Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 22:40:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във ВАРНА!!!!!
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във ВАРНА!!!!! (Прочетена 199527 пъти)
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
Отг: Сватба във ВАРНА!!!!!
«
Отговор #285 -:
септември 07, 2008, 08:59:09 »
Помоли ресторанта да ти събират бутилки и сами да си го преботилирате иначе фирмата с бутилки е 0888332136 /052333530
намира се в Чайка до колкото си спомням
Активен
mariyanage
Любопитен
Публикации: 33
«
Отговор #286 -:
септември 07, 2008, 09:34:25 »
да, видях я фирмата за бутилки - Екопринт.
а дали може сами да ги пребутилираме? не се ли изисква някаква технология?
още вчера попитахме в една изба дали могат да извършат тази услуга и ни обясниха, че в момента бутилиращата им линия била разглобена, тъй като били приключили миналата седмица с бутилирането на производството си.
Активен
pishmanie
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #287 -:
септември 07, 2008, 14:26:50 »
Ако някой си търси обувки в магазина на Giorgio Modeli видях страхотни бели обувки само за 62 лева, тъй като в момента имат разпродажба и всичките им цени са на 50%. За съжаление аз имам вече обувки и успях да не се поддам на изкушението да си ги купя
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #288 -:
септември 07, 2008, 14:31:01 »
Цитат на: mariyanage в септември 07, 2008, 09:34:25
да, видях я фирмата за бутилки - Екопринт.
а дали може сами да ги пребутилираме? не се ли изисква някаква технология?
още вчера попитахме в една изба дали могат да извършат тази услуга и ни обясниха, че в момента бутилиращата им линия била разглобена, тъй като били приключили миналата седмица с бутилирането на производството си.
Трябва ви фуния и машинка за затапване... ИНаче не знам как да натъпчете тапите.
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #289 -:
септември 08, 2008, 17:22:23 »
Момичета аз си взех бутилки от "фирмата в Чайка" но не точно от там всъщност,ходихме до осеново до склада им и бутилката е левче ,но за 0.5 литра имайте и това в предвид,иначе са мн сладки,скоро ще кача снимки с направените от мен вече и етикети в/у бутилките
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #290 -:
септември 08, 2008, 21:38:24 »
Цитат на: mariyanage в септември 06, 2008, 21:43:46
Имам проблем. Днес ходихме в ресторанта, за да уточним менюто.
Взехме виното от избата в Бяла, но виното ни е бутилирано в туби, като тези за минералната вода - по 5 литра. Оказа се, че не можем да го внесем в ресторанта, трябвало да бъде на бутилки.Имало такова разпореждане от .... (някъде си). Дайте съвет! Къде да пребутилираме?
Ние помолихме ресторанта да го разсипят в кани от по половин литъри по малки за ракията и се получи много удобно за наливане.
Активен
mariyanage
Любопитен
«
Отговор #291 -:
септември 09, 2008, 06:16:09 »
проблема е, че от ресторанта го искат в стъклени бутилки
вчера се свързахме с екопринт: бутилката+тапата е 1 лв. освен това тапата е корк и пластмаса, а това прави бутилирането по-лесно. днес трябва даа отидем до "обекта" да си изберем.
Активен
mariyanage
Любопитен
«
Отговор #292 -:
септември 09, 2008, 06:19:27 »
нещо друго - вчера бяхме в ритуалната зала - попълнихме декларациите. Медицинските ни не бяха от "Надежда", но нямахме абсолютно никакъв проблем. Проблемът беше, че не можахме да платим с кредитна карта - ПОС устройството им не работело:( Имайте го предвид, за да не се разкарвате като нас - 2 дни:).
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #293 -:
септември 09, 2008, 09:04:01 »
Цитат на: mariyanage в септември 09, 2008, 06:19:27
нещо друго - вчера бяхме в ритуалната зала - попълнихме декларациите. Медицинските ни не бяха от "Надежда", но нямахме абсолютно никакъв проблем. Проблемът беше, че не можахме да платим с кредитна карта - ПОС устройството им не работело:( Имайте го предвид, за да не се разкарвате като нас - 2 дни:).
О, да! Как забравих да кажа! Това е поредната им простотия на тези. На листчето, което ти дават пише, че може да платиш с Виза, Мастър Кард и тем подобни. Реално - може само в кеш. Защо ли не се учудвам.
Също като ги попитахме отвън на двора каква сценка се разиграва с фотографите - ааа, не знаем! Те са друга фирма! Не знаели, дрън-дрън!
Тази, на която плащахме ни твърдеше, че никога не е можело да се плаща от ПОС! И чак след подробно разпитване стана ясно, че нашия фотограф можело да снима само зад загражденията, а ТЕХНИЯ от всеки ъгъл на залата. Поне да правеше сносни снимки!
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #294 -:
септември 09, 2008, 10:20:06 »
Момичета, един бърз консулт искам. Някой ми беше казал, че в Св. Атанасий срещу май 20 лв. отгоре може да си с двама свещенника за ритуала. Правилно ли си спомням или се лъжа?
«
Последна редакция: септември 09, 2008, 10:29:56 от snezhito
»
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #295 -:
септември 09, 2008, 15:30:15 »
звънни им ги питай по телефона,ако го нямаш утре ще ти го дам че сега съм на работа,но Да мисля че беше нещо подобно-мисля че ще ти удължат бая ритуала ако са двама,аз не исках дълга церемония и не ги слушах много много за 2-ри свещенник.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #296 -:
септември 10, 2008, 23:38:24 »
Цитат на: kikolina в септември 09, 2008, 15:30:15
звънни им ги питай по телефона,ако го нямаш утре ще ти го дам че сега съм на работа,но Да мисля че беше нещо подобно-мисля че ще ти удължат бая ритуала ако са двама,аз не исках дълга церемония и не ги слушах много много за 2-ри свещенник.
Абе Тонита каза на срещата, че старият свещенник се напивал и говорел глупости! Затова питам. Ако единият е почерпен, поне другият да е адекватен.
Активен
mariyanage
Любопитен
«
Отговор #297 -:
септември 11, 2008, 03:37:22 »
момичета, да се похваля сега се връщам от моминско парти! беше супер!!! приятелките ми го организираха. много ме изненадаха заведоха ме на Максимус, освен това бяха платили, за да ме изкарат на сцената и да танцувам с тях. Супер притеснително ми беше...., но пък наистина незабравимо!страхотни приятелки имам! бяха купили и 5 кутии шоколадови бонбони, но за съжаление охраната ги задържа и ни ги върнаха едва на тръгване. изкарах си супер! пожелавам го на всички вас!
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #298 -:
септември 11, 2008, 08:13:41 »
mariyanage
браво на приятелките ти! Явно са наистина супер приятелки, за да ти организират такова парти!
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #299 -:
септември 11, 2008, 11:38:44 »
snezhito мила о добре с един свещенник , но ако имате възможност гледайте да е отец Дончо . На нас ни беше тои и да ти кажа ритуала мина много добре просто всичко ти казва кое след кое е какво точно да правите , разбира му се какво коговори, че има някои дето хич не им се разбира. Ващата сватба в Корал ли ще е , там е много хубаво моята кма работи там на рецепция и винаги казва че правят страхотни сватби. А за отеца още веднъж ти казвам че съм за отец Дончо ако можеш уговори го да е тои
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...