Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 17, 2025, 13:01:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА!!!!!  (Прочетена 204105 пъти)

StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: август 31, 2008, 15:53:37 »

Момичета имайте предвид че е много важно да си разпределите времето по часове.понякога се променят но е по добре отколкото всичко да е на бързо и да ви притиска времето и да се търчи навсякъде в последния момент.
Булката особено трябва да си остави повече време за приготвяне.По добре да и остане време отколкото да дойдат гостите а тя да не е готова.Ако мога да помагам с нещо като минала по този път съм насреща.
Добре, аз обаче имам едно наистина голямо притеснение. При положение че трябва да тръгнем от вкъщи към 13.00 в колко часа според вас трябва младоженеца да дойде. Хич не ми е ясно колко време горе-долу трае цялата дандания в булката с всичките му там продавания, хора, гости, нздравици и т.н. Как мислите, ако дойде в 12.00 късно ли ще е? Или е по-добре да дойде към 11.30.
Много труден въпрос - особенно за това кога да дойде гримьорката - в 10.00 или в 11.00. Като знам че грима трае половин час...
А и друг въпрос - трябва ли да се подготвям още нещо след грима. В смисъл че ако започнем в 11.00, т.е. в 11.30 ще съм напълно готова, нали? Грима е последната стъпка?  GROAN
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: август 31, 2008, 16:04:31 »

Според мен 12 часа е добре.По принцип при мен как беше.първо прическа после грим и накрая обличане.Отдели си час за гримьора.Все пак може тя да закъснее или все пак всичко се случва и за да не бърза тя а да те прави на спокойствие.Така че по добре я викни в 10 часа,за да имаш аванс с времето и да не търчиш накрая.Като те гримира за около средно 40 минути ти в 11 ще си гримирана и можеш да почнеш да се обличаш до към 11,3 и после да си отидеш при гостите които са във вас и да чакаш спокойно младоженеца да дойде в 12 часа.докато влезнат и те платят ще се мине време после ще пиете по едно после докато слезнете и т.н да може спокойно в 13 часа да сте тръгнали.Вече всичко е въпрос на твоя преценка.Но според мен грима е преди обличането и по добре да имаш повече време.
Активен
mariyanage
Любопитен
*
Публикации: 33

« Отговор #272 -: август 31, 2008, 20:17:30 »

това ще ми е от полза и на мен Wink благодаря ти! и аз така съм ги смятала по часове. ние трябва да тръгнем в 14.30 от вкъщи. на мен гримът ми е от 11, но гримиъорката ми е заета по-късно, така че до 12 аз ще съм с прическа и гримирана. така поне ще ми е спокойно и няма да бързам в последния момент.

а за кетеринга - "За приятели" - така се казваше фирмата, с която ще се срещам утре. много ми я препоръчаха - и като цена и като изпълнение.
Активен
pishmanie
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #273 -: септември 02, 2008, 14:50:56 »

mariyanage, срещна ли се с "За пирятели"? Какви са ти впечатленията?
Активен
mariyanage
Любопитен
*

« Отговор #274 -: септември 02, 2008, 18:32:32 »

да, вчера бях там имат разнос от 10 (евнтуално може и 9) сутринта. солените хапки/ролца/петифури и т.н. са между 0.80 до 1.20 лв. предлагат плата за еднократна употреба, а също и метални. за металните се плаща по 6 лв на плато, а когато ги върнеш ти връщат парите. за поръчки над 100 лв разноса е безплатен.
   имат много голям избор, но снимките на платата не ме впечатлиха. повечето изглеждат като обикновенни нарязани мезета. може би трябва да се поиска изрично украса. много повече ми харесаха платата от сайта на Ведима, така че може и с тях да се срещна smile
   друго съществено - поръчката се прави поне 3 дни по-рано, оставя се капаро 20-30 лв.

Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: септември 02, 2008, 22:13:20 »

Момичета, препоръчайте ми някой добър фитнес за жени? А има ли там и инструктори, който да подготвят специална програма за отслабване, а не за трупане на мускули. Че аз сега ходя в един фитнес до нас, малко окаян и мисля че трупам мускули вместо да слабея и да се стягам. boxing Пък хич не ми се иска да съм Арнолдка Шварценегерка на сватбата  smile DANCE funnytooth
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #276 -: септември 02, 2008, 23:01:20 »

Момичета, препоръчайте ми някой добър фитнес за жени? А има ли там и инструктори, който да подготвят специална програма за отслабване, а не за трупане на мускули. Че аз сега ходя в един фитнес до нас, малко окаян и мисля че трупам мускули вместо да слабея и да се стягам. boxing Пък хич не ми се иска да съм Арнолдка Шварценегерка на сватбата  smile DANCE funnytooth

вчиталище Маяковски сегашното Отец пайси  има фитнес зала много е доволна моя приятелка ходи къде ли не но тук каза че е попаднала на  подходящия човек дори когато излизаме се обажда да го пита за комбинацията на храните  който предлагат в заведението и види мо се е стегнала но не е натрупала мускули
Активен
pishmanie
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #277 -: септември 03, 2008, 08:18:25 »

Наистина платата на Ведима изглеждат много добре на снимките и цените им са по-ниски от тези на За приятели (ако цените им на сайта са актуални). Мariyanage моля те, ако се срещнеш с Ведима пиши какви са ти впечатленията.
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: септември 03, 2008, 11:24:00 »

http://www.lagarde.bg/cms/index.php?option=content&task=view&id=37 момичета хвърлете едно око и тук,аз съм много доволна от фирмата като цяло- било за обяд или за кетъринг,нещата са им много красиви и подчертавам вкусни Wink Лично аз ще се възползвам от тях.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: септември 03, 2008, 19:03:22 »

http://www.lagarde.bg/cms/index.php?option=content&task=view&id=37 момичета хвърлете едно око и тук,аз съм много доволна от фирмата като цяло- било за обяд или за кетъринг,нещата са им много красиви и подчертавам вкусни Wink Лично аз ще се възползвам от тях.

А като цени как са? Доставки правят ли в почивните дни?
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #280 -: септември 03, 2008, 20:48:46 »

Чух добри  отзиви за кетаринга  на При монахините но не съм виждала техни изпълнения Моя приятелка работи в подилния дом и там за нържество са ги ползвали каза че от ряпа имало направен щъркел  и др красоти
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: септември 04, 2008, 07:25:05 »

А пиле за кума откъде може да се поръча?
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: септември 04, 2008, 15:48:09 »

snezhito не по различни са като на другите места,но са адски любезни винаги и ще направят каквото искаш и както искаш,специално за ориентировъчни цени само при тях мисля че има,ползвала съм ги но през седмицата-за мой РД,а за кое колко ми струваше-не ми се говори сега наизуст,да не Те излъжа Wink
Активен
mariyanage
Любопитен
*

« Отговор #283 -: септември 06, 2008, 21:43:46 »

Имам проблем. Днес ходихме в ресторанта, за да уточним менюто.
Взехме виното от избата в Бяла, но виното ни е бутилирано в туби, като тези за минералната вода - по 5 литра. Оказа се, че не можем да го внесем в ресторанта, трябвало да бъде на бутилки.Имало такова разпореждане от .... (някъде си). Дайте съвет! Къде да пребутилираме?
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: септември 06, 2008, 22:16:47 »

Имам проблем. Днес ходихме в ресторанта, за да уточним менюто.
Взехме виното от избата в Бяла, но виното ни е бутилирано в туби, като тези за минералната вода - по 5 литра. Оказа се, че не можем да го внесем в ресторанта, трябвало да бъде на бутилки.Имало такова разпореждане от .... (някъде си). Дайте съвет! Къде да пребутилираме?

Така ни каза и на нас тази в Корал. Имаше някаква фирма за бутилки, разгледай напред в темата. Но цеха им беше някъде из селата. По левче бутилката казваха, че излиза някъде.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: