Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 21, 2024, 21:06:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Въпрос за халките-2 част
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Въпрос за халките-2 част (Прочетена 166899 пъти)
блясъчко
Професор
щастлива звездичка
Отг: Въпрос за халките-2 част
«
Отговор #420 -:
май 21, 2008, 08:25:22 »
момичета, много красиви халки показвате, нека всяка от вас си я носи с много любов и щастие
за пръв път чувам за comfort fit, звучи доста удобно, макар че ние сме много доволни от нашите халки - избрахме сравнително класически халки. най-накрая пускам тяхна снимка
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #421 -:
май 21, 2008, 16:33:01 »
Plamik, мисля че не си разбрала въпроса ми. Аз имам в предвид дали след златната баня се заличават такива надрасквания? Или това става само чрез полиране? Естествено ми е ясно, че всяко едно бижу се драска или губи първоначалния си вид при носене - нали и аз нося бижута все пак!
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #422 -:
май 22, 2008, 07:52:19 »
Момичета много са ви хубави халките
сега и аз да покажа ншите предварително се извинявам за качеството ако не се виждат добре
Това е моята
А това е неговата
Това са кутийките в които са халките много са сладки
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #423 -:
май 22, 2008, 08:47:54 »
Дафни,много са ви хубави халките , интересни и различни, браво за избора, може ве1е да си казала, ако е така извинявай, но откъде ги поръча?
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #424 -:
май 22, 2008, 09:00:53 »
Благодаря мила @}->--ами майка ми ги испрати от Либия са :girl_wink:ама сигурно и тук ще има такива те са еднакви навсякъде моделите само че нашите са с 18 карата злато
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #425 -:
май 22, 2008, 09:14:08 »
Даф, честити халки! Много са хубави
Активен
__MIMA__
Ентусиаст
«
Отговор #426 -:
май 24, 2008, 12:34:20 »
Днес поръчахме халките от Сара-Трейд. Модела би тябвало да е същия като този от каталога, но на моята халка исках 5 камъчета през равни разстояния по цялата халка. Не съм сигурна дали точно това е модела - забравих го
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #427 -:
май 24, 2008, 18:13:42 »
Цитат на: dorina79 в май 21, 2008, 16:33:01
Plamik, мисля че не си разбрала въпроса ми. Аз имам в предвид дали след златната баня се заличават такива надрасквания? Или това става само чрез полиране? Естествено ми е ясно, че всяко едно бижу се драска или губи първоначалния си вид при носене - нали и аз нося бижута все пак!
Sorry, знам си аз, че трябва да чета по-бавно, ама на......бързам все.
В този случай най-добре питай
inaxastra
. Нещо ми се върти в главата, че се е занимавала с бижута.
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
«
Отговор #428 -:
май 26, 2008, 10:33:59 »
Здравейте
Искам да споделя с вас нашите преживявания покрай търсене на златар, който да ни изработи халките.
Да започна с това, че си харесахме халки, които са изчистени и в никакъв случай сложен модел, от гледна точка на това, че има такива в които се слагат и прожинки и не знам си какви още работи (като този на булгари)...Та отидохме на няколко места, в сватбения център в София,Младост и в Скай Сити в 3-те бижутерски магазина и навсякъде получихме отговори, които определено не бяха особено професионални. На повечето места на въпроса "можете ли да ни изработите такива и такива халки" ни даваха отговор "ми...не знам, трябва да питаме, но трябва да си платите калъпа за изливката, който е по 90 до 120 лв на хакла и отгоре ще трябва да доплатите по 3лв на грам". Това с ускъпяването за ръчната изработка е ок, но да им плащам калъпа!!!!! В крайна сметка това си е техен проблем как изработват различните модели, нали затова им се плаща по-скъпо от цената на която предлагат вече изработените модели. Освен това те после този калъп ще го ползват отново и ще печелят от него.
Добре все пак, че не навсякъде обслужването е такова
За тези които все още са в процес на търсене на златарско ателие с по-нормални изисквание, им препоръчвам да потърсят на други места, защото има много добри ателиета, с не абсурдни правила. Слава богу и ние намерихме такова
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #429 -:
май 26, 2008, 10:39:08 »
Едно важно инфо за бургаските булки и техните халки. Момичета бях ви говорила за едно ателие до "Билла" в "Славейков". Онзи ден минах от там и се оказа, че вече арменеца на работи там. Купили са го някакви други - мился, че турци. Това, което видях от вън е доста богат избор, предполагам пак си заслужава да се види. Но незнам как работят и на какви цени. Дано не съм
Активен
cveteto
Сватбар
«
Отговор #430 -:
май 26, 2008, 14:13:39 »
Цитат на: fidelia в април 11, 2008, 21:28:15
И ние си имаме халкииииии! Вече почти сме готови за сватба!
така както бях споменала нашите халки са като на fidelia,и трабваше да са готови вече,но не са първо ни се обадиха че са готови,но се оказа че са с преобладаващо жълто злато,а ние искаме да е бяло златото,инзи ден звънали на милото и му казали,че са готови само са объркали вместо 6мм са ги направили 4мм.
*crazy*да отидем да ги пробва ме и ако не ни харесат ще ги правят наново
,в събота ще отидем да видим,а съм толкова ядосана,че незнам дали ще се ударжа да не избухна
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
«
Отговор #431 -:
май 26, 2008, 14:34:12 »
cveteto, ако това ще те успокои поне малко, тези неща се случват не рядко, за съжаление
На нас на първото място, където си бяхме поръчали халките също ни направиха коренно различен модел и ние ги отказахем и поръчахме на друго място. За мен това е безотговорно и непрофесионално отношение от страна на фирмите и най-вече хората, които работят там.
Но не се напрягай, както казах случват се такива неща, но когато се установи своевременно грешката е поправимо и без нерви
Активен
cveteto
Сватбар
«
Отговор #432 -:
май 27, 2008, 11:39:56 »
благодаря ти,но се ядосах,че едън път грешка добре,но втори път,а и времето си напредва,сега като наново ги започнат сугурно ще станат/надявам се/две седмици преди сватбата това ме напряга
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #433 -:
май 27, 2008, 12:02:52 »
Цитат на: cveteto в май 27, 2008, 11:39:56
благодаря ти,но се ядосах,че едън път грешка добре,но втори път,а и времето си напредва,сега като наново ги започнат сугурно ще станат/надявам се/две седмици преди сватбата това ме напряга
Миличка,не се напрягай излишно!Важното е да поемат ангажимент да поправят нещата и както разбирам ще ви направят нови...което е
На нас ни се наложи след сватбата да правим нова халка на мъжа ми и то ние си поехме всичко
Надявам се,че при вас няма да се стигне до там. Неприятно и изнервящо е но ... понякога се случват. Успех!
«
Последна редакция: май 27, 2008, 12:05:49 от Pisetata
»
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #434 -:
май 28, 2008, 17:02:52 »
Въпрос за халките-3 част
Активен