Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 06:38:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Топли Августовски нощи
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Топли Августовски нощи (Прочетена 146605 пъти)
Bube
Професор
Re:Топли Августовски нощи
«
Отговор #285 -:
август 14, 2017, 18:34:10 »
Маги
, съгласна съм и с теб, майка ми и баща ми внасяха на мен, а сега и на брат ми пари за черни дни - това напълно го разбирам и подкрепям. Просто исках да кажа, че ми се струва неправилно човек да къта пари за себе си, при положение, че семейството е стабилно, с единствената мисъл за евентуален развод. По-добре би било да се внасят в някакъв общ фонд, знам ли и аз...
Сменяме темата.
И аз си купих супер бански, най-после си имах самочувствие на морето, особено след като ме оприличиха на героиня от Спасители на плажа
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #286 -:
август 14, 2017, 20:17:23 »
Цитат на: pandapanda в август 14, 2017, 16:32:07
Пази Боже и да сме живи и здрави всички. А Свекърва и с акъла си
А дано!
Аз тези дни се подмятам из други форуми - чета, гледам, уча се. Днес пак вкарах машината в действие
Голям кеф ми е!
Вчера пък бяхме на пиратски рожден ден в парка. За малко онова с ината да развали настроението и да я подбарам към вкъщи още преди всичко да е започнало. За щастие се оправи дереджето и празникът мина чудесно.
Утре чакам с нетърпение предиобеда и с леко безпокойство следобеда.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #287 -:
август 14, 2017, 20:22:02 »
аз си купих страшен розов руж на Сефора. С гъбичка в туба,много лесен за нанасяне.
дадоха ми тестер на уникален пак техен дневен хидратиращ крем с хиал. киселина. Направо с две мазания ме убедиха да си го купя следващия месец. моментално стягане на кожата,чувство за свежест, плюс че не дразни околоочния контур.
Малкия почвам да го зареждам с дрехи за есента и зимата, така че му купих пижама от една френска фирма в мола и обувчици. Сега всичко е на цени като за турски дрешки.
Предстои да си взема и хайлатъра, тамън се понаучих как да нанасям.
http://photo.elle.bg/20-novi-produkta-za-ten/4.html
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #288 -:
август 14, 2017, 20:45:45 »
Добър ден щях да ви пиша, ама то е малко нощ вече. На пазар бях днес, големият Змей порасна с още една годинка, изобщо хубава седмица
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #289 -:
август 14, 2017, 20:55:41 »
Какви интересни житейски опции сте разнищили тук. Като говорите за сигурност, според римляните от несигурните събития най-сугурна е смъртта
На 100% ще ти се случи
Аз си нямам нищо заделено и една стотинка. Просто съм прахосник
Всичките ни спестявания са в сметка на името на ММ
Иначе и тях няма да имаме
Семейството ми толкова пъти е рестартирало, в повечето случаи и зад нулата и сме се справяли. Да, по-трудно е, но не е невъзможно
Аз пък нямам нищо против половинката да взима повече от мен, нали после ще плати сметката в ресторанта, ще плати екскурзията, ще ми купи сандали. В крайна сметка пак аз ще ги похарча тези пари
Колкото повече, толкова повече
Всъщност влезнах да ви развеселя, че животът, колкото и да е непредвидим, винаги има варианти, някои по-лесни, други по-трудни. Ама свиркайте си, няма да излезете живи от него
Днес ми е на черен хумор
Иначе трябва да ви се жалвам как се разкатавам от работа и вече 15 дни са ми като 1, ама нейсе не си заслужава
Киви
писала преди мен...
Киви, да ти е жив и здрав З1 (да се чете тридесет и едно)
Да има хубав късмет в живота и да приема нещата с усмивка
Аааа, вярно хвалихме се кой какво си е купил. Купих си две нови блузи от лен, показах ги на ММ и му благодарих за подаръка (сещайте се
)
«
Последна редакция: август 14, 2017, 21:07:27 от marry_me
»
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #290 -:
август 14, 2017, 21:04:33 »
Аз изядох шоколадовите бисквити. ММ още не знае. Дано не се усети
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #291 -:
август 14, 2017, 22:51:36 »
Ей, то наистина много са задълбали нещата. Аз тръгнах с размишления за връщането ми на работа и как мъжът ми ми предлага да не работя въобще и какви са рисковете от това. Далече съм от мисълта да се развеждам. Считам, че е добре човек да мисли за всичко, особено, когато има деца , още малки при това. Моите родители са починали и ако нещо се случи съм сама. Тоест няма на кой да разчитам за помощ. А и с моята професия не е добре да се отделям за дълго от професионалната сцена. Ако остана още 5 години в къщи: мисля че въобще няма да мога да работя по специалността си.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #292 -:
август 14, 2017, 23:07:40 »
Руми
, този момент, с връщането на работа е винаги тежък, освен ако не ти е дотежало статуквото до степен търсиш промяна, каквато и да е тя. Аз съм имала такъв период, но Симеон беше на 3 години, т.е почувствала съм, че сме готови да бъдем разделени.
И както обичам да казвам, всяко начало е трудно, но пък няма винаги да е така....(поне така си се успокоявам).
Честито за новите покупки!
Аз за козметиката, особено гримът съм болна на тема Диор, най-вече защото се убедих в качеството, а цената им към момента далеч не ми е достъпна. Само дебна промоции и то не какви да е, а 40-50%, луда работа
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #293 -:
август 15, 2017, 07:42:56 »
Добро утро.Хвалите се с покупки, ми да се похваля и аз.Нови сандали от мола за 20 лв.Много съм доволна и най-вече, че имаше такива дето на мен ми харесват.Тъмно червено, златисто и кафяво за без пари.Като не се набиват на очи цветовете.
Днес обещава да ми е много натоварен ден.Имам много телефонни разговори, много пътувания, е сега поемаме пак по пътищата родни.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #294 -:
август 15, 2017, 08:03:54 »
Честит имен ден на всички празнуващи!
Нека Богородица закриля вас и семействата ви!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #295 -:
август 15, 2017, 08:59:54 »
И от мен честит имен ден на всички Марии! Много хубав празник е днешният
След малко отивам до църквата да благодаря на Богородица по разни поводи.
Сватът вчера паднал на вилата и счупил китката си и две ребра, но можеше и по- лошо да е. Заковали го с няколко пирона и планки, но важното е, че операцията е минала успешно и състоянието му е добро. НИ2 ще помага физически, ако се наложи.
Приятелката ми, с потрошения крак, е кацнала в София, та и там нещата се нагласят полека- лека.
Най- хубавото е, че си имаме Мария, първата в родата по мъжова и моя линия. Родила се в 00:20 часа и си дошла съвсем неочаквано с името. Далече е от нас по кръв и километри, но от сърце се радвам за семейството и.
Успешен ден, с много надежда и любов /може и само духовна
/
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #296 -:
август 15, 2017, 09:15:12 »
Честит празник на всички и от мен!
Прабаба ми беше Мария, но всичките и внуци са момчета и няма друга Мария. Но пък има имам двама чичовци Марио
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #297 -:
август 15, 2017, 09:43:52 »
Честит празник на всички именички!
Обикновено правя питка на днешния ден, за да благодаря, днес обаче май няма да успея, въпреки че специално тази година имам много за какво да съм благодарна на Богородица.
Четох, четох и все не успявам да се включа. Препочитам да не мисля черни сценарии, защото ще се филмирам съвсем. Гледам да спестяваме каквото можем, без да се стискаме е ежедневието и се моля да ни е писан спокоен живот, пък каквото дойде, ще го посрещнем.
Киви, да ти е жив и здрав рожденика!
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #298 -:
август 15, 2017, 09:48:27 »
Честит празник и честит имен ден на всички празнуващи!
И моята прабаба беше Мария, всъщност Марийка, много я обичах, беше най-силният и здравомислещ човек, когото познавам!
Днес имах възможност да поспя до късно, но след като станах да закуся с милото, сън не ме ловеше. Сега си мисля, че цял ден ще ми се спи... Но пък и нямам спешна работа, само да сготвя нещо, малко да чистя и ако не ме мързи да отида на пазар - трябва ми някаква лека нощница, че все съм с пижами, а ми е топло с тях напоследък.
Момичета, съвсем се губите тези дни, призовавам всички да се завърнат, тъкмо ще има какво да разкажат. Интересно ми е и как е минала сватбата на кумата на Тони, та
Тони
, ела да побутнеш темата
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #299 -:
август 15, 2017, 10:05:43 »
Привет и от мен
Честит празник! Да сме живи и здрави всички!
Еми
, и аз съм на етап есенни/зимни дрехи, даже и зимно яке му купих
Трудно се стърпявам да не купувам дрехи за Иван, а от летни няма нужда. Не бях виждала тези ружове на Сефора. Тези дни трябва да отида за спирала до там, та ще има още какво да погледна
Киви
, честит рожден ден на З1
Мари
, 40-50% отстъпка направо страхотно! Тук повече от 25% не съм виждала никога
Днес ще ходя и аз да си търся рокля, дано да си харесам нещо и дано няма големи драми по магазините
«
Последна редакция: август 15, 2017, 10:10:55 от ma6ka_
»
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]