Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 19:36:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик? (Прочетена 173389 пъти)
merilen
Сватбен ГУРУ
Отг: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазардж
«
Отговор #195 -:
март 06, 2009, 10:53:48 »
Цитат на: cvety_84 в март 06, 2009, 10:42:43
merilen, а как са цените, имаш ли някаква идея?
cvety_84, нямам никаква идея. Нямат сайт за съжаление, което според мен в днешно време е задължително. Информацията, която намерих, е от откриването на комплекса. Освен да пратиш някой близък да пита директно на място, защото в Интернет няма никакви координати за връзка
Иначе за сватба в морски стил е идеално
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #196 -:
март 06, 2009, 11:24:52 »
да merilen и аз търсех сайт но уви... една моя колежка сега ми каза че ходили да обядват там и една мусака струвала 5лв.
дали е истина незнам
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #197 -:
март 06, 2009, 11:31:50 »
Цитат на: cvety_84 в март 06, 2009, 11:24:52
да merilen и аз търсех сайт но уви... една моя колежка сега ми каза че ходили да обядват там и една мусака струвала 5лв.
дали е истина незнам
Да, скъпичко е за Пазарджик, явно защото е ново или е за пазарджишкия хайлайф. Но нищо не пречи да се провери как стоят нещата със сватбите. На нас в Тракия ни казаха, че за 30 лева могат да ни изготвят страхотен куверт (поне по думите на управителката)
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #198 -:
март 06, 2009, 11:48:58 »
а някакви отзиви за ресторанта който ние сме си избрали ? - ЕЛЕГАНТ ?
и той има стаи за гости над самия ресторант + стая за малдоженците , куверта ни казаха че ние си го съставаме и менюто ние си избираме, можем да вкараме само алкохол...
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #199 -:
март 06, 2009, 14:38:03 »
Цитат на: merilen в март 06, 2009, 00:12:41
valia_diva, в предишния ми пост има доста информация, която може да ти е полезна
Благодаря ти, наистина получих полезна информация, защото ще се наложи да настаня част от гостите си в хотела.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #200 -:
март 06, 2009, 14:39:25 »
А някой да знае къде в Пазарджик продават цветя на едро?
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #201 -:
март 06, 2009, 14:58:44 »
valia и аз се интересувам, ако намериш пиши.. аз за сега имам информация само за магазините за цветя, а знам че на едро може да се вземат от някоя борса..но в пз-к май няма такава
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #202 -:
март 06, 2009, 16:52:24 »
Цитат на: cvety_84 в март 06, 2009, 14:58:44
valia и аз се интересувам, ако намериш пиши.. аз за сега имам информация само за магазините за цветя, а знам че на едро може да се вземат от някоя борса..но в пз-к май няма такава
не съм много сигурна дали и в Пловдив ще има, но ще разпитам и ако имам резултат ще пиша. защото много ми се иска целият ресторант да е в цветя и никакви балони. на тяхно място искам цветя, цветя и пак цветя. А за толкова много цветя ми трябва склад
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
«
Отговор #203 -:
март 06, 2009, 19:07:52 »
Момичета със сигурност мога да ви кажа, че в Пазарджик няма борса за цветя. Ако с някои от продавачите по количките се разберете за по-голямо количество на по-ниски цени, това е! А в Пловдив съм 100% сигурна че има, дори май е повече от една. Леля ми ги знае тези в Пловдив, ще я разпитам и ще ви пиша!
cvety_84 не сам била никога в ресторант Елегант, но пък никога не съм и чула нещо лошо за него, тъй че бъди спокоина, ще бъде прекрасна сватбата ви там!
За ресторанта Марина немога да ви помогна с информация за цените, но имам телефон за връзка, ако някоя желае ще и го дам!
merilen благодаря ти за инфото за Елбрус и Тракия, работата е там, че страшно много ми се иска да ги избегна тези два ресторант. Зная, че сватбената агенция може да ги преобрази, но предпочитам някои по-новичък. От някъде дочух, че на мястото на старата Хигия сградата която строят ще е хорел с ресторант! Страшно много се надявам да е така! Всеки път когато мина от там се оглеждам да видя някои и да попитам, но срещам само работници! Някой ако знае нещо нека сподели!
Ами това е от мен за днес!
«
Последна редакция: март 06, 2009, 19:10:16 от Daisy_d
»
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #204 -:
март 06, 2009, 20:13:56 »
Цитат на: Daisy_d в март 06, 2009, 19:07:52
Всеки път когато мина от там се оглеждам да видя някои и да попитам, но срещам само работници! Някой ако знае нещо нека сподели!
Ами това е от мен за днес!
И на мен ми се искаше по-новичък ресторант, ама сега не правят толкова големи ресторанти, а пък и на "Тракия" преди няколко години правиха някакъв ремонт
. За този ресторант в Старата Хигия и аз разпитвах мойто мами и тя ми каза, че помещението е някакъв бивш стол, таванът бил нисък, било тясно и т.н. Честно казано не съм се заглеждала като съм минавала там, едно от момичетата от Пазарджик беше писало, че вече през миналия септември е трябвало да бъде готов, ама с тая криза ...
На въпроса за "Елегант". Наши познати си празнуват всички празници там и са много доволни. Така че не се притеснявайте
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #205 -:
март 06, 2009, 20:19:29 »
В Пазарджик наистина няма борса за цветя, но цените на цветята на пазара са много по-ниски от цветарските магазини в София. Много зависи какви цветя ще изберете за украсата - най-евтино ще излезе със сезонни. Предполагам, че за по-големи бройки търговците биха направили отстъпки. Нашите кумци миналата година си бяха купили цветята от "незаконната" борса в София и сами си направиха икебаните за масите (е с малко помощ от приятели
).
Активен
vickey
Ентусиаст
Публикации: 54
«
Отговор #206 -:
март 08, 2009, 13:18:42 »
Здравейте,
нашата дата е 02.05.2009 и ще сме в Елегант. Наши приятели са били там на сватби и са останали много доволни. На мен много ми хареса и това, че младоженците слизат от горе по стълбите, както и че пак отгоре могат да се пуснат балони и конфети на първия сватбен танц.
По груби сметки за сега куверта илиза около 27 лв, включително безалкохолното и бирата. Дори, ако се спрете за основно на някои от специалитетите на готвача, куверта излиза по-евтино (ние ще сме със скара).
Украсата за сватбената маса се плаща допълнително, ако се прави от ресторанта. Също ни предложиха, ако си занесем балони, да украсят с тях, както и да сложат вазички с цветя по масите, като цветята естествено ние си ги носим пак. Просто удобството е, че персонала ще се занимава с украсата и не трябва да се ангажира допълнително някой приятел да върши това.
Сватбата казаха, че продължава 6 часа, ако се остане след това се плаща по 50 лв на час.
Единственото нещо, което не ми хареса е, че искат да платим по един куверт за персонала (сервитьори и кухня всичко 9 човека). Аз досега не съм чувала подобно безумие
Така че смятам, да поспорим по въпроса, ако пак чуя за такова нещо следващия път, като ходим
Ако мога да помогна и с някаква друга информация, ще се радвам
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #207 -:
март 08, 2009, 14:00:36 »
Цитат на: vickey в март 08, 2009, 13:18:42
Единственото нещо, което не ми хареса е, че искат да платим по един куверт за персонала (сервитьори и кухня всичко 9 човека). Аз досега не съм чувала подобно безумие
Така че смятам, да поспорим по въпроса, ако пак чуя за такова нещо следващия път, като ходим
Ако мога да помогна и с някаква друга информация, ще се радвам
Добре дошла, vickey
Страхотна дата за сватба, и аз исках нашата да е май месец, ама трябва да си стягаме апартаманта и заради това решихме да е септември. И в "Тракия" ще плащаме куверти за персонала, а тяхната бройка зависи от това какво меню ще изберем - колкото по-завъртяно и трудоемко, толкова повече персонал. Явно тази практика е типична за Пазарджик и съм съгласна да ги платя и да нямам проблеми с намръщени готвачи и сервитьори
Активен
vickey
Ентусиаст
Публикации: 54
«
Отговор #208 -:
март 08, 2009, 14:51:56 »
Здравей merilen,
на мен пък септември повече ми харесва за сватба
Предимствата са доста - циганско лято, мога да съм с тен без да ходя на солариум, има страхотни намаления на обувки (на мен обувките са ми проблем), няма я лудницата преди баловете
Така че, страхотен месец си избрала. На мен ми предложиха октомври и нямаше как да чакаме 1 год почти до сватбата, иначе много исках да е през този месец
Относно кувертите може би наистина е практика в Пазарджик, въпреки че предпочитам да оставим някакъв бакшиш на всеки после, вместо да плащаме куверт. Не се знае дали този куверт ще стигне до персонала според мен. Пък и досега не съм чула някой да е останал гладен на сватба, особено персонала в кухнята. Както и да е, това ще се уточнява допълнително. Ще се радвам и други момичета да споделят как е при тях с кувертите
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #209 -:
март 09, 2009, 11:01:00 »
И нашата ще е в Тракия 16.08, но за сега не съм разбрала, че трябва да плащам куверт на персонала.
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
33
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума