Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:18:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За бременността - знаете ли??? 2 част  (Прочетена 178035 пъти)

Nicky
Сватбар
Публикации: 288

« Отговор #60 -: февруари 20, 2008, 09:45:22 »

по въпроса за домашните любимци прилагам снимков материал laugh

Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
Публикации: 590

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: февруари 20, 2008, 11:28:19 »

Не знам дали моята маца усеща нещо ама веднъж така ми скочи на корема-сигурно ревнува  funnytooth
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #62 -: февруари 20, 2008, 11:31:25 »

по въпроса за домашните любимци прилагам снимков материал laugh

Ники много мила гледка сте :)с тази лапичка на коремчето
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: февруари 20, 2008, 11:54:41 »

Аз да кажа че моя кучи, винаги се е сгушвал да спи до главата или до сърцето ми. А на първия месец от бременноста започна да се свива до корема ми! pardon
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: февруари 20, 2008, 11:55:30 »

Определено малките животинки усещат, че става нещо в нашите пупи... blum
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: февруари 20, 2008, 12:08:43 »

усещат милинките  give_rose
ники ама е голям сладур този вашия и как гордо си сложил лапичката на пупата ти  Bravo
на емн ми остана едно мъниче в къщи и страшно ми се радва миличкия!не ме вижда често!но вчвера понеже бях до вкъщи и седнах да по зяпам малко тв и той милия от някъде се изстреля и хоп веднага ми скочи в скута,сви се един такъв на кравайче и главичката на корема ми и така спинкахме  heart
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: февруари 20, 2008, 12:29:57 »

Аз незнам как ще се справим с нашия котарак(сиамец) доста отмъстителни са като порода.....Свикнал е да спи всяка вечер с мен на възглавницата!!!Мислим вече да го научим да стои в другите стаи,но да не припарва до спалнята и трябва яко чистене на косми nea Не можем да се разделим с него,а и няма на кой да го дадем.......в ниакъв случай няма да си изхвърля котката pardon Ето негова снимчица с корема!!!

* DSC02611.jpg (28.75 KB, 300x225 - видяно 2738 пъти.)
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: февруари 20, 2008, 12:32:28 »

охх аз съм чувала с че с котета е много по-сложно при бебе от колкото с кучетата!!нямам си кучетата като че лу усещат ревнуват и искат много да ги галиш но не се доближават до детето!аз какви неща съм виждала на познати бебето надраскано милинкото от котката  Oh my ... Oh my ... Oh my ... ohmyот ревност и злоба сякаш!!направо се хванах за главата като видях и ми казаха crazy
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: февруари 20, 2008, 12:38:57 »

ние искаме-неискаме ще трябва да оставим маца при майка ми и сестра ми след като родя поне за първите 6 месеца(тя е персийка и пуска мнооого косми),но ще ходя редовно да си я виждам
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: февруари 20, 2008, 12:41:52 »

ние искаме-неискаме ще трябва да оставим маца при майка ми и сестра ми след като родя поне за първите 6 месеца(тя е персийка и пуска мнооого косми),но ще ходя редовно да си я виждам

От една страна мисля,че е хубаво животното да свиква с присъствието с миризмата дори на бебето!!!Ако дадете животинката временно на някой после как ще свикне тя с бебето huhhuh.gif Естрела.....няма ли някакъв начин котката да "живее" на терасата например,а ти да си пазиш и да си чистиш след нея pardon
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: февруари 20, 2008, 12:48:03 »

ами тя много лесно се привързва и има много благ характер,а е голяма глезанка,спи при нас в леглото,много ще ни е трудно ако е при нас,а изисква и много специални грижи-разресване на козината всеки ден както и почистване на очите по 1-2 пъти на ден,едва ли ще имам време.И сега като пътуваме я оставям при майка и се чувства много добре там  smile
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: февруари 20, 2008, 12:51:02 »

Мацки, помагайте. От една седмица имам невероятна хрема.Или ми е запушен носа и не мога да дишам даже, или тече като за световно.Вечер направо не мога да спя, ужасно е, нослето ми стана като вулкан направо, такова разранено, мани мани.Купих си някаква морска или незнам каква вода със сол беше, спрей такъв, ама цък.... не ще да помага.А на повечето капки за нос пише ,че не било хубаво от бременни и кърмачки да се ползват.Какво да правя сега, щото работата е безкрайно неприятна.Егати,  една гора хартия изхабих вече  shok shok shok
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #72 -: февруари 20, 2008, 12:58:00 »

На мен ми препоръчаха(АГ-то) хомеопатични капки за нос,но аз така и не ги ползвах,слагах си тампони с ракия в носа...
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: февруари 20, 2008, 12:59:18 »

памуче с ракия или спирт в ушите и така спинкаш!!!също така инхалации с лайка много е кеф и за кожата е супер две едно  good
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: февруари 20, 2008, 13:29:54 »

Мамчета, а по въпроса с домашните любимци искам да ви питам не ви ли е страх, че може нещо да се зарази плода (особено от котки нали имаше някакви си там бактерии...)?Моята кума като забременя миналата година си махна веднага котката имено заради това, но аз не бих ако имах домашен любимец.... Аз понеже ОБОЖАВАМ ЖИВОТНИ и де що видя куче или коте по улицата и веднага съм отгоре му (което не е добър вариант знам, защото те са мръсни носят зарази...),ама изобщо не мога да се въздържам... blush blush blush Даже ги познавам повечето кучета и котки по райони, да не говорим пред блока колко си ги отглеждам...Та ми стана интересно - някоя от вас не се ли притеснява, че е опасно... pardon
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: