Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:45:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 42   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А какво ще кажете за жартиерите?  (Прочетена 187001 пъти)

Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: юни 26, 2007, 10:53:33 »

аз вообще няма да му давам да ми се навира под полата.ще си го сложа малко над коляното и ще си вдигна  лекичко роклята

и аз така мисля да направя !!! че иначе милото да не би обърне роклята с тези големи обръчи хи хи хи laugh laugh laugh laugh
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: юни 26, 2007, 11:39:58 »

lolita, аз не се впрягам - на всички сватби на които сме били винаги момента със свалянето на жартиера е бил много забавен и свеж, но просто не е за нас smile аз се притеснявам мъж да ми се навира под полата пред всички роднини (дори и да е законния ми мъж), това е Wink
Ние поради тези съображения решихме, че не искаме жартиер и не мисля, че е задължително, така че всеки сам си преценя дали иска всички да гледат как младоженеца се навира под роклята на булката или да си оставят момента, когато са сами примерно вечерта  girl_wink
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: юни 26, 2007, 13:43:37 »

и аз си мисля да не хвърлям жартиер, че ергените ни квито са хамави, няма да проявят желание да го хващат!!!!  beating кой освен нас е луд да се жени!!!!!
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: юни 26, 2007, 13:47:41 »

И аз така си мислех в един момент, обаче добре че взех. Ергените бяха много по- борбени и забавни от момите...да им се ненадяваш...направиха голям купон, и падна истинска борба за тоя жартиер..... yahoo
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: юни 26, 2007, 13:50:01 »

да взема един за всеки случай, а?!?!? щом казваш, значи има надежда!!!!! thank you
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: юни 26, 2007, 13:55:06 »

определено е много забавно, ако младежите не решат да играят "ущипани девойки". За съжаление на последните две сватби на които бяхме, ергените бяха точно такива (всеки го беше страх да не се "прецака" с жартиера). Сега, обаче, след като има повече кандидат-младоженци в компанията може би ще е по-весело (до нашата сватба може и да не останат ергени, но.....)

Offtopic
aaa, Лакова, това с момента за вечерта насаме е друга работа  girl_wink запланувала съм там да му се налага да се бори с истински жартиери Wink без лепки и други помощни средства  girl_haha Blush Blush

Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: юни 26, 2007, 13:57:53 »

Offtopic
aaa, Лакова, това с момента за вечерта насаме е друга работа  girl_wink запланувала съм там да му се налага да се бори с истински жартиери Wink без лепки и други помощни средства  girl_haha Blush Blush

ОООООооооооооо да, много добра идея...... Bravo Bravo Bravo
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: юни 26, 2007, 16:48:35 »

Аз да споделя нещо за жартиерите и този, който го хване!!! Wink Та исках да кажа, че момчето, което хвана жартиера на нашата сватба вече чака бебе!!! yahoo
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: юни 26, 2007, 17:46:09 »

Offtopic

ОООООооооооооо да, много добра идея...... Bravo Bravo Bravo

наистина страшна идея.  Bravo  трябва и аз да се замисля за подобни изненади
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #369 -: юни 26, 2007, 18:16:23 »

А на нашата сватба, ергените щяха да се избият за жартиера--момчето, което го хвана така се гмурна пред всички само и само да го хване (да не добавя, че неговата приятелка хвана букета laugh) и аз му казах да не чака, а да започва да избира пръстена.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: юни 26, 2007, 18:31:18 »

Аз да споделя нещо за жартиерите и този, който го хване!!! Wink Та исках да кажа, че момчето, което хвана жартиера на нашата сватба вече чака бебе!!! yahoo
Аз пък затова не се бях сещала.При нас две момчета хванаха жартиера и сега едното прави годеж ,а скоро сватба  yahoo
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: юни 26, 2007, 19:21:44 »

Аз пък затова не се бях сещала.При нас две момчета хванаха жартиера и сега едното прави годеж ,а скоро сватба  yahoo

Значи има нещо вярно!!! good
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: юни 26, 2007, 20:10:04 »

аз вообще няма да му давам да ми се навира под полата.ще си го сложа малко над коляното и ще си вдигна  лекичко роклята

И мен преди ми се струваше доста неприлично, но гледах едно супер смешно клипче по телевизията. Един младоженец се беше наврял целия под полата на булката и като излезе от там, малката петгодишна шаферка дойде и му шибна един шамар. Ей, направо се спуках от смях  laugh laugh laugh Супер сладко беше! И от тогава се навих и ние да направим така, пък може при нас някоя баба да се възмути и дойде да шибне шамар на душито. Определено ще ми е интересно да видя каква реакция ще предизвикаме у гостите!  yahoo
Активен
Мая
Сватбен ГУРУ
Публикации: 592

« Отговор #373 -: юни 26, 2007, 20:20:11 »

Значи има нещо вярно!!! good

Може и да има. pardon...сигурно защото хванах букета на последната сватба на която бях, та затова сега съм сред вас Party time
Активен
Aneta1
Любопитен
*
Публикации: 33

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: юни 27, 2007, 16:50:03 »

Тази събота гледах този ритуал на една сватбяа. Както го направи Ди Джеят си беше направо пошло. Не стига че се оъхна целия под полата и и седя дооста време там, тя за малко да падне от стола, на който се беше качила, ами и всичко това беше под звуците на Джо Кокър. Веднага след това моят любим (който преди това искаше да го правим и ние) каза - :такова няма да има. После няма да мога да погледна баща ти в очите!". Това е хубаво да се направи на Афтър партито с младите, а не пред всички роднини.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 42   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: