Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 10:00:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юли с дъх на море...и Любов
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
44
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юли с дъх на море...и Любов (Прочетена 166708 пъти)
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
Re:Юли с дъх на море...и Любов
«
Отговор #15 -:
юли 02, 2017, 08:47:57 »
Миме честит рожден ден на патерици!
Ние вчера командировахме звяр вчера при баба му, пуснахме климатика, завихме се с одеяла и мързелувахме...
Румии, разбирам те напълно, 3 месеца 5 антибиотика през устата, 3 ангини... Сега 2в момента е на антибиотични капки 20 дни през носа, изздирвам шаман/хомеопат.... До къде я докарах...
Ина крейнахте ли към Ирландско?
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #16 -:
юли 02, 2017, 08:50:34 »
Ние два дни не сме се показвали на вън.Седим на климатик и не мърдаме.Аз обаче ставам вместо по-добре по-зле.Оправих гърло, лимфи и т.н. но днес съм без глас и с конюктивит.Ще се гръмна.За красота съм на работа, защото бързаме проект и няма как.
Искам дъжд!Та Ина завиждам ти за пороя!
Руми, радвам се, че не са бъбреци.Ангината е ужасна.Питай ме.Толкова не типична и ужасна!
Булче, просто ще порасне!
«
Последна редакция: юли 02, 2017, 09:27:30 от магито
»
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #17 -:
юли 02, 2017, 09:10:17 »
Хаха, е нали сега е сезона на "ебаааси жегата". Ние бяхме вчера до Бургас...ще си седя в Софя на жега хора...хахаха
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #18 -:
юли 02, 2017, 09:19:16 »
Цитат на: bulche91 в юли 02, 2017, 08:47:57
Румии, разбирам те напълно, 3 месеца 5 антибиотика през устата, 3 ангини... Сега 2в момента е на антибиотични капки 20 дни през носа, изздирвам шаман/хомеопат.... До къде я докарах...
Дойде на мойта и на хала на всички, които пускат детенце на ясла/ градина за първи път. Аз мога да дам координати на нашия шаман-хомеопат. Ще се стабилизира де и голям мъж ще стане, това е просто фаза, нещо като зъбите
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #19 -:
юли 02, 2017, 09:35:05 »
Миме
, вчера по нощите сьм те пропуснала.
Честит Рожден Ден !
Бьди здрава, обичана и хубави неща да ти се случват !
В голямата жега забелязах е лесно да се разболее човек. Потиш се много, после влезеш някьде и като те издуха хубаво - свьршваш. (ама и аз как се изказах... ама айде)
Булск, сдадохме старото дома и вдигнахме гьльбите оттам. Сега сме попьтни, а утре летим окончателно
Мери-ми, звучи много яко да имаш коне
А за тревата, то като овците в нашия университет - косят, торят и сьздават пасторален пейзаж, какво повече му трябва на човек
«
Последна редакция: юли 02, 2017, 09:36:57 от inaxastra
»
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #20 -:
юли 02, 2017, 10:00:23 »
Честит рожден ден, Миме! Бъди жива и здрава и съхрани романтиката в себе си!
При нас е 18 градуса, няма такъв кеф!
И въобще не ми е съвестно да се хваля, че две седмици, в които беше 30+ и супер влажно..., едва оцелях.
И в тези смени на температури лесно се изстива....
Сестра ми е на гости, идва от 40 градуса, трепери като лист, не може да се климатизира.
Активен
Alichka
«
Отговор #21 -:
юли 02, 2017, 18:29:01 »
След мрънкане от страна на мъжо вчера се качихме на вилата. После нашите качиха и плажуващата мома. Горе си беше топло. Щом вечерта бяхме по къси ръкави и къси панталони значи наистина е било жега няколко дни подред.
Снощи не се наспах. На климатици вкъщи е по-добре. Отделно малкият човек мрънка цяла нощ. Защо - не е ясно! Поне се разбрахме със свекърва ми за събота, та пак е нещо.
Утре ще е забавно!
Активен
Feribotka
«
Отговор #22 -:
юли 02, 2017, 21:32:45 »
Айде поне да се запиша да следя, пък дано пиша повече от предния месец
Миме
, любов си имаш в изобилие, бъдете здрави да се радвате един на друг
Въх! Александрина вече стига средата на холната маса, което значи, че нищо вече не може да се сложи на нея
Не търпи ни красота, ни подреденост
Същата е като баща си - само разхвърля
След морето цъфнахме с малко сополи и кашлица...та сега старата схема - инхалации, аспирации + черни капки и проспан
Днес единственият синеок член на нашето семейство (кучето ни) празнува рожден ден - 5 години прави
Пожелавам му да му намерим женска в тоя живот да си имаме малко хъски
Юли ми е любим, любим, любим
Много любими хора в живота ми имат рожден ден, начело с ММ и Мис
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #23 -:
юли 03, 2017, 07:55:20 »
Добро утро на всички!Нова седмица нов късмет, викам аз!
Аз все още нямам глас, но съм на работа, и съм пълна с енергия.Сутринта ме наваля пороя, та и по вода ще ми върви, хахаха.Да взема и тото да пусна викам
На всички пожелавам хубава седмица!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #24 -:
юли 03, 2017, 08:02:19 »
Добро утро
Миме,
честит рожден ден и тук! Да си здрава, обичана и много щастлива!
Ние се завърнахме от Враца, където избутахме жегите, макар в събота да беше 38 градуса на сянка
Вчера на връщане ме хвана жегата и засили малко климатика в колата.. Съответно, вечерта бях с възпален синузит и зверско главоболие.. За сега още не ме боли така, но го усещам "близо".. На работа съм и няма как да си тръгна, че днес евентуално ще идват кандидатките за заместничка и трябва и аз да вися тук.. При все, че казах, че не искам да си давам мнението, защото после ако не става и изляза в болничен, шефката ще ме разнася, че аз съм я избрала
На три пъти снощи се изливаше дъжд, ама яко и трите пъти валя градушка.. Не си спомням някога през нощта да съм чувала да вали град
Юли ми е безразличен, обичам Юни и Август, от летните месеци.. Тази година е пълен със събития и ще трябва да се впечатля и от него
На днешната дата преди 7 години се запознах с Илиян.. Никога преди това не съм си представяла, че мога да обичам друг човек, освен майка ми/баща ми/брат ми и някога детето ми, така както обичам него.. Винаги съм си мислела, че един ден ще имам партньор в живота, но никога, че ще значи толкова за мен.. Той ме научи да обичам, защото ми дава всичко безпрекословно.. Той е един от най-всеотдайните хора, които познавам и може да е егоист спрямо другите, но спрямо мен никога.. Още в началото знаех, че той ще е бащата на децата ми и се радвам, че 7 години по-късно това е на път да се осъществи
Запознахме се на тази дата вечерта, а след 12ч. тотално се "загаджихме"
Не сме се разделяли дори за 1 ден от тогава.. Надявам се и занапред да е така
«
Последна редакция: юли 03, 2017, 08:29:14 от alexandrova_90
»
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #25 -:
юли 03, 2017, 08:46:51 »
Добро утро!
Аз имам един тон работа, ама първо реших форумите да отметна
Тони
може и да не е синузит при теб, при бременност набъбват всички лигавици и носа при повечето бременни е перманентно запушен, особено при климатик става по зле, изсушава се лигавицата и още повече набъбва, та да не те разочаровам, ама може така до края да откараш, снаха ми беше така пък с кашлица дълго време, нищо не я спасяваше, една приятелка и тя беше с течящ нос до края. Вземи си инхалатор и виж дали може да ходиш на солна стая примерно. За работата, аз съм противно на твоето мнение, ти също трябва да имаш мнение по въпроса, това е част от contingency plan който всеки служител трябва да има. Аз като излезнах в майчинство, т.е в спешен болничен не бях обучила добре човека след мен, ами поемам изцяло вината, доста повреди бизнеса, както каза един колега
don't be irreplaceable, be of value
!
Ние вчера се видяхме с Пандето, Звяр и ТоНи ( както му казва вече Звяр) си поиграха
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #26 -:
юли 03, 2017, 08:56:21 »
Той си ми е запушен на мен през целия живот.. Аз не дишам на 100% през носа.. Имам си хипертрофия на назалните конхи.. От бременността съм си с по-хубаво запушен нос определено
Но като е болка от синузит, тя толкова различни и разпознаваема..
Със сигурност е екстра, следствие на бременността, друг път не ме тормозил така често и от най-малкото нещо..
Активен
Alichka
«
Отговор #27 -:
юли 03, 2017, 09:27:35 »
Здравейте и честита ни нова седмица!
Колко ще е забележима - зависи ние колко си я направим
Чувствам се като в тропиците - жега и влага. Въпреки всичко с интерес си гледах предаванията по Файн ливинг и се наслаждавах на гледки, на които ми се иска и на живо да се порадвам.
Пропуснах сутрешната разходка, че трябваше да надувам лодка вместо да бутам детска количка. Дано поне следобед става за излизане, макар и кално и мокро да е навън. Понеделник имам чувство, че работата вкъщи е като за целия китайски народ. Малко от малко сега ще вкарам ред. Вече нямам помощ от страна на баби, та най-големият ми зор ще е какво да готвя
Ако го измисля, много лесно се мотивирам и го правя.
По повод жегите в събота слушах мнение на някакъв доцент. Много интересни неща каза. Например: в толкова топло време не е добре да се ползва вентилатор, защото разпръсква топъл въздух, а не охлажда; температурата на климатика трябва да е не по-ниска от 25 градуса, за да няма шок за тялото; колкото е по-малко едно тяло (бебе, дете), толкова му е по-малък "резервоарът за охладителната течност" т.е. водата в тялото и рискът е по-голям за всякакви лоши последици. Говореше за външните щори, сенници, престоя на открито и тн. Всяка година предупреждават за поледици или жеги и пак някой с много акъл се юрва по улиците. Една баба я бяха питали дали не се страхува да излиза по жегата, а тя смело заяви, че Господ я пазел.
Такива май е забравил да си ги прибере.
Тони, черпя се със смокини за ваше здраве - обичам ги и с удоволствие си ги бера от дърветата пред блока
7 години си е не малко време
Даже някои смятат, че е ключова в отношенията на хората. На нас тепърва ще ни предстои тази годишнина.
Хайде, усмихнат ден на всички
Активен
always_and_forever
«
Отговор #28 -:
юли 03, 2017, 09:30:08 »
Добро утро!
Толкова дъжд се излива тук, че не знам как ще изляза.
Цяла нощ светкаше и трещеше, хиляди пъти се стрясках от гръмотевиците.
Ние вчера се качихме на Балкана, седнахме на една пейчица, докато Алекс спа. После бяхме на басейн...ама не се къпахме, а само използвахме кафето, докато Алекс обикаляше и се радваше на плуващите. Това ни беше спасението от жегите.
Маги, Руми, Мери ми, Булче, Ина, Мари, Фери, Тони,
много благодаря и на вас за пожеланията.
Свекърва
, съвсем, съвсем го разсъблякоха детето.
А на тази възраст вече и срам имат децата. Не знам защо се прави това, но определено не ми допада.
Фери
, честит рожден ден и на вашия синеочко.
Тони
, честита годишнина!
Това все едно аз съм го писала, с разликата, че при нас годините са почти 11 вече.
Активен
Feribotka
«
Отговор #29 -:
юли 03, 2017, 09:50:23 »
Гутен морген!
Сутринта такава градушка се изсипа тук
Два пъти за един час...Уплаших се за цветята, че напоследък много градинарстваме
За щастие няма поражения, но добре че снощи с ММ прибрахме люлката и басейна, че се бяхме разхвърляли и басейнът на Мис най-вероятно нямаше да издържи. Сега е едно мрачно и поспаливо, ама поне разхлади
Две нощи спим на долния етаж на дивана, че горе не се диша
Добре, че имаме кошара и на долния етаж, много удобно.
Сутринта тамън Мис беше решила да поспи повече, то звънна телефона на майстора, че вчера си го забравил тук
Да, пак ще правим ремонти
Вчера чистих, мих прозорци и терасата, направо се разглобих
Честита годишнина
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...