Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:09:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?  (Прочетена 173087 пъти)

deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: март 16, 2009, 23:10:19 »

здравейте момичета!!!! бих искала и аз да се включа във вашата тема smile аз също ще се омъйвам септември месец и се чудех да ми дадете съвет дали е рано още за запазване на ресторант и църквата и т.н. също така ако може да ми кажете къде е по добре според вас елбрус или вионас ... много ви благодатя предварително...

Здравей Кате,   welcome-2 . Не е рано  за запазване на каквото и да е. За нашата сватба започнахме тази част от организацията още през дек., а сватбата беше края на юли. Относно ресторанта аз съм малко пристрастна (можеш да разбереш защо, ако погледнеш по-назад в темата за мой коментар) и ще те посъветвам всеки друг р-нт, само не и Вионас. Ако искаш да рискуваш приятното ти изкарване без липса на ядове от страна на заведението за сметка на красотата, която има мястото давай, все пак, както казах аз лично се опарих на моята сватба от там и това емоят съвет. УПЕХ.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: март 17, 2009, 07:25:31 »

момичета, днес май ми се отдава възможност да отскоча до Пазарджик и ще почета малко от форума за да си концентрирам въпросите за ресторанта, и ако имаме възможност да опитаме някоя тортичка от набелязаните.
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: март 17, 2009, 15:39:24 »

Привет на всички, да ви се похваля колко неща сварших тези дни! Много сам  yahoo, че всичко се нарежда. Запазила съм ресторанта, гражданското и църквата! Разгледах за торта и фото!

Я ми кажете към кой фото студия сте се ориентирали, че аз да ви кажа честно само едно харесах, но за съжаление то вече е заето!

Бях в Ния за тортата и жената каза че може да ни направят каквото пожелаем, казва идват хора със снимки и по тях правим тортите! И като гледах цените на тортите са много добри! Мисля, че може би там ще правят нашата торта!

Това е от мен за сега! Желая красив ден на всички!
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: март 17, 2009, 15:59:45 »

Я ми кажете към кой фото студия сте се ориентирали, че аз да ви кажа честно само едно харесах, но за съжаление то вече е заето!
браво, Daisy_d smile. Нас ще ни снима Люба от фотостудио Фиджи - срещу сухите фонтани. Не съм търсила друг фотограф, защото тя ни е позната, а и откакто се помня има студио и само с това се занимава smile

Момичета, кажете как стоят нещата с ритуалната зала в Пазарджик, защото пратих мама да разпита миналата садмица и жената се е държала много лошо с нея - казала и младоженците лично да отидат, не е искала нищо да и каже, дори кой е последният час за церемония, до 20. 09 имало много време, как така сме запазили ресторант без час в ритуалната зала, как така няма да правим венчавка, направо ужас ...много съм възмутена. В събота ще ходим да се "борим" с тези лелички ...
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: март 17, 2009, 16:19:59 »

merilen, аз пък останах с много добро впечатление от тях, още повече, че аз говори първия ът с една млада дама, която освен че е много усмихната и любезна, води страхотно церемонията, защото тя беше на сватбата на братовчедка ми, а аз като я видях и и казах, че искам тя да ни води церемонията и тя се съгласи без проблем! освен това, наистина задължително трябва да сте ти и младоженеца, с лични карти+копия и да попълните едни заявления. а жената с която е говорила майка ти може би нещо не е била в настроение, незнам...  huhhuh.gif 
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: март 17, 2009, 16:39:02 »

аз до колкото знам за септември започват да записват от април. имам някакви такива спомени. За съжаление нямам друга информация. Нашето подписване и църквата ще са в Пловдив а ресторанта си е Тракия. Утре ще ходим да се записваме и ще попитам тук дали знаят нещо.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: март 17, 2009, 16:51:45 »

Дано наистина дамата от ритуалната зала да не е била в настроение. Все пак в днешно време не всички малдоженци могат в работен ден да отидат и да попитат лично, особено ако живеят и работят в друг град. От друга страна нашите родители се вълнуват, приятно им е да вършат някои неща вместо нас, а мама толкова се беше ядосала и разстроила заради отношението на г-жата.

Лошото е че, все още много от хората в сватбения бранш като продавачки, служителки, сервитьори и т.н. не се държат както подобава. И това разваля приятните и емоционални сватбени приготовления, еуфорията, радостта ...Според мен е ужасно продавачка в магазин за покани в събота предиобяд да ме изгони с репликата "Аз съм нова тук, дежурна съм, не знам цените, не ме занимавайте, елате в работен ден". Вероятно в този магазин не знам дали ще вляза или ако вляза, ще е за да говоря със собственика за да му кажа какъв персонал е наел и как този персонал пъди клиенти от магазина.
Ох, прекалих с поста, ама много ме дразнят такива хора ...
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: март 17, 2009, 17:02:51 »

merilen, за съжаление хора всякакви ги има и наистина не осъзнават, че ти развалят иначе толкова хубавите емоции покрай това важно събитие. Всеки има лоши дни, но това не може да е оправдание да се държиш идиотски с хората  crazy
Нашият час, и то за изнесен ритуал, го запази майката на милото (в Казанлък, ние сме в София) - без никакви наши документи и пари. Просто е запазено като час и дата. Когато вече наближи ще трябва да си платим, да занесем документи и т.н. - може би месец по-рано. Дано няма проблем като отидем, че ...  beating
Трябва да настояваме и си отстояваме правата, защото иначе и на главата ще ни се качат. А тази продавачка определено си проси оплакване не, ами уволнение  angry
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: март 17, 2009, 17:07:22 »

Може би трябва да се оплачиш. При нас е така имаме клиенти, които се оплакват и такива, който ни хвалят. От тях ни идват и глобите и наградите.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: март 18, 2009, 08:38:20 »

а най-лошото е, че това не важи само за хората от сватбения бранш, ами все още 90% от обслужващия персонал в Б-я са такива - продавачки, сервитьорки, сякаш на всички си им виновен с нещо едва ли не! какво толкова им коства една усмивка не мога да разбера? говоря специално за пазарджик... sad
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: март 18, 2009, 08:49:33 »

Ами замислете се кой в днешно време е сервитьорка или продавачка в Пазарджик? Не искам да обидя никого, но в 90% от случаите това са хора, които не са успели да се реализират в друга област и на тях всеки им е крив ...А пък и какво я грее една продавачка дали ще продаде нещо, ако е на твърда заплата. Има го и абсолютно противоположния вариант - ако продавачките получават процент от продаденото, тогава започват да досаждат ...
Разбира се, в Пазаджик има магазини и заведения, в които влизаш на драго сърце само заради обслужващия персонал, заради вниманието, което ти се обръща като клиент. Миналата година, като купувахме на писето костюм за кумството в един магазин за мъжка мода в Пазарджик, собственикът разхвърля поне 20 ризи, докато харесаме и ни отдели цялото си внимание ... Да се надяваме, да има все повече такива хора smile
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: март 18, 2009, 10:12:50 »

мерилен, за поред път си права! положението е направо трагично angry но аз на пук на това си оставам в градчето с мъжлето и се настройвам оптимистично  smile
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: март 18, 2009, 14:07:39 »

merilen, аз както се похвалих си записах всякаквите часове за гражданско за църквата! Нещата с гражданския брак са следните: ти и годеника ти отивате с копие на лична карта и лична карта попалвате декларации с малко лични данни и една друга декларация в която се опоменава датата и часът на сключване на гражданския брак! Приемат ви тези документи, дават ви насоки кога и какви други документи трябжа да занесете около месец преди сватбара, че медицинските са месец валидни.
Жената беше много мила с мен, сигурно майка ти е оцелила някоя сърдитка  beating. Също така разбрах, че последната венчавка започва в 17 часа. А за това че е рано да си запазите час, не е вярно жената каза че от преди месец са запазени дати за декември! В църквата не би трябвало да има проблем, само си заплащаш на момента и те записват! Желая ти успех!
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: март 18, 2009, 15:32:53 »

Леле, вече има запазени часове за декември sad започнах да се притеснявам за 20.09. На нас ни трябва часа за последната церемония, тъй като няма да правим венчавка в църква, а в ресотранта ще ни пуснат чак след 18:30, особено ако има дневна сватба.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: март 19, 2009, 13:54:48 »

Момичета вчера ходихме на разузнаване на другите сладкарници (вече бяхме в захарната къща) - НИЯ и Полония. В Ния казаха че могат да направят всичко което си поискаме по наша снимка, иначе имат и едни каталози с едни красотиии  Girl_hide а в Полония работят със сметана предимно и тортичките са им мноооого вкуснииии girl_wink на 3 етажа ни казаха че ще ни струва около 100лв.
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: