Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 12:21:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Булото " - 2 част  (Прочетена 179408 пъти)

veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: януари 25, 2012, 13:48:34 »

Аз също няма да имам було, само цвете в косата.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #361 -: януари 25, 2012, 13:52:16 »

Вчера гледах по телевизията една консултантка в магазин за булчински рокли за модата този сезон (макар че то каква мода може да има точно в този бранш, но карай). Тя каза, че когато се купуват леки и ефирни рокли, тогава и голямо дълго було. В случая, че бъдещата булка хареса обемна рокля, тогава й предлагат да не носи було изобщо, а примерно цвете, диадема или коронка в косата. И си мисля, че има логика, права е. smile

П.П. Моята мечта е да бъда булка с огромна рокля, само с цвете в косата.  heart
« Последна редакция: януари 25, 2012, 13:53:51 от nadelina88 » Активен
gothic_queen
Професор
Публикации: 453

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: януари 25, 2012, 14:00:40 »

Vivid,моя позната,която се омъжи преди няколко години,беше с много обемна приказна рокля и без було,само с фуркети -цветенца в косата.Тя също е нисичка,но незнам дали това беше причината да е без було.Пробвай все пак,но и аз мисля,че може би без було ще ти е по-добре или да е някакво по-късичко.Ако прическата ти го позваля коронките и диадемките също са добър вариант smile
Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: януари 25, 2012, 14:18:38 »

Благодаря за мненията. Почти бях решила да съм без було, а сега го реших окончателно. Ще имам диадема, и може би цвете в косата, което да я придържа, но отзад.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #364 -: януари 25, 2012, 18:31:26 »

И аз имам въпрос, относно булото. Аз съм ниска - с обувките ще стигна 165  blush , а роклята ми е обемна, с много пластове (реших да не обръщам внимание на приказките, че такива рокли не отиват на по-ниските булки, защото винаги мечтата ми е била да имам голяма, бяла рокля като на прицеса). И тук идва въпросът за булото. Ако си купя було, от тези обемните, средна дължина, ще създам допълнителен обем в горната си част, а с голямата рокля надолу ще се получи грозно може би. А и съвсем ще се изгубя сред тоновете тюл. А не ми харесват тънките и дългите, испански тип. Дали в такъв случай е по-добре да нямам никакво було?

Вивид, кой те е уплашил така smile Аз пък завиждам на всички миньончета, обемните рокли са за фините дами. Знаеш ли как аз изглеждам в обемна рокля с моя ръст, без да съм дебела, като голяма сметанова торта съм smile

Според мен е най-добре да пробваш няколко варианта було заедно с роклята и да прецениш, трудно е да бъдем обективни без да сме видяли нито роклята, нито булото.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: януари 25, 2012, 18:40:15 »

Благодаря за мненията. Почти бях решила да съм без було, а сега го реших окончателно. Ще имам диадема, и може би цвете в косата, което да я придържа, но отзад.
аз да си кажа какво пробвах ( дребна съм с голяма рокля с каквато си и ти  girl_wink )
Голямо було ѝ отиваше ако е малко типажа на bubble veil ( обемно многопластово було ), дълго право еднопластово було на мен  лично не ми хареса как стои на ръста ми и на роклята. Лично мнение, но не се  отказвай преди да си пробвала и виж тези снимки, едната от тях ме убеди да пробвам всичко  give_rose

Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #366 -: януари 25, 2012, 18:47:48 »

На мен смиките на Еми ми харесват, последната придава изключително роматичен завършек на цялата рокля, а първата е по-закачлива smile

Ако още не си си взела роклята от магазина, пробвай задължително. А и да си, върни се и ги помоли да типокажат варианти (все пак си техен клиент, с потенциал за нова покупка). Дори и да не се харесаш, ще знаеш, че си видяла и другия вариант.

Аз не бих се отказала от булото, това едиствения повод в живота на съвременната жена,в която може да се облече така. С цвете в косата можете да отидете и до супермаркета...

Не казвам, че цветето в косата не е стилно, даже много харесвам, но булото си е було и е само за булките smile
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: януари 25, 2012, 18:52:43 »

Киви, като че ли имаш право за булото. Накара ме да се замисля, определено.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: януари 25, 2012, 19:36:04 »

Киви, като че ли имаш право за булото. Накара ме да се замисля, определено.
аз имам чувството че за втората рокля си търся именно поради тази причина възможно най -закачливото и странно було . tease
Именно защото ми стана ясно че друг път няма да имам повод да си сложа рибарска мрежа на лицето  funnytooth ( защото се замислям и за воалетка ) или бял тюл на косата goody banana .
Активен
rady17
Професор
Публикации: 377

« Отговор #369 -: януари 26, 2012, 12:32:12 »

Привет и от мен smile

Видяхте (някой от вас де), колко точно ми е обемна роклята, аз съм 1,57 висока.И ще си имам воал и ми стои чудесно на роклята (а тя е обемна за тези който не са виждали снимката  "ПРИНЦЕСКА " е. yahoo blush

ето го и него:   http://prikachi.com/images/509/4310509P.jpg
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: януари 26, 2012, 12:50:15 »

супер а аз си харесах тази воалетка и се колебая между нея и този воал  huhhuh.gif blush
стилът е съвсем различен и не мога да решааа angry

Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: януари 26, 2012, 12:54:56 »

Аз съм  good булото
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: януари 26, 2012, 13:13:07 »

И аз съм за булото  good
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: януари 26, 2012, 13:25:55 »

Моето було е това, но слонова кост. Имам доста излишни килца и не съм висока...стои ми страхотно  Bravo

* 1f2bf0fb48aad8f148fe800c49e995d6_m.jpg (43.51 KB, 318x450 - видяно 697 пъти.)
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: януари 26, 2012, 13:28:04 »

Още един глас за булото  good
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: