Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 04:42:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Подарък за кумовете!
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
27
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Подарък за кумовете! (Прочетена 189309 пъти)
niki_5553
Ентусиаст
Отг: Подарък за кумовете!
«
Отговор #315 -:
юни 21, 2008, 21:25:43 »
Нашите кумове са двойка,но не живеят заедно!!!Какво да правя?Премислях какво ли не и нищо не ми идва на идея!!!!!
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663
«
Отговор #316 -:
юни 21, 2008, 21:32:38 »
Цитат на: niki_5553 в юни 21, 2008, 21:25:43
Нашите кумове са двойка,но не живеят заедно!!!Какво да правя?Премислях какво ли не и нищо не ми идва на идея!!!!!
И нашите са такива,мислехме че е най-удачно да им подарим почивка,после размислихме и аз незнам защо,накрая им купихме за всеки отделен подарък ,но като се съберат да живеят заедно могат да си ги ползват взаимно.
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #317 -:
юни 22, 2008, 00:42:44 »
Цитат на: niki_5553 в юни 21, 2008, 21:25:43
подарете им почивка
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #318 -:
юни 22, 2008, 08:04:33 »
И аз мисля като Роси Кръстева.Мислих, мислих и накря реших да им подаря една екскурзиика в Турция.Знам със сигурност, че там не са ходили и ще им бъде много интересно и весело и дори си мисля дали да не сме заедно на тази почивка
Активен
niki_5553
Ентусиаст
«
Отговор #319 -:
юни 22, 2008, 20:00:26 »
Ами да,ще обсъдим това с почивката,много ми допада!Благодаря ви много за съветите!!!
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #320 -:
юни 23, 2008, 10:26:06 »
Нашите не са двойка и за това всеки си има отделен подарък. Поръчахме им по 1 картина на художничката Вихра Григорова. Не знам дали сте чували за нея. Има доста изложби и баща и също е известен художник. Рисува прекрасно и съм сигурна че и двамата ще харесат подаръците си
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #321 -:
юни 27, 2008, 09:47:10 »
Цитат на: misskapriss в юни 23, 2008, 10:26:06
Нашите не са двойка и за това всеки си има отделен подарък. Поръчахме им по 1 картина на художничката Вихра Григорова. Не знам дали сте чували за нея. Има доста изложби и баща и също е известен художник. Рисува прекрасно и съм сигурна че и двамата ще харесат подаръците си
И нашите не са двойка... Това дали е шп-лошият вариант?? Те и двамата (особено кумата) си имат някакви връзки и половинки, аз мисля да не каня половинките, как ви се струва, дали е по-добре да са си сами, бе зполовинки>> все пак
и аз не знам.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #322 -:
юни 27, 2008, 10:01:48 »
Ние отначало смятахме да имаме кумове, които не са двойка, но задължително с половинките им, иначе се сърдят. Последно се спряхме на семейство. Относно подаръка - мислех нещо за дома - кристална ваза, гравирана с нашите благодарности и датата на сватбата как ви звучи?
«
Последна редакция: юни 27, 2008, 10:05:31 от snezhito
»
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #323 -:
юни 27, 2008, 10:54:44 »
Цитат на: no4ko24 в юни 27, 2008, 09:47:10
Те и двамата (особено кумата) си имат някакви връзки и половинки, аз мисля да не каня половинките, как ви се струва, дали е по-добре да са си сами, бе зполовинки>> все пак
и аз не знам.
Личното ми мнение е, че е грубо да не ги поканите. Друг е въпросът дали ще дойдат. Аз бях в такава ситуация миналата година - любимият го покани за кум негов бивш колега, когото аз бях виждала 1-2 пъти, а кума беше приятелка на булката. Той доста се чудеше дали да приеме и аз още в началото му казах, че нямам проблем с това, но на сватбата няма да отида, въпреки че ме канят, защото никого освен кума няма да познавам, което си е доста тъпо.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #324 -:
юни 27, 2008, 11:19:48 »
Цитат на: Арлина в юни 27, 2008, 10:54:44
Личното ми мнение е, че е грубо да не ги поканите. Друг е въпросът дали ще дойдат. Аз бях в такава ситуация миналата година - любимият го покани за кум негов бивш колега, когото аз бях виждала 1-2 пъти, а кума беше приятелка на булката. Той доста се чудеше дали да приеме и аз още в началото му казах, че нямам проблем с това, но на сватбата няма да отида, въпреки че ме канят, защото никого освен кума няма да познавам, което си е доста тъпо.
Дааа, права си, може би и да ги поканим няма да дойдат. Не знам, аз като поканих кумата тя си нямаше половинка, Сега новият й господин не го познавам, не знам какъв човек е, ако е много ревнив и вземе да се цупи и да чупи стойки...
ще си е тъпо
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #325 -:
юни 27, 2008, 15:27:27 »
ночко,
при мен кумът е сам, кумата има приятел, но за късмет - той има рожден ден точно на тази дата и..... няма дадойде
но и да бе дошъл, едва ли би имало кой знае какво значение, защото кумата си е кума, кумът - кум, а всички други са гости и за 1 вечер ....
попитай кумата дали е ревнив момъкът, пък и от какво ще ревнува всъщност ....ммм.. да има танци - манци между кумовете
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
Щастието на човека е в малките събития!
«
Отговор #326 -:
юни 27, 2008, 15:32:02 »
Ние с нашите кумове решихме да си направим една медена седмичка до Турция!
*YAHOO*Това ще е подаръка!
Активен
__MIMA__
Ентусиаст
«
Отговор #327 -:
юни 27, 2008, 16:41:44 »
И ние заминаваме с кумовете една седмица след сватбата за Мармарис
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #328 -:
юни 30, 2008, 07:58:23 »
Цитат на: gostenka_82 в юни 27, 2008, 15:27:27
ночко,
при мен кумът е сам, кумата има приятел, но за късмет - той има рожден ден точно на тази дата и..... няма дадойде
но и да бе дошъл, едва ли би имало кой знае какво значение, защото кумата си е кума, кумът - кум, а всички други са гости и за 1 вечер ....
попитай кумата дали е ревнив момъкът, пък и от какво ще ревнува всъщност ....ммм.. да има танци - манци между кумовете
Ами не знам, май наистина ще се надявам просто да не дойде половинката.
Знам ли го от какво може да изревнува, ама например най-малкото - ще седи на друга маса и кумата ще "прескача" от време на време при него, или пък наскоро гледах една сватба, на която гаджето на кумата седеше до нея на сватбената маса, а кумът си беше друг...
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #329 -:
юни 30, 2008, 08:29:16 »
Цитат на: no4ko24 в юни 30, 2008, 07:58:23
или пък наскоро гледах една сватба, на която гаджето на кумата седеше до нея на сватбената маса, а кумът си беше друг...
А ако не познава никой друг на сватбата, как да го сложат на друга маса? Вярно, че е малко нетрадиционно, но реално погледнато иначе и кумата вероятно е нямало да се чувства добре, а все пак е добре и кумувете да запомнят този ден с положителни емоции
По темата - ние решихме кратка почивка + нещо малко за спомен, което не сме избрали. Казахме им да си помислят и, ако са съгласни да кажат кои дни ще им е удобно, за да направим резервация.
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...