Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 06:51:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Цветова гама за сватбата
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Цветова гама за сватбата (Прочетена 168957 пъти)
denisimo
Професор
Анна - 01.05.2007 г.
Re: Цветова гама за сватбата
«
Отговор #30 -:
февруари 14, 2007, 11:03:01 »
При мен беше снежно бяло и сребристо
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #31 -:
февруари 14, 2007, 14:22:00 »
НАШАТА СВАТБА ЩЕ БЪДЕ В РОЗОВО И БЯЛО !!!!!!!!!!! РОЗОВОТО МИ Е ЛЮБИМИЯТ ЦВЯТ !!!
РОКЛЯТА ЩЕ БЪДЕ В РОЗОВО ИБЯЛО, БУКЕТА РОЗОВ, УКРАСАТА РОЗОВО И БЯЛО , САМО МЛАДОЖЕНЕЦА ОЩЕ НЕ ЗНАЕМ - ТОЙ МАЙ ЩЕ Е В ШАМПАНСКО !! НЕ СМЕ РЕШИЛИ ОЩЕ !!!
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
«
Отговор #32 -:
февруари 14, 2007, 17:46:12 »
Цитат на: Ели Атанасова в февруари 14, 2007, 14:22:00
НАШАТА СВАТБА ЩЕ БЪДЕ В РОЗОВО И БЯЛО !!!!!!!!!!! РОЗОВОТО МИ Е ЛЮБИМИЯТ ЦВЯТ !!!
РОКЛЯТА ЩЕ БЪДЕ В РОЗОВО ИБЯЛО, БУКЕТА РОЗОВ, УКРАСАТА РОЗОВО И БЯЛО , САМО МЛАДОЖЕНЕЦА ОЩЕ НЕ ЗНАЕМ - ТОЙ МАЙ ЩЕ Е В ШАМПАНСКО !! НЕ СМЕ РЕШИЛИ ОЩЕ !!!
И моят любим цвят е розовото!
Активен
vanis
Баш Майстор
«
Отговор #33 -:
февруари 15, 2007, 16:56:10 »
Нашите цветове бяха екрю и златисто.
Активен
junglegirl^84
Сватбар
обичай врага си,това ще го влуди!!!!
«
Отговор #34 -:
февруари 15, 2007, 23:47:57 »
някой може ли да ми каже кои са най-важните елементи ,в които трябва да се отрази цветът на сватбата.
За роклята е ясно,но кажете ми как да накарам милото да сложи червена вратовръзка напр. ohmyТой неневижда цвета и ще каже че е гейско или ...
той ще иска сам да избере този елемент и съм на мнение че не мога да се намесвам,както той е оставил на мен да движа цялата организация
И кои са елементите?
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #35 -:
февруари 15, 2007, 23:50:59 »
junglegirl^84
1.украсата в ресторанта
2.чашите
3.букета
4.грим и маникюр
5.неговитя костюм ,риза и вратовръзка
6.роклята,но ти вече я спомена
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #36 -:
февруари 15, 2007, 23:52:27 »
той и моя не искаше костюм с елече отдолу под сакото ама мн бързо го убедих
ами при нас цвета бордо ще го има в кошничките за хварляне,поканите,букета за булката,масата,колата,бутониерите на милото и кръстниците,по украсата на масите,тортата(е не цялата само малко
,
Активен
junglegirl^84
Сватбар
«
Отговор #37 -:
февруари 15, 2007, 23:55:13 »
ето това се казва бърз и изчерпателен отговор
много ви благодаря
Активен
Ита
Професор
в интернет влизам рядко... само по нужда
«
Отговор #38 -:
февруари 19, 2007, 12:05:47 »
Аз си представях сватбата в червено, с много червени рози или пък в тревисто зелено, с много нестандартен букет само от зелени растения
В крайна сметка обаче, годеникът ми предреши всичко като категорично заяви, че иска розова вратовръзка
Сега вече се оглеждам и за рокля с розов елемент и може би в букета също, защото вратовръзка купихме... Аз лично мисля, че цветовете, които се запомнят са именно от тоалетите на младоженците. Веднага се сещам за синьото в сватбата на fiibi_bg
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #39 -:
февруари 19, 2007, 12:12:59 »
Цитат на: Ита в февруари 19, 2007, 12:05:47
Аз си представях сватбата в червено, с много червени рози или пък в тревисто зелено, с много нестандартен букет само от зелени растения
В крайна сметка обаче, годеникът ми предреши всичко като категорично заяви, че иска розова вратовръзка
Сега вече се оглеждам и за рокля с розов елемент и може би в букета също, защото вратовръзка купихме... Аз лично мисля, че цветовете, които се запомнят са именно от тоалетите на младоженците. Веднага се сещам за синьото в сватбата на fiibi_bg
Хахааа, как набързо е решил цвета!!!
Съгласна съм с теб, че цветовете най-много се запомнят от видя на малдоженците, при нас поне беше така!!!
Успех!!!
Активен
raly
Ентусиаст
«
Отговор #40 -:
февруари 19, 2007, 12:35:05 »
моято рокля ще бъде в цвят карамел - така се води и е доста трудно да се комбинира с различните атрибути за сватбата - говоря за по-дребните неща (бутониери, бонбонките за хвърляне, панделките за чашите и свещите и т.н.), но ще ги правя в модната къща от където е роклята. Украсата на ресторанта също искам да е в този цвят, но се притеснявам, че е нестандартен и да не стане кич - т.е. да не се връзват съвсем цветовете. Затова там съм готова да хвърля повече усилия - според мен атмосферата в ресторанта е най-важната, там гостите са най-дълго време все пак.
Мисля, че ако заложа на повече естествени цветя и органза ще стане стилно, няма да се натрапва и няма да е фатално ако има дребно разминаване на цветовете.
Активен
vanis
Баш Майстор
«
Отговор #41 -:
февруари 19, 2007, 12:45:56 »
Разбира се че няма да е фатално,мъжът ми например не се хареса с риза в екрю или шампанско и си купи розова + вратовръзка в подобни тонове.Не мога да кажа че е било фатално,нито грозно или разминаващо се,бас ловя че на повечето не им е направило впечатление.Обаче всичко останало беше в тон(екрю и златисто)
Активен
mari_i_i
Ентусиаст
Щастлива мама на Даниел!
«
Отговор #42 -:
февруари 19, 2007, 22:59:45 »
Виждам,че доста булки са се спрели на варианта синя сватба. И аз съм от тези булки. Любимите ми цветове са синьото и жълтото. Смятам да заложа на светло синьото, ярко наситеното жълто и сребърното. Все още не съм измислила, кое как ще направя, но определено това ще са цветовете. В събота си набавих малко материали, главно панделки от различни материи и едни цветчета като паети но по-скоро изглеждат като стъклени, сметам тях да ги включа в изпълнението на кошничките и украсата на шампанското,свещите и чашите. Лошото обаче е, че ресторанта е с бели и зелени покривки. Сега ми хрумва,че зелените може изобщо да не се слагат, а вместо тях да се сложи светло син воал през средата на масата. Гледах по кинкалериите, където продават пердета 1м с ширина 2,80м струва 6.50лв. Като го гледам става за целта за една маса не ми трябва чак 1м, може да се нареже на парчета по 30-40см.
По долу прилагам три снимки:
1-вата - масите в нашия ресторант, е разположението ще е такова, каквота ние решим;
2-рата и третата - примерно подреждане на масите с воал.
restorant.jpg
(12.9 KB, 297x205 - видяно 379 пъти.)
6026_130697.jpg
(50.11 KB, 426x640 - видяно 391 пъти.)
000414178-big[1].jpg
(62.35 KB, 640x480 - видяно 372 пъти.)
«
Последна редакция: февруари 19, 2007, 23:02:13 от mari_i_i
»
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #43 -:
февруари 19, 2007, 23:58:18 »
Цитат на: mari_i_i в февруари 19, 2007, 22:59:45
Виждам,че доста булки са се спрели на варианта синя сватба. И аз съм от тези булки. Любимите ми цветове са синьото и жълтото. Смятам да заложа на светло синьото, ярко наситеното жълто и сребърното. Все още не съм измислила, кое как ще направя, но определено това ще са цветовете. В събота си набавих малко материали, главно панделки от различни материи и едни цветчета като паети но по-скоро изглеждат като стъклени, сметам тях да ги включа в изпълнението на кошничките и украсата на шампанското,свещите и чашите. Лошото обаче е, че ресторанта е с бели и зелени покривки. Сега ми хрумва,че зелените може изобщо да не се слагат, а вместо тях да се сложи светло син воал през средата на масата. Гледах по кинкалериите, където продават пердета 1м с ширина 2,80м струва 6.50лв. Като го гледам става за целта за една маса не ми трябва чак 1м, може да се нареже на парчета по 30-40см.
По долу прилагам три снимки:
1-вата - масите в нашия ресторант, е разположението ще е такова, каквота ние решим;
2-рата и третата - примерно подреждане на масите с воал.
[/col
и аз съм намислила същото в вишнаво
«
Последна редакция: април 24, 2007, 11:14:53 от maria_lakova
»
Активен
junglegirl^84
Сватбар
«
Отговор #44 -:
февруари 20, 2007, 12:24:57 »
много ми хареса осонено последната украса е невероятна
аз сериозно почвам да се замислям са сватба в прасковено(въпреки че милото казва че прасковата е плод,не цвят
)
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30