Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 21:59:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 50   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани бебета 2016г. 3-та част  (Прочетена 249860 пъти)

Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2453

« Отговор #300 -: март 14, 2016, 16:00:57 »

Фани, има със сигурност ама това означава и ММ да се прибере с мен, пък не искам да му развалям кефа   smile Ще ги взема и ще ги мисля  heart

Лоли, тамън щях да те сръчкам в социалната мрежа да кажеш как си  give_rose
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: март 14, 2016, 20:41:53 »

Здравейте smile

Миме, радвам се за хубавите новини smile

Марта, успех на следващата ФМ Wink

Фери, ако те е страх от преждевременно раждане може би трябва да го даваш по-кротко и да пропускаш концерти и ексурзии идните месеци.

На мен ми е много приятно да усещам хълцането. Хем го усещам бебчо, хем не е като ритниците в ребрата lol Но аз хълцане май чак в 8ми месец почнах да усещам.
Активен
Feribotka

« Отговор #302 -: март 15, 2016, 10:13:22 »

Панди, благодаря  give_rose Аз се успокоявам, че всичко е наред засега и карам доста спокойна бременност пу-пу...ама нали знаеш как все си имаш едно наум  pardon Не ме натовари екскурзията, даже добре ми дойде, по-скоро някакви размисли ме натоварват...

Давам отчет след днешната ФМ smile Много, много ми е спокойно, всичко ѝ е наред на Бебка, каза 100% момиче ще се роди. Тежи 450 грама почти, развива се малко преди термин и според размерите ми дръпнаха термина на 22.07 (досега беше на 28.07), което е РД на ММ и ще се пръсне от кеф моят Прекрасник   heart Знаете колко е хубаво чувството да видиш всичко детайлно и да кажат всичко е наред  heart Показа ни пръстчета, сърчице, мозъче, гръбнак, всичко и накрая каза нямам забележки  danceg Беше доста спокойно, чак изненадващо за нас, защото последните пъти като я гледахме доста трудно се укротяваше, за да можем да я видим...може би още не се беше събудила  pardon Непрекъснато си мърдаше ръцете, играеше си с пъпната връв или се галеше по главата lol Едвам успя да ѝ измери носа, защото едната ѝ ръка беше непрекъснато там...Много ми е слънчево и хубаво  heart
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: март 15, 2016, 10:32:03 »

Фериии, чудесни новини за бебка.  heart Все така хубаво да се развива.  smile Хихи, и вашата госпожица ще излезе голям мислител. Нашия беб също се беше хванал за главичката, все едно размишлява.  pardon

Не разбирам само, защо е нужно да се мести термина? Той така или иначе е предполагаем. Гледам, че и на снимките на нашия бебок пише вероятен термин според размера на главичката, според обиколката на коремчето, според дължината на бедрената кост и т.н. И това са все различни, близки дати. В началото са го изчислили според цикъла и на мен това ми е достатъчно. Така или  иначе бебто ще се роди, когато си пожелае.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: март 15, 2016, 10:48:47 »

Доколкото знам, в България не е масова практика да се мести термина.

В чужбина на доста места, включително и тук, го местят, но го правят точно и само в 8 г.с, според размерите на бебето тогава и повече това не се променя.

Така например на мен ми го изместиха с една седмица напред, после заради планираната операция с още една седмица напред и се оказа, че Сами се роди, принудително с три седмици по-рано в сравнение със Симеон/който пък преносих и пак се роди принудително 9 дни след термин/, доста мъничък и досега си върви все така.

Лично аз, понеже съм със свръх точен цикъл, изобщо не одобрявам смяната на термина спрямо размерите на бебето, а не спрямо цикъла.

Миме, на апаратите може много неща да излизат, това не означава, че официално ти променят термина.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: март 15, 2016, 10:54:16 »

Фери, радвам се за добрите новини  heart
И при мен беше голямо гадаене с този термин заради късната овулация, приехме го условно за 13.06 макар че по размери вървеше седмичка напред. По едно време пък съвсем в началото бяха казали около 25.06, а се роди на 22.06. Божа работа! Ти с редовен цикъл ли си по принцип?
Активен
Feribotka

« Отговор #306 -: март 15, 2016, 10:57:53 »

Първо благодаря ви  give_rose

А, то не е официално преместен, просто ми каза предполагаема дата, понеже е малко по-голяма smile И аз не го разбирам много, много това, но пък една приятелка е обратното на мен, не ще да ѝ се храни мн мн бебето и ѝ дърпат термина ама напред, може би за да има още време да се развие, макар че то си знае кога ще излезе  pardon

Да ви кажа снощи бях направила риба, на която пп и двамата с ММ не сме фенове, но правя защото е полезна  pardon Ами стана ми лошо  blush Много се изненадах, защото за първи път храна не ми понася...хапнах лимон и ми размина, после се опънах на дивана и гиспожицата се разбушува  girl_impossible Най-после реши да се представи и на баща си, защото досега в момента в който си сложеше ръката да я усети и спираше...и той вика виждаш ли как я разсърдихме с тая риба lol Ние като не обичаме, що трябва и нея да я тъпчем  pardon

Фани, да много ми е редовен цикълът  smile
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: март 15, 2016, 11:03:26 »

Мари, аз това исках да кажа, че аз си знам предполагаемия термин, който ми казаха в началото и тия изменения спрямо размерите не ги отразявам много. Много е относително това. Ако тръгна да гледам всяка дата, която може да е, ще се побъркам.  Wink

Фери, таткото може да е още по-щастлив сега.  smile
Влади всеки път се побърква от кеф, когато усети бебчо. Вчера беше мноого активен, а вечерта, когато легнах къде ли не го усещах. Така съм много спокойна.  heart
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: март 15, 2016, 11:47:04 »

Фери, радвам се за хубавите новини smile Вече и аз ще се съглася, че ще е момиченце  baby_girl  хихи

На мен термина ми се води по ПРМ и не са ми го местили, а само са ми казвали, че тъй като по измерванията на ехографа около 10 април, ще е достатъчно голям, може и по-рано да го очакваме smile Ама аз си го очаквам на 23 април, може пък да е от 5те%, които се раждат на термин Wink
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: март 15, 2016, 11:48:36 »

Фери браво за добрите новини.Таткото си го представям подскачащ от щастие. Много се радвам  heart
Ти при Славкова ли ходи пак?  И колко време преди това си запази часа?
Активен
Feribotka

« Отговор #310 -: март 15, 2016, 11:52:22 »

Лоли, да при Славкова ходих, около 2-3 седмици преди това се обадих за час, но аз си държа на точно един определен час сутрин, заради работата и ми е малко по-сложно smile Ти в коя седмица си 8ма някъде трябва да си вече по мои сметки  huhhuh.gif Не ходи точно в 1-та, а малко преди 13-та или като влезеш в нея, за да е по-голямо и да се види по-хубаво всичко smile
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: март 15, 2016, 11:55:05 »

Аз последния път при Славкова си запазих час една седмица по-рано, но мен не ме бъркаше часа.
Активен
Alisa85
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #312 -: март 15, 2016, 12:13:00 »

Здравейте и от мен!
Надявам се да приемате нови попълнения. Бременна съм в 21 г.с. и, живот и здраве, юли месец очакваме момченце.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: март 15, 2016, 12:33:19 »

От няколко седмици ви чета отново редовно и толкова се радвам, че темата е пълна и продължава да се пълни  heart
Та и аз по тоя повод при вас  Girl_hide В 17-а седмица съм, малко проблемна и сега си стоя вкъщи мирно и кротко.
Иначе и мен ме застигна орисията на Свекърва  stork-boy give_rose

Панди, много се радвам да те видя тук  heart heart heart
Активен
Feribotka

« Отговор #314 -: март 15, 2016, 12:46:41 »

Ооооо колко хубаво  heart Цели две нови попълнения, добре дошли!  danceg

Много мъжки майки  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 50   Нагоре
  Изпечатай