Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 08:49:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН! ОБИЧАЙТЕ СЕ!  (Прочетена 237080 пъти)

kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: януари 31, 2008, 11:43:27 »

ааа правят ги във фотото така ли *THUMBS*а ако не ми хареса някой техен каледнар или де да знам че аз не разбирам много много има ли модели да си избереш а и те от къде ще знаят коя снимка на кой месец искам да сложа съмнявам се че ако им кажа ще запомнят  pardon
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

« Отговор #166 -: януари 31, 2008, 11:49:16 »

те си записват....а има избот.....Аз се изкефим много...поразгледай във няколко фото-магазина и съм сигурна че ще избереш нещо....
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #167 -: януари 31, 2008, 11:57:02 »

Клео, във всяко едно по-голямо фото студио ще намериш календари  good Само качи желаните снимки на сиди, ти си ги подредипредварително както искаш по месеци и те ще ти го изпълнят  girl_wink В студиата си имат и варианти за календари. Ако в едното не ти харесат, отиваш в другото и така ....  Wink

Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: януари 31, 2008, 12:01:08 »

идеята определено ми хареса и мисля че ще се заинтересовам сериозно!и аз мислех за спа ама моя не си пада по такива "педалски "работи а и не зная как ще се отрази на мен въпреки че не вярвам да ми е лошо  blum blum
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #169 -: януари 31, 2008, 12:35:26 »

Ние със сигурност ще си направим ден релакс - басейн, сауна, масаж .... в някой софийски спа център. Поне това искаме и двамата за този ден  Wink малко да се поглезим  и да сме си само двамата  любов заедно Понеже Св. Валентин се пада делничен ден, ще си вземем отпуска и така .... а за самия уикенд след 14-ти ще бъдем на рожден ден на баща ми и на събиране със старите съученици на патето в една механа  Wink И последния уикенд от месеца отиваме на скииииии  yahoo yahoo yahoo  Това ще е нашият Свети Валентински месец като цяло  cap и без "материални" подаръци  danceg
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #170 -: януари 31, 2008, 13:21:41 »

Аз реших да заведа милото ето тук:

http://www.zornica-bg.com/ap.html

Има и вътрешен басейн  yahoo И най-важното- на 30 мин от нас е, че с тоя четвъртък...в петък трябва да се ходи на работа... pardon
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: януари 31, 2008, 13:29:14 »

Идеята за календар е много добра!  good Сетих се че една приятелка скоро беше направила (т.е. поръчала) стенен часовник със снимка на нея и приятеля й и стана много хубав!
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: януари 31, 2008, 13:29:22 »

Има и вътрешен басейн  yahoo И най-важното- на 30 мин от нас е, че с тоя четвъртък...в петък трябва да се ходи на работа... pardon

Авичка - ама това е в Казанлък smilesmilesmile Ако ви остане време - Все пак ще сте там за Св.Валентин blush  - може да се поразходите из града smile В близост до Зорница е Тракийската гробница и музея на Чудомир- а може и да отскочите на близо има едно страшно приятно заведение "МАгнолия " - кухнята им е чудесна smile
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: януари 31, 2008, 13:30:38 »

ей много хубаво !!!! smile това е в Казанлък нали?
ние ще си останем в града, но ще видим къде и как, май няма да е нещо специално  spiteful именно зарад четвъртъка, а през уикенда ни чака  Направи си сам moil и тъй като няма такава емотиикона, аз ще отлепям старите тапети sad и ще ми отидат ноктите  angry
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: януари 31, 2008, 13:38:01 »

Ох, момичета, направо ви се възхищавам на идеите  Bravo много добре ги измисляте, понеже сигурно няма да можем да мръднем някъде  nea (с тези курсове в четвъртък свършвам към 9) мисля поне да си направя някоя друга снимка на хартия, може би направо албумче да подредя за милото  blum
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ

« Отговор #175 -: януари 31, 2008, 13:46:26 »

А ава, къде са цените на този хотел...?
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #176 -: януари 31, 2008, 13:49:36 »

Bibsi, само пак да кажа,ако не си видяла, че става въпрос за Казанлък blush Цените ги няма в сайта, аз ги намерих в разни туристически сайтове обявени,но не знам дали от Нова година не са ги вдигнали-ще се обаждам да питам. Но тези,които знам, са 85лв за апартамента, за двойните стаи май беше 70... crazy Включва само нощувка и закуска, другото явно се плаща допълнително.
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ

« Отговор #177 -: януари 31, 2008, 13:56:20 »

аз само питам, защото ми беше любопитно колко струва...аз вече запазих във Велинград...
Активен
Ivet
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #178 -: януари 31, 2008, 14:06:14 »

ох блазя Ви и аз искам дасъм с Милото но е на рейс и няма да е тука за свети Валентин ,но съм му направила чаша със снимки на децата и мой  чашата е черна ,като се сипе гореща напитка се появяват цветните снимки много е ефектна !Протих му е по смяна на кораба дано го изненадаме !
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: януари 31, 2008, 14:08:22 »

ох блазя Ви и аз искам дасъм с Милото но е на рейс и няма да е тука за свети Валентин ,но съм му направила чаша със снимки на децата и мой  чашата е черна ,като се сипе гореща напитка се появяват цветните снимки много е ефектна !Протих му е по смяна на кораба дано го изненадаме !

каква е тази интересна чаша - супер !!! smile ?? яя сподели моля

аз днес като бях по работа навънка и в един кабинет имаше дигитална рамка - за първи път виждам ( не броя магазините) и са много готини, сменят се снимките !! това също е гоин подарък, но нямам представа !!!! smile
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: