Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:26:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?  (Прочетена 173281 пъти)

irinag15
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #45 -: март 22, 2008, 11:26:34 »

аиде хора дайте идеии от каде да си поръчам поканите ,вие от къде ще ги взимате????????????///а за какви подаръчета сте се насочили????че аз много се чудя какво точно да е!!!!!чакам и вашите идеи> Girl_hide  good
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: март 22, 2008, 13:51:49 »

Ирина и на мен това ми е проблема. Виж в темата за сватбените покани има много идеи  good. Аз със сигурност няма да ги правя в Пазарджик.
Активен
miladdy
Любопитен
*
Публикации: 22

много щастливо омъжена

« Отговор #47 -: март 26, 2008, 15:07:30 »

Здравейте, някой може ли да ми каже нещо за ресторант Тракия-някакви отзиви,някой да е бил там на сватба.Ще ви бада много благодарна
Активен
miladdy
Любопитен
*

много щастливо омъжена

« Отговор #48 -: март 26, 2008, 15:09:09 »

irinag15,благодаря ти за информацията.А  Вие в кой ресторант ще сте?
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: март 26, 2008, 15:10:31 »

miladdy бях на сватба там преди година и половина. Беше добре, но аз лично не го харесвам много.
Активен
miladdy
Любопитен
*

много щастливо омъжена

« Отговор #50 -: март 27, 2008, 09:56:38 »

благодаря за информацията.Проблема при нас е че сватбата ще е края на септември,а и гостите ще са около 170 души-не знам в кой ресторант ще се поберем-най-вероятно ще трябва да е Тракия
Активен
irinag15
Новак
*

« Отговор #51 -: април 01, 2008, 18:51:53 »

здр
искам да кажа за тракия че маи доста е зле там.братовчедками ходиха да питат миналата година и тя излезе разревана от там.това не можело онова не можело по 40 ст за тоалетна за гостите някакви пълни глупости. защо не проверите някаде другаде.ние ще сме във вионас но отвън.мисля че има къде да ви съберат толкова хора .зависи ти дали вън или вътре искаш.др ми братовчедка ще са във ханчето там по пътя за пловдив там е много хубаво и могат да ви съберат със сигурност.провери навсякъде преди да избереш тракия моля те.надявам се да съм ти била полезна.ти какво реши за агенцията.???
Активен
miladdy
Любопитен
*

много щастливо омъжена

« Отговор #52 -: април 02, 2008, 09:27:40 »

irinag15,благодаря че ми изпрати телефона.Не съм звъняла,защото ако сме в Тракия от там ще ни е украсата-не може друг да я прави или поне аз така разбрах.Още не сме избрали ресторанта.Аз искам да сме на закрито и затова търся тук в Пазарджик ресторант.В началото на май ще ми кажат за един ресторант дали ще стане готов до септември.Много ми се иска да е той,макар че започвам да се питам дали персонала ще може да се справи-ние ще сме им първото голямо събитие
Активен
stoyanof
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #53 -: април 03, 2008, 17:43:48 »

irinag15  Welcome радвам се, че ставаме повече булки от региона  Bravo
Какъв ще е ритуала, изнесен или в ритуалната?
Здравейте от един младоженец smile Виждам че сме малцинство във форума. Искам да попитам какво представлява изнесен ритуал и как може да се осъществи конкретно в Пазарджик. Ще съм благодарен ако ми споделите повече подробности. Датата на сватбата ни е 09,08,2008 и засега сме запазили т.нар. Фазанария на 1-2 км от града.
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: април 03, 2008, 19:35:33 »

Здравей Stoyanof Радвам се че има и мъжко присъствие тук  Bravo Bravo Bravo
По принцип изнесения ритуал се прави извън ритуалната зала (пр. в ресторанта, някоя хубава градина, т.н.) НО Изнесения ритуал специално за Пазарджик си е просто театър за гостите. В смисъл трябва да идете с булката да се подпишете предварително, заедно със свидетелите (кумовете), а после на самата сватба се прави ритуал на избраното от вас място  (в твоя случай пр. в градината на ресторанта). Ние ще сме във Вионас и от гражданското малко мрънкат, че било извън Пазарджик, но го правят по принцип. В момента цената на изнесения ритуал е 220 лв.
Ами дано си ме разбрал, ако не питай (може и на лични)
Активен
ivilina
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #55 -: април 06, 2008, 11:07:52 »

Здравейте и от мене аз също съм от Пазарджик и на 21.06.08 ще е  моето тържество и irinag15  ще те помоля да ми кажеш и на мене за тази агенция,която да може да ни украси ресторанта.Ние сме запазили вече Елбрус, но понеже Амур и Ивона са доста скъпи ще съм ти благодарна ако ми дадеш координа да тази,която ти си открила.Благодаря ти предварително Wink
Активен
irinag15
Новак
*

« Отговор #56 -: април 07, 2008, 11:15:56 »

здр danceg
искам да поздравя първо единствения мъж сред нас и дА ГО ПОЗДРАВЯ ,тк той ще се жени за една моя комшиика с нея живеем в един блок.супер!ще ти дам координати веднага но по е-маил не тук ,вие от колко часа сте в ритуалната зала ,супер ще се женим в един и същи ден.разкажи ми повече
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: април 08, 2008, 23:53:22 »

Здравейте!!!
Мога ли да попитам, къде в Пазарджик могат да се поръчат балони с хелий?
Активен
Baba_Marta
Любопитен
*
Публикации: 44

И моето време дойде:)!

« Отговор #58 -: април 09, 2008, 13:21:48 »

Здравейте!!!
Мога ли да попитам, къде в Пазарджик могат да се поръчат балони с хелий?
Здравей,
Ние миналата година за сватбата на батко ги взехме от фирма фоерверкс, при автогарата в пазарджик - 1лв./бройката. Дано съм помогнала.
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: април 09, 2008, 13:31:26 »

Много ти благодаря  give_rose , а знаеш ли дали правят доставки или трябва сами да си ги вземем. Проблемът е, че аз съм в София, а искам да изпратя балони изненада за РД в Пазарджик. Единствено в събота и неделя мога да отида и да поръчам, но ако има начин по телефона ще е супер.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: