Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 00:09:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос за халките-2 част  (Прочетена 167337 пъти)

kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #270 -: април 21, 2008, 17:44:32 »

Виенерин, вие поръчахте ли ги онлайн или от Сватбения център? Малко се притеснявам да поръчам халки така дори само по размера, защото ме е страх, че нещо няма да ни станат  pardon За колко време ви ги направиха?
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: април 21, 2008, 17:49:00 »

Wienerin, не са ли ви много тежки халките? Моята е около 4 гр. и пак като я пробвах ми се стори тежичка blush
Активен
Wienerin
Професор
Публикации: 491

Живеем истински, тогава когато умираме от любов!

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: април 21, 2008, 17:51:44 »

blush амиии уж не искахме да ги поръчаме без да ги видим и бяхме избрали един модел от онлайн каталога им, но когато милото отиде да го види (докато бяха на изложението в НДК) и да ми го снима аз въобще не го харесах  nea и му казах за кой друг да ги пита. За мой ужас обаче точно него го нямали изработен и аз просто си затворих очите и казах давай да го правят, ако не ни хареса ще го претопим и направим други..но станаха божествени  girl_in_love
изработката на моя отне два дни, а на неговия пет, защото се наложи да го върне, че му беше малко голям  Bravo
Активен
Wienerin
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: април 21, 2008, 17:53:50 »

Wienerin, не са ли ви много тежки халките? Моята е около 4 гр. и пак като я пробвах ми се стори тежичка blush

ами не бих казала, че ми е тежка - моята е 7,7 гр., годежния ми е към 5 гр. и не го усещам въобще  pardon така де в буквалния смисъл не го усещам, в преносния го усещам и още как  sarcastic
аз съм с мн. дълги пръсти и голяма, широка длан и малък пръстен ми се губи  huhhuh.gif
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: април 21, 2008, 17:59:26 »

така де в буквалния смисъл не го усещам, в преносния го усещам и още как  sarcastic
sarcastic  sarcastic  sarcastic
Явно е индивидуално. Моят годежен пръстен не си го спомням, но май в сертификата пишеше нещо под 2 гр. + камъка, много е лекичък и на фона на него 4 грама халка ми се сториха тежки и даже се чудих защо не съм поискала да е по-тънка. Но пак аз имам доста малки ръце blush
Активен
Wienerin
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: април 21, 2008, 18:07:53 »

не се притеснявай за халката, аз мисля, че всяка от нас си усеща не само роклята, но и халката си good girl_wink важното е да ти я сложи милото с любов и живи и здрави да си ги носите много години, другите неща са формалности  pardon

Активен
kopche
Сватбен ГУРУ

« Отговор #276 -: април 21, 2008, 18:24:20 »

Виенерин, халката ти е била готова само за 2 дни?  shok Аз останах с впечатлението, че отнема поне седмица-две ...  blush
Активен
Wienerin
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: април 21, 2008, 18:27:59 »

и ние така знаехме и се бяхме настроили за чакане
дааа ама не  pardon обадили се на милото в сряда да ходи да ги взима и двете и добре, че си е премерил неговата, че я е оставил свиване  и беше готова след два дни т.е. поръчани в понеделник на обед, и двете готови в сряда на обед и вече в петък се обадиха за неговата да мине да я вземе

не знам защо действаха така експедитивно от Сара Трейд, може би искаха да хванат още докато са на изложението и да не плащат за куриерски услуги..нямам представа наистина, но определено излязоха много точна фирма  good
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: април 22, 2008, 06:25:42 »

Wienerin вие кой модел избрахте, може ли да видим фото. Аз пък тези дни не бях чела че Сара Трейд са на изложение в София и познайте, в събота отиваме в Раковски и ми казват нямаме нито един модел изложен всичко е в София Oh my ... , ама какво да се прави, другата събота пак ще се разходим до там.
Активен
mileto_stoianova
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: април 22, 2008, 09:48:35 »

И ние вече си поръчахме нашите халки.Бяхме си харесали комбинация бяло и жълто злато,но като отидохме в златарското ателие харесахме такива,които са само от жълто и тях си поръчахме.Модела е много изчистен.Гладки халки,които са скусени в краищата.Вече нямам търпение да си ги вземем. Wink
Активен
Wienerin
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: април 22, 2008, 11:56:05 »

Wienerin вие кой модел избрахте, може ли да видим фото. Аз пък тези дни не бях чела че Сара Трейд са на изложение в София и познайте, в събота отиваме в Раковски и ми казват нямаме нито един модел изложен всичко е в София Oh my ... , ама какво да се прави, другата събота пак ще се разходим до там.

да, разбира се, ето ги халките, аз ги бях пускала някъде ама не знам и аз вече къде 

Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: април 22, 2008, 12:11:00 »

Браво изглеждат много хубави и добре изработени, аз само се чудя за това матираното злато, ми казаха че доста пързо се изглажда и вече не стои толкова красиво.
Активен
Wienerin
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: април 22, 2008, 12:20:37 »

girl_wink ще ходим да ни го правят пак, какво толкова  good

Offtopic според мен не може да не се изтърка, надраска и т.н. какъвто и да било пръстен, аз имам един от платина с малки рубини и диаманти  blush blush blush и си му личи носенето и от време на време го давам за "полиране" и проверка на камъните да не са разхлабени  good
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ

« Отговор #283 -: април 22, 2008, 15:20:58 »

Виенерин, много красиви халки наистина, но нашето семейство сме почитатели на по-традиционните модели и сме си харесали няколко по-изчистени като тези на страница 19 от онлайн каталога им smile
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: април 22, 2008, 15:39:18 »

Нашите халки са от там!Бялото злато не се изтърква защото не е родирано!!!!! @}->--Обещаха ни го когато ги поръчвахме и още не е мръднало! good
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: