Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg

Приготовления за сватбения ден => За него => Темата е започната от: ivanov8383 в декември 01, 2011, 15:25:24Титла: Ергенско парти
Публикувано от: ivanov8383 в декември 01, 2011, 15:25:24
Моля предложете идея или споделете от опит за ергенското парти


Титла: Отг: Ергенско парти
Публикувано от: Deliysky в декември 14, 2011, 03:30:22
Екскурзия с приятели до Благоевград. Посещение на култува дискотека или друг тип шумно заведение. Това тази година е най-хитовата дестинация за ергенско парти. Обаче не и за моминско. Причината е проста. За Благоевград легенди се носят. Студентки много ohmy, мъжете кът. Затова там младите ергенчета са на особена почит. Бъди уверен, че на половинката това няма да се хареса P-(. Щото може и да размислиш преди сватбата :1tongue: :1tongue: :1tongue:.


Титла: Отг: Ергенско парти
Публикувано от: fashion в декември 14, 2011, 10:44:48
Това за партито, ми е прекалено взаимствано от Америка... в Бг,много рядко правят ,,ергенски партита,,, аз лично не виждам смисъл...


Титла: Отг: Ергенско парти
Публикувано от: emmo22 в декември 28, 2011, 11:55:51
аз съм на същото мнение (като горното) за партито.

Според мен си е най-добре в познатата квартална кръчма с приятели, истински приятели едно напиване като за последно :)


Титла: Отг: Ергенско парти
Публикувано от: Ariel в декември 28, 2011, 17:02:44
Моля предложете идея или споделете от опит за ергенското парти

Моят човек изкара много спортен ден с най-близки приятели и накрая на деня пийване и хапване. Едно от нещата, които са правили е Пейнтбол и много са се забавлявали! Не е казано, че ергенското парти трябва да е само напиване, нали?  ;)


Титла: Отг: Ергенско парти
Публикувано от: Andreina в февруари 09, 2012, 22:30:20
Е, добре: напиване на ергенското парти и после с махмурлук на сватбата? Или аз нещо не загрявам правилно?...


Титла: Отг: Ергенско парти
Публикувано от: Monikamaria в февруари 09, 2012, 23:43:29
Andreina, въобще не е задължително да бъде в деня преди сватбата.  *THUMBS* Вие избирате кога да е! :) Както и какво точно ще правите. Както и дали да правите, между впрочем!  :sarcastic: Моето моминско парти беше 1 седмица преди сватбата и си беше страхотно. За мен не е подходящо да бъде на предишния ден - няма да имам физически сили след купон до сутринта, а и не бих изглеждала особено добре. А и имах толкова задачи. Кога да ги свърша?


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: alexandra82 в август 17, 2012, 13:06:42
Ергенското парти на моя беше вкъщи-пиене, ядене,веселба до зори,а жените естествено се бяхме събрали на заведение-така сметнахме,че е най-добре :) :girl_wink:


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: Nayden_Popov в септември 18, 2012, 14:40:16
Моля предложете идея или споделете от опит за ергенското парти

Ами готина дискотека, две яки стриптизьорки за 500 лв., 10 приятеля и всичко е супер!


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: Deliysky в септември 19, 2012, 00:55:39
Ергенското парти на моя беше вкъщи-пиене, ядене,веселба до зори,а жените естествено се бяхме събрали на заведение-така сметнахме,че е най-добре :) :girl_wink:

И кое му е естественото? Защо не се събрахте вие в къщи, а мъжете да пратите на заведение?


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: estlar в септември 19, 2012, 08:16:49
Щото вкъщи само приятелките ще ни видят издокарани, а за жените това е част от партито. Има и момински партита вкъщи, но по пижами или бельо. :)))))))


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: dani_hristov2 в септември 25, 2012, 16:26:41
Абе и на мен ми е много интересно какво точно е ергенското парти, напиване и игра на карти или нещо друго, все пак жените си организирват партито със стриптизьор, следователно и ние можем да си викнем жена да ни танцува. Хубаво е ергенското парти да е на частна вила с изключени телефони, много алкохол и мацка която да танцува например.


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: Deliysky в септември 25, 2012, 22:34:13
Вземи разкажи още малко по темата и като знам тук какви фемини-булки пишат, току виж се появила тема " Да забраним ли ергенските партита?". Нищо лично, но пък иначе забелязвам че същите ревниви феминистки с голяма охота разпускат в столични дискотечки и в компания на стриптизьори. Не ме разбирайте погрешно , но щом искате равноправие , значи трябва да е двупосочно. Искате на вас да ви се радват в дискотеката колко сте наточени, може би е редно и вашите любими да получат същото внимание, а не просто да си седят в къщи и да практикуват битов алкохолизъм.


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: veseto_87 в септември 25, 2012, 22:40:37
Делийски, всичко е до лично желание! Моят (вече) мъж сам пожела партито му да е в домашна обстановка. От моя страна не е получавал никакви ограничения, казвам го с ръка на сърцето. Това си беше негов избор. Аз бях на заведение, със стриптизьор. И какво от това? Всеки според обстоятелствата. На мен ми бяха организирали това, на него - друго. Аз ли да му викна стриптизьорка?
А не виждам и какво толкова страшно има в стриптизьора/стриптизьорката? Та това ли е заплахата за една връзка, стигнала до сватба?


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: Deliysky в септември 26, 2012, 00:49:30
Очевидно според определена група потребителки стриптизьора не е страшен, но е страшна стриптизьорката. Да, не всички мислят така, разбира се. Да вметна, 2 пъти съм се женил и 2та пъти нямаше ергенско парти. Стечение на обстоятелствата, единият път не пожелах, вторият път много се ангажирах със подготовката на сватбения ден и не ми останаха сили. Жена ми се разболя 3 дни преди сватбата и поех доста от нейните задължения.Пък и двата пъти кумувете ми бяха достатъчно недосетливи, да се сетят, че трябва нещо да направят по въпроса. Сега имам официално разрешение от жена ми да си направя след ергенско парти, но едва ли ще се възползвам, или по точно, ще се възползвам ако има смисъл и имам време да си организирам нещо интересно. А за да е интересно не е задължително да има стриптизьорка, важното е купона и гостите най-вече.


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: veseto_87 в септември 26, 2012, 08:08:25
Именно. Точно това имах предвид, но казано по друг начин. Дали ще е вкъщи, на кръчма, дискотека или бар, важна е самата емоция!
Аз съм твърдо убедена, че ако мъжът би се впечатлил толкова много от една стриптизьорка, че да направи това от което обикновено се притесняват бъдещите булки, то тогава това не е точният мъж! Същото се отнася и за булката, разбира се.
Аз лично никога не бих позволила да ме тормозят такива мисли. Някак ми се струва супер излишно, унизително даже!


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: punk_girl123 в септември 26, 2012, 09:04:19
Мен и до ден днешен ме е яд, че мъжа ми не е имал стриптизьорка! Според мен това си е част от партито. Но за себе си аз не исках стриптизьор понеже ми е гейско да гледам как мъж се кълчи!


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: pebbles в септември 26, 2012, 12:23:51
Но за себе си аз не исках стриптизьор понеже ми е гейско да гледам как мъж се кълчи!

Това е и част от моята истина по темата :xixixi:

А мъжа ми го заведоха на ергенско парти в стриптийз клуб (част от програмата) и после с баджанака си много гордо коментираха, как са си изгубили времето защото вкъщи имали много по-хубави момичета. За хубостта го вярвам (без да твърдя, че съм някаква хубавица), дали им е харесало не мога да коментирам, и двата варианта си имат предимство. Само да спомена, че останалите от компанията, като се женеха държаха да НЕ отидат на стриптийз клуб =].


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: lawyer в септември 26, 2012, 12:48:58
Моят съпруг имаше страхотно ергенско по неговите думи, но и аз вярвам, че е било така като познавам компанията- първо кръчма с хапване и пийване, после стриптийз бар, където на него и на кума са им поръчали индивидуални танцьорки, които са им танцували голи в скута :)
 Моето моминско също не отстъпваше , бяхме също на заведение само, че с програма и танцьори, масата беше специално украсена в цветовете на сватбата, заведоха ме дотам със завързани очи, после имахме също индивидуални танци (но не от голи мъже :)) и изобщо беше много весело :)
Въпрос на гледна точка е това с голите танци и всеки сам си избира как да се забавлява :)
Ние с мъжа ми тази година пак повторихме купона на ергенското и моминското на нашите кумове и въпреки, че съпругът ми не е бил младоженец, пак е имал индивидуален танц от гола девойка :)) подарък от кума :) но аз съм ок с тези неща, щом се забавляват момчета, това е най-важното, в крайна сметка си ляга до мен и след като му давам това, което иска, едва ли един танц ще го накара да направи нещо.


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: Pachoran в септември 26, 2012, 20:52:44
 Смея да твърдя, че е малко старомодничко ходенето по стриптийз барове в деня преди, след и когато и да е било около сватбата. Виж, една вечер в Студенски град е друго. А и повечето от вас са си походили насам-натам и се чудя, защо се навирате в подобни заведения. Има толкова много места за забавления .


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: estlar в септември 27, 2012, 07:53:45
Ергенско и моминско парти не се ли организират от приятелите? В такъв случай май младоженците нямат много избор дали ще ги водят на кръчма или стриптийз бар. На нас тази емоция, надявам се, тепърва ни предстои, като съм оставила за момента приятелите ни да се сетят, че трябва да организират нещо. При вас как беше организацията? Как успяхте да намекнете къде искате да сте и дали да има или да няма голи екстри.


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: InLove_Girl в септември 27, 2012, 08:15:54
Според мен това с ергенското и моминското парти е открадната и натресена ни "традиция". В интерес на истината до сега съм ходила на 3 момински партита,мъжо ми съответно на три ергенски -  еми те цяла вечер играли карти, пушили пури, единия път изкарали цялата вечер в боулинга, а третото момче ги заведе в една кръчма и там най-весело си изкарали. Аз съответно в единия случай бях поканена на пижамено парти  *crazy*,където всички се напихме жестоко с бейлис  :[,с второто момиче и приятелките ходихме на СПА и беше весело, кумата й го организира, а третото момиче заведохме на караоке и си изкарахме супер. В смисъл - не съм убедена че изобщо искам да имам такова парти по задължение. Предпочитам известно време преди сватбата да си взема приятелките и да отидем някъде, където си изкарваме винаги весело и просто да се забавляваме. =]


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: punk_girl123 в септември 27, 2012, 08:17:05
При нас ергенското го организира кума. Но той откакто го поканихме за кум все за това ергенско говореше. Моминското го организираха шаферката и кумата и в прав текст си им казах какво искам и те даже ме послушаха!


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: Deliysky в юли 20, 2013, 12:45:13
Според мен това с ергенското и моминското парти е открадната и натресена ни "традиция". В интерес на истината до сега съм ходила на 3 момински партита,мъжо ми съответно на три ергенски -  еми те цяла вечер играли карти, пушили пури........

https://vimeo.com/70666049

кой , както си го направи :)


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: crazynelly в август 01, 2013, 14:35:39
За сега имам информация, че не желае ергенско парти,ама приятелите му едва ли ще са на същото мнение..  ohmy 8P Лудетини!


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: Vivi20 в август 01, 2013, 14:41:18
Той и моя не искаше, ама то с ергентското парти няма искам не искам.  8P Ама аз се радвам, така трябва да бъде, а и няма да го организира той, така че със сигурност ще има много изненади. ;)


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: crazynelly в август 01, 2013, 20:27:05
Той и моя не искаше, ама то с ергентското парти няма искам не искам.  8P Ама аз се радвам, така трябва да бъде, а и няма да го организира той, така че със сигурност ще има много изненади. ;)
Аз съм на мнение - нека се забавляват,но да не прекаляват много.. Смисъл да се пазят!  =]


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: Bullus в юли 11, 2014, 18:51:11
Аз пък с риск да шашна всички тук, изобщо не смятам да правя ергенско парти.


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: Deliysky в юли 12, 2014, 00:02:33
Всеки решава за себе си. Лошото е, че ако размислиш, втори шанс няма да имаш. Освен ако не решиш да се жениш втори път :)


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: rostislava221 в ноември 26, 2015, 22:15:52
Моят бъдещ съпруг мислят да ходят в Стара Загора и там да празнуват, но още не са измисли изцяло плана.


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: alekseyorlov в май 29, 2017, 17:44:54
Приятелите ми планират бакалавърско парти, но искат да вземат пари за пътуване от CREDX (https://credx.eu/bg/бързи-кредити-онлайн/). Какво трябва да направя?


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: alexandrova_90 в май 29, 2017, 20:11:00
Човече, не може да си сериозен..  }:->

 :spam: :spam: :spam:


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: kalina1988 в октомври 31, 2019, 10:01:02
Вземете си задължителн (https://podaracizasvatba.com/shop/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8/), защото с тях ергенското парти ще е много по-забавно и запомнящо се. Папионки, забавни вратовръзки, тениски, татуировки и задължително игра с предизвикателства!


Титла: Re:Ергенско парти
Публикувано от: melisapetrova в октомври 16, 2020, 20:51:57
За ергенското парти мен най-много ме кефят тематичните тениски. Може да не са по поръчка със щампа ами например нещо готино, което да носи цялата група на младоженеца. Интересни тениски съм намирала в раздела за мъжки дрехи (https://pausejeans-online.com/mazhko) на този сайт. Те мъжете и без това нямат друго нещо по-специално в партито си, поне с тениските да се отличават. Пък и така по дискотеките мисля, че дамите няма да ги пипат, ще знаят, че работата е на сватба хахаха.