Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 21, 2024, 20:16:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН! ОБИЧАЙТЕ СЕ!  (Прочетена 236932 пъти)

Ivet
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #180 -: януари 31, 2008, 14:25:31 »

ох блазя Ви и аз искам дасъм с Милото но е на рейс и няма да е тука за свети Валентин ,но съм му направила чаша със снимки на децата и мой  чашата е черна ,като се сипе гореща напитка се появяват цветните снимки много е ефектна !Протих му е по смяна на кораба дано го изненадаме !

каква е тази интересна чаша - супер !!! smile ?? яя сподели моля

аз днес като бях по работа навънка и в един кабинет имаше дигитална рамка - за първи път виждам ( не броя магазините) и са много готини, сменят се снимките !! това също е гоин подарък, но нямам представа !!!! smile
Ами какво да споделя случайно влязох в магазин за картички и валентинки и там жената ми е предложи за 18 лв. само трябва да си занесеш снимките на диск и до 2 работни дена е готова .Много е ефектно защото е чисто черна и не може даже да предположиш  и като сипеш горещата напитка  изненадата е голяма поне на децата беше така а за него незнам като е получи ще се чуем  надявам се и той да остане много изненадан .Това е във Варна до сладкарница Синчец
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: януари 31, 2008, 15:06:05 »

Здравейте!:)

Ето още едно място за романтичен уикенд в Казанлък - хотелчето е много приятно и е точно на входа на парк "Тюлбето" - http://www.hotelteres.com/ Двойната стая има и вана, където да се пробват онези соли и разни глезотии ...

На мен ми се иска да открия хубав хотел в интересно градче някъде наблизо (до СтЗ), но къде ли? Казанлък малко ни омръзна, знаем го наизуст.

Прочетох темичката и ми хрумна една комбинацийка от идеи - онези "21 причини за да те обичам" може да се преработят (в зависимост от човека, за който ще се отнасят), да се напечатат на малки листчета на сърчица и да се скрият из апартамента, така че любимия да ги търси. Ако ги намери печели торта сърце, на която пише "Обичам те тооолкова много!" или нещо такова.
Малко е бебешко, но може да е забавно, хареса ми "Обичам те, защото си достатъчно умен (умна), за да се влюбиш в мен ;-)!" Може да има повече такива забавни със самореклама.

Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: януари 31, 2008, 15:27:44 »

Мая, препоръчвам ти 'Ушев' на няколко км. е от Стара Загора, имат и сайт !!! били сме там, пролетта или лятото е страхотно, защо не и зимата стаите пак са с вана и можете да се киснете, за имения ми ден милото ме заведе там !!!! единственото кофти е , че телефоните нямаха обхват, но сугурно вече има изградена клетка мина почти година
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: януари 31, 2008, 15:34:19 »

и аз съм била в "ушев"  наистина е хубаво good,май ние сме единствените които ще празнуват трифон tease зарезан а на свеи валентин
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: януари 31, 2008, 15:41:41 »

и аз съм била в "ушев"  наистина е хубаво good,май ние сме единствените които ще празнуват трифон tease зарезан а на свеи валентин
И ние, и ние...
Активен
Ivet
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #185 -: януари 31, 2008, 15:59:51 »

Мога да Ви препоръчам комплекс Балани Габрово  много е приятно и красиво !
http://www.balani-bg.com/
Отвън сградата е все едно старо читалище като пристигнах ме бяхме изомени , но после като влязохме вътре и изгледа от терасата и обслужването просто това е нашето местенце .Често ходим том но винаги с резервации защото винаги е пълно.
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #186 -: януари 31, 2008, 16:40:40 »

maya_bunny, супер идейка  girl_wink оказа се, че нета предлага много варианти на тези "21 причини за да те обичам". Аз поне не ги бях срещала преди  Wink
http://www.zazz.bg/play:a1482268
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #187 -: януари 31, 2008, 21:47:16 »

Ехххх...стана това,от което се опасявах.... :girlhide:милото сега ми изтърси,че е резервирал в един хотел, в който отдавна искам да отида, стая за 15.02... Girl_hide А аз още не съм му казала каква ще е моята изненада..Ами сега? Girl_hide Да ходим на 14.02 в Казанлък, ана 15-ти да пътуваме 160км до Костенец? crazy Олеле мале..ама що пък не? pardon
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: февруари 01, 2008, 10:04:30 »

avva_stz, то това хич не е лошо, дори мисля че ще се получи доста добре  good
А ето и аз къде резервирах, но ще е за уикенда /15-16.02/, тъй като 14 е работен и нямаме възможност и  двамата  -   http://www.hotel-bolkan.com/index.html
За самия ден ще е шоколодови сърчица и може би вечеря.
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #189 -: февруари 01, 2008, 11:08:02 »

Иии, тъкмо написах нещо и шефът дойде на бюрото ми... shok Трябваше бързо да затварям прозореца. girl_wink

Та, моята идея отпадна, защото на тия не им работел басейнът..а на мен без басейн не ми трябва. pardon

Милото пък искаше да ходим тук, но всичко е заето- близо е до София, а цените са направо ниски за този лукс и тази природа! Girl_hide http://www.ezeroto.com

Затова отиваме за 3 дни тук yahoo- третата нощувка е безплатна! yahoo Пак има басейнче вътре, наблизо е- до Пловдив! Цените пак са приемливи! В Родопитеее yahoo http://www.hotelzdravetz.com

Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #190 -: февруари 01, 2008, 11:26:40 »

Браво, Ава!Изглежда много добре.кажи после какви са ти впечатленията,че ме заинтригува girl_wink
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: февруари 01, 2008, 11:41:00 »

Благодаря за идейките за хотелчета, но да ви кажа честно откакто организирах една безумно гадна почивка в Жеравна (никога не ходете там) съм доста предпазлива със селския туризъм. Разбира се, винаги зависи къде ще попаднеш ... ние бяхме в една гадна къща с мравки в банята ... разбира се на сайта изглеждаше мнооооого по-добре и си тръгнахме без да преспим.
В Ушев съм ходила на ресторанта и ми се видя доста мизерничко.

Преди малко открих това, но е далечко - иначе като оферта изглежда чудесно, за 200лв. хубав романтичен уикенд, има и къде да се разходиш наоколо:

http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=1563
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #192 -: февруари 01, 2008, 11:46:54 »

Едно местенце, което много ми харесва е ето това - http://www.romantika-bg.com/. За съжаление, още не сме го посетили, но подарихме за един рожден ден уикенд за двама на приятели и казаха, че са си изкарали страхотно!!!! Може някой да се възползва  girl_wink
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: февруари 04, 2008, 13:47:00 »

Ние мислехме почивка и да не си подаряваме нищо,освен табла,както съм споменавала вече,но милото онзи ден ми купи кожено яке,а иска и друго нещо да ми вземе и днес след 5 мин,мислене ми дойде гениална идея,той си има всичко и все пак това е Св.Валентин и подаръка трябва да е нестандартен и оригинален и ще му купа + шоколад и сметана и мисля на почивката да му я подаря,а до тогава трябва да устискам да си мълча,че хич не ме бива в това tease tease tease tease
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: февруари 04, 2008, 13:56:04 »

аз нямам и идея все още какво и дали да правим нещо за свети валентин!аз от край време мразя този празник!никога не съм била щастлива на него!!все така се получаваше че или с милото се карахем баш преди него или той все забравяше!!една година бяхме се разделили и аз го прекарах с друго момче  O_Oза това наистина не ми е любим празника
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: