Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 01:52:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос за халките-2 част  (Прочетена 166929 пъти)

d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: март 21, 2008, 13:51:49 »

Моите ще бъдат на двете ръца, защото халката ми е 5 мм и е дебеличка.. Ако и пръстена сложа при нея ще ми стой доста грозно (и без това не са ми много дълги пръстите)  pardon
Активен
deni1709
Професор
Публикации: 334

Сладката Габи

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: март 21, 2008, 13:52:19 »

аз ще си нося годежния пръстен на лявата ръка, халката на дясната! Wink
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: март 21, 2008, 14:59:28 »

Моите ще бъдат на двете ръца, защото халката ми е 5 мм и е дебеличка.. Ако и пръстена сложа при нея ще ми стой доста грозно (и без това не са ми много дълги пръстите)  pardon
Не се притеснявай от ширината на халката. И моята е широка и си ги нося с годежния на единия пръст. Всъщност незнам как изглежда годежният ти пръстен. Ако той е голям.... pardon
 А моят е малък и много нежен и с една изчанчена форма crazy, но аз си ги харесвам двата един до друг.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: март 21, 2008, 15:14:14 »

моят годежен пръстен е с жълто злато халка и коронката е бяло злато, има един голям диамант посредтата и осем съвсем малки  диамантчета отстрани, на отделните части на коронката. не е голям-по скоро е малък пръстен.  На лявата ръка ми е съвсем по мярка, но ако го сложа на дясната става леко тесен, и ако слойа халка под него ще ми е май тесен. Мисля си халаката да е комбинация между бяло и жълто злато с преимущество на жълтото-харесахме си едни като на раета-5 ленти по скоро, ама тези халки са само големи и като сложа и годежния пръстен съвсем големи.
Всъщност халката под пръстена или над него се слага?
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: март 21, 2008, 17:55:15 »

халката се слага първа и след това пръстена, защото се счита, че по този начин халката стои по-близо до сърцето и пръстена я заключва там.
roumyana, ако искаш да ги носиш заедно, не можеш ли да си дадеш пръстена на бижутер да ти го разшири?
Активен
Toncheto
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: март 21, 2008, 18:47:26 »

Здравейте и от мен,
може ли някай да ми каже къде в София мога да намеря готови халки на Сара Трейд, защото навсякъде ми показват каталози да си избера, а пък аз искам да ги видя как стои.  *crazy*Така нищо не мога да си харесам, а и ако нещо ми хареса как мога да съм сигурна че ще стои на ръката добре. Моля ви ако някой знае да каже.
Активен
fidelia
Сватбар
Публикации: 171

« Отговор #156 -: март 21, 2008, 22:27:12 »

Toncheto, най-лесно ще е да отидеш до Сватбения център в "Младост 4", работи и през уикенда. Изборът не е огромен, но все пак ще можеш да добиеш представа.
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: март 22, 2008, 12:16:52 »

момичета взехме си халките страхотни са!! *YAHOO*И размера, и надписа-всичко е ок!
milenium80 Много се радвам,че вече сте си взели халките! Bravo Bravo :bravo:Аз те бях и наплашила със случката за нашите халки...Поне не съм стискала палци напразно! ;)Така,че вземи пусни една снимка ,за да ги видиме и ние. smile
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #158 -: март 22, 2008, 13:20:20 »

момичета загубих се за известно време, но се завърнах! PISETATA така ме беше стреснала, че като се обадиха че са готови халките веднага се изстреляхме да ги вземем speed Определено стискането на палците е свършило работа good благодаря ти! Ще пусна снимка веднага щом открия кабела от фотоапарата за компа, че съм много разпиляна последно време....

http://www.sara-trade.bg/shop/customer/product.php?productid=848&cat=3&page=30 -това е моделът ни от каталога, обаче повярвайте ми на живо се хиляда пъти по-хубави. Абе като пусна снимки ще направите сравнение. На снимка стоят малко грубички, дори ги подминах като ги разглеждах, но на ръката са супер!
а по въпросът за годежния пръстен ще се наложи да си го нося на лявата ръка, защото с халката изобщо не се вързват и ми идват в повечко на пръстчето...
« Последна редакция: март 29, 2008, 23:33:15 от maria_lakova » Активен
micedj
Сватбар
Публикации: 163

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: март 22, 2008, 14:05:59 »

И аз да се похваля с халки yahoo yahoo. Пак са на Сара-Трейд, но ги взехме от ателие в Стара Загора. Много добре са се справили - всичко което ги бяхме помолили е направено. Като възстановят възможността да се качват снимки на сайта ще ви ги покажа  Yes
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: март 22, 2008, 14:50:16 »

Колкото до това на кой пръст да се носи годежния пръстен и халката аз не съм запозната. :huh:Пръстенът ми е на лявата ръка,а халката на дясната.Нямам намерение да ги слагам на един и същ пръст-а и не виждам смисъл защо и кой го е измислил това. nea
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: март 22, 2008, 16:10:16 »

аз все още съм без халка, но мисля по принцип да нося халката на дясната, а годежния на лявата, защото просто дватата не си вървят на един пръст, инъче някой модели много се допълват и стоят страхотно на едната ръка.
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #162 -: март 22, 2008, 16:29:07 »

Вече си поръчахме халките danceg
Ще са от бяло злато, дано да станат хубави- тези които бяха в магазина бяха комбинирани от жълто и бяло злато, но ние искаме да са изцяло бели. Доста модели премерихме докато харесаме. Тези които аз харесвам според него не са подходящи за мъж, а пък тези които той харесваше бяха прекалено изчистени. Най накрая ги видяхме нашите халки. biggrin Ще са готови след 2 седмици.
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: март 22, 2008, 16:32:01 »

Ние ходихме до Сватбения Център в Младост днес, нещо нямаха кой знае колко халки, които да видим.
Активен
pifcho
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: март 22, 2008, 23:02:17 »

И ние днес ходихме до Сватбен център София. Харесахме си един модел, но наистина нямаха много голям избор.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: