Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 17:59:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Февруари дойде, айде на кафе :)
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Февруари дойде, айде на кафе :) (Прочетена 55342 пъти)
addicted_to_u
Професор
Re:Февруари дойде, айде на кафе :)
«
Отговор #90 -:
февруари 05, 2021, 13:04:23 »
Цитат на: bulche91 в февруари 05, 2021, 12:20:00
Всяка книга е за едно от децата на Бриждертън, втората е за Антъни, ако имаш време я прочети, в пъти е по-добра от първата.
Бе то за плакнене на окото в следващия сезон повече ме интересуваше.
Братята Бриджертън не предизвикват такова вълнение
Свекс
, и ММ се впечатли от същото за Поли. Аз първоначално харесах тия изскачащи шкафове. "Колегата архитект" веднага им намери кусур, че при изваждането пак са на по-ниско и даже си личеше, че супер внимателно трябва да вадиш и е неудобно. С дете наоколо и като цяло джаста-праста отношението ми едва ли ще мога да съм толкова внимателна и ще изпотроша уредите... На мен ми идваше кич, да скъп, но кич, като в баровете и заведенията, но явно това му е стилът на човека като видях и други негови проекти. За кльощавия ген някак напоследък е прекален, та и там си има драма. Посмяхме се, че и Ж. може да го има този ген щото и тя смотава филии, солетки и бисквитки пък още си е кльоща.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #91 -:
февруари 05, 2021, 13:12:41 »
абе айде сиктир вече с техния кльощав ген, половината от тях имат снимки в училище и са като понички..
аз съм с кльощав ген, въпреки това НЕ Е Вярно че можеш да ядеш от всичко и да не пълнееш! много се дразня как поощряват подрастващите...
и аз съм джаста праста- трескам врати, чекмеджета, при мен трябва да е нецапаемо и дуракоустойчиво.
искам да си взема един суичер от абаутю обаче малко скъп ми идва а уж е намален. Някой от вас случайно да има ваучер за намаление от там?
Активен
Alichka
«
Отговор #92 -:
февруари 05, 2021, 13:14:10 »
Свекс, за шаха ползваха зуум. Госпожата ни пуска нов линк и срещата си продължава. Изчаква буквално минута и всички са на линия. Не се влияе от ай пи, ако това те притеснява.
За онлайн ползваха Гугъл мийт. Определено е удобно
Интересно ми стана с тия шкафове. Сега ще трябва да ги търся. И без това чакам тук да се накумят едни и да уточнят какво аджеба искат.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #93 -:
февруари 05, 2021, 13:28:24 »
Свекс
, от замундата няма как вируси да свалиш,тъй че дръпни си, иначе от Нетфликс и за безплатно ще ти поиска карта ама е лесно да се оправиш. Зум не ползвам, много рядко безплатното но да варианта е с нов линк. Ние сме на Google и е много лесен за ползване а и хубавото е че в безплатната версия няма ограничение.
Адиктет
послушай ме и прочети втората книга, изведнъж актьора ще го гледаш с други очи. Аз понеже съм заклет фен всичко което ме е грабнало и винаги се присъединявам към фен групите, веднага щом изчетоха всички втората книга и обърнаха плочата че нямат търпение за втория сезон и актьора да го видят в секс сцените хахах
Ей, сега ме е яд че тая седмица не гледам чершката хахах. Иначе Малкоданска даже я знам къде живее, в блока на една приятелка на родителите, от там научих клюките и че е с корона още преди да обяви.
За кльощавите хич
Еми
не те врявам, имам една в екипа 40кг е, на пица и шоколад живее и не качва грам!
Активен
emmmmmy
«
Отговор #94 -:
февруари 05, 2021, 13:31:15 »
значи не ме схвана добре моме, аз ям само спагети, пица, картофи и мнооого сладки неща. НО не мога да ям всичко и да не качвам. ако почна да ям тлъсти манджи от майка ми, примерно, редовно, качвам и то не където трябва.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #95 -:
февруари 05, 2021, 13:35:05 »
Цитат на: emmmmmy в февруари 05, 2021, 13:31:15
значи не ме схвана добре моме, аз ям само спагети, пица, картофи и мнооого сладки неща. НО не мога да ям всичко и да не качвам. ако почна да ям тлъсти манджи от майка ми, примерно, редовно, качвам и то не където трябва.
да ти имам проблемите хахах. Аз едно време бях много, ама много слаба, пишеха ме навсякъде НЕДОХРАНЕНА,майка ми като видна домакиня и кулинар ревеше като прочете. До 22 г нямах никакви проблеми от нищо не качвах, е след това се прояви поликистозата и край
А
Свекс
, щях за подпалването да пиша. Имах един период, сигурно 2-4 клас някъде където много обичах да паля кибрит, запалки, да паля печката, на няколко пъти щях голяма беля да направя. Майка ми после ми разправяше че е била силно притеснена, до ден днешен крие запалки и кибрит от навик.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #96 -:
февруари 05, 2021, 13:43:33 »
аз забраних вече тук да се носи готвена храна от друг, не знам какво прави майка, ама напълняхме и двамата. само малкият чешит не ще да хапне. сега е на вълна Картофи
Ти си си била жив пироман. Майка ти как е оцеляла нз
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #97 -:
февруари 05, 2021, 13:52:51 »
В Нова Плей вижте епизода от вчера, качен е.
Да, то повечето неща с гратисен период искат карта, HBO GO също, точно за да те зарибят и да "забравиш" да се отпишеш
Хаха, значи и моми подпалвачки има....
Активен
emmmmmy
«
Отговор #98 -:
февруари 05, 2021, 14:01:47 »
Цитат на: svekarva в февруари 05, 2021, 13:52:51
В Нова Плей вижте епизода от вчера, качен е.
Да, то повечето неща с гратисен период искат карта, HBO GO също, точно за да те зарибят и да "забравиш" да се отпишеш
Хаха, значи и моми подпалвачки има....
аз почнах да го гледам, ама нали не гледам нова тв и бтв ( освен за някой турски сериал на повторение
), та тази мома ми е неизвестна, а от пръв поглед и неприятна като типаж лице.
Свекс, явно прекалено много гледам в инстаграм архитектура и дизайн и съм се изкривила, но хич не ми прилича на лаборатория, семпло е, някак дори няма риск никъде в прекален модернизъм да се влезе, типичен съвременен скъп дом. Уж е дизайнер нейният, а е избрал класиката в съвременния дизайн. Шкафчето с розата грам не ми допадна как го е подредил, единственото което ме грабна е именно осветлението в кухнята.
ще продължа да гледам и ще дам още отзиви, че ми стана интересно
само се чудя аз ли съм луда или се казва "предлагам брак" , а не предлагам годеж
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #99 -:
февруари 05, 2021, 14:14:12 »
Мани мани, добре че ми е минало и не съм станала истински пироман, сега изобщо не си спомням защо и как, само знам че ей така ме радваше да запаля клчеката. Пу пу дано не прояви желание и моя синковец...
Ех сега,значи тук отлагам започването на един съвместен проект с колеги от целия свят от седмици и днес най-накрая намерих време да изчета за какво става въпрос, ама ще се наложи на фон да пусна Черешката хахах
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #100 -:
февруари 05, 2021, 14:15:41 »
Цитат на: emmmmmy в февруари 05, 2021, 14:01:47
само се чудя аз ли съм луда или се казва "предлагам брак" , а не предлагам годеж
Ооо, чакай, ще се леят слова още
По принцип нямаше да съм толкова заядлива, но след изказването, че е "колега журналист" с Георги Милков трябваше да се докаже поне с добро изразяване и някакви познания де да знам в нещо. Глутенът поне всяка майка го знае къде го има и къде не, а за нея изглежда беше митично същество.Стана ясно, че не може да готви, няма познания в храненето, прави грешки/ направо нови думи сътвори, които ако е някой дето не се снима всеки ден да кажеш от това, че е пред камера е, ама няма извинение. Пак казвам имах по-високо мнение за нея и даже се чувствам разочарована/подведена, а не е от злоба.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #101 -:
февруари 05, 2021, 14:25:53 »
докато гледам, пиша на Свекс паралелно, защото грам не разбирам какво прави този мъж с нея!
никакви познания, празни приказки, непознаване на родния език, липса на чувство за хумор..
едновременно с това има мъж за чудо и приказ. природата уви не винаги е справедлива..
пипета и пинсета
, Божке умираммм!!!
явно не е захранвала тя детето, а майка й и някоя слугиня... глутен в кедрови ядки
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #102 -:
февруари 05, 2021, 14:34:07 »
Ох ама е верно много хахава. Май майка и гледаше детето, даже живее с тях
Иначе става апартамента, прекалено е модерен за мен, смисъл че след 5 г нищо в него няма да ми харесва.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #103 -:
февруари 05, 2021, 14:37:10 »
Цитат на: bulche91 в февруари 05, 2021, 14:34:07
Ох ама е верно много хахава. Май майка и гледаше детето, даже живее с тях
Иначе става апартамента, прекалено е модерен за мен, смисъл че след 5 г нищо в него няма да ми харесва.
мен и сега не ми харесва, можеше да се сложи някакъв елемент на устойчивост който няма да отмине като мода, ама явно и тя се е месила в цялата работа.
Майка й гледа детето, мъж й готви и изкарва пари. Май тя трябва да издаде книга вместо Кобилкина : "Как да хванем богат и свестен мъж, без да имаме особени качества"
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #104 -:
февруари 05, 2021, 14:49:37 »
А, междудругото се сетих за Нетфликс. Аз при пробния период и след като със сигурност прекратих абонамента преди да е изтекъл, някой незнайно как се беше вписал не от България дори мисля и автоматично подновил моя абонамент. Имах супер голямо притеснение относно изтичане на банкови данни, беше супер сложно да ми се закрие акаунта и си смених картата в резултат. Сега вече навсякъде действам с виртуалната такава, когато има плащане, че поне там си вкарвам само желаната сума, но беше много неприятно усещане.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...