Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:27:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 9 част  (Прочетена 140267 пъти)

anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: юли 24, 2009, 18:36:20 »

Момичета помагайте сложила съм снимка на "бутониерките' в галерията ми, но се чудя дали да махна зелените листа или да си е с тях crazy
първата бутуниера на мен най-много ми харесва  smile

valia_diva  аз си направих прототип на тейбълките, но също не съм ги разпечатала, защото също като теб се чудех дали е удачно да казвам кой къде да седи
мислех си да направя само номера на масите, и списък кой на коя маса да седи а те сами да си се настанят както искат - още не съм убедена, че и това е удачно, но ще мисля още  pleasantry
а иначе си имам вече менче
от майката на милото

* 6.JPG (23.53 KB, 353x336 - видяно 3824 пъти.)
« Последна редакция: юли 24, 2009, 18:44:24 от anbibian » Активен
kuki
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #436 -: юли 24, 2009, 21:42:29 »

И аз да се разпиша....поръчах си вече дреболийките...за сватбата - ето каква ще ми бъде сватбената кутия....много и се радвам.....

* Kutiq_umalen.JPG (64.16 KB, 761x611 - видяно 466 пъти.)
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: юли 24, 2009, 21:57:32 »

Много е хубава, от къде я поръча  give_rose
Активен
Mini
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #438 -: юли 24, 2009, 22:48:30 »

kuki , каква е тази сватбена кутия...извинявай не разбрах за какво служи  blush , възглавничката ми прилича на тези за хлките, а ако кутията е за пари не е ли в такъв случай много малка, или ако кутията е голяма, то пък възглавничката също е много голяма......ооооо май стана много объркано.....иначе е много красива!!!!
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: юли 25, 2009, 08:46:24 »

Аз се отказах от тези тейбълки, защото не искам да определям кой къде да седне на масата за да няма сърдити, че някой не можел да вижда. За това пък имам тейбъл номера и на самите покани си пише номера на масата. Отделно ще направя и списък при влизането шаферите да насочват гостите към кой номер маса да отидат, ако са ги забравили.
valia-diva и аз като тебе неискам да определя кой до кого да седи.Мислих си и за варианта да напниша като тебе на самите покани,но какво ще стане ако няколко гости се откажат седмица две преди сватбата и някоя маса останат само 2-3 души,какво ще направиш в случая??
Момичета вие си решавате, но аз ще ви споделя един кофти спомен. Преди време бяхме с милото на една сватба. Нямаше тейбълки с имената, а само номерца. Масата беше голяма за около 15 човека. И понеже аз помагах на шаферите за цветята пристигнахме в ресторанта последни. И какво се оказва - всички седнали и останали двете единични места в двата края на масата. Булката е моя колежка, беше ме поканила само мен от работата и ме беше сложила на масата с приятелите им. Няма нужда да ви казвам, че на тази маса познавах само едно момиче, милото на другия край, докато се опознахме и стана някакъв разговор ми беше доста кофти. После се бъзикахме, че сме седяли като лорд и лейди sarcastic Имайте предвид, че едва ли са много хората, които като седнат на една маса и само ще си седят и ще си общуват само с хората от масата. Сигурно не - ще танциват, ще отидат до друга маса да се видят с други хора. Вие така или иначе им определяте маса - това вече им ограничава избора.
Това е моето мнение де - вие си решавате разбира се smile
« Последна редакция: юли 25, 2009, 08:48:32 от Мърче » Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: юли 25, 2009, 09:50:56 »

гостите са така разпределени, че на всяка маса всички да се познават. Най - голямата с 14 места е само за роднините на майка ми. Моите приятели за разделени на 2 групи, роднините на баща ми и и масата на сестра ми където са и другите ни приятели. Замислям се за тейбълки с имената, но вече нищо не ми се произвежда, макар че стават бързо.
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: юли 25, 2009, 11:31:58 »

Да ви кажа и аз, сега като чета мненията и вече незнам  crazy Всички мнения ми се виждат аргументирани. Ако е с тейбълки - кой да сложа с гръб към нас  pardon Сега като чета пък, и такова разделяне на двойки не е хубаво, ако не е определено кой къде... От друга страна, родителите ми бяха скоро на сватба и в крайна сметка се оказало, че в суматохата не забелязали тейбълките и седнали кой където намерил за добре на масата, която им посочила агентката за тяхна, което не е било проблем, но те са били компания хора, които се познават цял живот...  pardon  Ние ще се опитаме да са на групички, които се познават, но сигурно и непознати ще има на една маса и ако стане някакъв проблем с разделяне, едва ли някои ще се престраши да каже: "Премести се да седна"  blush Уффф незнам.... От друга страна момичетата от агенцията и персонала ще ги посрещат и настаняват като двойки или семейства  pardon Отплеснах се, ама незнам и аз.....
Активен
kuki
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #442 -: юли 25, 2009, 13:03:25 »

Аз се включвам и с готовите ми гривнички за шаферките.....Как ви се стуват?

А относно това с тейбъл картичките....мн мн не му умувах и си поръчах и само номера на масата...Много мислене пада - кой до кой да седне и т.н..и реших да си спестя тази подробност....;-)

* grivna_za_ruka_s_nadpisi_umalen.JPG (71.3 KB, 646x560 - видяно 472 пъти.)
« Последна редакция: юли 25, 2009, 13:10:29 от kuki » Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: юли 25, 2009, 13:26:29 »

Ние нямахме нити номера на масите, нито тейбъл картички(така или иначе организирахме уж скромна сватба).Гостите бяха посрещани в ресторанта от моя 1ва братовчедка и от сестрата на младоженеца, като и на двете им връчихме схема на ресторанта с масите и имената на гостите на съответната маса.Доколкото разбрах всички бързо са се ориентирали.От друга страна тейбълите са чудесен спомен.Може да се помисли за варианта, те да се подреждат в средата на масата, така хем всеки ще си знае масата, хем няма да е длъжен да седне еди-къде си, хем има привилегията да си вземе за спомен тейбълка с неговото име..
знам ли smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: юли 25, 2009, 17:28:32 »

Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: