Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:12:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?  (Прочетена 173119 пъти)

merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: март 06, 2009, 10:53:48 »

merilen,  а как са цените, имаш ли някаква идея?  cray
cvety_84, нямам никаква идея. Нямат сайт за съжаление, което според мен в днешно време е задължително. Информацията, която намерих, е от откриването на комплекса. Освен да пратиш някой близък да пита директно на място, защото в Интернет няма никакви координати за връзка sad
Иначе за сватба в морски стил е идеално smile
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: март 06, 2009, 11:24:52 »

да merilen и аз търсех сайт но уви... една моя колежка сега ми каза че ходили да обядват там и една мусака струвала 5лв.  Oh my ... дали е истина незнам  angry
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: март 06, 2009, 11:31:50 »

да merilen и аз търсех сайт но уви... една моя колежка сега ми каза че ходили да обядват там и една мусака струвала 5лв.  Oh my ... дали е истина незнам  angry
Да, скъпичко е за Пазарджик, явно защото е ново или е за пазарджишкия хайлайф. Но нищо не пречи да се провери как стоят нещата със сватбите. На нас в Тракия ни казаха, че за 30 лева могат да ни изготвят страхотен куверт (поне по думите на управителката)
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: март 06, 2009, 11:48:58 »

а някакви отзиви за ресторанта който ние сме си избрали ? - ЕЛЕГАНТ ?  huhhuh.gif  и той има стаи за гости над самия ресторант + стая за малдоженците , куверта ни казаха че ние си го съставаме и менюто ние си избираме, можем да вкараме само алкохол...  huhhuh.gif
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: март 06, 2009, 14:38:03 »

valia_diva, в предишния ми пост има доста информация, която може да ти е полезна smile
Благодаря ти, наистина получих полезна информация, защото ще се наложи да настаня част от гостите си в хотела.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: март 06, 2009, 14:39:25 »

А някой да знае къде в Пазарджик продават цветя на едро?
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: март 06, 2009, 14:58:44 »

valia и аз се интересувам, ако намериш пиши.. аз за сега имам информация само за магазините за цветя, а знам че на едро може да се вземат от някоя борса..но в пз-к май няма такава   pardon
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: март 06, 2009, 16:52:24 »

valia и аз се интересувам, ако намериш пиши.. аз за сега имам информация само за магазините за цветя, а знам че на едро може да се вземат от някоя борса..но в пз-к май няма такава   pardon
не съм много сигурна дали и в Пловдив ще има, но ще разпитам и ако имам резултат ще пиша. защото много ми се иска целият ресторант да е в цветя и никакви балони. на тяхно място искам цветя, цветя и пак цветя. А за толкова много цветя ми трябва склад
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: март 06, 2009, 19:07:52 »

Момичета със сигурност мога да ви кажа, че в Пазарджик няма борса за цветя. Ако с някои от продавачите по количките се разберете за по-голямо количество на по-ниски цени, това е! А в Пловдив съм 100% сигурна че има, дори май е повече от една. Леля ми ги знае тези в Пловдив, ще я разпитам и ще ви пиша!

cvety_84 не сам била никога в ресторант Елегант, но пък никога не съм и чула нещо лошо за него, тъй че бъди спокоина, ще бъде прекрасна сватбата ви там!

За ресторанта Марина немога да ви помогна с информация за цените, но имам телефон за връзка, ако някоя желае ще и го дам!

merilen благодаря ти за инфото за Елбрус и Тракия, работата е там, че страшно много ми се иска да ги избегна тези два ресторант. Зная, че сватбената агенция може да ги преобрази, но предпочитам някои по-новичък. От някъде дочух, че на мястото на старата Хигия сградата която строят ще е хорел с ресторант! Страшно много се надявам да е така! Всеки път когато мина от там се оглеждам да видя някои и да попитам, но срещам само работници! Някой ако знае нещо нека сподели!
Ами това е от мен за днес!  girl_wink
« Последна редакция: март 06, 2009, 19:10:16 от Daisy_d » Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: март 06, 2009, 20:13:56 »

Всеки път когато мина от там се оглеждам да видя някои и да попитам, но срещам само работници! Някой ако знае нещо нека сподели!
Ами това е от мен за днес!  girl_wink
И на мен ми се искаше по-новичък ресторант, ама сега не правят толкова големи ресторанти, а пък и на "Тракия" преди няколко години правиха някакъв ремонт smile. За този ресторант в Старата Хигия и аз разпитвах мойто мами и тя ми каза, че помещението е някакъв бивш стол, таванът бил нисък, било тясно и т.н. Честно казано не съм се заглеждала като съм минавала там, едно от момичетата от Пазарджик беше писало, че вече през миналия септември е трябвало да бъде готов, ама с тая криза ...

На въпроса за "Елегант". Наши познати си празнуват всички празници там и са много доволни. Така че не се притеснявайте smile
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: март 06, 2009, 20:19:29 »

В Пазарджик наистина няма борса за цветя, но цените на цветята на пазара са много по-ниски от цветарските магазини в София. Много зависи какви цветя ще изберете за украсата - най-евтино ще излезе със сезонни. Предполагам, че за по-големи бройки търговците биха направили отстъпки. Нашите кумци миналата година си бяха купили цветята от "незаконната" борса в София и сами си направиха икебаните за масите (е с малко помощ от приятели Wink).
Активен
vickey
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: март 08, 2009, 13:18:42 »

Здравейте,

нашата дата е 02.05.2009 и ще сме в Елегант. Наши приятели са били там на сватби и са останали много доволни. На мен много ми хареса и това, че младоженците слизат от горе по стълбите, както и че пак отгоре могат да се пуснат балони и конфети на първия сватбен танц.

По груби сметки за сега куверта илиза около 27 лв, включително безалкохолното и бирата. Дори, ако се спрете за основно на някои от специалитетите на готвача, куверта излиза по-евтино (ние ще сме със скара).
Украсата за сватбената маса се плаща допълнително, ако се прави от ресторанта. Също ни предложиха, ако си занесем балони, да украсят с тях, както и да сложат вазички с цветя по масите, като цветята естествено ние си ги носим пак. Просто удобството е, че персонала ще се занимава с украсата и не трябва да се ангажира допълнително някой приятел да върши това.
Сватбата казаха, че продължава 6 часа, ако се остане след това се плаща по 50 лв на час.
Единственото нещо, което не ми хареса е, че искат да платим по един куверт за персонала (сервитьори и кухня всичко 9 човека). Аз досега не съм чувала подобно безумие  crazy Така че смятам, да поспорим по въпроса, ако пак чуя за такова нещо следващия път, като ходим
Ако мога да помогна и с някаква друга информация, ще се радвам  good 
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: март 08, 2009, 14:00:36 »

Единственото нещо, което не ми хареса е, че искат да платим по един куверт за персонала (сервитьори и кухня всичко 9 човека). Аз досега не съм чувала подобно безумие  crazy Така че смятам, да поспорим по въпроса, ако пак чуя за такова нещо следващия път, като ходим
Ако мога да помогна и с някаква друга информация, ще се радвам  good 
Добре дошла, vickey smile Страхотна дата за сватба, и аз исках нашата да е май месец, ама трябва да си стягаме апартаманта и заради това решихме да е септември. И в "Тракия" ще плащаме куверти за персонала, а тяхната бройка зависи от това какво меню ще изберем - колкото по-завъртяно и трудоемко, толкова повече персонал. Явно тази практика е типична за  Пазарджик и съм съгласна да ги платя и да нямам проблеми с намръщени готвачи и сервитьори smile
Активен
vickey
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: март 08, 2009, 14:51:56 »

Здравей merilen,

на мен пък септември повече ми харесва за сватба  pardon Предимствата са доста - циганско лято, мога да съм с тен без да ходя на солариум, има страхотни намаления на обувки (на мен обувките са ми проблем), няма я лудницата преди баловете  good Така че, страхотен месец си избрала. На мен ми предложиха октомври и нямаше как да чакаме 1 год почти до сватбата, иначе много исках да е през този месец  yahoo

Относно кувертите може би наистина е практика в Пазарджик, въпреки че предпочитам да оставим някакъв бакшиш на всеки после, вместо да плащаме куверт. Не се знае дали този куверт ще стигне до персонала според мен.  Пък и досега не съм чула някой да е останал гладен на сватба, особено персонала в кухнята. Както и да е, това ще се уточнява допълнително. Ще се радвам и други момичета да споделят как е при тях с кувертите  good
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: март 09, 2009, 11:01:00 »

И нашата ще е в Тракия 16.08, но за сега не съм разбрала, че трябва да плащам куверт на персонала.
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: