Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 28, 2024, 19:45:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВРАЦА
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВРАЦА (Прочетена 155903 пъти)
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
Отг: Има ли Врачански булки?
«
Отговор #210 -:
май 28, 2009, 09:44:41 »
Герганче това ми е повече от достатъчно. И наистина ме облекчава, че аз тръгнах да си правя украсата сама. Проблемът беше, че в Хъшове сега са взели едни покривки в екрю, които хич не се връзват с моите идеи. А и са доста късички и не дават достатъчно официалност. И аз като тебе реших да е в бяло и зелено, а може в цветята да сложа жълто или оранжево, но още не съм стигнала до това. Та за проблема - на всичкото зелено и бяло, което съм си купила тези екрю покривки просто не седяха. Търсих под наем, но най-евтината цена беше 5 лва и то за сравнително късичка покривка.
И аз лудата реших, че ще търся плат и ще шия покривки. Добре, че и бъдещата ми свекърва е толкова луда като мене и намери евтин плат от Вратица. Милата ми майка ако знае, направо ще каже, че не съм добре, ама...Та изведнъж се сетих за официалната маса. Но това, което имат ме връзва прекрасно. Много ти благодаря.
Колкото за фотографа-аз нещо не съм разбрала. Значи тази, която ни препоръчаха не е тази от Суми. Офиса й бил в комплекса, казва се Таня и работи с оператор, който мисля, че се казва Андрей. Ама снимките й не могат да се сравнят с тези, които ми прати. Така, че ако нете затруднявам много можеш ли да ми намериш някакъв телефон на тази фотографка.
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #211 -:
май 28, 2009, 19:40:31 »
На тази в Суми или на тази която ти пратих на лични албума на булката?
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #212 -:
май 28, 2009, 19:42:22 »
На тази, която ми прати
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #213 -:
май 28, 2009, 19:46:00 »
Ще го потърся
Активен
Emili76
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #214 -:
май 29, 2009, 13:12:15 »
Врачовски е също добър фотограф, миналата година снима на едни мои съседи сватбата и после като гледахме снимките нямаше нищо излишно и всичко важно беше заснето. Ако ви помага това
Активен
diavalo
Сватбар
«
Отговор #215 -:
май 29, 2009, 15:26:25 »
Emili76 аз изобщо не съм на това мнение.Значи на Врачовски му занесохме диск с една сватба, която беше много сполучлива според нас и искахме нещо такова.Дадохме му толкова много идеи какво и как искаме и накрая нищо от това не видях на диска.И беше изрязал или изобщо ги нямаше моменти, на които аз държах.Искам да ти кажа, че дори нямаме всички гости снимани а една цяла маса ни се губи
Направо бях бясна.А за горографката му ад не говоря.Първо още от вкъщи ми се караше, че съм много сериозна и не се усмихвам достатъчнои неможела да ми направи хубави снимки.
После ми се кара, че в църквата съм била пак сериозна.И капака беше, че след църквата имахме време за снимки, а тя крещеше на всички гости по-бързо да се привижват защото нямала да има светлина за снимките.И ако погледнете в албума ни ще видите всички снимки от сватбата и ще видите колко снимки имаме ние двамата.Немога една да си харесам за рамка.Хората какви снимки им правят.Тази жена не я препоръчвам на никои
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #216 -:
май 29, 2009, 15:49:54 »
Тони, можеш ли да си спомниш как се казва тази фотографка. Та мяй фотото и идеото във Враца се оказва голям проблем
Активен
diavalo
Сватбар
«
Отговор #217 -:
май 29, 2009, 17:48:03 »
Определено е проблем.Ние се хванахме за главите като видяхме как хората едно си знаят и едно си правят.Много затворени към нещо ново.Много се чудехме и питахме за видеото и снимките,че след сватбата те остават спомена за години наред.И когато на няколко места ни казаха, че записват всичко качват ти го на диск и ти го дават без обработка
Видеото ни о снима Врачовски и той човека си беше наред,но нали ти казах едно говорихме друго получихме.А снимките ни ги прави една жена от неговото фото,руса с къса коса.Тя жената изобщо не беше на кеф на моменти ми идваше да я пратя да си ходи
Ако видеото ви е при него и настоявате за вашето може и да се плучи.Ние след сватбата заминаме на меден месец и след това тук във Варна и нямахме време да отидем и лино да си земем диска и да реагираме.Но питай предварително коя ще е фотографката да не повторите нашата грешка.
Активен
Emili76
Новак
«
Отговор #218 -:
юни 02, 2009, 14:00:47 »
просто съм гледала негова сватба и ми хареса, защото на моята ми снимаха и видео и снимки един и същи човек и аз неотидох веднага за снимките, а след това го помолих да ми ги свали на диск, че нямаше време за вадене и от примерно 170 снимки в момента на диска има само 50, които той си е подбрал и на него са му харесали. Но за това сме си виновни само ние.
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #219 -:
юни 02, 2009, 14:26:48 »
Emili76
ти си минала през нещо, което мен ме тревожи. Значи, преди да разбера, че за Враца фотото и видеото са проблем си мислех да оставя този въпрос да го уреждат роднините на милото. Аз не съм от града си мислех, те познават повече хората и т.н. Та те намери видеоператор (не си спомням как се казваше, ама като ходя тази съб и нед ще се опитам да го запомня), а като попитах за снимките ми казаха, че този с камерата щял и да снима. Ама при такъв случай аз от един и същи момент (например подписването) ще имам или само снимки или само видео. Един човек съмнявам се, че може да прави и двете едновременно. И тогава почнах да се интересувам за фотографи. При теб като е бил един и същи човек имаше ли това, от което аз се опасявам.
Активен
Emili76
Новак
«
Отговор #220 -:
юни 03, 2009, 09:47:51 »
Ние на подписването бяхме само с кръстниците и ни снимаха само с камера, защото от ритуалната ни искаха 60лв. за ритуал в ДНА, а когато решихме подписването да е в ресторанта се установи, че трябва да доплатим още 100лв. и ние се отказахме, после за този час бяха заети вече и ние подписахме на същият ден но рано сутринта.Абе ужас да не се зажени човек.
Активен
Violet
Професор
ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com
«
Отговор #221 -:
юни 05, 2009, 14:35:05 »
Мили момичета, аз също съм разглеждала снимки от врачански сватби, правени от местни фотографи и наистина не мога да ви препоръчам абсолютно никой от тях, колкото и да ме убаждава някой. Препоръчвам ви най-искрено да дадете малко повече пари (по-специално заради пътните разходи), но си наемете фотограф от София, за да може после с гордост да разлиствате сватбените си албуми. Поне тук във форума има достатъчно качени снимки, за да се направи сравнение за нивото, до което вече е стигнала сватбената фотография, тук във Враца сякаш времето е спряло 90-те години за съжаление
Активен
diavalo
Сватбар
«
Отговор #222 -:
юни 06, 2009, 17:41:58 »
Violet ужасно права си
. Не искам да обиждам никой,защото мъжът ми е от там, но и двамата мислим, е наистина времето май е спряло там.Не може да не искат да се развиват тези хора
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
come true..........
«
Отговор #223 -:
юни 08, 2009, 11:09:31 »
Такааааа.....ние си имаме оператор. Казва се Иван. Поне за сега много разбран ми се вижда..ама ще видим. Някой да е чувал нещо за него????
Колкото за фотографа още няма решение - доста се оскъпява ако взема от софия и не знам направо.
Имам питане - има ли във Враца или в околностите нещо като цветна борса. Не магазинчета за цветя, а някъде където мога да купя пове и наедро.
Активен
Violet
Професор
ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com
«
Отговор #224 -:
юни 08, 2009, 22:07:19 »
Мърче
, аз поне не знам за такава, то пазари няма, та цветни борси ли да има
Доколкото познавам цветари и няколко сватбени агенти от Враца, си купуват цветята от София, веднъж подразбрах, че в сряда даже се прави доставка на място, за съжаление в момента конкретна фирма не мога да ти кажа. Като цяло доста абстрактна информация изписах
Ако искаш ми кажи какви цветя искаш да ползваш и в приблизителни количества, другата седмица имам среща с една агентка, за която от друга булка чух приемливи цени за рози например, на фона цените, които предлагаха в няколко цветарски магазина. Ако това ще ти свърши работа, с радост ще помогна.
(ще подскажа, че е агентка на krissy и тя може би ще ти даде по-пълна информация за тези неща)
По отношение на фотографите, друг съвет, който ще ви дам е да изисквате т.нар. портфолио, което всеки уважаващ себе си творец трбва да има за нещата, които е правил. Няма място за обида, в крайна сметка добре подесени продуки правят по-добро впечатление , отколкото голи обещания, "да, да, така ще бъде".
«
Последна редакция: юни 08, 2009, 22:11:02 от Violet
»
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]