Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 01:09:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА!!!!!  (Прочетена 199629 пъти)

Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #375 -: ноември 18, 2008, 14:03:11 »

Той не е ли сега Captain Cook? И понеже е рибен и суши ресторант, аз реших, че сигурно не правят сватби там  pardon
Активен
tanianikolova
Сватбар
Публикации: 167

на мама златото

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: ноември 18, 2008, 16:23:49 »

незнам какъв е сега, но миналата година правиха сватби там. знам защото аз смятах там да правим нашата
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #377 -: ноември 18, 2008, 16:49:30 »

Миналата година беше Морска Сирена (или нещо подобно) и наистина се правеха сватби там. Но сега в същото помещение се премести Captain Cook, а той е суши ресторант, не ми се вярва да правят сватби. Но това са само предположения, не съм проверявала лично  pardon
Най-скорошните варненски булки могат ли да споделят колко струва изнесеният граждански ритуал? И добре ли се справят госпожите? А в църквата Св. Атанасий колко струва венчавката?
« Последна редакция: ноември 18, 2008, 16:53:29 от Слънце » Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: ноември 18, 2008, 17:25:04 »

В тази църква миналата година на нас ни взеха 130 лв. за венчавката, едвали ще са се променили цените
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: ноември 18, 2008, 17:43:32 »

толкова е все още в църквата цената
Активен
nata6a
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #380 -: ноември 21, 2008, 14:55:41 »

Галерията се намира на улДунав №5.Подробности можеш да видиш в сайта й www.aktivgalleri.com .Всъщност това си е галерия ,и всъщото време зала за отдаване под наем за всякакъв вид тържества и мероприятия.Аз присъствах например на тази сватба.Имаше си ритуал и всичко останало.Само,че този ритуал не е така да се каже законен.В смисъл,че е като''театър''за пред гостите.Предварително младоженците разписват в гражданското. Това е много удобно,защото спестява извесни разходи.Относно идеята за сватба в галерията--на мен лично много ми хареса.Беше както интересно така предполагам и финансово изгодно за домакините.Що се отнася до кетъринга-БЕШЕ ПРЕВЪЗХОДЕН :bravo:Всичко беше много вкусно,в изобилие и не на последно място супер аранжирано и поднесено.Просто такова подреждане и поднасяне не съм виждала на друго място.Някой във форуме беше попитал--дали нещата на фирмата / между впрочем казва се Ведима / в действителност са толкова хубави,и дали наистина изглеждат така добре както в сайта им.Мога да кажа само,че в действителност са още по-добри отколкото изглеждат на снимките.Имам още снимки но незная как да ги кача. Computer
Активен
nata6a
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #381 -: ноември 21, 2008, 16:59:22 »

Момичета успяяяяяяях.Публикувах още снимки от сватбата в галерията.Доста зор видях,дори някои  не можах да кача и много се изнервих.Но колкото толкова. :pc_love:Ще се радвам ,ако изразите мнение.Просто искам да споделя преживяването си. Computer
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: ноември 21, 2008, 17:08:12 »

мацки само да ви информирам че има пордължение на темата за размяна на подаръците.Намира се ето  ТУК.В темата ще разберете за какво става въпрос.
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: ноември 23, 2008, 13:21:24 »

Украсата на ресторанта и изнесен ритуал- агенция "Сватбен ден" - невероятни - това е думата, с която мога да опиша работата и отношението им. Те ми правиха и сватбения букет, букета за хвърляне, букета за колата и бутониерите от рози за младоженеца, кръстиниците и най-близките.

Само да се поправя, че името на агенцията е "Цветен ден"! Flower
« Последна редакция: ноември 23, 2008, 13:23:02 от dorina79 » Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #384 -: ноември 26, 2008, 12:45:41 »

Здравейте!
Имам няколко немски сватбени списания от тази година, които сърце не ми дава да изхвърля (моята сватба беше през май).
Проявявате ли интерес?
Прекалено са тежки за пращане по пощата, но през декември ще бъда във Варна, мога да ги донеса...
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #385 -: ноември 26, 2008, 13:20:26 »

Обади се, най-малкото за да се видим и да споделяш опит  girl_wink
Активен
vasilisa
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #386 -: декември 01, 2008, 15:53:26 »

Момичета, вечния проблем с бонбонките "Детска радост"  sad Обиколих и питах на много места, но ако някой е виждал и знае къде има...В Пикадили със сигурност има само "Снежинки"  angry
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: декември 01, 2008, 17:43:53 »

На колхозния пазар има едни гаражи, под трите големи блока на улица "Доктор Пискюлиев". Та в тези гаражи има почти навсякъде такива бонбонки, но да те предупредя - не са хубави наситени цветове. Бялото е хубаво бяло, а другите цветове са светли...Ако искаш може да пробваш с бонбонки ММ. smile
Активен
kali_jj
Любопитен
*
Публикации: 31

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: декември 02, 2008, 12:48:33 »

В СБА има бонбонки Детска радост. За мен беше трудно да намеря снежинки пък..... Понеже си бях поръчала сняг на сватбата (и той заваля) исках и бонбонките да са снежинки вътре.....

Моята сватба мина.... ако някой има нужда от помощ - Насреща съм! Беше страхотно! Все още нямам професионални снимки , но в албума можете да видите някои направени от мои приятели.
Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #389 -: декември 02, 2008, 15:08:35 »

Kiki, в кой ресторант ви беше сватбата? Много оригинална идея за червения чадър  Bravo
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: