Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 05:25:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Подарък за кумовете!
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
27
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Подарък за кумовете! (Прочетена 189354 пъти)
club
Ентусиаст
любовта ще спаси света
Отг: Подарък за кумовете!
«
Отговор #15 -:
декември 08, 2006, 11:26:35 »
И такаа.. за организацията на сватбата ни най-вече имам тежката дума аз. И понеже любимия е добричък застава зад всяка моя идея. Смятам да спазим някои български традиции като вземането на булката, ритане на менче, захранване, чупене на пита. Не желая обаче да се играе ръченица пред кумувете с кокошка и торта. Това ми се вижда някак излишно и прекалено.
В същото време искам да направим някаква изненада, за да са доволни и да се почувстват и те като главни действащи лица на това събитие.
Малко е изтъркано това с надиграването и се обръщам за съвет към вас. Дайте някоя идея - нещо, което да е съвременно, интересно за гостите и изненадващо за кумувете.
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663
«
Отговор #16 -:
декември 09, 2006, 19:11:43 »
аз знам че когато се отива да се канят кумовете да стават такива тогава им се подарява подарак и самият обичай се нарича "калесване".но наие кумове са само прияели и не живея заедно и ние много се чудим какво да им подарм!?
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #17 -:
декември 09, 2006, 19:13:24 »
Ами на всеки поотделно по нещо!
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Mrs. Caterino
«
Отговор #18 -:
март 16, 2007, 18:22:48 »
И нашите кумове не са семейство,мнооого отскоро живеят заедно - ние с кумата се уговаряме за подаръците от тях за нас и обратно...Но понеже ние живеем в чужбина и практически си имаме всичко,пък и няма да помъкнем някоя пералня или печка отвъд океана
Та се разбрахме за подаръци до определена сума,за ориентир-и да си ги подарим преди сватбата,а ние сме достатъчно прями да си кажем какво искаме-за нас подаръка ще е наргиле - МНОГО ЯЧКО
Те обаче още не са го измислили,аз си мислех нещо за почивка,но ще видим
Активен
Юлия
Баш Майстор
сем. Николови
«
Отговор #19 -:
март 16, 2007, 19:16:04 »
С нашите кумове решихме да си кажем кой какво иска и да си ги купим. Понеже аз бях споменала, че искам кухненси робот кумата предложи да ни го подарят. Те още не са казали какво искат. Но мисля да отидем до някой от големите магазини и заедно да си ги купим. За размяната това ще стане преди сватбата.
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150
«
Отговор #20 -:
март 16, 2007, 19:52:39 »
Аз изобщо си нямам на представа какъв подарък да купя на кумовете ни
.При нас е доста сложно-обещайте че няма да се смеете много
.Кумата ми е приятелка откакто се помня.но кума съм го виждала точно 2 пъти.Ооооо,още ли не ви е смешно!?Милото изобщо не го познава
,ще се запознаят няколко дни преди сватбата(писала съм,но пак да поясня-те живеят в чужбина и затова не можем да се виждаме често).
Активен
Picolina
«
Отговор #21 -:
март 16, 2007, 21:47:51 »
ние дадохме нашият подарък преди сватбата,бяхме им купили видео камера,а те на нас ни дадоха парички.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #22 -:
март 17, 2007, 05:17:35 »
Ние се разбрахме така.Подаръка да е около 300 лв.Те си избраха и ние си избрахме и нашият беше с 50 лв повече но те така пожелаха.Ох да и накрая на сватбата ни дадоха и малко парички,но това беше изненада.Освен това купиха класическите неща,които са си от кумовете но бяха много скъпи и невероятни.Ние пък им подарихме нощувка в луксозен апартамент в ВТ след сватбата.
Активен
Picolina
«
Отговор #23 -:
март 17, 2007, 16:08:36 »
нашите също ни купиха неща от рода на букет,було,ръкавици,чанта и още какво...не се сещам
а също така ни подариха много хубава кафе машина когато сключехме брак,забравих да кажа.
Активен
сиска
Така ми е добре...
«
Отговор #24 -:
март 23, 2007, 19:42:52 »
ох...
мoмичета чудим се какво да купим на нашите кръсници.понеже те живеят в лондон и след сватбата си заминават не става да е нещо трудно пренесимо.мислехме си за дамска и мъжка златна гривна,но ще се радвам и ако чуя по оригинални хрумвания
помогнете
Активен
сиска
Така ми е добре...
«
Отговор #25 -:
март 23, 2007, 19:46:18 »
лошото е че те не казват какво искат и никак не ни улесняват :girlsigh:голям проблем са ми тези подаръци,не ми се иска да са пари,искам нещо запомнящо се да им вземем
Активен
сиска
Така ми е добре...
«
Отговор #26 -:
март 23, 2007, 19:56:28 »
Цитат на: dgudge в юли 11, 2006, 17:14:57
А може ли някой да даде идея за подарък на кумавете , тъй като нашите не казват какво искат . И само повтарят да е малко и евтино , пък ние искаме да ги изненадаме и зарадваме с нещо специално или по точно оригинално.Много ще съм благодарна на предложения , че не остана време
и вие май имате същия проблем като нашия за подаръците :girl_wink:много трудно е това със избора на подходящ и оригинален подарък
Активен
Picolina
«
Отговор #27 -:
март 24, 2007, 08:51:27 »
можете да им вземете някаква картина с размер на куфар,и ще могат да си я пренесат.ние така пренесохме нашата.
Активен
mimi_81
Ентусиаст
НЕуморима оптимистка
«
Отговор #28 -:
март 24, 2007, 13:19:12 »
С нашите кумове отидохме да пазаруваме две седмици преди сватбата.Определихме символична сума от 100лв. и всяко семейство избра нещо,от което има нужда.Ако цената е над 100лв. си доплаща остатъка.Ние се сдобихме с бюро и стол за компютъра ,а те си избраха фотоапарат.
След 1 месец и ние ще кумуваме и утре пак ще миткаме по магазините за подаръци.Предстои ни ремонт и мислим да е нещо ,което ще ни свутши работа след ремонта,а по-точно плафон или нещо подобно.А младоженците каквото си изберат.
Активен
сиска
Така ми е добре...
«
Отговор #29 -:
март 24, 2007, 16:01:57 »
Цитат на: picolina в март 24, 2007, 08:51:27
можете да им вземете някаква картина с размер на куфар,и ще могат да си я пренесат.ние така пренесохме нашата.
междо другото това за картина с техните лица или нещо подобно ми мина през ума,но все се надявам да ми хрумне някоя по гениална идея
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
27
Нагоре
Изпечатай