Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:13:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?  (Прочетена 173138 пъти)

nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: март 17, 2008, 09:58:22 »

Дафни  Bravo много сте експедитивни, а за куверта думи нямам, наистина за тези пари е супер просто.
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: март 17, 2008, 10:36:18 »

Нинче нямаме избор трябва бързо да се действа,защото родителите ми пристигат на 06.07.08г и са тук само за 1 месец трябва всичко да е готово и уредено и на тях не им е лесно че са далече в този момент,но какво да се прави smile smile
Активен
miladdy
Любопитен
*
Публикации: 22

много щастливо омъжена

« Отговор #17 -: март 17, 2008, 10:52:47 »

Наистина много добре.На мен ми обясниха,че в ресторантите на може да се внася нищо хранително-освен сватбената торта.Може само алкохол и безалкохолно, а при теб виж колко много неща ти предлагат good
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: март 17, 2008, 10:54:59 »

Наистина много добре.На мен ми обясниха,че в ресторантите на може да се внася нищо хранително-освен сватбената торта.Може само алкохол и безалкохолно, а при теб виж колко много неща ти предлагат good
Това за кой ресторант е?
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: март 18, 2008, 09:31:56 »

Момичета дайте по сериозно да се организираме и да си даваме информация и съвети Girl_hide коя какво е направила от къде какво е купила и т.н.Сега аз имам един въпрос искам моят букет да е от естесвени цветя та някой да ми каже цвератски магазин в Пазарджик където мога да ида да попитам и да си кажа какво искам,знам че е рано още ама да имам инфо girl_wink
Активен
miladdy
Любопитен
*

много щастливо омъжена

« Отговор #20 -: март 18, 2008, 10:09:54 »

nina_nikole ,това за ресторантите ми го каза сватбената агентка
Активен
miladdy
Любопитен
*

много щастливо омъжена

« Отговор #21 -: март 18, 2008, 10:12:08 »

dafni, в Пазарджик аз знам само един магазин за цветя-там правят и булченски букети.Преди 3 години бях кума и там направиха булченския букет-дават ти каталог да разгледаш и да си избереш-в него има и цените.Има достатъчно избор.За друг не се сещам
Активен
miladdy
Любопитен
*

много щастливо омъжена

« Отговор #22 -: март 18, 2008, 10:16:37 »

Казва се Флора и е близо до пазара-можеш да разгледаш там.Аз засега нищо още не сам копувала-има много време.За роклята мисля края на май да започна да разглеждам-да минат всички балове.Във форума съм разглеждала много мнения и снимки от различни бутици и съм се спряла на няколко в София-мисля само там да гледам.Иначе си запазихме вчера и час в Църквата-СВ.Георги-жената там не е никак любезна-аз и казвам,че искам в 18.00ч да ни запише,а тя не та не в 17.45-защото сме щели да се чудим какво да правим,а в ритуалната сме в 17.15
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: март 18, 2008, 12:06:28 »

Момичета дайте по сериозно да се организираме и да си даваме информация и съвети Girl_hide коя какво е направила от къде какво е купила и т.н.Сега аз имам един въпрос искам моят букет да е от естесвени цветя та някой да ми каже цвератски магазин в Пазарджик където мога да ида да попитам и да си кажа какво искам,знам че е рано още ама да имам инфо girl_wink
Чесно казано не знам как са цените във Флора. Моя ще го правя при роднини на милото, по снимка (която още не съм избрала), всъщност те продават цветя на пазара в Пз.

nina_nikole ,това за ресторантите ми го каза сватбената агентка
Ами то май няма нужда да се внася друго. при на куверта си включва салата, предястие, основно, мезета и ядки, така че освен безалкохолното, алкохола и тортата няма какво друго да внасяме. А вие на кой ресторант сте се спряли?
Иначе на мен големия проблем за сега е прическата и по-точно фризьорката. Давайте идеи

Активен
miladdy
Любопитен
*

много щастливо омъжена

« Отговор #24 -: март 18, 2008, 12:16:59 »

По принцип много искахме да е в новият ресторант,който все още не е готов-на мястото на старата Хигия сега са построили хотел-в него е нашият ресторант.Казаха ни че май месец ще могат да кажат дали ще стане готов септември или не.Ако не стане ще сме в Тракия
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: март 18, 2008, 13:29:26 »

Благодаря ви момичета за инфото сетих се къде е този магазин и ще ида да проверя good а за фризйорка съм чувала за една която е ученичка на Капанов ама и забравих в момента името/май се казваще Рени Илиева/ girl_wink
Активен
atlian
Любопитен
*
Публикации: 28

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: март 18, 2008, 20:17:47 »

Здравейте,момичета,приемате ли една булка от белово при вас? Wink
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: март 19, 2008, 09:38:07 »

Здравейте,момичета,приемате ли една булка от белово при вас? Wink
Добре дошла милааа Welcome супер ставаме повечкооо и трябва да си направим една срещичка някой път give_rose
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: март 19, 2008, 11:37:13 »

Здравейте, момичета smile
Моята сватба още не е съвсем ясно къде ще бъде - в Пазарджик(аз съм от там) или в Благоевград (градът,от който е любимия и където всъщност живеем), затова позволете да пиша и тук smile

Видях,че една от вас се колебае къде да си направи прическата. Аз мога да препоръчам един от най-добрите фризъори в града и 100% съм сигурна, че ще сте доволни.
Казва се Силвия.Салонът се намира в новата кооперация, точно до циганите с дънките, на втория етаж - от другата страна е паркинга на Полицията.Имам й мобилния, така че с радост ще помогна, ако някой поиска smile
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: март 19, 2008, 11:57:32 »

Теди, на мен ми е проблема това. От 2-3 години нямам фризьорка, при която да ходя постоянно, ами ги сменям само, защото все нещо не съм доволна. Иначе знам, че за Пазарджик най-много хвалят Рени Илиева, но нищо повече. Прати ми за всеки случай телефона на тази Силвия за която казваш, доколкото се сещам от долу има магазин за обувки, а от страни е магазина на Венита
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: