Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:48:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ  (Прочетена 192096 пъти)

tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: август 27, 2007, 18:42:30 »

Не се притеснявай мила.Аз миналото лято бях кума и ще ти кажа как направих партито:Казах на булката,понеже не знаех кои хора ще кани,че партито ще е у нас и ще се съберем да пийнем и хапнем,та да каже на приятелките си адреса и часа.Но като се качи у нас я чакаше изненада-бях украсила закачливо,като на един балон сърце бях обула едни гащи и на тях пишеше "Честито!", а по-късно на тези гащи написахме пожеланията си към булката.Бях запалила свещи и й бях купила закачливи подаръчета.Направих шоколадови петифури,на които бях забучила цветни късметчета,които приятелките теглихме и бяха от сорта:"Ще те приютявам,когато мъжа ти те изгони!";"Ще ти услужвам с моята Кама сутра винаги,когато имаш нужда!";"Ще ти помагам в отглеждането на ......5-те ти деца" и т.н.
Ето и малко снимки:http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=47666
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: август 27, 2007, 18:44:57 »

Забравих да кажа,че :потребител:tonitta, парола:juji
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: август 28, 2007, 13:10:04 »

аз опитвам да ти отворя снимките, но нещо не се получава... Но както винаги си имала невероятни идеи и въображение  кто те слушам *THUMBS*Моите поздравления, предполагам, че булката е била много доволна.Аз изобщо вече не се съмнявам в теб  Bravo
Активен
pipilota75
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #393 -: август 28, 2007, 13:41:34 »

tonitta, браво, рядко има такива идейни хора.. това с пожеланията съм го чувала, но така и нямах време да измисля нещо по въпроса. Моите приятелки въобще не ми помогнаха- те просто хабер си нямаха какво се прави- както си и мислех- едни бяха с подаръци, други без - но все пак се получи много добре. Едната всъщност беше домакиня на първата част от партито- където аз бях купила какво ли не за коктейли- това ни беше като тема- коктейл парти- най-вече космополитан (сещате се - като в Секса и града), а после в един пиано бар продължихме.. Като те слушам теб виждам, че имаше какво да се иска още, но за толкова кратко време и почти сама- мисля че беше добре- смяхме се доста, припомнихме си добрите стари времена и се чувствах супер, а това се искаше все пак.. girl_wink е малко се понапихме, но кога ако не на моминското си парти ще се напия CHEERS
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: август 28, 2007, 13:47:56 »

аз за съжаление ням да има на кого да разчитам да ми организира моминско парти, защото кумата ми е от друг град с бебе...както и останалите ми приятелки заминаха нанякъде и тук във Варна никой не ми остана, така че остава сама да си организирам нещо cray Подхвърлям тука на колежките поне те да направят нещо и дано стане, че ще ми е много мъчно иначе...........
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: август 28, 2007, 14:42:04 »

аз обаче не мога да видя снимките sad
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: август 28, 2007, 15:04:21 »

и азззззззз cray
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: август 28, 2007, 15:09:05 »

Момичета, ако имате регистрация в снимка.бг, трябва първо да се логнете и след това да цъкнете линка.
Ако нямате регистрация - не мога да ви повсъветвам.
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: август 28, 2007, 19:48:41 »

Милички благодаря ви за добрите думи!Вашето мнение е много важно за мен! blush
Сега ще ви кажа друг начин по който аз лично открих албума си и излезе:отивате в www.snimka.bg,от там отивате на меню "търсене" и пишете: tonitta,така ще ви излязат всички мои албуми и можете да поразгледате  girl_wink
Забравих да спомена и че направих един "наръчник на младоженката"-ще го видите.В него събрах всичко полезно и шеговито,което намерих в интернет за младоженката.Така го четохме вечерта и много се смяхме!Имаше и акт за предаване на младоженката,който подписахме дружно...
Абе весело и приятно беше,ама за мен сега дали ще има кой да го направи?Май не,а партито съм го намислила в събота.
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: август 28, 2007, 22:08:49 »

Аз казах ли ви или забравих??? Моето моминско парти ще е на 6-ти септември laugh Кумата не иска да му каже къде е! Поиска само списък на тези които искам да присъстват с телефонните им номера!  Girl_sing
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: август 28, 2007, 22:51:57 »

Аз казах ли ви или забравих??? Моето моминско парти ще е на 6-ти септември laugh Кумата не иска да му каже къде е! Поиска само списък на тези които искам да присъстват с телефонните им номера!  Girl_sing

Честитоооооо!!! yahoo После ще чакаме разказ и снимкиииииииии CHEERS
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: август 29, 2007, 08:19:43 »

Супер Дидка!Докато ние се женим,ти ще имаш своето моминско парти! :bravo:браво на кумата ти!Точно така се прави!Приятно и весело изкарване!Моето парти ще е в събота,но точно тогава го дават да вали,а исках да сме в заведение край морето.... :'(Сега ще видя какво ще измисля....
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #402 -: август 29, 2007, 08:51:48 »

Мацка то може и да не вали или да вали по- слабо. Ако вали по- слабо може да е някое друго заведение, има доста които са полу закрити например  good
Дидка пожелавам ти едно много весело и незабравимо моминско парти, а и шом кумата ти го организира сигурно ще е пълно с изненади  give_rose Bravo
Активен
bobsvel
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #403 -: август 29, 2007, 13:25:35 »

Ей булки tease... мойта младоженка хубаво ме подреди, с гостите се оправих....ама за пореден път резервирам заведение  crazy един път е далеч, друг път е от късно, трети път - музиката не била по душа.  Накрая аз ще се изненадам ако дойде булката сигурно nea
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: август 29, 2007, 13:39:58 »

тони много ти се радвам че ще имаш моминско партиииииииии yahoo yahoo
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: