Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 19:54:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Шаферката - втора булка - 2 част  (Прочетена 206524 пъти)

Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: юни 19, 2008, 16:01:38 »

Бибси, определено и аз харесвам такива изчистени моделчета, без обрачи, които само да пречат. Ето някокло моделчета за малки дами и от мен.
Една абсолютна МиниБулка

Още една:

Понеже моите малки шаферки са на по 6-7 години, гледам роклички за малко по-големки.

Катитка, мерси много give_rose Мислех си за жълтичко аз, но самия ресторнт е в екрю почти целия и се чудя дали няма да ми се слеят с обстановката. Все пак трябва да поизпъкнат и те  girl_wink Май най-добре ще преценя, като определя цветовете на сватбата, че още не знам и аз какво искам май  pardon
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: юни 27, 2008, 19:49:03 »

Да се запиша - днес бяхме на първа проба за роклята на шаферката. Тя май ще е и последна, защото трябва да е готова във вторник. Става супер  yahoo Малко се поуспокоих за шиенето на моята рокля (понеже ще я шият на същото място). Надявам се да успея да я снимам следващият път и да я пусна  pardon
Активен
kap4icata
Новак
*
Публикации: 7

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юни 30, 2008, 17:11:40 »

помогнете имам проблем случайно разбрах че на комшийката дъщерята иска да ми е малка булка за рокля не коментирам нищо и незнам nea да уточня моето разбиране за малка булка е едно сладко хлапе на 3 ,4г да кажем а тя е 2 клас и е висока колкото мен   huhhuh.gif а другото на приятеля ми племенницата е съученичка на момиченцето и техните хич неса нати с идеята кажета как да им кажа че неискам 1 камоли 2 "малки булки" и едните са сърдити и другите идеми да  tease
Активен
temenujka
Регистриран

Публикации: 2

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: юли 03, 2008, 14:07:42 »

здравейте идва и моят сватбен ден и си избрахме кумове, сега пък се оказа че и шафери трябват ,а те какво точно правят ?
« Последна редакция: юли 03, 2008, 14:52:37 от temenujka » Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юли 03, 2008, 16:41:34 »

kap4icata ама какви са тези наглости, ти как разбра, че искала, кой ти каза, това е ужасно нахално, как може д а има такива хора, кажи им направо , че не сикаш шаферки и това е, ако пък не си разговаряла с тях  лично, по-добре въобще недей да говориш.
има толкова много нахални хора, някои от моите познати ме питам-вие ще ме каните ли на сватбата,ужас, или пък аз каня някой мой приятел, на който не познавам гаджето,което има от 1 седмица и той пита, може ли да я доведа, ама как може такава наглост
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: юли 03, 2008, 17:06:37 »

kap4icata, аз не бих се оставила да ме правят на луда. Това е безобразие и лиготии. Просто нямам коментар колко може да са нетактични хората. Ако трябва на всеки капризите да изпълняваш, ще стане лудница. Аз също трябваше да си затворя очите за няколко гости, които бяха поканени, но съм твърде далече, за да си наложа мнението и не мога да контролирам всичко. Я ги стегни и като са сърдити, да си е за тяхна сметка, а не да се месят в на хората сватбите. Ах, как се ядосах.  beating
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: юли 04, 2008, 15:37:01 »

Привет и от мен. Аз до сега смятах, че няма да имам малки деца на сватбата, но току-що една малка сладурана с майка си и татко си казаха, че ще дойдат. Детенцето е на по-малко от 2 години и не смятам да й взимам бяла рокля, защото нямам представа какви са й размерите, а и не познавам много майката, не знам да не се обиди нещо или да има нещо против. Ако й взема една бяло венче, сигурно ще се радва. Мислите ли, че такова малко детенце ще търпи венче на главата?
« Последна редакция: юли 04, 2008, 15:38:56 от snezhito » Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юли 04, 2008, 15:44:03 »

snezhito ами защо не говориш с майката -може и да няма нищо на против малката да ти е шаферка,а и може и някоя малка сладка рокличка да се намери smile
А за венчето не зная-честно до ти кажа моята племенничка зная че много не обичаше такива работи като беше на 2  pardon даже и ластички не понасяше,но пък от дете до дете има разлика pardon
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: юли 04, 2008, 18:51:44 »

Ето я моята шаферка отзад... Girl_hide

* P04-07-08_17.55[01].jpg (46.15 KB, 480x640 - видяно 457 пъти.)
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: юли 04, 2008, 18:53:21 »

...и отпред...не мога да я убедя, че седи една такава недовършена (защото по принцип е с коланче под бюста) ама... pardon

* P04-07-08_17.55.JPG (50.74 KB, 480x517 - видяно 434 пъти.)
Активен
kap4icata
Новак
*
Публикации: 7

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: юли 04, 2008, 21:11:36 »

roumyana  Bravo благодаря за вниманието ами за това кои ми каза амо маиката на моми4енцето каза че детето още преди 2 г казало че  ще ми е малка булка на сватбата ох ами какво да ти кажа оставами 1месец и 19 дена до сватбата и ти казвам иде ми да  tease колкото се доближава времето толкова повече се ядосвам а за тях почти на 99% съм сигурна че без мое съгласие ще я облекат за малка булка а що се отнася до свекърва ми ще получи инфаркт и какви разправии ще има не ми се мисли те така направиха и за на сестра ми сватбата въпреки желанието и и така . ellie_bellie балгодаря и на теб за вниманието ще ви информирам за развръзката  smile
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: юли 06, 2008, 10:33:10 »

имам някъква визия за сватба в бордо. Това много ми харесва - шаферките да имат големи бордо пандели а шефера( евентуално) нещо бордо или червена риза . но незнам все пак . За всеки случей  това ми е много сладурско  girl_wink

* 61185_1318225.jpg (34.94 KB, 370x390 - видяно 4602 пъти.)
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #117 -: юли 06, 2008, 12:15:44 »

skylife действително би било по-добре с коланче под бюста, както си го казала би придало по-завършен вид. Тя защо не го харесва коланчето ?
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юли 06, 2008, 20:55:05 »

Пу, не че не го харесва, ама като я гледам се чувства неудобно да ги кара да и я преправят. Той модела по принцип си е с коланче, ама... Но ще я почакам да събере мнения и като се реши (защото съм почти сигурна, че всички ще и кажат, че е по-добре с колан, а и тя самата го изкоментира онзи ден), ще я дадем за "дообработка". Така или иначе сега започват моята рокля, ще имам път натам  blush
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: август 29, 2008, 16:21:26 »

Наистина й липсва едно коланче на роклята - с коланче ще е много по-хубава! 
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: