Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 04:37:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за кумовете!  (Прочетена 189286 пъти)

сиска
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: април 10, 2007, 19:16:09 »

ами там е работата че те след сватбата си заминават за Лондон и едва ли ще имаме време заедно да отидем на почивка,освен ако не ни вземат с тях там да си я изкараме pardon pardon
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: април 10, 2007, 19:22:35 »

ами там е работата че те след сватбата си заминават за Лондон и едва ли ще имаме време заедно да отидем на почивка,освен ако не ни вземат с тях там да си я изкараме pardon pardon
е поне за два дни няма ли да останат
махате сватбените одежди и се мятата на колата за някое райско кът4е
Активен
desito07
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: април 10, 2007, 19:42:20 »

сиска
ако имате възможност за6то не им подарите уйкенд с вас някъде или ги вземете на медения месец ако имате?!!
ние така 6те направим
дори им казахме и сме взели картите за по4ивката

Много оригинална идея!!!Аз мисля след време когато ни поканят за кумуве, защото имам такова очакване, подкрепено с намек  tease да направя такъв подарък!!!Надявам се пак да заминем за чужбина и да можем да осъществим тази идея, защото кумувете са едни от главните действащи лица и подаръка им трябва да е запомнящ се yahoo yahoo yahoo
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: април 10, 2007, 20:29:07 »

Когато ние кумувахме кумците ни подариха по един ръчен часовник. Сами си ги избрахме, моят е на ALFEX а милото е на DNKY. За нас беше полезен и хубав подарък. Освен това ни взеха на медената седмица с тях в Арбанаси. Но сегааа...... нас ни чака лутането и мъдренето какъв да бъде подаръка за тях! Лошото е че са с детенце на годинка и ще е малко сложно ако ги вземем с нас на почивка в чужбина, защото на мен ми се иска меденип ни месец да е на някой екзотичен остров....
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: април 10, 2007, 20:36:23 »

Когато ние кумувахме кумците ни подариха по един ръчен часовник. Сами си ги избрахме, моят е на ALFEX а милото е на DNKY. За нас беше полезен и хубав подарък. Освен това ни взеха на медената седмица с тях в Арбанаси. Но сегааа...... нас ни чака лутането и мъдренето какъв да бъде подаръка за тях! Лошото е че са с детенце на годинка и ще е малко сложно ако ги вземем с нас на почивка в чужбина, защото на мен ми се иска меденип ни месец да е на някой екзотичен остров....
АМИ ОСТАВЯТЕ ДЕТЕНЦЕТО АКО Е ВЪЗМОЖНО НА БАБА И ДЯДО И ГОТОВО girl_wink
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: април 10, 2007, 20:44:49 »

АМИ ОСТАВЯТЕ ДЕТЕНЦЕТО АКО Е ВЪЗМОЖНО НА БАБА И ДЯДО И ГОТОВО girl_wink
Лошото е че бабите работят и двете cray Пък и на кумата ще и е много мъчно за мъничката cray Ние бяхме на Боровец по женски за 2 дена и и стана та представям си за 10 дена.... cray
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: април 10, 2007, 20:47:30 »

Добре а нещо за дома нямат ли нужда?
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: май 04, 2007, 16:38:25 »

Ние уж се разбрахме нещо за дома да им купим на нашите кумове,но май ще е след сватбата,че трябват парички сега.
Да ви питам момичета те като са ни кумове на нас можем ли ние да им кумуваме на тяхната сватба,защото и те планират но май догодина???????????????Помогнете ми
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: май 04, 2007, 19:32:38 »

pardon pardon =]ха не съм се замисляла за това ,но според мен не може pardon
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #99 -: май 04, 2007, 19:35:53 »

Сиска, а вие последно какво подарихте на кумовете си? Спомням си, че се колебаеше за подаръците...
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: май 04, 2007, 19:40:07 »

Ние уж се разбрахме нещо за дома да им купим на нашите кумове,но май ще е след сватбата,че трябват парички сега.
Да ви питам момичета те като са ни кумове на нас можем ли ние да им кумуваме на тяхната сватба,защото и те планират но май догодина???????????????Помогнете ми

Ще чуете и двете мнения, но никой не може да ви обясни ЗАЩО не можете! Ние бяхме кумуве през 2005 и сега тези младоженци ще ни кумуват на нас! pardon Bravo DANCE Party time В някои църкви ще ви кажат че не може, в други че може, ние в нашата няма да казваме! blush

Фииби а ние на нашите кумуве вече им подарихме за едната годишнина печка готварска, после за коледа телевизор за кухнята...и общо взето което им трябваше за дома вече сме им го подарили Cray huhhuh.gif hysteric
« Последна редакция: май 04, 2007, 19:41:40 от Little_Sweet_Didka » Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: май 04, 2007, 19:42:00 »

Сиска, а вие последно какво подарихте на кумовете си? Спомням си, че се колебаеше за подаръците...
купихме им по една златна гривна-комплект мъжка и дамска(останаха приятно изненадани) yahoo
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #102 -: май 04, 2007, 19:44:25 »

купихме им по една златна гривна-комплект мъжка и дамска(останаха приятно изненадани) yahoo

Bravo Bravo
И на мен тази идея още като я сподели ми допадна страшно много! Радвам се, че и кумовете са си харесали подаръците! Аз по принцип предпочитам индивидуалните подаръци, пред подаръците за дома.
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: май 04, 2007, 19:46:27 »

едно на ръка че и на мен не ми допадат подаръците за дома,а и те нямат възможност да си го вземат понеже живеят в Лондон.те и двамата носят злато и решихме че този подарък най-много подхожда за тях Bravo
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: май 06, 2007, 22:41:18 »

Сиска това е много хубав подарък, а и щом носят злато значи всики ден ще си спомнят за вас когато си погледната гривните Bravo
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: