно готови :) Когато станат, ще кача снимки :)
А ето това са поканите, понеже не всеки може да ми разгледа албума, поради ред грешки във сайта :Р
Поканите съм ги правила аз, само материалите са купени. Идеята за картата беше на ММ, той я дръпна от нета и я оформи :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 25, 2015, 12:56:23
Както се вижда, поканите ги поставихме в кутийки и така ги раздадохме :) Като цена ми излязоха повече от 6 пъти по-евтино, отколкото по булчинските магазини :Р


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: karanesheva в април 26, 2015, 17:40:57
Много оргинална  покана, браво на момчета за идеята. Много добре си се справила, като професионалист си :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: opice в април 27, 2015, 14:37:38
Поканите са страхотно оригинални! Браво! И изглеждат безупречно, Ина, справила си се много добре ;)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в април 28, 2015, 08:11:56
Идеята за картата, за фон на поканите е страхотна, като изпълнение също ми харесва много. Ние си чакаме и останалите снимки на ботуниери, късметчета и т.н, но я разкажи за бижутата, имаш ли попадение или още търсиш?


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 28, 2015, 12:41:14
Мерси :)
Късметчета няма да има на нашата сватба, понеже няма смисъл. В ритуална зала (те се хвърлят като излезем) ще сме само с кумовете и семействата, няма смисъл, църква няма да има, понеже моя мил бъдещ мъж е атеист и още не съм успяла да го убедя за църковен брак, така че и за там няма да са ни нужни. А за изнесения ритуал... де да знам, някакси не съм фен да се мятат късмети там, друго им е предназначението сякаш :Р
Бутониерите не са готови, но когато ги направя, ще кача снимки :)
А за бижутата... Аз по принцип не нося много бижута. Имам някакви вкъщи, които така си стоят... Мин. година майка ми ми подари обеци, които свалям да почиствам като си мия косата и толкова. На роклята имам чувството, че няма да отива огърлица.. И си говорихме с ММ и стигнахме до заключението, че няма смисъл да купувам нищо ново. Годежния пръстен и халката ще са достатъчно украшение за ръцете :) За ушите ще са ми обеците, с които съм си всеки ден, от мама ( по случайност, тя ми ги купила същите, като пръстена, преди да го плуча :) ), а огърлица според мен не е подходящо за моята рокля :) Така че ще съм си изчистена и семпла, както винаги :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 29, 2015, 18:46:34
Така. Да се отчета :) Вчера сутринта поръчах питка от една пекарна близо до вкъщи, за да пробваме дали е вкусна. Питката е 6 лв. ( O_O без пари направо). Днес я взех топла... С ММ двамата изядохме половината за едно ядене (той по принцип си хапва доста), беше просто уникална. На другите места ми дадоха цени 12-15 лв.  *crazy* На нас ще ни трябват три питки - една за захранване, една за чупене и една за кума :) Освен това отидохме до хотела и вече си имаме меню.
За децата - пилешки хапки с корнфлейкс и пържени картофки, салатка (домати и краставици), хлебче и сокче - 10 лв. (Ние с ММ не готвим пържено у дома, понеже мн мирише, пък и е мн вредно, при положение, че печени храните не са с по-лош вкус, и общо взето ядем пържено мн рядко само навън. Но, както изглежда, децата обожават и ядат само това, поради тази причина и менюто им е такова :Р ).
За възрастните - салата "Асорти", предястие - Креп с гъби, бекон и топено сирене, основно - Специалитет от пилешко филе със сушени домати със соево-сметанов сос, с картофено песто, следястие - Селекция колбаси "Асорти", Безалкохолно - 2 бр., на скромната цена от 29 лв. Доста тънкажно ще ни излезе :Р
Но в Бриз 2 се правят сватби всяка седмица по 2 пъти поне, аз съм била там 3 пъти на сватби, така че знам, че се справят много добре :) Пък и обстановката е мн приятна, миналата година му направиха ремонт :) Абе мн съм доволна :) Управителят каза само да си занесем украсата, те ще наредят и оправят всичко, подаръчета, свещи и т.н. Предоставят ни бутилки за ракия, да не купуваме... Народна работа :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 29, 2015, 18:55:41
Освен това, днес минахме да си направим изследванията. Васерманът и ХИВът ще излязат утре. За съжаление, ни разкараха из целия град, през психодиспансера (струваше 40 лв. за двете) и през тубдиспансера (24 лв. за двете). Както и да е, утре всичко ще е готово и ще ходя да ги взема. 
Накрая, преди да се прибера, отидох на пробен грим. Казах на мадамата, че искам нещо семпло и изчистено, понеже не се гримирам по принцип и бих желала приятелите и роднините ми да ме познаят ;) Направи ме в цвят праскова... Вкъщи като се загледах, май съм малко по-оранжева, но това ще го оправим на реалния грим :) Ето гримът:


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: djosi в април 29, 2015, 19:05:14
Гримът много ми харесва  *THUMBS* изчистено и нежно   :girl_wink:


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 29, 2015, 19:07:14
А вчера поръчах този букет (50 лв. с 15 кали) и тази украса за маса, която преди масата, ще бъде поставен на арката за изнесения ритуал (100 лв. с кали и орхидеи) :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 29, 2015, 19:08:36
Благодаря, Гери :) Добре работи мадамата :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: always_and_forever в април 29, 2015, 20:47:05
Много добре изглежда питката.  ;) Тортите много ми харесват. Сигурно ще са доста вкусни.
Поздравление за грима и букета. Много са хубави.  :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: flutter в април 29, 2015, 22:05:26
Мадамата те е гримирала много добре :) много си хубава


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: pandapanda в април 30, 2015, 07:23:56
Гримът ти е хубав. С роклята и с прическа ще е още по-добре  *THUMBS*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: karanesheva в април 30, 2015, 12:42:55
Грима е много хубав. И при мен  детско меню е горе долу същото, избира го нашият син. За жалост ние живеем на таратор и пържени картофи и много сладкоооо.


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в април 30, 2015, 19:31:18
Радвам се, че ви харесват... Малко ще намаля оранжевото от грима :) Но като цяло е добре :)
И да ви се похваля, дами, пристигнаха ми обувките за ресторанта :) Поръчах ги онази вечер, вчера ги пратиха и днес бяха тук. Станаха ми и не се наложи да ги сменям :) Останаха 2 седмици :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: djosi в май 07, 2015, 22:55:42
Ина как се чувстваш седмица преди сватбата.?


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в май 08, 2015, 09:50:35
Загуби се тя, явно остават много задачкиии  P-(


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: melita в май 08, 2015, 11:03:14
Ina, ще се радвам да споделиш след сватбата как мина последната седмица - какви задачки останаха, кое те натовари най-много и въобще съвети за бъдещите булки какво да не оставят за последния момент.


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: Feribotka в май 08, 2015, 13:14:39
Обувките изглеждат много удобни, ще се размажеш от танци с тях :) Аз мойте за ресторанта много рано ги купих и понеже много ми харесват, вече ги подносих  :[ Но исках и да ги видя колко ще са ми удобни, супер са  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 09, 2015, 19:15:27
Здравейте, дами :) Извинявам се, че не съм писала от доста време, но учудващо как ми се счупи лаптопа и от известно време не съм влизала :) От понеделник до петък бях в София (за мен беше почивка, абсолютно нищо не правих по цял ден :), понеже ММ трябваше да ходи по работа там :) Взех си чантичката (по поръчка от един от булченските магазини), преди малко ми се обадиха, че ми е готово булото, така че в понеделник ще взема и него :) Букет и украса за маса - поръчани, утре ще платя тортата и ще купим виното :) За голямо наше съжаление в четвъртък ни се обадиха кумовете, кумицата е доста болна, на легло и дори да успеят да я стабилизират до сватбата, не може да я караме цял ден да е на крак. Само се надяваме да се оправи. Но в понеделник ще ходя в ритуална зала да сменям имената на кумовете, просто няма как :) За щастие си имаме много готини приятели, които много се зарадваха като ги поканихме, въпреки че е една седмица преди сватбата, така че няма проблеми :) Имам още доста неща да правя, но не знам защо, все още не се чувствам притеснена :) Аз съм странна булка ;) Гримът е уреден, на прическа ще ходя отново във вторник, в сряда - маникюр и педикюр :) Във вторник или сряда ще се видя с водещата и диджея да уточним как ще протече всичко (малко късно, но миналата седмица не бяхме тук и нямаше как :) ММ от понеделник до четвъртък вечер е в командировка и аз сама ще се оправям :) Но, честно казано, мисля, че няма да имам никакви проблеми :) Даже мисля, че може да отида малко на плаж, да зачервя приятно бузките (аз по принцип почернявам и не се притеснявам, че ще съм като рак на сватбата :) И така... Бутониерите още не съм ги направила, може би тази вечер или утре, ще видим :) Ами това е за сега, ако имате въпроси, питайте :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: vstambolska в май 10, 2015, 19:46:06
Това с лаптопа май се случва с всяка една булка , без значение на кой етап от подготовката е ! Много е наприятно !  :huh: Кажи как си? Как се чувстваш ?  @}->-- Аз като се сетя за последните дни преди сватбата ни , само летях напред-назад и не знаех къде се намирам!  *crazy* =]


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: always_and_forever в май 10, 2015, 20:14:58
Да, това със счупените лаптопи май често се случва, за съжаление.
Жалко за кумата, дано се оправи бързо. Важното е, че вече си имате нови кумове и още по-хубаво, че не са се разсърдили, че ги каните в последния момент. :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: karanesheva в май 14, 2015, 12:55:24
Остана един ден, пожелавам ти: един страхотен ден пълен с хубави моменти и приятни емоции.


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: pandapanda в май 15, 2015, 08:38:11
 :weddingday: :svatba: :weddingday: Честито!


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: Tinkata в май 15, 2015, 08:41:54
 :twohearts: Честито! Бъдете винаги влюбени, щастливи и усмихнати  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: always_and_forever в май 15, 2015, 08:42:04
Инче, честит сватбен ден!  :weddingday:
Пожелавам ти това да е един незабравим ден за вас, изпълнен само с положителни емоции. Бъдете много щастливи, обичайте се силно и се подкрепяйте винаги!  :loving:
Чакаме те да се завърнеш с много разкази и снимки.  =]


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в май 15, 2015, 08:42:54
Ой, да петъчната сватба на Ина.. Желая ви приказен ден, изпълнен само с положителни емоции и хубави моменти  *INLOVE* Горчиво!  @}->-- :weddingday: :svatba: :loving:


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: opice в май 15, 2015, 10:28:22
Понеже в темата не пише на коя дата точно е сватбата, сега съм приятно изненадана, че точно уникалната дата 15.05.2015 е Вашата дата!
 :svatba: :svatba: :svatba: ЧЕСТИТОООООО! :weddingday: :weddingday: :weddingday:
Бъдете винаги влюбени!


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: lorka888 в май 15, 2015, 10:32:42
 :svatba: Честито,Ина! Желая ви щастлив семеен живот и много да се обичате :CHEERS:


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: flutter в май 15, 2015, 10:33:09
Честит сватбен ден! Пожелавам ти да бъде вълшебен, с много емоции и смях. И да ознаменува началото на нещо прекрасно :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: nansita в май 15, 2015, 16:18:30
 :svatba: :weddingday:
Честито, мило семейство! Бъдете винаги щастливи, здрави и големи късметлии!
(http://www.weddingcardscatalog.com/blog/wp-content/uploads/2015/05/Wedding-Card-03.jpg)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: djosi в май 16, 2015, 19:23:53
Честита сватба.. Много да се обичате, щастлив семеен живот  @}->--


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 16, 2015, 22:17:54
Благодаря ви, дами :) Последните дни ми бяха много натоварени, но сватбата поне от моя гледна точка беше прекрасна :) Много съм доволна и безкрайно щастлива :) Сега нямам време да разквазвам, че стана късно, а не съм спала много последната седмица, но следващите дни обещавам да наваксам с всичко :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 16, 2015, 22:21:04
Ето ни преди да влезем в ритуална зала :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 16, 2015, 22:26:33
И последно, за сега, тати води порасналото си момиче към олтара :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: always_and_forever в май 16, 2015, 22:45:52
Ина, прекрасна си!  :girl_in_love:
Чакаме те да разказваш.  :P


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: Sisku в май 17, 2015, 09:26:15
Честито, Ина! Много семейно щастие, любов и разбирателство ви пожелавам! Чакам с нетърпение да разказваш как е минало всичко! :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: Anne_Shirley в май 17, 2015, 09:29:23
Честито, Ина! Ще очаквам разказа ти, изглеждаш прекрасно!  @}->--


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: opice в май 17, 2015, 12:07:40
Ина, прекрасна си!  *INLOVE* *INLOVE* Наистина! Толкова нежна и красива! Честито още веднъж!
Очакваме да чуем разказа ти  @}->--


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: djosi в май 17, 2015, 12:11:23
Много си красива  @}->-- и аз чакам разказ  :girl_wink:


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: artemida777 в май 17, 2015, 16:41:02
Честито! *YAHOO* Много си красива. Чакаме още снимки. :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: lorka888 в май 18, 2015, 07:53:25
Ина,много си красива! Супер,че се включи бързо със снимките и задоволи любопитството ни. Сега чакаме да разкажеш как е минало събитието.


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: Tinkata в май 18, 2015, 07:55:51
Ина, прекрасна булка си  *INLOVE* Разказвай за сватбата, ще ходите ли на меден месец, изобщо всичко  :P


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в май 18, 2015, 08:11:31
Прекрасна си, Ина, поздравления.. Чакаме целия разказ, нямам търпение  *YAHOO*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: pandapanda в май 18, 2015, 09:04:13
Прекрасна си Ина :) Приличаш ми на Елза от Замръзналото кралство :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: karanesheva в май 18, 2015, 11:46:02
Честито и от мен, да сте много щастливи и само хубави емоции, да имате в семейството. Много си хубава.


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 18, 2015, 14:17:13
Здравейте отново :) Много ви благодаря за милите думи и пожелания :) Да започна първо от седмицата преди сватбата... До последния ден нямах предсватбена треска. Всичко вървеше нормално, но бях малко натоварена, понеже трябваше да се довършат някои неща, а всичко правя сама. ММ беше на плаване (той е на военен кораб, имаха учение) и трябваше да се върне четвъртък вечер, замина в понеделник. Хубаво обаче затвориха пристанището и кораба не можа да се прибере и остана на котва пред Варна :) От кораба го свалили с лодка и го качили на малък катер, за да го върнат на брега и да не пропусне собствената си сватба :) Разбира се той ми разказа това като се прибра в четвъртък вечерта :) Като слизал от кораба колегите били строени на борда и му махали с бели кърпички, хаха :) А после като се качвал от лодката на катера, пак всички били строени, пуснали му гайди да свирят от някой телефон и един от офицерите държал чиния с комат хляб, сол и мед :) Голям майтап са си правили на негов гръб ;) Но поне ми го върнаха преди сватбата, че иначе щях да се омъжвам без младоженец ;) Толкова за него. Последната седмица го нямаше и аз имах супер мн работа :) Мисля, че бях писала, кумата ни влезе в болница и в понеделник ходих в ритуална зала да сменям кумове :) Но всичко мина нормално и там :) Всички довършителни неща ги свърших, взех си булото (беше тюлено с тънка сатенена лентичка - 60 лв. от един магазин тук във Варна ( за сравнение, същото було в др магазини - 120 лв. :Р ), донаправих бутониерите (с малко помощ от приятелка :), Подаръчетата :) Украси, работи... Бройката на хората до последния ден се променяше :) Беше лудница :) На всичкото от горе в сряда направих маникюра и педикюра и в четвъртък докато чистих прецаках 2 нокътя, че ходих вечерта и пак на маникюр :) Бяха перипетии :) В четвъртък вечер очаквахме родителите и семейството на сестрата на ММ да дойдат да спят унас и тръгнах да чистя, да оправям, да мия терасата... Докато пълнех легена с вода в банята ми звънна брат ми по телефона и го забравих... Наводних сухата част на банята (тя е разделена, в сухата част няма канал) и просто ... откачих и си поплаках, чувствах се в безисходица :Р Нищо не беше станало, просто очевидно дето не се притеснявах за сватбата, сигурно на подсъзнателно ниво си е имало притеснение и изби с наводняването :) Но бели кахъри :) Посрещнахме родата, преместихме се в хотела и след бърз душ заспах на секундата и спах като бебе :) Сутринта ми беше лудница, станах в 6:30, да се оправя, да се измия, облека и да ходя на фризьор :) По пътя се загубих (звучи смешно, просто карето, където ми е фризьорката е мн объркано, а аз реших да съкратя пътя, да мина на пряко и се залутах :) Стигнах де, направи ми плитка, както бях решила последните няколко дни, взе, че мн добре се получи (поне аз така си мисля ;) ). От там отидох на гримьор (тя ми е по път за хотела) и тя ме направи както исках, лек грим, да не се забелязва много, да зиглеждам по-естествена :) И гримът мисля, че се получи сполучливо :) И от там в хотела, за 7-8 минути се облякох, обух и газ към ритуална зала :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 18, 2015, 14:18:01
Там видяхме малка част от гостите (понеже имаше изнесен ритуал вечерта и нямаше смисъл да идват в ритуална зала, пък и част от тях бяха от други градове :) както и колеги, които бяха дошли да ме видят :) Беше страхотно, всички много ми се радваха :) Чувствах се като принцеса ;) Предполагам, че всяка булка се чувства така :) В ритуална зала ни извикаха, направиха ни по някоя друга снимка, гостите влязохме, а след тях и ние :) Ритуалът си мина нормално, казахме си да, от родителското тяло имаше някоя друга сълза, вълнуват се хората :) После приехме поздравленията, направихме снимки с присъстващите и заминахме за фотосесия :) Първо минахме през Кранево, където направихме снимки на коне на плажа :) Снимките още не са готови :Р От там отидохме на Тюленово, малко снимки на скалите и от ботаническата градина в Балчик. Оказа се, че се плаща ако искаш да си правиш фотосесия в прословутата им градина :Р Там видяхме поне 3-4 други младоженци :Р Съответно от там се прибрахме, вече беше към 17 ч. И точно в 17:30, когато трябваше да бъде изнесения ритуал, заваля. Съответно всичко беше готово, арка, украса в градината... И всичко беше преместено до басейна под тентата и там направихме изнесения ритуал с 30-40 мин. закъснение :) Аз обаче като пълен непукист, въобще не ми дремеше :) Бях прекалено заета да обръщам внимание на гостите и нямах време да мисля и да се ядосвам :) И така неусетно почна изнесения ритуал, аз не бях изцапала роклята по време на фотосесията, но малко я изкалях (само края на шлейфа от долу) по време на ритуала, все пак беше валяло. Кумовете излязоха на песничката от Игра на тронове (не знаех, че ще е тази песен и мн се накефих), младоженецът излезе на песничката от Роки, а мен тати ме съпроводи до олтара на Pretty woman :) Смятам, че много добре се получи :) Всичко мина, казахме си да, приехме поздравленията на хората, снимахме се със всички по отделно и влязохме в ресторанта :) Там ни посрещнаха, захраниха ни, после и ние захранихме, аз майка му, той моята, като и водещата каза, че се прави с цел да не се обаждат в работите на младото семейство :) Получи се сладурско :) Хората се смяха :) Чупихме питката, при което ММ трябваше да клекне, понеже е мн висок и по никакъв начин не я стигах :) Аз съответно счупих по-голямото парче :) И на двата ритуала първа го настъпах :) След това си имаше реч на кума, после младоженеца... Той каза толкова хубави неща... Имало приказка, че човек среща три важни личности в живота си - една, която той обича, една, която го обича и една, с която да прекара живота си. Той за негово щастие до себе си имал трите личности в един човек... Много мило беше :) След това ни беше първият танц, после песни, танци, имахме дечица, които изиграха 3 танца - румба, ча-ча-ча и джайв :) Поздрави, танци... Реч на родителите (това беше тъжно). Моят татко като говори и му трепери гласа и му се насълзиха очите от радост и аз се разплаках, цял ден не бях отронила и сълза, но милият ми баща ме разчувства много  *INLOVE*
Имаше игра с обувки, много смешно се получи :) Кой какво мисли, какво казва :) Имаше и игра с танци, ние бяхме жури и мн се смяхме :) Накрая наградата за победителите беше патронче уиски (за майтапа ). Тортата беше уникална, много добре направена, страхотна на вид и на вкус. Просто няма как да не направя реклама на сладкарница La more във Варна. Уникална торта :)  Все още нямам снимки, но ще пратя :) Щяхме да имаме ритуал по разбулване, но аз булото го бях махнала мн одавна, щото е дълго и да не ми пречи и нямаше смисъл :) Хвърлих букета, хвана го моя приятелка, ММ хвърли жартиера и брат ми го хвана :) Ооо, забравих за речта на брат ми. Той ме пита дали брата на булката трябва да държи реч и аз му казах, че ако иска да каже няколко думи, няма проблем :) И той взе микрофона, всички паднаха от смях с него :) Той е голям майтапчия :) Много забавно се получи :) Имаше танци до 3 ч., когато вече повечето гости си бяха заминали :) Изкарах си една наистина приказна сватба (в моите очи беше такава) и съм много щастлива :) Като всяка булка, предполагам :)

pandapanda Когато качих тази снимка във фейсбук, един колега ми написа абсолютно същото и ми постна снимка на Елза:


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: Cerise в май 18, 2015, 14:37:23
Ина, супер звучи, голяма препятствие е имал твоя мъж, добре че са го доставили в срок  :chee:
Разказът ти звучи супер, най-важното е на вас да ви е харесало, а щом на вас е харесало, значи и другите са доволни. Хареса ми, че е имало речи - аз също планувам да има повечко приказки на моята сватба.
Чакаме снимки с нетрпение. Как се чувстваш сега, какви са новите ви проекти като семейство?


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: nansita в май 18, 2015, 15:12:52
Страхотни сте и двамата, Ина! Наистина приличаш на Елза с тази плитка :)  *INLOVE*
Много весела сватба сте имали.


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: flutter в май 18, 2015, 22:22:17
Ина, много си красива! И мъжът ти е симпатяга, отивате си много. И двамата изглеждате готини хора, имате хубаво излъчване :) Сватбата ви е била прекрасна. И местата, на които сте си правили снимките преди това, са мечта направо. И после емоциите, и сълзите от речта на баща ти.. И на мен отсега ми се дорева. :)))


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в май 19, 2015, 07:21:14
Доста интересен разказ, затова как е имало дори минимална възможност да не успее за сватбата.. До последния момент да има напрежение.. Представям си какво му е било на него  *crazy* Важното е, че в крайна сметка всичко е протекло по план, дори с дъжда.. Някак да ви кажа и аз не бих се притеснила толкова от дъжд.. Каквото - такова..  =] Да искам да сме на терасата за изнесения ритуал, защото е прекрасна с невероятна гледка към София, но няма да се тръшкам, ако не се случи така... Само да няма гръмотевици и светкавици, защото много ще ме е страх.. Ресторантът е стъклен и сме на 12 етаж, направо ще се побъркам хахах а O_O :funny:


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: pandapanda в май 19, 2015, 08:17:25
Е няма как да не е приказна сватбата щом ти си принцеца :) Даже принца, като в приказките е имал перипетии ;)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: opice в май 19, 2015, 08:37:43
Ина, благодаря ти много за разказа! Чудесно звучи всичко, наистина! Много е хубаво, че в самия ден не си се притеснявала, а просто си се наслаждавала на случващото се. Изглеждаш наистина прекрасно, прическата, гримът, роклята, наистина е супер. Много си нежна!  @}->--
Междудругото (светът е малък), видях те в профила на една моя колежка от университета  - Цвета Цонева. Тя се беше похвалила, че е била на сватба на една мнооого красива девойка и - хоп твоя снимка!  :) :) :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: always_and_forever в май 19, 2015, 09:21:24
Ина, голяма приключение е било покрай твоя мъж. Дори не ти е казал по-рано, че има проблем, за да не те тревожи. Браво на него.  :bravo: Хареса ми момента с речите, който сте имали.
Искаше ми се ние с ММ да си имаме обети, но просто няма да мога да се сдържа и ще плача МНОГО.  :'(
Признавам се най-мило ми стана на речта на мъжа ти.  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 19, 2015, 10:52:58
Благодаря ви, момичета :) Наистина на мен много си ми хареса сватбата :) Не мисля, че ще има булка, която няма да си хареса сватбата :) Радвам се, че ММ не ми е казал, че са затворили пристанището, щото ето тогава вече сигурно щях да се побъркам ;) За речите... Идеята беше аз или ММ да кажем няколко думи да благодарим на гостите ни, че са с нас. Аз съответно набутах него, че на мен ми е притеснено да говоря така... :) И ето, милият ми, аз му казах, че ще говори буквално минути преди да го викне водещата, така че той импровизира :) За мое щастие се получи страхотно, още повече, ще ми каза пред всички, че ме обича, а той по принцип не обича да го казва дори като сме си двамата... Такъв си е моят мил съпруг :) Мило беше :) А тати много ме разчувства, защото през целия си живот от 28,5 години съм го виждала да плаче два пъти - при смърта на прабаба ми (тя го е отгледала) и на дядо ми :Р И сега като го видях с насълзени очи и чух треперещия му глас... Не знам какъв човек трябва да си да не се разчувстваш :)
opice Стефи, Цвета е сестра на баща ми и ми се пада леля, нищо, че е само с 1 година по-голяма от мен :) Но да, беше на сватбата, тя доста подсмърча от радост :) Наистина светът е малък :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: Feribotka в май 19, 2015, 14:50:09
Леле обожавам да чета толкова красиви истории  :) Много се радвам, както вече писах, прекрасни сте и всичко е било супер приказно  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 20, 2015, 09:23:32
Малко снимки на някои работи... За съжаление мога да качвам само по една снимка на пост, така че ще пусна няколко поста :)
Това са чашите с украсата и шампанското:


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 20, 2015, 09:24:49
Ето букета от близо, за съжаление не са го снимали и в долната част... Въпреки че не сме си взели още снимките от фотографа, така че там сигурно ще има по-детайлни снимки :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 20, 2015, 09:26:03
Ето я и поставката за халките, заедно с тях :) Изцяло морско :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 20, 2015, 09:34:49
Ето тази снимка е правена точно след като станах госпожа Денева  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 20, 2015, 09:36:49
Следващите две снимки ми ги прати фотографът :) Докато обработва и праща по една-две снимки :)
Тази е правена на Тюленово :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в май 20, 2015, 09:37:13
Всичко е прекрасно, особено поставката за халките.. Много ми харесва  *INLOVE*  О, а тази която е до лодката  O_O *INLOVE* :bravo: *THUMBS* Романтична, отнесена, прекрасна  :girlhide:


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 20, 2015, 09:38:34
А тази е на връщане от Тюленово в житата... Уникално красиви са житата по това време и вятърът като ги вее изглеждат като сатенени  *INLOVE* За съжаление на снимката не може да се хване този чар от движението им :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: Tinkata в май 20, 2015, 09:38:48
Ина, всичко е прекрасно морско, много ми харесва всеки детайл  *INLOVE* Чакаме фотосесията с нетърпение, първите кадри са феноменални  :P


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: nansita в май 20, 2015, 09:40:14
Големи красоти сте сътворили! Доколкото помня, чашите сте ги украсявали вие. Много красиво е станало всичко, а снимката на фотографа е като картина :) И малко в духа на историята за затвореното пристанище  :girlhide:


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: opice в май 20, 2015, 10:04:45
Ина, вълшебно е!  :bravo: :bravo: :bravo:
Красиво, нежно и прекрасно! Много ми харесват снимките, покажи още, когато имаш!


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 20, 2015, 10:13:25
Благодаря ви, момичета :) И аз с нетърпение чакам да си вземем всички снимки, имаме снимки с коне на плажа на Кранево... Надявам се да са се получили добре :) Ще показвам после :)
А ето как стои халката :) Харесвам си я :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: opice в май 20, 2015, 11:06:19
Халката е вълшебна! Нашите са доста подобни, комбинация бяло и жълто злато ;)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: ema6666 в май 20, 2015, 11:18:41
Ина, прекрасни сте! Направо останах без думи. Роклята ти е уникално нежна и семпла, прическата - на една страна (и моята ще е така), а за снимките.....няма нужда от коментар. С нетърпение очаквам още и още, и още... :girl_wink:


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 20, 2015, 13:31:33
Ема, благодаря :) Стеф - ние искахме бели в началото, но ММ реши, че ще са обикновени и затова сложихме жълто :) Мисля, че добре се получиха :)
Още три снимки ми прати фотографът, двете от фейсбук ще ги кача, третата (с конете) е на телефона и не змам защо, но нещо не иска да праща имейл, за да я кача на компа да я видите :) Но с кончета после :)
Ето тази също е от Тюленово: (нашият фотограф е любител на черно-белите снимки :) Но, разбира се, после ще си ги получим и в цветен вариант :) )


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в май 20, 2015, 13:33:27
Обожавам черно=бяла фотография  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 20, 2015, 13:34:37
Ето и последната на този етап - от Ботаническата градина в Балчик :) Отново черно-бяла :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 20, 2015, 13:38:33
Тони, и аз харесвам черно-бялата фотография :) Но харесвам и цветната, за щастие, ще си имам всичките снимки и в двата варианта :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: nansita в май 20, 2015, 14:55:30
Много сте красиви!  @}->--
Черно-белите снимки са ми едни от любимите, но си права,че е хубаво да имате и цветни.


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в май 20, 2015, 15:01:14
Да, напълно съм съгласна за това, че трябва да имате и от двете  *THUMBS*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: ema6666 в май 20, 2015, 15:32:37
А да те питам, може и да си казвала, но роклята ти с тюл ли беше отдолу или с обръч? И ако е била с тюл, пречеше ли ти да ходиш? :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 20, 2015, 17:06:04
Ема, роклята ми беше с тюлена пола отдолу, която можех да махна по всяко едно време. В началото не ми пречеше, единствено ми стана проблем като започнах да танцувам и си бях сложила ниските обувки и настъпвах този проклет тюл :Р Даже го скъсах малко :) Но вече бях с ниски обувки, а роклята е правена за ток :) Трудно е с дългите рокли като се качваш и слизаш по стълбите (няма значение дали ще е с обръч или тюл, просто трябва да я вдигаш :Р ), както и като влизаш в колата. Но за обръча съм чувала, че да влезеш в колата е ад :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: ema6666 в май 21, 2015, 10:56:40
Ясно, защото аз предпочитам моята да е с тюл, а пък аз ще съм още от самото начало с ниски обувки.....та исках да те попитам, как си се чувствала ти. Но от друга страна, моята рокля ще е с дължина като за ниски обувки....и за всеки случай мога да взема един обръч и да го сложа, ако много започна да се спъвам :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: always_and_forever в май 21, 2015, 11:28:07
Инче, всичко е прекрасно. Снимките ви са много хубави. Черно-белите снимки са ми любими. Предават една особена красота.  *INLOVE* Нямам търпение да ни покажеш още от тези красоти.  :P


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 22, 2015, 19:34:37
Момичета, това беше нашата сватбена песен. Текстът е идеален и от всички варианти на песни я избрах не защото ми е любима, а защото посланието е страхотно :) И ние избрахме точно този вариант, на Boys avenue, звучи много нежно и е само с китара...

https://www.youtube.com/watch?v=1iYUQW6RovY

What would I do without your smart mouth?
Drawing me in, and you kicking me out
You've got my head spinning, no kidding, I can't pin you down
What's going on in that beautiful mind
I'm on your magical mystery ride
And I'm so dizzy, don't know what hit me, but I'll be alright

My head's under water
But I'm breathing fine
You're crazy and I'm out of my mind

'Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I'll give my all to you
You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning
'Cause I give you all of me
And you give me all of you, oh oh

How many times do I have to tell you
Even when you're crying you're beautiful too
The world is beating you down, I'm around through every mood
You're my downfall, you're my muse
My worst distraction, my rhythm and blues
I can't stop singing, it's ringing, in my head for you

My head's under water
But I'm breathing fine
You're crazy and I'm out of my mind

'Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I'll give my all to you
You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning
'Cause I give you all of me
And you give me all of you, oh oh

Give me all of you
Cards on the table, we're both showing hearts
Risking it all, though it's hard

'Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I'll give my all to you
You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning
'Cause I give you all of me
And you give me all of you

I give you all of me
And you give me all of you, oh oh


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: dreamcometrue88 в май 22, 2015, 19:54:39
Инаааа, откъде взе поставката за халките - мидичката, истинска ли е? Страшно ми хареса *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 22, 2015, 21:55:51
Истински са мидите :) Има ги в два от сватбените магазина до ритуална зала :Р Много се връзват на морската тематика ;) Има и различни видове и цветове, просто ние харесахме тази :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 22, 2015, 21:57:12
Това е сватбения маникюр:


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 22, 2015, 21:59:21
А това са ръчно правените бутониери :) Една от приятелките ми много ми помогна :) Сега аз ще помагам за нейната сватба, тя е на 12 септември :)
Женските бяха с лентичка и се връзваха на ръката, мъжките се закачаха със секретна игла :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 22, 2015, 22:01:16
Имам една снимка с конете, фотографът ми прати, за съжаление само толкова за сега :Р


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 22, 2015, 22:02:44
Снимката е на летния театър на Тюленово :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: dreamcometrue88 в май 22, 2015, 22:04:18
Истински са мидите :) Има ги в два от сватбените магазина до ритуална зала :Р Много се връзват на морската тематика ;) Има и различни видове и цветове, просто ние харесахме тази :)

Ех, страхотно :-) В София не съм виждала.


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 22, 2015, 22:05:35
Ами защото по морето се правят много морски сватби и има много такива неща :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: always_and_forever в май 23, 2015, 09:36:22
Инче, обожавам я тази песен!  *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE* Даже ако кажа, че я обожавам ще е малко!  *INLOVE* Аз отдавам много голямо значение на песните, които ми харесват.
Мислех си, че песента за първия ни танц е ясна, но от както я чух тази има нещо, което кара сърцето ми да се разтапя. Пред голяма дилема сме, защото другата е песента, на която ми предложи.  :[
Чудесен избор, браво!  :loving:Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: karanesheva в май 23, 2015, 23:20:29
Ина снимките са много хубави, но снимката с кончетата най-много ми хареса. Благодаря ти, че потвърди притеснението ми, като махна обувките с ток, да ли няма да се спъвам от роклята.


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: vstambolska в май 24, 2015, 20:14:22
Честито , Ина !  @}->-- Снимките са прекрасни . Тази , която ви е на кончетата ми е любима !  *INLOVE* Уникална е !  @}->-- Ще очаквам с нетърпение още снимки , по разказът ти личи , че сватбата ви е била прекрасна !   @}->--


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: nansita в май 25, 2015, 09:59:32
Много красиви снимки! Браво на фотографа  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в май 25, 2015, 10:03:02
Прекрасни снимки...  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 25, 2015, 12:11:54
Благодаря  :)
Миме, песента е уникална, текстът казва всичко, което едни млади влюбени биха си казали :) Но щом си имате песен със сантиментална стойност, ще е трудно да я подминете :Р Ние също си имахме една наша песен, но пък аз съм влюбена в тази, моят мъж се съгласи, че даже и той ми намери този вариант на Boys Avenue :) На сватбата му я пях по време на танца и той даже се включи на едно - две места, където е запаметил някоя друга друма ;) Беше супер :)
karanesheva много е важно за какви обувки е правена роклята, ако е правена за високи, няма начин на ниски да не я настъпваш и да не се спъваш :Р Аз моята я държах постоянно по време на танците и ми беше много удобна, но на хорАта ме настъпваха и тези пред мен и тези след. Абе отърване няма, освен ако не е къса или със средна дължина рокля :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: opice в май 26, 2015, 08:40:42
Снимките са вълшебни!  @}->--
Ина, по темата за обувките ме хвърли в размисъл...  :angry: Аз много се чудя какво да правя с дължината на роклята. С високите обувки ми е перфектна, но със сигурност ще искам да се преобуя. Няма как цял ден да издържа с високите токчета. Та сега много, ама много се чудя дали да не поискам да ми скъсят роклята още малко... Обаче ме е страх да не стане много къса, да не е грозно, докато съм с високите...


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в май 26, 2015, 08:45:34
Аз ще искам среден вариант, ще я пробвам с високите, които в моя случай няма да са много високи де.. Ще я пробвам и с нискити, ще изберем средна дължина между двете  =]


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: opice в май 26, 2015, 09:45:56
Тони, те и моите не са много високи. Ама като ми стискат пръстите, май ще реша да се преобуя с балеринки  ;)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в май 26, 2015, 09:51:17
Да, то и аз.. просто исках да кажа, че разликата няма да е фрапираща и ще го направим средна дължина на роклята на базата на по-високите и балеринките  =]


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: pandapanda в май 26, 2015, 10:54:48
Ина, сега видях снимките - прекрасни!!! Винаги да сте така щастливи :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 26, 2015, 11:45:44
Стеф, Тони, после ще споделите как е било при вас :) Но при мен обувките не бяха мн високи, 6-7 см ток, роклята с тях си беше върха :) Естествено пак по стълби я вдигах, но иначе си вървях спокойно :) Отзад шлейфът се закачаше, което беше мн удобно и не се наложи да я вдигам постоянно да не се влачи. Просто после ниските обувки си оказаха влияние :Р Дори съвсем малко да ви е по-дълга, пак се настъпва :Р Но това е, такива рокли сме си харесали :) Иначе пък ако беше правена за ниските обувки, с високите щеше да е къса и да се виждат... И, въпреки че много си ги харесвам, сякаш не ме кефи да се вижда само част от тях :Р Иначе средна дължина рокля, като роклята на flutter няма да е проблем с всякакви обувки :Р


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 26, 2015, 23:20:48
Да се похваля - имаме си снимки :) На мен поне много си ми харесват, но са огромни (по 16-20 МБ едната :Р Как качвате тук снимки, които да отговарят на ограничението 76 КБ и да са с хубаво качество? На мен хич не ми се получава :Р И освен това как успявате да качите по повече от 1 снимка?
А това ни е тортата в оригинал :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: lorka888 в май 27, 2015, 07:10:57
Ина,тортата е супер. Относно снимките аз лично не успявам да кача повече от една, също така ми се налага много да я смалявам.


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в май 27, 2015, 08:07:14
Ина, тортата е супер (такива корали са ми ясни как стават, но са различни от снимката на Дрийм  ;) )

Снимките се качват най-лесно с хубаво качество, ако са качени предварително някъде другате. След това само копираш линка (адреса) на снимката, натискаш горе бутона "Вмъкни изображение" (под Болд) и вътре слагаш линка.. После може още няколко пъти и така стават 4-5 снимки наведнъж  =]


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: opice в май 27, 2015, 08:19:59
Искаме още снимкиииии! И то много!  *YAHOO* *YAHOO*
Ина, би ли споделила колко души имахте като гости и колко и какъв алкохол се изпи? Аз все още се чудя относно алкохола. Купили сме доста неща вече, но все пак подпитвам. ;)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: nansita в май 27, 2015, 09:15:11
Тортата изглежда много вкусна  :torte:
Искаме снимкии! 8P


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: Lupercola в май 27, 2015, 09:29:35
Жестока е тортата  *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE*

Аз качвам снимки през "снимка.бг". Пьрво там ги слагам и после там има опция сподели и така…


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: always_and_forever в май 27, 2015, 09:53:30
Инче, тортата е супер.  *YAHOO*

За обувките и аз си мисля, че когато се сменят обувките с по-ниски малко или много ще се настъпва.

За качване на снимки аз използвам http://kachi-snimka.info/ (http://kachi-snimka.info/). Избирам снимката, копирам линка и го поставям тук.

И аз се присъединявам към въпроса на Стефи за алкохола.  :)

Иначе, онази вечер гледайки концерта на Слави се сетих за песента ни за първия танц и питам ММ - Е, решихме ли, коя ще е песента, на която ще е първият ни сватбен танц? ииии получих отговор - ами да, тази с пианото.  ohmy Демек, не тази, на която ми предложи и която беше първоначалната идея,
а тази, на която сте танцували и вие, само че другия вариант.  ohmy Разплаках се, но от хубаво. Сякаш се зарадвах много, защото е невероятна.  *INLOVE* Ще видим накрая какво ще излезе.


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: nansita в май 27, 2015, 10:04:18
Може и във photobucket.com да качваш. Аз го предпочитам, понеже лесно се качват снимки през телефона.

Песничката е много нежна и красива. ММ я харесва и май клони повече към нея за първи танц. Довечера го залоствам да решим и да се опитаме да изтанцуваме нещо най-после
 *crazy*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 27, 2015, 10:38:25
Много ви благодаря за отговорите, като се прибера ще видя да кача малко снимки, че на работа ги нямам :) Тортата беше вкусна, на мен и на вид си ми харесва много :)
Миме, Нат, много се радвам за песничката, за мен си е уникална  *INLOVE* Както казах, въпросът е не само, че звучи добре, ами и текстът е супер подходящ :) Така че не смятам, че ще сбъркате, ако я използвате :)
А сега за алкохола... Гостите бяха 70 (възрастни), от първоначално поканените 95... За съжаление в нашата среда (голяма част от приятелите ни плават) няма тънга-мънга, обаждат ти се и се качваш :Р Даже на единия му звъннаха 2 дни преди сватбата  ohmy и само жена му дойде  :Р И така, за 70 гости, бяхме купили 22 литра ракия, 30 бутилки бяло и 23 червено вино по 700 мл бутилката, 5 бутилки уиски  Jameson по 1 литър. Съответно се изпиха към... 15 литра ракия, към 25 бяло и към 15 червено вино. От уискито остана бутилка и половина. Но някои от гостите пиха бира, водка и, не знам защо, ама някой беше пил и Johnnie Walker, което по моя информация (аз не пия, така че знам, каквото казват :) ) е по-гадно от това, което бяхме взели :Р Както и да е, ние си поехме сметката на допълнителните поръчки, но не беше мн голяма :) Но не знам точно колко бира и допълнителен алкохол се е изпил от ресторанта :Р


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: artemida777 в май 28, 2015, 00:49:18
Страхотна торта. :bravo: Какъв беше пълнежа? А някой поиска ли си второ парче?


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 28, 2015, 10:55:25
Благодаря :) Тортата беше с крем брюле и чийз крем със два вида сладко - от боровинки и от череши. Беше много вкусна и хората, с които сме излизали след сватбата все я хвалят :) Не знам дали някой е искал допълнително, защото по принцип мен не ме занимаваха с такива работи :) Но ние бяхме поръчали 100 парчета, а гостите бяха към 75 така че имаше в изобилие :)
Направих регистрация в един сайт и сега ще пробвам да кача някоя снимка тук. Още обаче не съм качила снимките от фотосесията, тях по-късно :)
Ето халките
(http://inamineva.snimka.bg/wedding/svatba-ina-i-dido.867592.35453841)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: always_and_forever в май 28, 2015, 10:58:05
Инче, аз не успявам да видя снимките на халките.  :\


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 28, 2015, 11:50:17
Миме, и аз не я виждам  :\ Сега ще пробвам по друг начин да видим дали ще стане :Р
(http://media.snimka.bg/s1/4605/035453869-big.jpg?r=0)
Ето халките, вече се виждат :)
(http://media.snimka.bg/s1/4605/035453841-big.jpg?r=0)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 28, 2015, 11:56:19
Първата снимка в предния пост е от изнесения ритуал в ресторанта :)
И още няколко от ритуална зала :)
(http://media.snimka.bg/s1/4605/035453842-big.jpg?r=0)

(http://media.snimka.bg/s1/4605/035453843-big.jpg?r=0)

(http://media.snimka.bg/s1/4605/035453844-big.jpg?r=0)

(http://media.snimka.bg/s1/4605/035453871-big.jpg?r=0)

По-късно вече ще кача и снимки с кончета :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в май 28, 2015, 11:57:43
Ох, ама много си отивате  *INLOVE* Снимките са прекрасни  *THUMBS*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: ema6666 в май 28, 2015, 12:02:39
Лелее уникално красиви сте и двамата. Браво. Всичко е издържано и стилно.  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: lorka888 в май 28, 2015, 12:20:40
Ина,супер сладка двойка сте :bravo:. Снимките са много хубави *THUMBS*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: always_and_forever в май 28, 2015, 12:35:58
Пак да кажа, Приказна си! Приличаш на принцеса. :butterfly: И наистина сте много хубава двойка двамата.  *INLOVE*
От къде си бяхте поръчали халките?  :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: Cerise в май 28, 2015, 12:43:34
Ина, може ли да кажеш колко доплатихте за допълнителните поръчки от бара, че ми стана интересно, дали аритметиката, която си правя ще е с кръчмар накрая :D


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: nansita в май 28, 2015, 13:40:05
И аз да кажа- много красива двойка сте, много си отивате!  @}->-- Пожелавам ви да се обичате и разбирате дълги години! А снимките- супер са!Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 28, 2015, 14:59:58
Благодаря, момичета :)
Миме, халките ни са от Жаклин Хугасян във Варна.
Cerise, доплатихме към 150 лв. Ама кафенца, това - онова, нормално е, мисля :Р Но не искахме гостите ни да си плащат сами, специално бяхме предупредили персонала, че ще оправим ние сметката :)
Имаме мноого снимки с конете, но тук на работа са само няколко и тях ще кача:
Искам само да кажа, че и двамата за пръв път се качвахме на кон :)
(http://media.snimka.bg/s1/4605/035454187-big.jpg?r=0)

(http://media.snimka.bg/s1/4605/035454188-big.jpg?r=0)

(http://media.snimka.bg/s1/4605/035454189-big.jpg?r=0)

(http://media.snimka.bg/s1/4605/035454190-big.jpg?r=0)

(http://media.snimka.bg/s1/4605/035454192-big.jpg?r=0)

Кончето ми се казва Грация и беше много послушна :) Само като минавахме покрай тревичката на връщане и се спираше да хапва :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: opice в май 28, 2015, 15:03:21
Ех, прекрасно, прекрасно! Много сте хубави! Пу пу!! ;)
Така като ви гледам си мисля, че мен би ме било страх да се каза на кон, но вие изглеждате все едно плувате във свои води ;)  :bravo:


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: lorka888 в май 28, 2015, 15:03:51
Много хубави снимки са се получили :bravo:


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: always_and_forever в май 28, 2015, 18:10:46
Много красиви снимки са се получили.  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: ivanjelina в май 28, 2015, 22:34:29
Инче, разкошни са ви снимките, както и всичко останало! Снощи изчетох на един дъх твоята история, напълни ми душата...Честито и на двамата, желая ви много щастие и радост занапред! И дано бързо да се сбъдне твоята мечта за детенце. Такава носталгия ме обзе снощи, веднага седнах и си разгледах отново сватбения албум  :). Да можехме да сме булки всяка година! ( със същия младоженец ;)) хехе
Снимките ви с кончетата са просто мечта...твоето какво е кадифено, даже и на цвят много ти подхожда. Забравих да спомена, роклята ти е просто страхотна! Толкова нежна и изискана. Горната част с дантелата много ти отива. Въобще, адмирации за всичко, нещата, които видях са прекрасни и избрани с много вкус. А на меден месец ще ходите ли? Може би по-натам?


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: Sisku в май 29, 2015, 08:46:41
Ина, страхотни снимки, като от приказка сте. Искам да гледам още и още  *INLOVE*
Ние също мислим да поемем сметката на допълнително поръчаните кафета, води и безалкохолни.


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в май 29, 2015, 09:15:30
Ох, вторите снимки с конете ги бях пропуснала  :[ Обожавам коне, толкова са прекрасни и грациозни.. Снимките са невероятни  :bravo: Много ми харесвате  *INLOVE*
Доплащането ми се струва много малко, браво на гостите :) Ние се приготвяме за 600-700лв, дано не е повече хаха  :[ Но имаме неограничено количество на минералната вода, а повечето от гостите ни ще пият именно нея, така че колко безалкохолни и други питиета ще се поръчват.. Едва ли  =]


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: Cerise в май 29, 2015, 11:36:21
150лв  е нищо, много добра новина е, очакванията ми бяха за поне двойно.

Снимките са много хубави, като гледам времето е било с вас. Да, хубава двойка сте, но и мъжът ти е много хубав. Радко го казвам за чужди мъже хахах.


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: Feribotka в май 29, 2015, 14:19:11
Ама наистина е прикзно всичко  *INLOVE* ММ обожава коне, жалко че няма откъде да ги включим тук в София...освен да ходим в Борисовата да спрем конната полиция   =] 150 лв и на мен ми се виждат ужасно малко :) Браво за всичко  *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 29, 2015, 17:23:45
Благодар ви :)
Cerise, мерси, и аз си го харесвам :)
За допълнителните пари, които платихме, не са много, защото и гостите ни бяха малко :Р Освен това всеки имаше по 2 безалкохолни, а ние бяхме купили бутилки минерална вода и не са поръчвали много допълнително :)
ivanjelina, меден месец нямахме :) Сега не можем да отсъстваме много от работа :Р Но сме се разбрали с едните кумове (тези, които се наложи да сменим, поради здравословни причини) да отидем в Лондон и те, въпреки че не ни станаха кумове, ни накараха да обещаем, че ще отидем с тях :Р А с новите ни кумове (тези, които реално ни бяха) се разбрахме, вместо подаръци да отидем на почивка... Първоначално в Дубай, но сега се ослушваме и за Тайланд... Взеха да излизат някакви евтини оферти... Но всичко това ще стане, за Лондон - септември, за другата дестинация - януари... Така че тези почивки ще ни бъдат медения месец :) Надявам се, че се брои :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: ivanjelina в май 30, 2015, 01:02:39
Разбира се, че се брои. Ние също нямахме меден месец, оттук-оттам по някой откраднат ден. Но сме си решили, че един ден, дори да на втората година от брака, ще си направим 'официалния' меден месец. А в Лондон аз живях близо 7 години. Да знаете, че откъм средата на август (даже често от 1-2 август) започва да се разваля времето и да става студено и дъждовно. Даже на втори август обикновенно бях вече с пусната печка вкъщи  O_O . Юли обикновенно е най-топлия, прекрасен месец за разглеждане на Лондон и разходки из паркове и замъци :). Но зависи кой кога има възможност да отиде, разбира се. През септември пък ще видите класическия Лондон, малко дъждец, чадърчета, мъгличка - цялото му 'мрачно' великолепие. ;)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в май 31, 2015, 13:35:50
Ами и аз това разправях за Лондон... Че искам по скоро, защото там есента идва рано, ама ще видим :) Накрая може и да не отидем :Р Ще видим :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в юни 02, 2015, 07:12:22
Ето още малко снимки от сватбата :)
(http://media.snimka.bg/s1/4614/035472794-big.jpg?r=0)
(http://media.snimka.bg/s1/4614/035472812-big.jpg?r=0)
(http://media.snimka.bg/s1/4614/035472819-big.jpg?r=0)
(http://media.snimka.bg/s1/4614/035472827-big.jpg?r=0)
(http://media.snimka.bg/s1/4614/035472830-big.jpg?r=0)
(http://media.snimka.bg/s1/4614/035472831-big.jpg?r=0)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 02, 2015, 07:28:11
Мале, Инче, снимката в зелените жита е вълшебна  O_O *INLOVE*


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: Feribotka в юни 02, 2015, 07:57:38
Ох спират ми дъха тия снимки  *INLOVE* Толкова е прекрасно на морето, ще се опитам да спазаря моя фотограф да си направим годежната фотосесия на морето  :P Просто е приказно @}->--


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в юни 02, 2015, 09:49:34
:) И аз обожавам морето... А житата, просто като ги видях наистина бяха уникални, толкова красиви, вятъра ги вееше и изглеждаха като море от сатен, прекрасни :) Затова и реших, че искам някоя друга снимка там :) Ето и последно :)
(http://media.snimka.bg/s1/4614/035472832-big.jpg?r=0)

(http://media.snimka.bg/s1/4614/035472833-big.jpg?r=0)

(http://media.snimka.bg/s1/4614/035472834-big.jpg?r=0)

(http://media.snimka.bg/s1/4614/035472835-big.jpg?r=0)

(http://media.snimka.bg/s1/4614/035472836-big.jpg?r=0)

(http://media.snimka.bg/s1/4614/035472837-big.jpg?r=0)

(http://media.snimka.bg/s1/4614/035472838-big.jpg?r=0)

(http://media.snimka.bg/s1/4614/035472839-big.jpg?r=0)

(http://media.snimka.bg/s1/4614/035472841-big.jpg?r=0)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: lorka888 в юни 02, 2015, 09:53:32
Ина,снимките са много красиви, имен ме впечатлиха житата *THUMBS*. Пусни някоя от ритуалите и ресторанта ако имаш.


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: nansita в юни 02, 2015, 13:24:18
Много красиви!  *INLOVE*
Особено житата...като копринени са :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: Sisku в юни 03, 2015, 16:18:23
Невероятни сте  *INLOVE* *INLOVE* *INLOVE* Всяка една снимка е много хубава, супер много ми харесвате :)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: always_and_forever в юни 04, 2015, 08:07:06
Инче, ти за пореден път наминаваш с нова доза снимки. Като всички останали и тези са страхотни.  :P


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: opice в юни 16, 2015, 10:04:24
Ина, толкова сте красиви! Приказни наистина! Ти си като една малка крехка принцеса! Прекрасно!  @}->--


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: alexandrova_90 в юни 16, 2015, 10:29:03
Декораторката ни вчера беше на вълна Замръзналото кралство.. В момента, в който видях мъфините.. Веднага се сетих за теб и сватбата ти. :)

(https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/11111797_645837002183269_8524160530386329073_n.jpg?oh=81bb03ebe897a60fbf366c1834e163fc&oe=562D7C8D)

(https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10690011_645836868849949_808650018203962428_n.jpg?oh=25e973066fc94c0feb28fff8e1355895&oe=562962E3)


Титла: Re:Сватбата на InaMineva
Публикувано от: InaMineva в юни 26, 2015, 20:41:01
Благодаря, Стеф :)
Тони, много са готини мъфините и се радвам, че ти напомнят на мен :)
Аз смених работата и сега ми е лудница, но ще се опитам да наваксам с всички темички, така че, залавям се с четене :)