Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 20:00:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченският букет - част 2  (Прочетена 175270 пъти)

Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: април 21, 2008, 13:56:54 »

Още

* WhiteBouquets.jpg (59.47 KB, 572x600 - видяно 447 пъти.)
Активен
mishlence
Сватбар
Публикации: 165

Госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: април 24, 2008, 16:46:17 »

аз вчера си поръчах букета-топчест с 7 розови рози,с зеленина и некви бели цветчета като топчета,вътре ще има вмъкната светлосиня панделка.Ама ,че го обясних...нямам търпение да си го видя., yahoo
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: април 24, 2008, 21:09:13 »

Аз моя май не го показвах специално в темичката... Беше с различни по размер перли, но тук не се виждат...

Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: април 27, 2008, 17:56:30 »

Ето няколко варианта,които на мен лично ми допадат  blum

Този наистина е страхотен!
Дали ще изглежда така добре и с червени рози?
Активен
Месечинка
Ентусиаст
**
Публикации: 77

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: май 01, 2008, 13:53:30 »

Момичета сега е много модерно да се прави булченския букет от три по - малки букетчета но това го знаете само Вие и цветарката .На външен вид е съвсем нормален букет но преди да го хвърлите му размотавате панделката която е около дръжката и когато го хвърлите те стават три букета изненадата е голяма за чакащите моми коя да хване букета .Пробвали сме го вече на 4 сватби и се получава много интересно само дето после и ергените се надяват жартиера да се раздели на три части  :laugh:това е като идея от мен

И аз съм го чувала това. На нашата сватба ще има точно 3 неомъжени девойки и съм мислила този вариант, но искам букета да е на микрофон, тъй че надали ще стане. Освен ако имам отделен букет за хвърляне. А между другото аз съм чувала, че на 40-я ден се отива на гости на момичето, хванало букета и той се връща при булката.
Активен
HeYkpoTuMa
Любопитен
*
Публикации: 40

обичана!

« Отговор #200 -: май 03, 2008, 10:16:28 »

Ами ако е с микрофон и според  мен няма как да стане. Аз се чудя на микрофон колко време могат да издържат цветятя - знам, че си има вода, но примерно може ли букета да бъде направен от предния ден. Чудя се дали да не си го направя сама - незнам тази година как вървят цените на букетите примерно с рози, но в интернет попаднах на цени като 80-90 лв, което ми се струва доста. А според мен примерно с 11 рози и разбите му джиджавки излиза около 30.
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #201 -: май 03, 2008, 13:35:06 »

Аз искам букет от момини сълзи  blush Дали предлагат някъде?
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: май 03, 2008, 16:47:00 »

Аз искам букет от момини сълзи  blush Дали предлагат някъде?

Предлагат, или поне съм виждала снимки, но ако букета е само от момина сълза изглежда доста мъничък. Евентуално можеш да го комбинираш и с други цветя. Трябва да питаш в цветарски магазин - там трябва да знаят с какво ще изглежда добре. Ако мога ще кача и снимки скоро.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: май 05, 2008, 15:01:03 »

HeYkpoTuMa зависи с какви цветя и по кое време на годината ще го правиш.А и има и разтвори които се слагат вътре и те също поддържат цветятата.
kopche в момента момини сълзи има на много места.Даже и бабите ги продават по пазарчетата.За кой град питаш.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: май 05, 2008, 21:10:28 »

Аз мисля, че не съм успяла да се похваля, че измислихме букета. Ще бъде от рози - една бяла в средата, пет розови около нея и около тях още един ред бели. Около розите ще има гипсофил (така ли се казваше онова с белите топчета). Оригинално букета е с още един ред рози, но щял да бъде много тежък и затова го поръчах така. Има и перлички. Имам снимка, но понеже ми я пуснаха от агенцията, а я няма на сайта им ми е неудобно да ви пусна снимката, така че ще го видите след 9 август blum
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: май 05, 2008, 22:43:31 »

Букет от момина сълза гледах в цветарски магазин в София и струваше 12лв. Разбира се не беше аранжиран като булченски но той е достатъчно красив натурален - белите цветчета събрани по средата, а зелените листенца са оформени в кръг около тях.
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: май 07, 2008, 11:03:35 »

Аз уикенда си купих иглички за букета и панделка която го обвива. Букета е от тъмно виолетови кали и вече пробвах да си направя един и стана добре така че само ще си направя букета. Къпих си лентичката която го обвива.Перличките като иглички и едно тиксо което използват флористите да прикрепят всички цветя заедно. Ето и игличките

* DSC_0173.jpg (48.34 KB, 402x600 - видяно 367 пъти.)
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: май 07, 2008, 11:26:29 »

Gery79 много си експедитивна и сръчна браво, и панделки за столовете правиш  и букета браво, обаче ще имаш ли време за това ? А панделките кой ще ги поставя в ресторанта?
Аз също обмислям варианта, че един букет е 100 лева, ама си мисля че няма да има време дас ее занимавам в деня.
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: май 07, 2008, 11:28:18 »

Руми за столовете ще ти разкажа в темичката за украса на ресторанта.Иначе за букета няма проблем защото калите са много издръжливи цветя.Ще го направя предния ден и във вода.Предния който направих издържа седмица и половина без да се промени. Така че тва не ме притеснява въобще.
Активен
dzidzo
Новак
*
Публикации: 8

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: май 08, 2008, 00:38:56 »

Gery79 ,би ли споделила откъде си взела иглички за букета,вече и аз се замислям дали да не го направя сама,така ще съм сигурна ,че ще се получи точно така както искам,цветята мога да си избера сама,а не на снимка и така да ми пасват точно по цвят.Разбира се предварително ще направя пробен букет,че да не си вигам нервите в последния момент.
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: