Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 20:46:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените агенции  (Прочетена 139831 пъти)

plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: ноември 02, 2007, 11:43:32 »

maslinka,нямам нищо против хората, които работят в агенции или пък въпросните, който съм посочила. Просто смятам, че не е тук мястото да показват кой колко разбира от тази работа. Нека да дават съвети и да помагат на бъдещите булки (затова е и целият сайт, затова сме и ние тук). Но за мен те го превръщат в "бойно" поле. Иначе нищо лично към никой!
Активен
divna
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #361 -: ноември 02, 2007, 11:55:25 »

Казано е "В спора се ражда истината....." На мен също ми е интересно да прочета различните гледни точки! И не смятам ,че е редно да се усмихваме само и да казваме колко ни харесват идеята или продукта ,който ни предлагат! Когато има критика,тя ни кара да се развиваме,да се стараем да избягваме грешки,които вече сме допуснали,да сме по-креативни! Има приказка,че "умният човек се учи от грешките си,а интелигентния от грешките на другите" В случая Pachoran не е разкритикувал никого за конкретно свършена работа,но участничките в спора приеха лично нещата! Мой съвет-момичета,приемете ,че от страни по-лесно се забелязват грешките!
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #362 -: ноември 02, 2007, 12:04:45 »

То е ясна че в спора се ражда истината и хубава да има градивна критика, но 4 страници едни и същи да се "надцакват" както някой беше казал вече, е досадно и личи от 100км, че превръщат форума в поле на личен спор и себедоказване.Само дето не са пуснали анкета кой е по-добър и по-компетентен на тая тема! flood
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #363 -: ноември 02, 2007, 14:03:14 »

Всички коментари имат за цел, за да са в помощ на бъдещите младоженци. Друг е въпроса кой разбира и асимилира всичко това. Аз считам, че няма спор поради две причини:
1.Липсват дивиденти за страните - финансови
2."Спорещите" не се познават и са в различни браншове и градове
 Забелязвам, че някои ги мързи да четат. А да ли могат да четат?
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: ноември 02, 2007, 15:37:26 »

Аз смятам че няма нищо лошо хорато да спорят.Ако спора е културен какво лошо има в един спор.Тук мисля че въпроса е да няма кавги и караници.Мисля че е важно да се изясни защо е тази тема.Смятам че няма лошо да се обсъждат тези неща просто мисля че не трябва да се залита в дадена посока.

Пачоран от една страна си прав за това че един носи отговорност за нещата но има и момента че лошо свършената работа ще се отрази по цялостно върху сватбата .Имам предвид че ако услугата която предлага цялостно е лоша всичко се сгромолясва.Мисля че все още на пазара  има много лоши и някой направо плачевни сватбени агенции.А това че рано или късно отпадат от пазара не връща лошото преживяване ако попаднеш на такава агенция.

Наси мила ако ти не се смяташ за измамница и обирджийка защо се засягаш от мнението на хората.А мнението на булките е такова защото има много голяма част от сватбени агенций които нямам представа от нещата и са чули че е модерно и доходно да правят сватби и хоп почват.Защо се засягате от тези неща това не разбирам.

Искам да питам според работещите в агенци и тези сфери какво смятате че трябва да е обезщетението за неспазени от вас обещания.Каква отговорност носите вие.

Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: ноември 02, 2007, 16:09:22 »

Ами и аз така си мислех ,защото адреси на агенции да се побликуват няма смисъл . Всеки може да ги намери а и ги има навсякъде във форума. А за похвали и оплаквания от тях има други теми ! Незнам все пак си има хора които преценяват това !
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: ноември 02, 2007, 16:22:01 »

Наси защо се измъкваш от поставения от мен въпрос.Мисля че е коректно да ми отговориш.

Ако вашата агенция неспази обещаниета си как ще ме обезщети.Каква отговорност носите ви като агенция.Да кажем че аз не съм доволна от вас и ивие не сте си спазили уговорките сроковете или нещо друго какво става.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: ноември 02, 2007, 16:22:17 »

Здравей gucci ! Аз например първа преди 2 год. предложих във нашата фирма ако някой се издъни не да се глобява а изобщо да не сеплаща! Защото и от сватбата няма да се вземат пари ! Съвсем искренно ще ти дам един пример ! Преди 4-5 мес. една сватба си поръча покани със определен текст при което момичето което отг. за поканите е пропуснала да запише текста и просто са сложили стандартен текст ! Ето обещетението - не им взехме нито лев а поръчката беше за 50 бр. по 1,40 едрова а не продъжна цена . А тази сума си остана за сметка на нашето момиче ! Много ми стана кофти -първо защото аз го бях предложила и второ защото знам какво значи да платиш такава цена за едно невнимание ! Имало е и други случаи но сега всички виждаме как никой не смее да згафи и когато става въпрос за сватбата по 100 пъти всеки си преповтаря какво трябва да прави ! Няма перфектни хора всеки греши но при нас това е фатално. Защото рожд.ден се празнува всяка год. а сватбата е един път !
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: ноември 02, 2007, 23:20:58 »

Честно казано това ми звучи добре!И аз съм на мнение,че трябва да се прави така при гаф!За жалост в БГ докато не удариш някой по джоба не си взима поука!Така че е хубаво наказание,а и извода накрая е много верен!За жалост и аз няма да мога да повторя сватбата(то и слава богу де),за да си оправи нашата агентка гафовете,ама на нея не й пука изобщо.... Mad girl
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: ноември 03, 2007, 00:40:36 »

Ако питаш мен сега не и пука но ще дойде ден когато ще и запука,защото най вероятно ще се наложи да си търси друга работа ! И то по простата причина ,че никоя реклама не е по добра от самите булки ! Нищо не остава скрито ако ти си премълчиш и друго момиче също ,третото така ще я подреди,че едвали и реклама в btv ще я спаси след това !
Активен
leidileidi
Регистриран

Публикации: 2

уникална украса

« Отговор #370 -: ноември 04, 2007, 13:44:24 »

pardonЗдравейте и от мен....интересно ми е да чета споровете на всички Ви,всеки има право на мнение,но дали е така.....".кой ще ми каже"- цитат он една Бг песен......малко да разсея напрежението.Мили момичета,бъдещи булки,не си задавайте въпроси за неустойки и неуредени и ни изпълнени обещтания.Сериозните Агенции предлагат договор с точки на възложител и изпълнител.Когато има такав документ с подпис от двете страни- при неизпълнение качественно на възложената услуга- естествено има неустойки и компенсации от агенцията,но само ако това е направено по законния ред.Иначе след сватбата,ако не сте доволни- просто ще пиете една студена вода.Моята приятелка има такава Агенция,прави ВИП сватби повечето,където става въпрос за повечко услуги от А- Я, там задалжителное с договор и анекс със изброени услуги.Така ,че с нея много пъти сме коментирали темата,смятаме,че това е начина. girl_in_love
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: ноември 05, 2007, 09:07:47 »

Здравей gucci ! Аз например първа преди 2 год. предложих във нашата фирма ако някой се издъни не да се глобява а изобщо да не сеплаща! Защото и от сватбата няма да се вземат пари ! Съвсем искренно ще ти дам един пример ! Преди 4-5 мес. една сватба си поръча покани със определен текст при което момичето което отг. за поканите е пропуснала да запише текста и просто са сложили стандартен текст ! Ето обещетението - не им взехме нито лев а поръчката беше за 50 бр. по 1,40 едрова а не продъжна цена . А тази сума си остана за сметка на нашето момиче ! Много ми стана кофти -първо защото аз го бях предложила и второ защото знам какво значи да платиш такава цена за едно невнимание ! Имало е и други случаи но сега всички виждаме как никой не смее да згафи и когато става въпрос за сватбата по 100 пъти всеки си преповтаря какво трябва да прави ! Няма перфектни хора всеки греши но при нас това е фатално. Защото рожд.ден се празнува всяка год. а сватбата е един път !
искам само да ти кажа че това че не сте взели пари или няма да вземете не е решение защото вие вече сте провалили един сватбен ден и това не може да се върне.Защото ако украсата на ресторанта или тортата или при ди джея има издънка или видеоператора тези пери дето ще си ми ги спестила няма да ми върнат сватбата и няма да ми спестят кофти преживяването.Ти какво ще направиш ще ми направиш нова сватба за да имам диск от сватбата ли.Това дето няма да ми вземеш пари е нищо защото ти вече ще си провалила сватбения ми ден.За мен това не е компенсация.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: ноември 05, 2007, 09:30:10 »

gucci, мисля, че малко прекалявате вече. И един убиец на каквото и да го осъдиш няма да върнеш направеното, но си има система за санкции и наказания.
Абсолютно никой не е застрахован от гафове и провал, в това число и агенциите (било то заради тяхна грешка, било заради някой под-изпълнител). Никой няма да ти върне сватбата, права си, но за тези които искат да ползват агенция, подобен вид гаранция е нужна.
А щом за теб това е нищо, моля те кажи каква компенсация би била подходяща според теб.

Предвид, че този вид услуга на българския пазар е все още в начално развитие, мисля че има нужда от много обсъждане, както от страна на клиентите (за да знаят какво да искат когато се срещнат с даден агент), така и от страна на "агентите" (за да могат да подновяват и подобряват качеството на предлаганите услуги). За това (по повод предни постове) аз съм силно ЗА мненията на Наси и Пачоран. Ако не мислите, че в тази тема им е мястото - преместете ги в друга!
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #373 -: ноември 05, 2007, 09:58:47 »

Според мен няма значение дали ползваш сватбена агенция или си оргонизираш сватбата сам- гафове винаги са възможни. Просто когото има и агенция има на кого да прехвърлиш отговорността за гафа. Не ме разбираите погрешно, аз не защитавам агенциите. Според мен хората имат различни вкусове, харесват различни неща и винаги са възможни разминавания в желанията и очакваният.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: ноември 05, 2007, 10:01:35 »

Alucinado мисля че това прото да не им платя е малко щото то и без това не са си свършили работат а трябва да има и глоба за това че не си изпълняват договорните отношения.А повечето агенции нямат такива клаузи и се измъкват с това че няма да получат пари.според мен глобите трябва да са много солени за да може санкциите да ги карат да са максимално точни и да носят наистина отговорност а не да се занимават несериозно както правят повечетоили да казват че всичко ще е наред а да се изложат с организацията.Агенцията трябва да си носи отговорноста с какви подизпълнители работят.И това че подизпълнителя е некачествен си е техен проблем аз наемам агенцията и не ме вълнуват техните подизпълнители че са некачествени в крайна сметка да си оправят договорите и да наемат качествени.

А и мен не ме интересува дали са прохождащи.щом са подписали някакви договори са длъжни да ги изпълняват.

Мила  aniiii8 когато гафовете са си твои е едно а когато плащаш за гафове е друго не мислиш ли

Аз също съм ЗА да се обсъжда това но не смятам че да хвалиш агенцията си както правят някой е начин да се подготвят булките какво да искат при среща с агенция или сватбен агент.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: