Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:31:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Шаферката - втора булка - 2 част  (Прочетена 206430 пъти)

pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: март 11, 2009, 18:26:55 »

Аз поръчах вече рокличка за малката ми шаферка. Ще бъде късичката, като панделката ще е жълта.

* rokli4ka.jpg (24.09 KB, 214x277 - видяно 5249 пъти.)
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: март 11, 2009, 18:39:10 »

Ауууу,много бонбонена! Yes
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: март 11, 2009, 19:08:26 »

Ох че е сладкааааа и кукленска, pebbles чудесен избор!!! Страхотна е  give_rose
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: март 12, 2009, 08:43:21 »

страхотна рокличка pebbles  Bravo , аз още не съм поръчала за малката ми шаферка понеже тя е на 6мес. и с всеки изминал ден расте и се променя, за това сме решили в последния момент да я поръчаме.. колко ли време отнема ушиването на една рокличка  blush
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: март 12, 2009, 09:30:11 »

в събота и аз ще поръчвам рокли на шаферките ми...те са си харесали едно моделче на Виктория Бекам представлява къса рокличка тип балон леко и отгоре с корсет...ще са в бледа резида и дантела като станат готови ще ги покажа
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: март 16, 2009, 19:42:53 »

Аз пък направих нещо доста нестандартно за иначе класическата ни сватба.Казах на шаферките ми просто да са в червено,а пък вече всяка от тях да си избере модел и материя.Струва ми се хем различно и нестандартно,хем пък по-удобно и за двете страни. smile smile smile smile

blush blush blush Обичам нестандартни неща,какво да се прави... smile
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: март 21, 2009, 10:24:48 »

Момичета вижте какво намерих за шаферката, незнам дали някой не го е пускал вече:
http://www.next.co.uk/shopping/children/occasionwear/1/
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #202 -: март 22, 2009, 15:05:59 »

Нашата сватба искам да е в бало и оранжево. Тази рокличка горе, която Пебълс е сложила е направо невероятна!!! Аз ще им кажа да са в бяло и семпло, може и пола с блузка и ще вържем по една панделка от оранжева органза  и готово. Ние не смятаме да поемаме разходите за шаферските рокли. Все пак не ми харесва да са изтипосани в едни и същи рокли, още повече, че нашите ще са от 3 клас до 23 годишни и няма да е удачно. Пък и нека си изберат сами в какво ще им е удобно.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: март 22, 2009, 17:44:08 »

Ах...страхотни шаферки си имате или ще си имате момичета..поздравления...
а нека да попитам...вие ли си поемате разходите по роклята, прическа и прочия на шаферката...на нас шаферка иска да ни бъде братовчедка ми...толкова се радва милата...в 5-ти клас ама иска да е с някаква булчинска рокля...поне така си го представя  Makeup  ама не знам дали ние трябва да си поемем роклята или леля ми   pardon
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #204 -: март 22, 2009, 17:46:41 »

Май всеки различно прави. Някой поемат разходите, една колежка сега се жени и тя не ги поема. Каза на шаферките си, да си преценят какво ще облекат, само да са в някакъв си цвят дрехите и това е. Ние също няма да ги поемем разходите. Зависи и от бюджета все пак.
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: март 22, 2009, 17:52:10 »

Ние също няма да поемаме разходите, че както имаме три шаферки girl_impossible. На малката вече майка й й купи бяла рокличка с цикламени цветчета, а другите ми две са сестри и са големи, така че ще е нещо в цвета на сватбата.
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: март 22, 2009, 18:27:17 »

Здравейте момичета!
Искам да ви питам смятате ли, че само една шаферка е малко?
Понеже имам сестричка която е 7 клас и си е моето съкровище ми се иска само тя да е шаферка! Искам един вид да и покажа, че е много специална за мен! И както аз като булка ще се чуствам невероятно искам и тя като е единствена шаферка да се почуства невероятно, да се чуства по-специална от другите! Какво мислите? Благодаря ви! Приятен и красив ден!
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #207 -: март 22, 2009, 18:36:26 »

Че защо да е малко дае само тя? Булката решава колко шаферки да има. Може и с 1, може и без...
Моята идея първоначално беше точно като твоята - асках сестра ми да е шаферка, но пък мъжът ми има 2 сестри, които няма да взема участие и ще има засегнати, та решихме да включим децата на едната, понеже самите сестри са големи за шаферки вече. Иначе, ако имаше братя вместо сестри, щях да съм с 1 шаферка.  smile
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: март 22, 2009, 19:07:12 »

И на мен само малкото ми сестриче ще ми е шаферка. В момента текат преговори каква да му е прическата и да сме я направели с преса (от къде го знае този уред не ми е ясно). Много се вълнува хлапенцето.
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: март 22, 2009, 19:09:30 »

Не е малко една шаферка, разбира се good. Всеки си решава. Аз по начало си определих братовчедка ми, която единствена от моята страна е на подходяща възраст, но в последствие поканих и сестра й, която е голяма колкото мен. Все пак ще ме вземат от тях и това е един вид малък жест на уважение. От друга страна пък на мъжо сестра му много настояваше нейното дете да бъде шаферка, макар че е само на 1 година. Какво да я правя, съгласих се и така се сдобих и с трета шаферка pardon.
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: