Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 08:59:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как казахте на познатите си за сватбата?  (Прочетена 82615 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: март 15, 2007, 21:18:13 »

На мен милото ми предложи вечерта срещу имения ми ден и така, когато ми се обаждаха да ми честитят, аз им съобщавах, че имам подарък пръстен!  offer
Всички много се зарадваха  yahoo yahoo yahoo
Само сестрата на милото не се досети, че това е именно годежен пръстен  Oh my ... и каза "Това не е присъщо на брат ми!" (имаше предвид да ми подари толкова скъп подарък)  Blush
След няколко часа ми се обади и ме пита "Абе само аз ли не съм разбрала, че ще се жените? Майка ми ме пита какво мисля за постъпката на брат ми, а аз - ми нищо, какво толкова е станало!"  ROFL ROFL ROFL

Хахахаааа, тя милата не се е сетила!!! dance

Въобще не се беше сетила наистина, а аз се чудех защо не се зарадва като й казах  ohah
След това разбира се се зарадва  yahoo

Е, по-добре късно, отколкото никога!!! girl_wink good DANCE
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: март 15, 2007, 23:47:14 »

Права си  good good good а и аз не съм се съмнявала, че ще се зарадва, но се чудех какво й е станало в момента ohah
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: март 15, 2007, 23:48:24 »

Права си  good good good а и аз не съм се съмнявала, че ще се зарадва, но се чудех какво й е станало в момента ohah
Добре е че се радват,че има разни дето...... beating "Ни на живо се радват,ни на умряло плачат"
« Последна редакция: март 15, 2007, 23:51:08 от fiibi_bg » Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: април 20, 2007, 10:57:35 »

Видях, че има вече тема родители, но тази е по-различна. Става въпрос за вашите родители, а именно как приеха новината за предстоящото събитие?
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: април 20, 2007, 11:22:46 »

ами мойте родители не се изненадаха много понеже ние с милото сме от 7г. заедно и се о4аква6е и все нипитаха "айде кога 6те тропаме?"
на моите родители и на милото им съобщихмети при свър6ен факт в смисъл 4е ние ве4е си бяхме записали дата в ритуалната зала и направо им казахме кога 6те е сватбата  ROFL и адцки много се изненадаха особенно неговите родители
мама се разплака от радост, а тати замъл4а и се усмихна след което запо4наха приказки ама наистина ли, кога ре6ихте,кое,къде,и т.н.
а свекито възкликна: "еее време бе6е.."
и така
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
Публикации: 506

I am Happy!

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: април 20, 2007, 11:40:50 »

И ние ги поставихме пред свършен факт.С милото живеем вече почти 4 години заедно и те напоследък все ни питаха няма ли да направим по-сериозната крачка.Милото ми предложи(в една друга темичка съм описала точно как) и ние отидохме вкъщи и съобщихме директно че ще се женим, но още небяхме определили датата.И те невярваха ама много се зарадваха, а свекърва ми и свекър ми реагираха по друг начин.Според тях няма нужда от сватби и е излишно, можело само да се разпишем.Но сватбата вече е факт и остават броени часове до нея(21.04.2007 год) danceg
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: април 20, 2007, 11:44:12 »

Според тях няма нужда от сватби и е излишно, можело само да се разпишем.
да и според брат му на милото, моят бъдещ девер е така,нямало смисъл да се пръскат толкова пари за ни6тото, а той самия прави 2 сватби в България и Украйна

да си гледат работата и да не се месят
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: април 20, 2007, 11:44:36 »

при нас съшо нямаше изненади - живеем заедно вече 3 години, а сме гаджета цели 7 год.
даже като казахме , че сме се сгодили нямамше никаква реакция.
само свекъра каза, че сме се сгодили, за да не останем по-назад от брата на милото, който един месец, по-рано каза, че ще си имат бебе.
ама това не е вярно, разбира се!
общо взето никой не му пука за сватбата считат го за нещо супер нормално, което чесно да ви кажа малко ме дразни - ще ми се да се вълнуват повече Girl_sing
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: април 20, 2007, 11:50:05 »

и нашите не се изнедадаха защото сме заедно от почти 6 години.
но за сметка на това супер мн0ого се вълнуват около подготовката.
Активен
Picolina
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: април 20, 2007, 11:53:44 »

ние сме заедно от 8 години и си беше редно,но когато казах на майка тя не вярваше,защото вече веднъж не стана(тъй като на милото не му дойде визата и не можа да се върне за сватбата crazy),после когато си дойде толкова спонтанно, само сключехме брак и никой повече несе надяваше за сватба.миналата година август месец им съобщихме за датата и те :"ааааааааа сигурно ли е?" не ми повярваха докато неказах на майка да отиде да запази датата в църквата yahoo DANCE Bravo
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: април 20, 2007, 12:01:38 »

При мен нещата бяха доста сериозни. Майка ми всъщност знаеше , че нещата вървят на там, но се изненада на датата 1юли и каза "А защо не септември или октомври", все едно нещо ще се промени. Баща ми (той живее в чужбина) му казах по телефона , но той някак не го възприе сериозно. Така че миналата седмица , когатоси дойде за малко се наложи майка ми да разясни , че нещата всъщност мноооого сериозни. След като си замина в неделя ми се обажда всеки ден казвайки, че имал лошо предчувствие и че нищо нямало да излезе и ме моли на никой да не казвам все още ,а да изчакам да се върнем от Щатите и тогава да реша наистина. Но аз вече съ взела решение , така че това пътуване нищо няма да промени. Но така е когато си единствено дете, а и баща ми е много ревнив. Стискайте палци той да си промени мнението.
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: април 20, 2007, 12:01:53 »

Мойте родители, пък много се изнедаха, тъй като ве4е сме заедно от 9 гони и пове4е и изобщо не се надяваха да правим сватба, пък и години наред все я отлагахме по ред при4ини. Но тази година е нашата  CHEERS Dance и съм на седмето небе  witch
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: април 20, 2007, 12:46:45 »

и при нас нямаше изненадани, защото 1 месец преди това бяхме казали, че ще се женим през 2008г. Имаше известно учудване, когато сменихме годината , но то беше не повече от 5 секунди  blum
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Публикации: 209

Mrs. Caterino

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: април 20, 2007, 19:40:07 »

При нас изненадата беше пълна,но не в смисъл  Oh my ... , а просто не се очакваше,че нещо такова ще се случва.Мамето много се зарадва,но май тя подозираше нещо  blum ,то беше гушкане, и малко сълзички cray, че " детето сега като замине..." , защото ние с нея сме много ,много близки и тя вика "какво ще правя без тебе..", но аз я успокоих - ами то ние ,ако сме добре и родителите ни ще са спокойни,и нищо,че ще съм далече,пак ще се виждаме, и то често,и те ще ни идват на гости...Ами няма начин, мами да свиква air_kiss Татко,той много странно реагира, и до днес се чудя дали се зарадва,какво ли... huhhuh.gif Сестра ми (тя е  малкичка -на 12) много се зарадва, нали знаете децата колко са непринудени и неподправени, и така се вълнувааа girl_in_love Таткото на мъжлето много се зарадва,едни целувки ,прегръдки, за майка му-на друго място съм писала  girl_wink, но аз в същност сега като се замисля-ми аз си имам 2 свекърви,таткото е женен втори път, а тя-втората свеки  crazy много дейна и жизнена,само тича да организира там тържеството(и там да отчетем факта,че сме вече семейство),обажда ми се - тя също много се радва,  CHEERS
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: април 22, 2007, 08:54:10 »

Момичета преместих темичката,защото мисля че тук е мястото,където се обсъжда този проблем. Good luck
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: