Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 23:39:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Цветова гама за сватбата  (Прочетена 168409 пъти)

hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: февруари 06, 2008, 20:26:34 »

Арлина и нашата украса ще е в бяло и розово Bravo smile
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #136 -: февруари 06, 2008, 20:50:50 »

Аз още се колебая.  pardon Ту си мисля едни цветове , ту други. Първо исках розово и бяло, после бяло и златно, сега пък незнам
Активен
coco
Ентусиаст
**
Публикации: 71

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: февруари 07, 2008, 12:15:42 »

Моята сватба беше бяло и лилаво....и до ден днешен имам някакво привличане към този цвят....
То не,че сватбата беше много отдавна де....  blush blum

« Последна редакция: февруари 07, 2008, 12:17:39 от Almarsy » Активен
Pavlinka
Сватбар
Публикации: 165

Щастлива мама!

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: февруари 08, 2008, 14:10:38 »

Нашата украса за сватбата ще е в бяло и жълто или златно.
Активен
diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: февруари 08, 2008, 16:13:58 »

Almarsy направо се влюбих в букета ти  give_rose yahoo
Нашата сватба ще бъде също в бяло и лилаво.На мен също много ми харесват тези цветове!  Wink
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: февруари 08, 2008, 16:39:09 »

На мен ми се върти в главата нещо за бяло, светло зелено и сребристо???? ама още нещо не съм го решила, доколкото се познавам, ще мина през цветовете на дъгата като едното нищо
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: февруари 08, 2008, 16:45:20 »

миналата седмица или по миналат не помня,гледах един репортаж че 2008 е годината на сивото,сребристото и синия цвят заради годината на плъха blum
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: февруари 08, 2008, 16:46:13 »

И нашата беше в бяло и лилаво - направо съм влюбена!!!

* Picture_1827.jpg (81.99 KB, 663x498 - видяно 324 пъти.)
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: февруари 08, 2008, 16:51:19 »

а нашата в бяло и бордо girl_in_love
Активен
divna
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #144 -: февруари 09, 2008, 23:57:48 »

Момичета ,помагайте! Вече наистина нищо не ми хрумва и съм блокирала!Много исках цветовата гама на сватбата да е лилаво! Представях си китни украси от люляк и лавандула......... До един момент,обаче! Спряхме се на дата-19 юли,а както е известно люляк тогава няма  huhhuh.gif
после почти бяхме капарирали Скай Уей,където  и без люляк можеше да се измисли аранжиране и украса в лилаво.....,обаче пак промяна в плановете-капарирахме Централ-форум! Ресторанта е хубав, обаче има един ужасен килим...... angry ама мнооого шарен! Не посмях да прикача чужда снимка,но в албума на Сабина се вижда много добре! То е едно размазано червено,синьо и охра(поне на мен на охра ми прилича) !Ресторанта си има калъфи на столовете в екрю! Е на фона на тази картинка никак не ми се връзва лилавото! А аз дори купих лилава органза за подаръчетата за гости(знаех си ,че избързвам,ама....) Та сега го мисля,мисля ....и нищо не ми хрумва! В съзнанието ми се е загнездило лилавото и ми пречи да мисля обективно! И за това искам да ви питам,знам какви сте изобретателни,а и не сте обременени с лилавото!  blush  Само да кажа,че червеното категорично го игнорирам! Това не е моят цвят!ако някоя от вас има идейки....... give_rose
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #145 -: февруари 10, 2008, 10:11:15 »

Divna, аз разгледах снимките на Сабина... crazy Трудна работа с твоето лилаво-хич не се връзва. nea Май единственият вариант, освен червеното, е екрю и оранжево/охра с елементи на синьо евентуално...но пак малко ми шаренее NO Екрю и златисто, екрю и бяло..в тази гама май трябва да мислиш. pardon
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #146 -: февруари 10, 2008, 10:21:40 »

divna, съгласна съм с Ава, че украса в лилаво ще е трудно да се получи както трябва. И аз като теб исках едни цветове-бяло и розово, но ресторанта не позволява и ще са съвсем други
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: февруари 14, 2008, 11:44:06 »

Момичета ,помагайте! Вече наистина нищо не ми хрумва и съм блокирала!.....капарирахме Централ-форум! Ресторанта е хубав, обаче има един ужасен килим...... angry ама мнооого шарен! .....И за това искам да ви питам,знам какви сте изобретателни,а и не сте обременени с лилавото!  blush  Само да кажа,че червеното категорично го игнорирам! Това не е моят цвят!ако някоя от вас има идейки....... give_rose

Здрасти divna, и ние ще сме в този ресторант, и като цветове и тема на сватбата при нас ще бъдат слънчогледите  smile  Запалих се по тая идея още миналата година и преди още да си изберем ресторанта знаех че навсякъде ще имаме слънчогледи. Да отбележа че ресторанта го избирахме по снимки, защото не живеем в БГ. Пускам една от тях където се вижда  килима:

* SV106020.gif (67.33 KB, 350x263 - видяно 2810 пъти.)
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: февруари 14, 2008, 11:49:46 »

Нашата я плануваме да бъде бяло и бордо.  girl_wink
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: февруари 14, 2008, 11:54:49 »

Та да си дойдем на думата: мисля че цветове като оранжево или жълто ще стоят добре, само да не се пракалява с тях, че наистина ще стане много шарено. Според мен от килима най- много се забелязва червеното и охрата(или както там се казва цветът, че ми е трудно да го определя  tease), и аз като теб не харесвам червеното и се спрях на другия цвят. Понеже калъфите са екрю, мисля да преобладава екрюто като основен цвят и оранжево или жълто (може и въпросната охра от килима) като втори цвят който да си контрастира на екрюто. Може би ще сложим на всяка маса по един красив букет от слънчогледи(висок, за да не го скриват бутилките), по една лента на всяка маса от въпросната охра или жълто, оранжево (иска ми се първо да видя на живо килима и тогава ще реша), и си мислех да има и балони в екрю и пак другия цвят(ама да са по- малко тия от другия цвят, да са като акцент )
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: