Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 18:52:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
...
83
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант (Прочетена 459051 пъти)
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
Отг: Украса на ресторант
«
Отговор #450 -:
май 23, 2007, 09:52:32 »
desislavka
с риск да те разочарова, ще ти кажа и добре да обмислиш факта, че масите ще са затрупани с пълни чинии, чаши, бутилки. И голяма част от това което си замислила може да се изгуби в цялара шарения от салати, ордьоври и безалкохолни
И аз съм със същия проблем за моята сватба, а сега като организираме и сватбата на
estrella
не можем да излезнем на глава с управителката и сервитьорите масите да не са заредени когато гостиде дойдат
Аз не разбирам каква е разликата, дали ще заредят масите 1 час по-рано или по- късно!!!!
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489
«
Отговор #451 -:
май 23, 2007, 09:55:22 »
Цитат на: Little_Sweet_Didka в май 23, 2007, 09:52:32
Аз не разбирам каква е разликата, дали ще заредят масите 1 час по-рано или по- късно!!!!
Ама наистина, тези хора не са добре. Няма ли да поувехнат салатките и да се постоплят питиетата?? Мързел ли е това, какво ли??
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #452 -:
май 23, 2007, 09:56:00 »
ами защото може би сервитьорите ще си ги сложат по-лесно и бързо, ако не им се мяркат хора!!!!!! разни хора, разни.........
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #453 -:
май 23, 2007, 09:57:32 »
Цитат на: Little_Sweet_Didka в май 23, 2007, 09:52:32
desislavka
с риск да те разочарова, ще ти кажа и добре да обмислиш факта, че масите ще са затрупани с пълни чинии, чаши, бутилки. И голяма част от това което си замислила може да се изгуби в цялара шарения от салати, ордьоври и безалкохолни
И аз съм със същия проблем за моята сватба, а сега като организираме и сватбата на
estrella
не можем да излезнем на глава с управителката и сервитьорите масите да не са заредени когато гостиде дойдат
аз си мисля, че ще има място за разпръснатите сухи цветенца !!! и аз си мисля така да направя + топчетата !!!
и свещи по масите по средата :_
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #454 -:
май 23, 2007, 09:59:16 »
Цитат на: fanimira в май 23, 2007, 09:56:00
ами защото може би сервитьорите ще си ги сложат по-лесно и бързо, ако не им се мяркат хора!!!!!! разни хора, разни.........
в събота бях в ресторанта за да видя украсата и подготвяха сватба, ами сервитьорите си вървяха направо с касите и подреждаха, може би така им е по-спокойно !!!
аз пично нямам нищо напротив, тъй като пък при нас искам да се сервира по-бързо вечерята че ще стане по-късно, но това е друга тема !
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489
«
Отговор #455 -:
май 23, 2007, 10:00:07 »
Деска, аз мисля, че може да намериш място за вазичките, които си замислила, в центъра на масата. Ето предложение:
centerpiece1.jpg
(44.05 KB, 310x300 - видяно 3661 пъти.)
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
«
Отговор #456 -:
май 23, 2007, 10:36:57 »
има ядене и пиене и че само това гледат
Но не е така
По добре изяжте по едно кюфте по-малко,но си осигурете необходимата украса
[/quote]
Абсолютно и аз съм на това мнение
. Сватбеният ден е веднъж и той трябва да се отличава с финес и красота, а не с ядене и пиене
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #457 -:
май 23, 2007, 11:06:21 »
Цитат на: Marina в май 23, 2007, 08:56:17
Цитат на: junglegirl^84 в май 23, 2007, 08:52:46
По добре изяжте по едно кюфте по-малко,но си осигурете необходимата украса
Junglegirl, така се смях на това, че чак сълзи ми потекоха!!
Много точно казано, отлично мото за всяка сватба (или девиз на сватбена агенция)
junglegirl^84 браво за изказването. :bravo:направо ми изпълни душата
а това с зареждането на масите предварително със салати и на мен ми е голям проблемуправителя на нашия ресторант като се заял 4е такава им била практиката и неще по моя вариянт.бясна съм само като се сетя.Наистина момичета вече се замислям да сменим ресторанта
Активен
junglegirl^84
Сватбар
обичай врага си,това ще го влуди!!!!
«
Отговор #458 -:
май 23, 2007, 13:12:10 »
ашите маси бяха заредени - такава била политиката на ресторанта
много гадно - каквото и да направиш откъм украса се губи на фона на бяло,зелено,червения фон на шопската салата
Активен
pipilota75
Ентусиаст
Публикации: 51
«
Отговор #459 -:
май 23, 2007, 22:02:19 »
Това наистина е ужасно, дори не ми се мисли, ако ресторанта ми сервира такова нещо. Който плаща- той поръчва музиката, какво се мислят тези – „политика” даже имали, повечето до вчера са били с мазните престилки. Изобщо не искам разни безалкохолни и прочие по масата, докато не се настанят всички.
Някой може ли да ми каже свещници, вази и подобни неща могат ли да се наемат от някъде? За София става въпрос..
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Алекс
«
Отговор #460 -:
май 23, 2007, 22:21:22 »
Цитат на: pipilota75 в май 23, 2007, 22:02:19
Това наистина е ужасно, дори не ми се мисли, ако ресторанта ми сервира такова нещо. Който плаща- той поръчва музиката, какво се мислят тези – „политика” даже имали, повечето до вчера са били с мазните престилки. Изобщо не искам разни безалкохолни и прочие по масата, докато не се настанят всички.
Някой може ли да ми каже свещници, вази и подобни неща могат ли да се наемат от някъде? За София става въпрос..
съгласна съм с теб ама „политика” в българия е така а и много зависи от това 1во колко хора ще бъде сватбата, защото представи си ако е за около 100 150 или 200
човека......ще бъде много забавно за колко ли време и колко ли сервитиора ше трябва да сервират за да стане чакане и суматоха и 2ро все пак не забравяй че живеем в българия и никои няма да се сагласи
аз също исках така да баде и настоявах и казвах че аз плащтам аз решавам...да ама не за съжаление
дано успееш
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #461 -:
май 23, 2007, 22:22:26 »
pipilota75
за колко бройки става въпрос и коя дата?
Активен
pipilota75
Ентусиаст
Публикации: 51
«
Отговор #462 -:
май 23, 2007, 22:51:45 »
Цитат на: Little_Sweet_Didka в май 23, 2007, 22:22:26
pipilota75
за колко бройки става въпрос и коя дата?
Little_Sweet_Didka , ние ще сме между 60 и 70 човека, но ако питаш за свещниците –може би около 8-10.. за 6 септември, май и ти си по това време
Много си права, Ками за политиката в България, всички сте виждали по филми огромните кръгли маси с над 100 души стилно украсени без разни пепсита, каменици и пр. а сервитьорите постоянно следят и наливат чашите. Аз това не го очаквам, но не мисля, че е толкова слежно да заредиш 10-12 маси с напитки за около 20-30 мин
(обикновено са няколко сервитьори), а чиниите съвсем селско и непрофесионално да ги сложиш предварително. Когато има човек на масата или когато е снършил с едното, тогава се носи следващото.. но ще видим
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #463 -:
май 24, 2007, 00:17:08 »
явно темата с зареждане на масите не ми е болна само на мен.
то ние си плащаме а на тях не им пука,нали си прибират паричките накрая пък и вече като сме дали капаро могат да ни въртят на където си искат.
«
Последна редакция: май 24, 2007, 10:12:31 от maslinka
»
Активен
bettysys
Ентусиаст
«
Отговор #464 -:
май 26, 2007, 11:23:19 »
Здравейте момичета!Имам нужда от помощ.Бюджета ни за сватбата ни стана огромен и понеже половината от всичко което купим или поръчаме го плаща баща ми и е ужасен какви ''излишни неща ''купуваме.Както и да е всичко е двойно по скъпо от това което бяхме предвидили и ще трябва да се лиша само от едно(слава богу).Окраса за ресторанта,трябва ми нещо което ще ми излезе по евтино.Имам калъфи за столовете,имам и арка с постаменти.и това е всичко,по масите нямам никаква окраса.Помагайте!
Активен
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
...