Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 19:55:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във ВАРНА!!!!!  (Прочетена 199406 пъти)

Мая
Сватбен ГУРУ
Публикации: 592

« Отговор #60 -: май 21, 2008, 14:15:05 »

Ами ако съм те разбрала правилно, ти трябва нещо толкова дебело може би  pardon....АЗ си ги бях купила от Сватбен ден...на Мария Луиза който е
 good...После и ние ги запалихме на нашата маса и бяха в свещници

Активен
eli_a
Новак
*
Публикации: 11

:-)

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: май 21, 2008, 14:19:25 »

Ами ако съм те разбрала правилно, ти трябва нещо толкова дебело може би  pardon....АЗ си ги бях купила от Сватбен ден...на Мария Луиза който е
 good...После и ние ги запалихме на нашата маса и бяха в свещници

Да  yahoo точно това имам предвид, единственото, което ме притенява да са с по малко цветове.

Много ти благодаря, моля те пусни ми на лични каква е била цената и къде точно е магазина.

Още веднъж мнооооооооооого благодаря  give_rose
Активен
eli_a
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: май 21, 2008, 16:14:52 »

Момичета, моля ви помагайте.

Къде си правихте медицинските и за колко време (т.е. колко време ви отне)

Много ви благодаря
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: май 21, 2008, 16:26:00 »

Медицинските ги направихме в мед .Център надежда на ул. генерал колев - за няколко часа бяха готови .
Активен
Мая
Сватбен ГУРУ
Публикации: 592

« Отговор #64 -: май 21, 2008, 16:32:39 »

eli_a - за медицинското в МЦ Надежда - срещу окръжна болница good..за двамата ни излезе 60лв, но това са цени от септември миналата година. Бяха готови за......май 3-4 дена...или по-малко...леле забравила съм Girl_hide
За свещите - от СВАТБЕН ДЕН на МАрия Луиза ...по-горе пак го бях написала....точно до Годзила good! За панделката...мое произвоство е blush.....но и там продават такива за свещи и чаши. Цената на свещите беше 18лв тогава , а лентата за панделката ми излезе 2,50-3.00лв /купувах си я от канкалерия/
Само не разбрах за цвета какво те притеснява.....то има различни украси....просто мен ми пасна и златистото и розовото...Роклята ми беше със златисти дантели/орнаменти/, а ресторанта беше украсен в розово и бяло...а аз използвах въпросните свещи след църквата и за нашата маса.....
Та мисълта ми е че вече сама преценяш какви да са ти украсите по свещите....Въпроса е да решиш проблема с дебелината им Girl_hide...
Активен
eli_a
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: май 21, 2008, 16:41:23 »

Много са красиви, въпроса ми беше, че аз не искам допълнителни цветове по самите свещи иначе панделката е страхотна, въпроса ми повече беше дали може да се намерят тези свещи без да има по тях цветове, т.е. розово, златно, сребърно

Иначе изглеждат страхотни и наистина искам точно такива

Много ти благодаря и за инфото за медицинските, че трябва и това да правим :-)
Активен
Месечинка
Ентусиаст
**
Публикации: 77

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: май 21, 2008, 17:23:59 »

eli_a - за медицинското в МЦ Надежда - срещу окръжна болница good..за двамата ни излезе 60лв, но това са цени от септември миналата година. Бяха готови за......май 3-4 дена...или по-малко...леле забравила съм Girl_hide

Преди 10 дни си ги правихме там - 90 лева за двамата. Готови са същия ден, ако идете сутринта да ви вземат кръв.
Активен
mamunka
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #67 -: май 21, 2008, 21:04:06 »

Здравейте, какво мислите за ресторанта на  хотел Палас в Слънчев ден? Нашата сватба ще е за 60 човека. Датата е 14 септември и с радост приемам идеи за място извън Варна, подходящо за изнесен ритуал и ресторант. Някой бил ли е в рибния ресторант на Слънчев ден?
Активен
eli_a
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: май 22, 2008, 09:09:12 »

Преди 10 дни си ги правихме там - 90 лева за двамата. Готови са същия ден, ако идете сутринта да ви вземат кръв.

Много ти благодаря, много ми помогна, чудех се дали има къде да ги направят за 1 ден.

Още веднъж много благодаря  give_rose
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: май 26, 2008, 19:06:26 »

пускат една много тъжна песен на която аз се разплаках   
Не е " Ела се вие" а друга, която искам да намеря и да я вмъкна и в нашият ритуал във Враца.Текста е следния : " Стъпвай престъпвай булчице млада,
                 стъпвай престъпвай назад на гледай.
                 Да не разплачеш булчице млада
                 баща и майка, братя и сестри......"
diavolo и аз искам да намеря тази песен мн е хубава,засега намерих само това.А ти знаеш ли поне кои може да га испалнява girl_impossible
http://www.youtube.com/watch?v=vyqoDgcm5OA
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: юни 06, 2008, 14:38:50 »

Здравейте бъдещи булки във Варна,да Ви се похваля с милото резервирахме р-нт Астера на Златните за големият ден   yahoo.Персонала е много съпричастен за бъдещото събитие,останахме много доволни от всичко което предложиха за в момента,ако някой има конкретни въпроси Аз съм насреща,доколкото разбира се ми е известно.кое как и защо  good Пожелавам успех в избора на тия които все още се колебаят.М/у другото ходих в Азалия,Адмирал Кемпински и Интера-но най добре изглеждащ според мен ресторант е този в Астера  pleasantry, и не м/у другото подаряват апартамент аранжиран специално за младоженците-къде подарък къде си го плащаме ние  но(без подробности нали) ... smile
Активен
tiholina
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #71 -: юни 06, 2008, 15:13:55 »

Искам да се похваля на момичетата с моите нещица от бутик ShiShi във Варна скоро ще покажа и роклята която също е от там

* IMG_4112.jpg (64.97 KB, 1024x768 - видяно 429 пъти.)
Активен
siseto
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #72 -: юни 09, 2008, 12:21:20 »

Здравейте, моята сватба тъкмо мина (на 7 юни), но искам да споделя опита си - бяхме в хотел БЕЛВЮ, условията определено не са от най-добрите, но мястото е много спокойно, двотът е красив и басейнът също. Въпреки проблемите сватбата мина много весело, забавлявахме се много.
Въпреки че тя ни е позната, тортата беше доста скъпа, а аз имах минимални изисквания - да бъде изцяло шоколадова отвътре (шоколадови блатове и кремове), а понеже решихме че е по-красиво отвън да е бяла, тя не можеше да ни я направи с бял шоколад (???) затова се съгласих на сметана въпреки че я мразя.
За дизайна нищо няма да казвам, (и мои приятели се оплакаха от поръчка там по друг повод), но вътре - като я разрязахме - бели блатове и бял и само на едно място шоколадов крем. Направо УЖАС, още не съм си видяла физиономията на снимките ....
Самата торта на вкус не беше лоша но при положение че това беше единственото нещо от цялата сватба за което съм била 100% сигурна - много се разочаровах. Явно е гледала да спести максимално от всичко.
« Последна редакция: юни 11, 2008, 20:23:31 от gucci » Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: юни 11, 2008, 00:46:20 »

Аз имам една друга дилема - за времето между ритуалите.Нашите са така - 15 ч ритуална зала, 17 ч. църква, 19 ресторант. И тъй като гледам ще има подмотване и чакане... Айде между църквата и ресторанта има доста път, пък и във фоайето на Корал може да почакат, но между ритуалната и църквата става кофти. Може ли някой да ми каже фолклорната програма колко продължава? Аз я смятам 20 мин. плюс 30 мин. поздрави и снимки. 10 мин. за придвижване до църквата - и единия час го запълнихме. Казаха ни да сме там 15 мин. по-рано - така че остават 45 мин за мотане. Правилни ли са ми сметките?
Активен
beb4o_bu
Любопитен
*
Публикации: 33

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: юни 11, 2008, 15:19:57 »

Ми да правилни са!Ние сме в 11.00 ритуал и чак в 13.30 ресторант,но ми казаха че ни трябвали кажи го долу-горе 1час за ритуала(с почерпки и всичко)и поне 30-40мин. за снимки някаде кадето ние си изберем.И с пътя до там и на обратно станаха 2 часа че и нещо.И на нас ни остава време но ми казаха да не се притеснявам за това,че било така на всички сватби.Пък и скоро бях на сватба,а на нея от ритуала до ресторанта имаше 4 часа промеждутък.През това време ние се разходихме,пихме кафе и така си оплатнихме времето.Така че не се притесняваи за това!
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: