Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 23:33:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Цветова гама за сватбата  (Прочетена 168403 пъти)

diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: януари 21, 2008, 15:14:51 »

mariana, аз си мисля ,че балоните създават настроение и не ме интересува, че са по- евтини важно е да ни харесат на нас с милото. а твоите определено ми харесаха  Bravo
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: януари 21, 2008, 15:17:00 »

И нашата сватба беше в преобладаващо златно и екрю,избора донякъде беше предопределен,както казва KlaraFina,от цветовете в ресторанта,където стените са бежови,пердетата-златисти-направихме такава и украсата,панделките,балоните,също и подаръчетата,поканите,тейбълките...ето две снимки,качеството е кофти обаче pardon И ние имахме балони по дансинга,но бяха с тежести (които не зная защо от агенцията бяха решили да са от ненадути балони crazy )

Марианче,страхотни снимки!
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: януари 21, 2008, 20:20:38 »

Rossistela, самата ти си една страхотна булка, с един допълващ те младоженец и няма никакво съмнение, че и украсата ви е била на ниво. give_rose
 Моят съвет освен цветовете в ресторанта, пода и ако щете дограмата на прозорците, е цветът на сватбата да е съобразен с роклята и костюма. И то така, че главните действащи лица да се открояват, а не да се сливат с украсата.  Wink
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: януари 26, 2008, 13:33:36 »

Както е високосна годината може повечето елементи и украсата да са в сребристо. Нали на високосна година сребро се носело. Аз обаче го комбинирам с малко бяло злато Wink
Активен
vanillyz
Ентусиаст
**
Публикации: 94

« Отговор #124 -: януари 31, 2008, 17:00:25 »

Rossistela, и ние много искаме такива цветове, но каточе ли малко по-светло екрю. Много ми харесва вашата маса, бях я гледала и преди и я показах на милото с идеята, че и аз искам такава! Много ми допада идеята с свещите отстрани в големите свещници и окрасата отзадл И всъщност искам да те питам какво има отзад? Как се е получил този красив ефект!Всичко най!
Активен
mi64o
Ентусиаст
**
Публикации: 145

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: февруари 06, 2008, 11:25:02 »

здравейте момичета моята сватба ще е след две седмици (23.02.2008) и всичко в ресторанта т.е. украсата ще е в бяло и розово. Аз като видя розово и откачам tease сватбената ми рокля също е в розово.Обещавам да кача снимки след сватбата. weddingday
Активен
vanillyz
Ентусиаст
**
Публикации: 94

« Отговор #126 -: февруари 06, 2008, 11:27:46 »

MIS4O, весело изкарване! Розовото е много нежен цвят, и аз първо за него си мислех, но пък поканите и ресторанта са в бяло и екрю!
Активен
Jessika
Новак
*
Публикации: 17

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: февруари 06, 2008, 11:30:29 »

И моята сватба ще е на 23.02  yahoo
Нашите цветове са бяло и бордо, украсата не ресторанта съответно ще е със същите цветове балони  pardon
Активен
mi64o
Ентусиаст
**
Публикации: 145

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: февруари 06, 2008, 11:37:06 »

Благодаря Vanilli и на теб весело и незабравимо изкарване.А за розовото всички знаеха че роклята ще е в розово и затова всичко беше съобразено с този цвят.Според мен става много сладко но ще видя след някой и друг ден.
Активен
Ivet
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #129 -: февруари 06, 2008, 11:59:54 »

Rossistela, и ние много искаме такива цветове, но каточе ли малко по-светло екрю. Много ми харесва вашата маса, бях я гледала и преди и я показах на милото с идеята, че и аз искам такава! Много ми допада идеята с свещите отстрани в големите свещници и окрасата отзадл И всъщност искам да те питам какво има отзад? Как се е получил този красив ефект!Всичко най!
Ако беше от Варна щях да те насоча за светещата стена  дава се под наем !
Активен
barbaliok
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #130 -: февруари 06, 2008, 15:52:00 »

Ще ти бъда благодарна ако споделиш откаде и горе доло за колко! Благодаря ти предварително blush
Активен
Ivet
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #131 -: февруари 06, 2008, 15:56:17 »

Нашите цветове са бяло и бордо, украсата не ресторанта съответно ще е със същите цветове балони  pardon
страшно харесвам  тази комбинация ще чакаме снимки да видим моята сватба беше във бяло и златно защото ресторанта не позволяваше други цветове и да ти кажа честно съжелявам .Снимките ми са Lедни безлични а кота гледам сватбата на    Little_Sweet_Didka направо да и завидиш в добрия смисъл на думата
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: февруари 06, 2008, 16:19:56 »

и нашите са бяло и бордо girl_in_love,ние сме на 8-ми март. Пусни някоя снимка
Активен
hellen
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #133 -: февруари 06, 2008, 17:57:24 »

Аз много обичам бордо smile. Оказа се че ресторантът, в който ще бъдем е точно в такава гама. Мисля поканите, тейбълкартите и цветята да бъдат в същия цвят.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: февруари 06, 2008, 18:45:13 »

здравейте момичета моята сватба ще е след две седмици (23.02.2008) и всичко в ресторанта т.е. украсата ще е в бяло и розово. Аз като видя розово и откачам tease сватбената ми рокля също е в розово.Обещавам да кача снимки след сватбата. weddingday

С нетърпение ще чакам снимки, аз също съм се спряла на розовото smile
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: